< > Információk
Kategóriák

PRETTY LOVE péniszgyűrű Vibrant Penis Ring Purple - lila színben, vibrációs funkcióval csiklóizgatóval, vízálló, elemes

6 790 Ft
Nincs raktáron
Paraméterek
Márka Pretty love

Pretty Love vibrációs péniszgyűrű Vibrant Ring Purple

A Pretty Love az exkluzív szexuális termékek márkája. A mai kornak megfelelő, modern formavilágot és minőségi anyagokat alkalmazva, a legjobb élvezeteket nyújtó funkciókkal egyesítik örömszerzőikbe. A valódinak tűnő, minőségi anyagok felhasználásával készült játékszerek mind az erotikus pillanatok megfűszerezése céljából jöttek létre. A szexualitás világában az erotikus kényeztetőkön túl, az örömfokozására is vannak alkalmas eszközök. A pénisznagyobbító péniszgyűrű vibrációs funkcióval pontosan ilyen. Segítünk nektek, hogy igazán mélyre merülhessetek az intim perceitekben, tovább fokozva az izgató intim pillanatokat.

 

Mikor ajánljuk a péniszgyűrűk használatát?

Amennyiben a merev állapot tartóssága okoz számodra problémát, az erekciómegtartó péniszgyűrűk lehetnek segítségedre. A vibrációs és vibráció nélküli változatok egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Az erektált péniszed tövére, kevés síkosítóval felhelyezve, a vér visszaáramlását akadályozva érheted el az erekció megtartását. Partnerednek pedig az extra vibrációval rendelkező változatok még intenzívebb stimulálást adnak, az egyszerűbb ingerlő érzésen túl. A péniszgyűrű működését a hímvessző működésén keresztül érthetjük meg. A pénisz merevedését a benne található barlangos testek vérrel történő telítődése okozza. A hímvesszőbe nyugalmi állapotában is beáramlik a péniszbe szövetek vérellátása érdekében, de a barlangos testekbe nem. Szexuális izgalom hatására a barlangos testek megnyílnak és telítődnek vérrel. A nyugalmi állapothoz képest 30-40 szeres mennyiségű vér áramlik a péniszbe. A pénisz merevedésével a vér elvezetésére szolgáló vénák beszűkülnek és a vér bennreked a barlangos testekben, így a pénisz merevvé válik. A vénák ugyanakkor természetesen elengedik a vért, ami természetes módon újból utánpótlásra kerül. A péniszgyűrű használatával a vénákon keresztüli vér visszaáramlása lassítható, így az erekció keményebb és tartósabb lesz. Akárcsak a péniszköpeny esetén, itt is figyelni kell a megfelelő méretválasztásra. Kezdőként elsősorban a rugalmasabb gyűrűk használata javasolt. Merev, keményebb anyagból készült péniszgyűrűk esetén ügyeljünk a sérülés veszélyére. Bármilyen kellemetlen érzés esetén azonnal távolítsuk el a segédeszközt! A péniszgyűrűt magömlést követően óvatosan el kell távolítani.  Használata egy alkalommal kb. 20 percig javasolt.

 

A Pretty Love Penis Ring Purple egy innovatív, stílusos megjelenéssel bíró heregyűrűs péniszgyűrű. A rugalmas tulajdonságának köszönhetően bármilyen mérethez és formához könnyedén igazodik. Testbarát szilikonból készült, amely bársonyos érzetével öleli körbe férfiasságodat. A külső gyűrű a herék ingerlésére szolgál. Amint magadra húztad a kényeztetőt, partnereden a sor, hogy átadja magát a csodás pillanatoknak. A rendkívül erős stimulációjú vibrációs motor a péniszgyűrű középső részébe helyezhető. Ennek köszönhető, hogy az aktus alkalmával nem csupán a férfi, de a páros hölgy tagja is különleges ingerlést érezhet. Az intenzív lüktető érzések, és ingerlő csiklóizgató funkciók kielégítőek lesznek mindkét fél számára. A textúrált lágy, apró tüskékkel ellátott fejrész masszírozza a csiklót az aktus során. A 10 különböző intenzitású rezgési mód közül választhatjátok ki a számotokra legjobb élményt nyújtó verziót. Egyedülálló szexuális élményben lehetek részetek. A 100%-ban vízálló tulajdonságnak köszönhetően akár a zuhany alatt, vagy egy erotikus fürdőzés alkalmával is élvezhetitek a péniszgyűrű izgató rezgéseit. A vibrációs motor működéséhez 1 db AAA-s elem szükséges, amit könnyedén cserélhetsz, ha fogyni látszana a péniszgyűrűd energiája.

 

A legjobb élmény eléréséhez mindenképp szükséges a megfelelő síkosítás. Ehhez a vízbázisú síkosítók egyikét javasoljuk, hiszen ezek nem lépnek kölcsönhatásba a péniszgyűrűd anyagával, így nem károsítják azt. Az erotikus percek után már csak meg kell tisztítanod játékszered, amihez ajánljuk a segédeszköz tisztítók egyikét, vagy langyos, szappanos víz használatát.

 

A szexuális élvezeteknek még közel sincs vége. A szexpatikánkban ugyanis a potencianövelők, illetve erekciófokozó kozmetikumok széles kínálata vár. De természetesen a hölgyeknek is jár a jóból. Az ő esetükben a vágyfokozó kozmetikumok, és a libidó növelő tabletták hozhatják meg a vágyott hatást. Mi minden együttlétetekre mutatunk valami újat.

 

 

Használata:

  • Kevés síkosítóval helyezd péniszedre a gyűrűt
  • A vezérlőgombbal aktiválhatod a rezgő funkciókat, és váltogathatsz közöttük
  • A kívánt intenzitásba csak élveznetek kell partnereddel az ingerlő stimulálást
  • Az erotikus játék végén már csak alapos tisztítást kell végezz a péniszgyűrűdön

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású
  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható
  • Hossz: 11,3 cm
  • Szélesség: 5,6 cm
  • Anyag: bőrbarát szilikon
  • Szín: lila
  • Elem: 1db AAA
  • Speciális jellemző: vibrációs hatású

 

Termék előnyei:

  • könnyű tisztíthatóság
  • vízálló
  • prémium minőség
  • 10 rezgési funkció
  • különleges design
  • csiklóizgatós
  • heregyűrűs

 

Termék hátrányai:

  • a vibrációs funkcióhoz elem szükséges

 

A Pretty Love termékek különleges kényeztetéssel ajándékoznak meg! Élvezzétek partnereddel közösen a lehengerlő élményeket!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!