< > Információk

Kategóriák



Mutasd az összes cikket...

Hogyan használd a síkosítót?

Hogyan használd a síkosítódat?


Ahogy arról már előző blogbejegyzésünkben olvashattatok, bizonyos esetekben elengedhetetlen a megfelelő mértékű síkosítás. Az erre a célra alkalmas szexpatikai termékeket a vonuljel.hu online szexshopjában, de akár személyesen nyíregyházi üzletünkben is megvásárolhatjátok.

Amennyiben új vagy még az erotika fülledt világában cikkünk segítségedre lehet az intim termékek megfelelő alkalmazásához. Tapasztalataink szerint sok kérdés merül fel egy-egy kényes témával kapcsolatban, azonban érdemleges válasszal már kevésbé találkozhatunk.

 

Miért lehet mindez?


A szexualitás és intimitás világában mélyebbre merülve sajnos azt tapasztalhatjuk, hogy még napjainkban is sokan tabuként tekintenek minden hasonló vonatkozású témára. Nem beszélünk, nem kérdezünk eleget szexuális tevékenységeinket illetően.

 

  • Intim téma révén az érdeklődők esetleg félnek feltenni erotikus töltetű kérdéseiket
  • Ha mégsem így van, nem a megfelelő helyről várják ezen kérdések megválaszolását
  • Számos esetben az általános kérdésekre kapunk csupán választ
  • A személyes kontakt hiányában esetleg nem megfelelően értelmezik kérdéseinket, ezáltal nem feltétlenül valódi kérdésünkre érkezik válasz

 

Miért fontos a megfelelő mértékű nedvesség megléte a szexuális tevékenységeink során?


A legjobb erotikus élmények és a gyönyör kiteljesedéséhez szükséges a megfelelő síkos állapotról gondoskodnunk. Ennek hiányában az aktusok alkalmával a súrlódások és dörzsölések hatására bőrirritáció léphet fel, ami akár további fertőzésekhez is vezethet. A kellemetlen és esetenként fájdalmas érzések elronthatják az egész együttlétet. A behatolás kellemes érzését, a ki-be mozgatások könnyedségét és a gondtalan élvezeteket azonban egy jól megválasztott szexpatikai termékkel könnyen garantálhatjuk.
 

Hogyan válassz széles síkosító kínálatunkból?

Elsőként határozd meg mihez is szeretnéd azt alkalmazni. Minderre azért van szükséges, hiszen síkosító készítményeink alapjai más-más tulajdonságokkal bírnak, környezeti hatásoktól függően eltérő eredményeket produkálnak. 

Amennyiben a hüvelyi szárazság okoz problémát, a vízbázisú síkosítók megfelelőek lehetnek számotokra. Ezzel biztosítjátok a kellemes csúszós állapotot, valamint egy könnyen lemosható és foltmentes intim termékről beszélhetünk.


  • Vidd fel hüvelynyílásodhoz, valamint partnered péniszére és élvezd a csúszósságát! Figyelj a mennyiségre, hiszen ha túl sokat visztek fel belőle, ragacsossá válhat!

 

 

Szeretkezzetek bátran a zuhany alatt is! Ehhez azonban egy szilikonos síkosító jobb választás lehet, hiszen a vízzel érintkezve tartósabb eredményt produkál.

 


  • Használata a vízbázisú síkosítóhoz hasonló. Kenegesd intim részeidet és nyomj belőle partnered péniszére is, így biztosan elég nedves leszel!

 

Vannak akik a hátsó élvezeteket kedvelik. Az análszex érzése mámoros erotikus élményekkel örvendeztethet meg Benneteket. Itt fontos kiemelnünk, hogy az ánusznyílás nem képes önmaga nedvességet eredményezni, így mindenképp érdemes egy erre a célra szánt anális síkosítót alkalmaznunk. Ezek víz, szilikon, de akár vegyes bázisú változatban is megtalálhatók kínálatunkban. Egyes termékek nyugtató, enyhén zsibbasztó hatással teszik még élvezhetőbbé az anális behatolást.


  • Kenegessétek be az ánusznyílás területét, valamint a pénisz akár teljes hosszát és garantált a mámoros érzés!

 

Az orális szexhez találhatsz stimuláló hatású, ehető szexpatikai termékeket. Támogasd meg a nyáltermelődést némi szexpatikai termékkel.

Az extra nedves közeg, a finom illat és íz, esetleg bizsergető érzés a péniszen izgató lesz számotokra.


Amennyiben a magányos időkben kényeztetésre vágysz, de nincs semmi körülötted erre a célra, használd hát kezeidet! Ebben az esetben szintén szükség lesz a megfelelő nedves érzésre, hiszen a maszturbálás öröme így lesz csak teljes és önfeledt.


Ehhez anyagtól, illattól, íztől függetlenül választhatsz szimpatikus darabot intim síkosító kínálatunkból.

 

A szexuális segédeszközök esetében is egyszerű a síkosítás folyamata. Kezdőként azonban nem biztos, hogy magabiztosan állsz minden kérdés megválaszolásához. Segítségül összeszedtük nektek egyes erotikus eszközökhöz a síkosítás megfelelő módját. Keresd meg listánkból az alkalmazott kényeztetőt, és olvasd el gondolatainkat a legjobb élmény eléréséhez!

 

Az örömszerzők esetében fontos megvizsgálnod annak anyagát, hiszen a szilikon anyagú termékek kölcsönhatásba lépnek az azonos alapú síkosítókkal. Ennek eredményeként szexuális segédeszközöd anyaga károsodik.
 

Férfiak szexuális segédeszközeinek síkosítása


Péniszvibrátorok esetében egyszerűen csak kenegesd be péniszed, vagy csurgasd kényeztetőd belsejébe a választott síkosítódat!

Itt mindenképp a vízbázis síkosítókat javasoljuk Neked.
 

 

A maszturbátorok és torzók esetében a kéjnyílások nedvesítése mellett péniszed akár teljes hosszát elláthatod a választott síkosító készítménnyel. Ebben az esetben is érdemes vízbázisú termékben gondolkodnod, valamint javasoljuk a regeneráló porok alkalmazását örömszerződőn a maszturbálás végeztével. Minderre az anyag minőségének megőrzése céljából van szükség.

Itt érdemes tájékozódnod a vásárlás során, hiszen egyes kényeztetőkhöz síkosítót is mellékelnek számodra.

A Satisfyer egyszer használatos maszturbációs tojásai között pedig találhatsz síkosítást nem igénylő terméket. Ezek pár csepp vízzel érintkezve kellően síkossá válnak az örömszerzéshez, így Neked tényleg csak a mámoros érzésekre kell koncentrálnod.

 

A prosztata vibrátorok és izgatók esetében érdemes az anális síkosítók egyikét választanod, hiszen ezek enyhén zsibbasztó hatással is rendelkeznek. Ezekből is a vízbázisú szexpatikai cikk lesz a megfelelő, hiszen örömszerződ anyaga kényesen reagálhat a szilikonos termékekre.


  • Kenj az izgatód behelyezendő szárára, valamint ánusznyílásod köré elegendő mennyiségű síkosítót és indulhat is a játék!

A páros örömfokozó termékeknél is fontos a megfelelően nedves állapot megteremtése. A pénisznagyobbító péniszköpeny, az örömfokozó péniszmandzsetta és erekciómegtartó péniszgyűrűk esetében is kellő síkosítást követően helyezhető fel férfiasságodra az adott szexuális segédeszköz.

 

Az erekciónövelő péniszpumpák esetében a bementi nyílás és péniszed együttes síkosítása hozza meg számodra a kívánt eredményt. Használj ezeknél a szexuális segédeszközödnél is vízbázisú intim síkosítót!

 

A guminők és szexbabák esetében alkalmazd síkosítódat úgy, akárcsak egy valódi hölgynél!

 

  • Kend be a bevenni kívánt kéjnyílást mielőtt behelyezed ágaskodó férfiasságodat! Péniszedre is csurgathatsz a síkosítódból, így azon eloszlatva a megfelelő nedves állapot elérése mellett még izgatod is simító érzéseiddel hímvessződet.

Javasoljuk ebben az esetben is a vízbázisú síkosítók használatát.
 

A hölgyek erotikus játékszereinek síkosítása

A csiklóizgatók esetében külső erogén zónád ingerlésén van a hangsúly. Itt is a legkielégítőbb élmények eléréséhez érdemes síkosítót használnod.

Milyet és hogyan?

Egyértelműen vízbázisú terméket ajánlunk Neked, hiszen örömszerződ anyagát így nem fogod károsítani.


  • Kenegesd be érzékeny pontodat, és add át magad az ingerlő impulzusoknak! Egyes csiklóizgatók kialakításuk által lehetővé teszik, hogy akár közvetlenül az izgató fejrészüket is síkostóval lásd el.

A kényeztető percekhez javasoljuk számodra a csiklóstimuláló készítményeink egyikét, amelyek hűsítő, forrósító, vagy bizsergető érzésekkel teszik még mámorosabbá az orgazmus élményét.

 

A vibrátorok alkalmazása során, legyen itt szó realisztikus, g-pontos, vagy bármilyen egyéb örömszerzőről, elengedhetetlen a megfelelő síkosítás.

  • A behelyezést megelőzően hüvelynyílásod és vibrátorod teljes hosszának nedvesítése elhozza számodra a legmámorosabb behatolás élményét.

A csiklóizgatós vibrátorok esetében a külső erogén zónád, és vibrátorod csiklóizgatós része is igényel némi nedvesítést. Ne feledkezz meg erről sem! Alkalmazz vízbázisú terméket örömszerződ anyagának védelmébe érdekében!

A gésagolyók és vibrációs tojások behelyezése előtt szintén érdemes csúszóssá tenni a bemeneti részt és az erotikus eszközt egyaránt.

Itt is érdemes kényeztetőd anyagától függővé tenni a választott síkosítódat. Hiszen az orvosi fémből készült gésagolyók esetében akár a szilikonos, vagy hybrid intim gélek is szóba jöhetnek.

Az erotikus masszírozók és wandek használata közben rendkívül fontos benedvesíteni a test érintett területeit.

A csúszósságot egy jól megválasztott akár 2in1 masszázsgélként és síkosítóként is funkcionáló intim termékkel érdemes elérnünk. Így a masszázs izgató perceiben ha megkívánnád kedvesed, már a nedves közeg is biztosított számodra.

A dildók esetében attól tedd függővé a választásodat, hogy vaginális vagy anális dildót használsz éppen. A hüvelyi kényeztetés során csupán arra kell figyelj, hogy a síkosítód vízbázisú legyen.

 

Az anális élmények megtapasztalásakor azonban a vízbázisú jellemző mellett érdemes lehet a kifejezetten anális síkosítók közül választanod. Ezek enyhén zsibbasztó, érzéstelenítő hatással segítenek a kielégítő élményekhez.

 

  • Kenegesd be az izgatni kívánt kéjnyílást és dildód teljes hosszát a behelyezés előtt!

 

A szexbabák és gumiférfiak tekintetében semmi újat nem mondhatunk számodra.

 

  • A valódi férfihoz hasonlóan tedd csúszóssá intim részeidet, illetve a péniszt és érezd jól magad!

Válassz ehhez egy kiváló minőségű vízbázisú síkosítót kínálatunkból!

 

Anális örömszerzők esetében kiemelt fontosságú a megfelelő mértékű síkosítás. Ehhez az előbb említett anális síkosítók egyikét javasoljuk, amelyek közül örömszerződ anyagától függően választhatsz. Az üveg, vagy orvosi fémből készült fenékdugók esetében bátran alkalmazhatsz vegyes, vagy szilikon bázisú intim síkosítókat is. Az anál gyöngysorok, anál dildók és anál vibrátorok általában szilikonból készültek, így ezekhez a vízbázisú termékek lesznek a megfelelőek.

 

  • Nedvesítsd be az ánusznyílást és anális kényeztetőd behelyezendő részét, majd indulhat is a hátsó bejárat felőli játék!

Ugye hogy nem is olyan bonyolult?

 

Ha további kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, ne félj kérdezni tőlünk! Keress minket személyesen nyíregyházi üzletünkben, írj üzenetet, vagy hívj telefonon és legjobb tudásunk szerint állunk rendelkezésedre!

 

A vonuljel.hu intim webáruházunk kínálatában megtalálod


Az intim síkosítás egyszerűsége is izgatóan hathat az aktusok során, hiszen egy idegen anyaggal érintkezik bőrötök. Gondolj csak bele miként érezheted magad egy szexuális segédeszköz alkalmazásával. Fokozd tovább az erotikus perceket és válassz a fent felsorolt termékek egyikéből kedvedre! A férfiaknak szánt kényeztetők és a női örömszerzők széles termékkínálata vár webáruházunkban.

 

Ha érdekesnek találtad cikkünket, és esetleg van valami amiről szívesen olvasnál legközelebb, írd meg bátran!

Köszönjük, hogy benéztél! :)