< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Péniszgyűrű | Használata, tudnivalók

Péniszgyűrű | Használata, tudnivalók

 

Szexshopunk legújabb cikkében bemutatjuk azt, hogyan is használhatod a legkielégítőbb módon a péniszgyűrűt. Elmondjuk, hogy miért kedvelik olyan sokan, milyen típusaival találkozhatsz, hogyan választhatod ki a számodra megfelelőt és milyen veszélyei lehetnek az alkalmazásának.

 

Mi a péniszgyűrű?

 

A péniszgyűrű egy erekció-, és örömfokozó erotikus eszköz. A férfiaknak extra önbizalmat ad, hiszen kemény erekcióval büszkélkedhetnek, míg a hölgyeket a merev hímvesszőn túl, a csiklóizgató résszel ellátott péniszgyűrűk még tovább ingerelik.

 

Hogyan segít a péniszgyűrű megtartani az erekciót?

 

A pénisz merevedése igen összetett folyamat. Most röviden leírjuk hogyan is jön létre, így könnyebben megértheted miért is annyira jó a péniszgyűrű. A hímvessző merevedése annak vérrel való telítődése során jön létre. A vénák összeszűkülnek és a nyugalmi állapothoz képest, akár 40x nagyobb mennyiségű vérrel telítődnek.

A szexuális izgalom csökkenésére a vénák elengedik a vért, így a merevedés mértéke is csökken. A péniszgyűrűk azonban épp ezt a vér visszaáramlást gátolják meg. Késleltetik a pénisz barlangos testeiből történő vér visszaáramlását, így tovább fenntartva annak erekcióját.

 

Miért használd a péniszgyűrűt?


  • A merevedési gondokkal küzdve kiváló segítséget nyújthat. A pénisz barlangos testeiből történő vér visszaáramlását lelassítja, így segítve létrehozni a vágyott erekciót. A péniszgyűrűk amellett, hogy az erekció létrejöttének folyamatát segítik, annak időtartamát is jelentős mértékben növelik. Alap állapotban, ugyanis ahogyan azt már említettük a csökkent szexuális izgalom hatására a vénák elengedik a vért. A gyűrűket a hímvessződre hízva ettől azonban nem kell tartanod, hiszen ezt a folyamatot is meghosszabbítja.

  • A magömlés késleltetésének céljából is kipróbálhatjátok a péniszgyűrűket. A szexuális segédeszközöket alkalmazva ugyanis jelentős javulás figyelhető meg a korai magöléssel küzdő férfiak esetében. A rendszeres használattal és stimulációval a nemi aktusok alatti önkontroll fejleszthető, ennek hatására pedig a magömlés késleltetése és a teljesítőképesség is igen nagymértékben növelhető.

  • Az extra stimulációtért férfi és női részről egyaránt. A férfiak legféltettebb kincsének körbe ölelő érzésével stimulálja. Ez az érzés azon túl, hogy alaphelyzetben eléggé feszesen öleli a hímvesszőt, minden döfésnél még erőteljesebb stimulációt nyújt. És hát nem csak az urak élvezhetik stimuláló hatását. A csiklóizgatós péniszgyűrűk egészen elképesztő érzésekkel képesek stimulálni a hölgyeket. A vibrációs funkcióval kiegészített változatok rezgő érzései csakugyan emlékezetessé varázsolják az erotikus perceket mindkét nem tagjainak.

  • A péniszgyűrű, ahogyan említettük segíti az erekció létrejöttét és annak fenntartását, minőségét tekintve kiduzzadó erekkel teli, kőkemény eredményt produkál.

  • És hát persze a partnereddel megélt aktusokat sem árt néha kicsit megfűszerezni. A plusz izgalomért most próbáljátok ki a péniszgyűrűk egyikét! Az újdonság érzése magával ragadó lesz mindkettőtök számára.

 

Így használd a péniszgyűrűt

 

  • Elsőként válaszd ki a számodra megfelelő péniszgyűrűt

  • A vásárlás után mindenképp tisztogasd meg alaposan langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítót használva

  • Most jöhet némi síkosítás

  • Ingereld magad csöppet, vagy esetleg add párod kezébe ezt a lehetőséget

  • A már merev, de még nem teljesen erektált állapotú pénisz tövére helyezd fel a gyűrűt

  • Amennyiben heregyűrűs változatot választottál, úgy előbb egyik majd másik herédet csúsztasd a gyűrűbe, majd ezt kövesse a pénisz belecsúsztatása.

  • A magömlés megtörténte után várj még picit, majd ha péniszed lankadni kezd, óvatosan eltávolíthatod a gyűrűt

  • Semmiképp ne légy hirtelen!

  • Ezt követően szintén jöhet az erotikus eszköz tisztítása

 

Tipp: A felhelyezést követően még nem szabad túl szorosnak érezned a gyűrűt, hiszen a teljes merevedés még nem jött létre. Amennyiben túl szoros, vagy bármilyen kellemetlen érzést tapasztalsz péniszeden, azonnal vedd le róla a gyűrűt!

 

Mi alapján válassz péniszgyűrűt?

  • Anyag

  • Típus

  • Méret

 

Anyag:

Általában szilikon, fém és TPE/TPR anyagokból készülnek ezek az erotikus kellékek.

 

Típus:

Döntésedtől és rutinodtól függően válogathatsz több típus között is.

  • Vannak egyszerűen péniszre húzható, vibráció nélküli péniszgyűrűk.
  • Ezeket olykor stimuláló felszínnel készítik, melyek a nőket és férfiakat egyaránt ingerelik az aktus alatt.
  • Ezek stimuláló hatását a hölgyek számára a csiklóizgatós kivitelű darabok teszik még izgalmasabbá.
  • A komolyabb változatok már vibrációs funkcióval is el vannak látva.
  • Emellett léteznek még heregyűrűs kivitelek is, amelyek a herék stimulációja mellett stabilabb tartást is biztosítanak.
  • Az extrémebb szexet kedvelő uraknak a gát stimulátorral ellátott péniszgyűrűk sem megvetendők.


Méret:

A biztonságos használathoz meg kell találnod a számodra megfelelő méretet. Honnan tudod melyik a hozzád passzoló méret? A péniszed merev állapotban lévő átmérőjét kell meghatároznod, és ehhez igazítanod a választást.

 

Figyelj, segítünk! A merev állapotú péniszednek fogd körbe egy centi segítségével és olvasd le az értéket. Amennyiben nincs kéznél centi, úgy egy zsinór is megteszi. Jelöld be rajta a hímvessző kerületét, majd tedd egy vonalzóra és a skálázott részről olvasd le az értéket. A kapott értéket el kell osztanod 3,14-el és már meg is kaptad a péniszed átmérőjét. A választás során ebből vonj le kb. 5-6 mm-t (15%-ot) és így a megfelelő nagyságú gyűrűt választhatod ki.

Miért kell levonni 5-6 mm-t? Hiszen így fog kellően szorítani ahhoz, hogy elérhetővé váljon a kívánt hatás. Figyelj rá, hogy a nagyobb érték levonásakor túl szoros gyűrűt, míg a kisebb érték levonásakor elégtelen végeredményt tapasztalhatunk.

 

Segítségül hoztunk Nektek egy táblázatot a méretválasztáshoz. Amennyiben heregyűrűs péniszgyűrűt választasz, úgy a heréket is fogd át a centivel a méret leolvasása előtt.

 

Pénisz kerületePénisz átmérője
6 cm1,9 cm
7 cm2,2 cm
8 cm2,5 cm
9 cm2,9 cm
10 cm3,2 cm
11 cm3,5 cm
12 cm3,8 cm
13 cm4,1 cm
14 cm4,5 cm
15 cm4,8 cm
16 cm5,1 cm

 

Tipp: Kezdőként javasoljuk a minél rugalmasabb és legegyszerűbb gyűrűk használatát. Egyes péniszgyűrűk átmérőjének mérete állítható!

 

Meddig használd a péniszgyűrűt?

 

A péniszgyűrűt maximum 20 percig javasoljuk egyfolytában használni. Ez idő alatt gondtalan szórakozást garantál számodra ez az erotikus eszköz. Huzamosabb, extrém használatot követően akár károsodást is eredményezhet férfiasságodon, amit valljuk be, nem igen szeretnél. Mindenképp légy óvatos és amennyiben rossz érzést tapasztalsz, azonnal vedd le a gyűrűt!

 

Mire figyelj a péniszgyűrű használatakor?

 

  • A megfelelő méretválasztásra. A túl szoros gyűrű károsító hatással lehet.

  • Ne használd túl sokáig, nehogy károsodást okozzon. A javasolt használati idő 20 perc. Ezt túllépve egészségkárosító hatása lehet. Tartós merevedést okozhat, mivel a vér a szorítás hatására nem tud cserélődni a péniszben, illetve a vénák és erek károsodásához is vezethet.

  • Amennyiben kellemetlen érzést tapasztalsz, azonnal húzd le péniszedről a gyűrűt! Elfehéredés, hideg érzetű pénisz, zsibbadás vagy fájdalom érzésekor mindenképp el kell távolítani a gyűrűt. Ezt annak típusától függően tudod megtenni. Amennyiben nem szabályozható és szétcsatolható gyűrűd van, úgy szüntesd meg a szexuális ingerlést, és a lankadt péniszről könnyen lehúzhatod az erotikus kelléket.  

  • Az aktust követően mindenképp vedd le a péniszgyűrűt, hiába hímvessződ már lankadt állapotában van. Alvás közbeni merevedés esetén ugyanúgy használatba lép a szexeszközöd, amely bizony túl sokáig a hímvesszőn hagyva az előbb felsoroltak egyikét okozhatja.

 

Mit ajánlunk még a kemény erekcióért?

 

A potencianövelő tablettáink egyikét mindenképp próbáld ki. Ezek természetes hatóanyagú potencianövelő étrend-kiegészítők, amelyeket alkalmazva olyan erekciód lehet, amilyen még sosem!

Akadt még kérdésed? Tedd fel nekünk bátran e-mailben, telefonon vagy akár személyesen nyíregyházi szexshopunkban!

Címkék : potencianövelés