< > Információk
Kategóriák

RENEGADE péniszgyűrű Emperor Teal - türkiz színben, vibrációs funkcióval, heregyűrűs, vízálló, akkumulátoros

15 590 Ft
Nincs raktáron
Paraméterek
Márka Renegade

Renegade vibrációs péniszgyűrű Emperor

Az Ns Novelties innovatív, magas színvonalú, minden igényt kielégítő szexuális segédeszközök gyártója.

Önmagukat három rövid, de annál többet mondó szóval jellemeznék. Ezek a szexi, erős és izgalmas.

Termékeik mind ezekkel a tulajdonságokkal bírnak, ezen felül formatervezésük is említésre méltó. Egyedi, és feltűnő örömszerzőik kielégítő élményt nyújtanak mind látványban, mind pedig funkciójukat tekintve.

 A Renegade ez esetben a páros örömszerzés élményét szolgálja.

A szexualitás világában egészen mélyre merülhetünk a péniszgyűrűk egyszerű használatának megismerésével. A Renegade a garancia arra, hogy egyszerű módon érhetitek el a kirobbanó orgazmust aktusaitok alkalmával.  

 

Mikor ajánljuk a péniszgyűrűk használatát?

Amennyiben a merev állapot tartóssága okoz számodra problémát, az erekciómegtartó péniszgyűrűk lehetnek segítségedre. A vibrációs és vibráció nélküli változatok egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Az erektált péniszed tövére, kevés síkosítóval felhelyezve, a vér visszaáramlását akadályozva érheted el az erekció megtartását.

Partnerednek pedig az extra vibrációval rendelkező változatok még intenzívebb stimulálást adnak, az egyszerűbb ingerlő érzésen túl. A péniszgyűrű működését a hímvessző működésén keresztül érthetjük meg. A pénisz merevedését a benne található barlangos testek vérrel történő telítődése okozza. A hímvesszőbe nyugalmi állapotában is beáramlik a péniszbe szövetek vérellátása érdekében, de a barlangos testekbe nem. Szexuális izgalom hatására a barlangos testek megnyílnak és telítődnek vérrel.

A nyugalmi állapothoz képest 30-40 szeres mennyiségű vér áramlik a péniszbe. A pénisz merevedésével a vér elvezetésére szolgáló vénák beszűkülnek és a vér bennreked a barlangos testekben, így a pénisz merevvé válik. A vénák ugyanakkor természetesen elengedik a vért, ami természetes módon újból utánpótlásra kerül.

A péniszgyűrű használatával a vénákon keresztüli vér visszaáramlása lassítható, így az erekció keményebb és tartósabb lesz. Akárcsak a péniszköpeny esetén, itt is figyelni kell a megfelelő méretválasztásra. Kezdőként elsősorban a rugalmasabb gyűrűk használata javasolt. Merev, keményebb anyagból készült péniszgyűrűk esetén ügyeljünk a sérülés veszélyére. Bármilyen kellemetlen érzés esetén azonnal távolítsuk el a segédeszközt! A péniszgyűrűt magömlést követően óvatosan el kell távolítani.  Használata egy alkalommal kb. 20 percig javasolt.

 

Mit adhat számodra a Renegade péniszgyűrűje?

A Renegade Emperor vibrációs pénisz- és heregyűrű a páros örömfokozás céljából megalkotott szexuális segédeszköz. 

A rugalmas tulajdonságának köszönhetően bármilyen mérethez és formához könnyedén igazodik.

Testbarát anyagból készült, amely bársonyos érzetével öleli körbe férfiasságodat. A gyűrű egyszerűen felhelyezhető a péniszre és a herére egyaránt. Ennek köszönhetően kellően merev állapotot, és tartós erekciót biztosít használata közben.

A felhelyezést követően csak be kell kapcsolni a rezgő módokat és már indulhat is a lécrezegtető játék. A vibráló érzések azonban nem csak férfiasságodat kényeztetik, de partnerednek is extra stimulációt nyújtanak az egész aktus során.

Egyetlen gombot kell csak használjatok működtetéséhez, így a kezelése sem vonja el figyelmeteket egymásról.

A használata során tapasztalt élményre a páros hölgy tagja sem mond majd nemet. Egyedülálló szexuális élményben lehetek részetek.

Amennyiben örömszerződ energiája gyengülni látszana nincs más dolgod, mint a mellékelt töltőkábellel újratölteni azt.

 

Mit érdemes tudni az örömszerző anyagáról? 

Ebben a kényeztetőben az ABS az örömszerző vázát képezi. A testtel érintkező részeket szilikon bevonattal látták el.


Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk.

 

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk.

 

A legjobb élmény eléréséhez mindenképp szükséges a megfelelő síkosítás. Ehhez a vízbázisú síkosítók egyikét javasoljuk, hiszen ezek nem lépnek kölcsönhatásba a péniszgyűrűd anyagával, így nem károsítják azt. Az erotikus percek után már csak meg kell tisztítanod játékszered, amihez ajánljuk a segédeszköz tisztítók egyikét, vagy langyos, szappanos víz használatát.

 

A szexuális élvezeteknek még közel sincs vége. A szexpatikánkban ugyanis a potencianövelők, illetve erekciófokozó kozmetikumok széles kínálata vár. De természetesen a hölgyeknek is jár a jóból. Az ő esetükben a vágyfokozó kozmetikumok, és a libidó növelő tabletták hozhatják meg a vágyott hatást. Mi minden együttlétetekre mutatunk valami újat.

 

Használata:

  • Kevés síkosítóval helyezd péniszedre és herédre a gyűrűt

  • A kívánt intenzitásba csak élveznetek kell partnereddel az ingerlő érzéseket

  • Az erotikus játék végén már csak alapos tisztítást kell végezz a péniszgyűrűdön

 

Termék jellemzői:

  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 6,5 cm

  • Átmérő: 3,8 és 4,8 cm

  • Anyag: szilikon és ABS

  • Szín: türkiz

 

Termék előnyei:

  • könnyű tisztíthatóság

  • vízálló

  • extra rugalmas

  • vibrációs

  • egy gombos vezérlés

 

Rendeld meg online-szexshopunkból az Emperor péniszgyűrűt, és pezsdítsd fel a pároddal töltött intim perceket! Az örömszerzőid diszkrét csomagolásba rejtve, akár már másnap megérkeznek hozzád. Ezután nincs más dolgod, csak vonulj el pároddal, és éljétek át együtt az orgazmus mennyei érzéseit!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!