< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Lingam-masszázs, a férfiak erotikus masszázsa

Lingam masszázs a férfiak erotikus masszázsa


Az aktuális blogbejegyzésünkben a férfiak szexualitása és erotikával túlfűtött kényeztetése kerül felszínre. Általános nézet, hogy a férfiak szexuális kapcsolatainak létesítéséhez a nőkkel ellentétben nem feltétlenül szükséges érzelem. Ennek ellenére nem kell azt hinnünk, hogy kevésbé élnék meg az adott intim pillanatokat.


Korábbi blogbejegyzéseinkben már kitértünk arra, hogy a hölgyeknek szüksége van a lelki és érzelmi jólétre a szexuális kapcsolatok létesítéséhez. Azonban a férfiak puszta fizikai vonzalom hatására is képesek lehetnek igent mondani egy-egy felkínálkozó lehetőségre.


A tudatos szexualitás megélésének jegyében most azonban szeretnénk bemutatni Nektek a lingam-masszázst mint lehetőséget. Ez egy egészen más szintje a férfi szexualitásnak. A lingam-masszázs hasonló elven működik, mint ennek női változata a jóni-masszázs, amelyről előző cikkünkben olvashattok. A pénisz masszázs egészen különleges erotikus világba röpíthet benneteket.

 

    • lingam masszázs-vonuljel

A férfiak maszturbálás során általában a mihamarabbi orgazmusra törekedve a pénisz bőrének és a makkot fedő fityma dörzsölésének kombinációját alkalmazzák. A lingam-masszázs technikáival azonban ettől különlegesebb módszerek is elsajátíthatók.
 

A tökéletes intim technikák elsajátításához szükséges, hogy megismerkedjetek saját lingamotokkal, az intim masszázs-technika eredetével. Emellett partneretek, vagy lingam-masszőrötök irányába teljes bizalom létrejöttére lesz szükség. Ezek együttese csodálatos szexuális élménnyel ajándékoz majd meg a masszázs végeztével. A férfi szexualitás és intimitás egészen más dimenziójába kerülhettek általa. Cikkünket olvasva hamar rájöhettek, hogy eddig csupán ennek egy aprócska részét ismertétek, és éltétek meg. A pénisz masszázs új kapukat nyithat meg előttetek.

 

Mi a lingam?

A lingam szanszkrit eredetű szó, amely a férfi nemi szervekre utal. Fordításakor találkozhatunk még a fényoszlop, vagy a fény botja megnevezéssel is. A taoizmus tanítása szerint a jádebot megnevezés az elsődleges a férfi péniszre.

 

Mi a Lingam-masszázs, és honnan ered mindez?

Az ősi tanítás szerint mágikus erő rejlik a pénisz, vagy lingam merevedésében. A taoista ismeretek szerint a lingam a test gyógyító része hasonlóan a női jónihoz. Szeretetre és törődésre van szüksége, a test többi részéhez hasonlóan. A Lingam-masszázs gyógyító és energetizáló hatással bír.


A lingam-masszázs a férfiak péniszére vonatkozó erotikus masszázs-technika. Ennek alkalmazásakor azonban nem csupán fizikai kényeztetés tapasztalható. A megfelelő technikák alkalmazásával ugyanis magas szintű energiaáramlások érzékelhetők a test egészében, valamint spirituális, lelki gyönyörök élhetők át. Ahogyan az a jóni-masszázzsal foglalkozó blogbejegyzésünkben olvashattátok az intim-masszázs létrejötte a lingam érzelemdús törődésére vezethető vissza.


Joseph Karmer 1982-ben fejlesztette ki az elsősorban légzés és masszázstechnikákra alapuló Taoista spirituális-erotikus masszázst. A taoizmus tanítása szerint a testben keringő izgalom és szexuális energia felhasználásával elérhető pozitív állapot megteremtése volt a cél.
Ezeket az áramlásokat a tudatos légzés és finom masszázstechnika tovább élénkíthetik. Joseph férfiakhoz való vonzódása révén elsősorban a lingam-masszázs rejtélyeire összpontosított. Az AIDS terjedése által rengeteg érdeklődő vett részt tanításain, ejakuláció nélküli örömszerzések megtanulásához. Általa sokan megismerhették a test nyújtotta örömök elérését ejakuláció nélküli formában is.


Cikkünkben a Jürgen Becker tapasztalataival kapcsolatos információkból meríthettek ihletet. Ugyanis Michaela Riedl tanítása alapján megélt szexualitásról szóló, a Lingam-masszázs című könyvét vettük alapul.
 

Jürgen Becker párjával vett részt Pamela Behnke egy lingam-, és jóni-masszázst oktató csoportfoglalkozásán. Pamela Michaela Riedl tanítványa volt, így kellő ismeretekkel rendelkezett ahhoz, hogy tökéletes oktatást adjon a spiritualitással teli szexualitásra vágyó férfiak és nők számára.
Jürgen ekkor döbbent rá arra, hogy az eddig csak ösztönösen, orgazmus általi gyönyör eléréséhez használt pénisze több ettől. A lingam megismerésével ugyanis egészen más szexualitás várt rá. A pénisze tisztelete, szeretetteljes érintése, és lingam-tudatossága ugyanis új kapukat nyitott meg előtte.


Az intim masszázs-technika elsajátításához szükséges ismernetek a lingam teljes egészét. A férfi nemiszerv anatómiájáról olvashattok röviden, amit megismerve tökéletes alapot biztosítottok a lingam-masszázshoz.

 

Miként értelmezhető az egészséges lingam?

A férfiak péniszének tulajdonságai egyénenként eltérőek lehetnek. Az hogy egyes részek formája, színe, esetlegesen nagysága a férfitársakétól némileg eltérő, teljesen rendben van. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy is lehetne két egyforma pénisz? A válasz egyszerű, sehogy. A rövidtől a hosszúig, a vékonytól a vastagig, a világostól a sötétig, az egyenestől a kissé görbéig mind normálisnak tekinthető.
 

Ahhoz azonban, hogy tudd a te esetben mi az egészséges, ismerned kell saját lingamodat. Az esetleges problémák így ismerhetők fel, illetve a masszázs elsajátításához egyes helyzetekre történő reakciói sok dolgot elárulnak majd számodra.

 

Hogyan épül fel a lingam?

A lingam gyökerét a szivacsos test hagymaszerű vége alkotja. Szexuális izgalom hatására egy megduzzad, és hosszúkás alakú dombként kitüremkedik a gát felőli részen. Ennek köszönhetően rejtett pénisznek is nevezik.


A lingam-domb alatt kezdődik a pénisztörzs, amelynek végén helyezkedik el a makkrész. A pénisztörzset rejtő bőr puha és rugalmas, színe pedig a bőrszínünkkel megegyező. A hozzá kapcsolódó sisakszerű makkrészen színét tekintve a pénisztörzshöz képest jóval vörösebb. A makk pereménél egyes esetekben apró pontocskák, úgynevezett papillómák találhatók. Ezek nem utalnak semmiféle betegségre, vagy higiénia hiányára, teljesen normálisnak tekinthetők.


Normál állapotú, körülmetéletlen férfiak esetében a makkot fedő bőrt fitymának nevezzük. Nyugalmi állapotban ez védi a makkrészt. A fityma bőre rendkívül rugalmas, és zsírmentes terület. A rugalmasságát kihasználva ingerelhető a pénisz ennek le-fel irányú húzogatásával. Közvetlenül a makk alatt kapcsolódik a pénisztörzshöz. Felépítését tekintve két fő rétegre oszthatjuk, méghozzá külső és belső fitymára. A külső bőr a pénisz egészét fedő bőréhez hasonló, míg a belső csupán egy nyálkahártya. A fitymát hátra húzva érzékelhető, hogy a makk és pénisztörzs közötti bőrrész itt jóval érzékenyebb és vékonyabb a pénisztörzs egészét rejtő bőrhöz képest.


A fitymafék megléte biztosítja, hogy a fityma teljesen hátra húzható legyen a péniszen. A makk első részén elhelyezkedő fitymafék a pénisztörzs alsó részét és a makkot köti össze. A fitymafék idegvégződésekkel teli terület, ezáltal merev állapotban ennek stimulálása kellemes érzéseket okoz a férfi számára.


A makk a lingam koronája. A makk részeiként említhető a makk pereme és a nyaka. Érdekességként említhető, hogy nyugalmi állapotban a makk különösen érzékeny minden érintésre, míg a pénisz merev állapotában ez az érzékenysége gyengébb. Ez annak köszönhető, hogy rengeteg idegvégződés található a makkrészben, amely elsősorban a barlangos testekkel van összeköttetésben. Ezek az idegek az aggyal összekapcsolódva információkat szolgáltatnak az izgalmi állapotról, illetve adott esetben a magömlésről.
 

A makk peremeként említhető „férfi klitorisz” a női csikló férfi változata. Már ez a megnevezés magában elárulja azt, hogy a megfelelő ingerlésével csodálatos kéjes érzések tapasztalhatók meg. Azonban fontos megemlíteni, hogy ezek a területeket a normál szexuális aktusok alkalmával kevésbé vannak ingerelve. Ezekben az esetekben elsősorban a makk és fityma surlódása okozza az elért orgazmust. A lingam-masszázs egyedi technikáit alkalmazva elsajátíthatók a kényeztető mozdulatok ezen az érzékeny területen is. Ez a lingam-rész a fitymafék jobb és bal oldalán egyaránt, a makkperem alatt helyezkedik el.
 

A makk csúcsán helyezkedik el a húgycső nyílása. A szivacsos test körbe öleli a húgyvezetéket, amely a makk csúcsán nyílás formájában végződik. Ez a húgy-, és ondóvezeték. Ennek kettős funkciója van. Egyik esetben itt távozik a vizelet, míg máskor az ondó útját jelenti. A két anyag minden esetben egymástól függetlenül távozik ezen a „csatornán”.

 

A lingam következő fontos része a here, vagy herék. Ezek a pénisztörzs alatt, jól látható külső herezacskóban helyezkednek el.  A herezacskón át kitapintva a here apró barackszerű érzését érezhetjük. A here funkcióját tekintve női értelemben a petefészkeknek felel meg. A here körüli terület roppant érzékeny bármiféle érintésre, vagy nyomó érzésekre. Ez különösen igaz a pénisz nyugalmi állapotában. Izgalmi állapotban azonban kellemes érzést nyújthat lágy érintése, vagy a pénisszel történő együttes simogatása. 

 

A herék nélkülözhetetlen szervei az ondótermelésnek. Az ondó, vagy sperma az ondóhólyag, a here, a Cowper-mirigy és a prosztata által termelt váladékok elegye. Ez a váladék tartalmazza a megtermékenyítés folyamatához szükséges hímivarsejteket. Jellemzően fehéres-szürkés, olykor sárgás színű testváladék, ami ejakulációkor távozik a húgycső nyílásán át. Ennek normál esetben a mennyisége alkalmanként 3-7 ml közötti, amely 40-360 millió hímivarsejtet tartalmaz.


A végbélnyílás és herezacskó közötti részen található a férfiak gátja, vagy más néven perineum területe. Ennek a területnek a feltérképezéséhez nyugodtan használhatsz egy tükröt, így mindkét kezed szabaddá válik, és végig tapogathatod az érzékeny területet.

 

Érzékelhető a herék alatt található dombocska, amely a lingam „gyökere”. A végbélnyílás irányába tovább haladva kitapintható az úgynevezett millió arany pontja, ahová akár ujjad egy részét behelyezheted. Ez egy ruganyos, lágy terület, ami mögött a test belsejében helyezkedik el a prosztata.


A prosztata, más néven dülmirigy rendkívül érzékeny pontja a férfi testének. Ez azonban sokak számára rejtély, annak felfedezése előtt. Szerepében nagyon hasonló a nők g-pontjához. Ez egy gesztenye nagyságú mirigy, ami közvetlenül a gát fölött, a szeméremcsont mögött, a medence közepén helyezkedik el. A gáton keresztül érezheted, de teljesen megérinteni csupán a végbélnyílás felől tudod. A prosztata mint férfi nemi mirigy váladékot termel. Ennek állaga tejszerű, híg, enzimekkel teli, enyhén savas, az ondó jellegzetes szagát adó váladék. A prosztata ingerlések okozta kéjes érzések felejthetetlen orgazmusélményt nyújtanak.   


A végbélnyílás a férfiak számára sok esetben tabunak számító terület. Azonban rendkívül érzékeny a prosztata közelsége miatt, ezáltal erogén zónának számító területről beszélhetünk. A régi hiedelmeket, és csupán a homoszexualitáshoz köthető szexuális tevékenységhez tartozó gondolatokat hátrahagyva, megtapasztalhatók a végbélnyílás nyújtotta örömök.


A PC-izmok összessége jelentőséggel bír a mindennapi életben. Gondoljunk csupán a vizelési ingerre, néha muszáj visszatartani. Ebben is a PC-izmok összessége van segítségünkre, amely az egész medencetáji részt körbe öleli. A PC-izom ahogyan a nőknél, úgy a férfiaknál is nagy szerepet játszik a szexuális élmények fokozásában. Ezek megfelelő állapotával akár tovább fokozhatjuk az érzéseket.

 

Miként érhető el a megfelelően merev állapot?

A férfi nem tagjainak a merevedés létrejöttéhez külső ingerekre és belső szexualitás iránti fogékonyságra van szüksége.  A férfiak nyugodt állapota szükséges ahhoz, hogy megfelelően érzékeljék és reagáljanak a szexuális ingerekre. Ezek hatására működésbe lép az agy ezen része. Így a megfelelő hormonok termelése és a paraszimpatikus idegrendszer működésnek indul. A paraszimpatikus idegrendszer felel a légzés és szív lelassulásáért, amelyet nyugalmi, ellazult állapotban tapasztalhatunk.


Ha a férfiakat szexuális inger éri, az agyból a csontvelőn keresztül idegi impulzusokkal jutnak a pénisz sejtjeihez, amely által létrejön a kívánt merev állapot. Hogyan? A barlangos test feladata a vér felvétele és az erekció létrehozása. Izgalmi állapotban ezekben a barlangos területekben körülbelül tízszer több vér található, mint a pénisz nyugalmi állapotában. A barlangos testekbe két pár artérián keresztül áramlik a vér, amely körbe szövi a lingam egészét, további kis artériákba torkollva. A szivacsos test fogja körül a húgyvezetéket, ami a pénisz végéhez érve makk formájúvá válik. A szivacsos test tágulásra képes, üregei merevedéskor vérrel telítődnek és feszessé válnak. A szivacsos rész lágy, és benyomható ebben az állapotában is.
 

Egy korábbi blogbejegyzésünkben részletesen olvashatsz a merevedési zavarokról, azok lehetséges okairól, valamint kezelésének lehetőségeiről. Online szexshopunk széles körű tájékoztatást ad számodra mindezekről, valamint biztosítjuk számodra a kezelési lehetőségek fizikai részeit, ez esetben kellékeit. Ilyenek az erekciónövelő kozmetikumok, a potencianövelő étrend-kiegészítők, vagy akár az erekciónövelő péniszpumpák és erekciómegtartó péniszgyűrűk, mint szexuális segédeszközök.

 

Mi a magömlés?

A magömlést, vagy ejakulációt a köztiagy szexuális központja vezérli. Ez nem más mint szexuális ingerek hatására létrejött folyamat, amely során váladék lövell ki a húgycsövön keresztül.

Két részre oszthatjuk a folyamatot. Első részként a sperma a mellékheréből kilépve az ondóhólyagon át, a prosztatán és a húgycső hátsó részén áthaladva keveredik az egyéb nemi mirigyek által termelt váladékokkal. A folyamat második részeként pedig medencefenék izmainak összehúzódása révén, mintegy 40 km/h sebességgel kilövell az ondóvezetékből.


Sok férfi küzd a korai magömlés panaszával, és az ez általi túl rövid nemi aktusok kellemetlenségével. Ennek fokozására megtalálható szexpatikánk kínálatában a magömlést késleltető kozmetikumok, vagy a férfiaknak szánt kategóriában található egyes szexuális segédeszközök amelyekkel fokozható ez az időtartam. Az egyéni maszturbációk során, vagy a páros örömszerzések alkalmával is edzhetjük magunkat.
 

Kellő ismerettel rendelkezve a lingam felépítését és működését tekintve, el is merülhettek partnereddel, avagy masszőröddel a lingam-masszázs dinamikus , szexuális erőkkel teli világába.

 

Hogyan kezdjétek az erotikus masszázs folyamatát?

Megelőzheti a masszázst egy hosszas beszélgetés. Itt beszélhetünk a férfi vágyairól, miket részesít előnyben, milyen érintéseket szeret, azokat milyen intenzitásban. Ismerjük meg szexuális igényeit, és ezeket könnyen alkalmazhatjuk majd a masszázs során.
 

Tegyétek kellemessé a környezetet, és varázsoljátok érzékivé a hangulatot!

Ehhez válasszatok egy csendes, nyugodt helyet. Az intim pillanatok alatt a masszírozott férfi meztelen lesz, így ennek kellemessé tételére ajánlott a 27-28°C-os szobahőmérséklet elérése. A félhomály segít az ellazulásban. Az érzékiség fokozása céljából gyújthattok néhány gyertyát, itt javasoljuk számotokra a szexpatikánkban található masszázsgyertyák egyikét. Ezek fényük mellett kellemes illatanyagokat vagy feromonokat is tartalmaznak, ezzel téve kellemesebbé az erotikus pillanatokat. Ezek mint tudjuk folyékony állagúvá válnak a meggyújtást követően, így a testre csepegtetve megadják a masszázs lágyan csúszós állapotát.

A masszázstermékek azonban nem merültek ki a masszázsgyertyák használatával. A különlegesebbnél különlegesebb masszázskrémek, melegítő hatású masszázsolajok, ehető masszázsgélek mind az érzékek fellobbantásával varázsolnak el. Ezek a szexpatikai termékek már önmagukban hangulatot teremthetnek.

 

1. A masszázs előkészítése

  • Üljetek le, és helyezkedjetek el egymással szemben törökülésben egy lenge öltözetben. A szemkontaktus felvételével mélyüljetek el egymás reakcióiban. A bal kezed nyújtsd a férfi felé felfelé néző tenyérrel, ebbe ő a jobb kezét helyezi, majd másik kezetekkel ellentétesen hajtsátok ezt végre. Ezzel kölcsönös bizalmat építettek, egymás kezébe adva az adok-kapok körforgását.

 

  • Invitáld partneredet az intim tevékenységre néhány szóval, megteremtve ezzel a bizalmi hangulatot.

 

  • Áldd meg a három fő csakrát. Olajozd be ujjad és érintsd meg szeméremdombját. Ezt követően érintsd meg a szívét, majd a homlokát. Eközben mindhárom csakrát érintve, bíztasd néhány szóval, hogy adja át érzékeit a masszázsnak, és a masszázst végző személynek, ez esetben Neked. 

 

  • Partnered mögé ülve helyezd jobb kezed az alhasára, amennyiben helyénvalónak érzed megérintheted lágyan a lingamját is. Ezt követően bal kezedet helyezd a szívére, és lágyan vond magadra partnered, így hozzád támasztva hátát. Felvéve légzésének ritmusát, néhány másodperc múlva már egyszerre lélegeztek.

 

  • Partnered testét elengedve masszírozd fejét, játssz a hajával, esetleg húzd meg erotikusan egy-egy tincsét.

 

  • Állj partnered elé és kérd meg, hogy ő is álljon fel. Egymással szemben állva érintsd meg jobb kezeddel a bal arcát, majd tenyereddel körkörös jobbról balra haladó mozdulatokat végezve spirális formában haladj végig egész testén, míg el nem érsz a lábfejéig. Ezzel a tibetiek szerint az ég és föld összekapcsolását, azaz a test és szellem összekötését szimbolizálja.

 

  • Letérdelve, kezedet a lábfejére helyezve hajolj meg előtte.

 

  • Most lágyan öltöztesd le partnered. A korábban felvett kimonót érzékien vedd le róla, bőréhez érve. Ezt követően a ruhadarabot összehajtva tedd félre.

 

  • Partnered mögé kerülve lágyan simogasd végig kezeddel a farkcsonttól indulva a gerince vonalát lentről felfelé. Ezt kétszer-háromszor is ismételd meg.

 

  • Ezt követően mindkét kezeddel simítsd végig a hátát fentről lefelé, mígnem eléred a láb külső részén haladva a lábfejeket. Itt a lábfejekből simítsd ki az energiát. Hátulról finoman átölelve a láb belső oldalán lágyan haladj a lágyékon át, a has érintésével a mellkason át simító mozdulataiddal. Ezután a kar belső része, a tenyér érintése következik. Ezt folytatva a kéz, a kar külső része után érintsd meg finoman a partnered nyakát és arcát, majd jelképesen a fejét. Végezetül haladj simításoddal a hát vonalán lefelé, egészen a lábfejig. Ezt a folyamatot ismételd meg legalább háromszor.

 

  • Ennek végeztével lágyan simulj partneredhez hátulról. A jobb kezedet hátulról helyezd alhasára, bal kezedet pedig a szív tájékára. Hozzád dőlve partnereddel időzzetek így néhány pillanatig. Ezután kérd meg, hogy feküdjön a hasára, kezeit maga mellé helyezve.


2. A teljes test masszázsa

Jang oldal masszázsa:

  • A feje elé leülve, érzékien vetkőzz le előtte. Ezután teríts a fejére egy lenge kendőt, majd ülj át a lábához! A lábához érve fogd meg a kendőt és lassan húzd végig testén. 

  • Majd alkalmazz egy madártollat, vagy bármilyen hasonló erotikus cirógatót és a testét lágy mozdulatokkal kényeztesd teste háti részének minden porcikáját.

  • Ezt követően körmöddel lágyan karcold végig egész testét. Ezeket a mozdulatokat váltogathatod mind útjában, mind tempójában. Élvezzétek mindketten az erotikus feszültséget.

  • Tegyél némi masszázsolajat kezedre és ezt oszlasd szét partnered testén. Ezeket egyenletes, hosszú mozdulatokkal hajtsd végre a test teljes vonalán.

  • Ezt követően ülj partnered fejéhez ismételten. Gerinctől távolodó körkörös mozdulatokkal masszírozd végig a nyaktól a fenékig haladva egész hátát. A test külső oldalain húzd végig kezed a kiinduló pontig. A váll és nyak masszázsa legyen a következő lépés. 

  • A partner jobb oldalára ülve gyúró és simító mozdulatokkal masszírozd a két karját a lapockától indulva, a felkaron át, egészen a tenyérig. Ezt ismételd meg a másik oldalon is. 

  • Következő lépésként a lábak masszírozása történik. Ezt a jobb lábbal kezdd, és a csípőtől haladj egészen a lábfejig. Ugyanezt ismételd meg a bal lábon is.

  • Ezt követően ülj partnered két lába közé, fogd meg csípőjét és lágyan ringasd jobbra-balra az egész medencéjét.

  • Ujjaid hegyével erőteljesen és ritmikusan nyomogasd végig fenek egyik, majd másik oldalát. Ezután kezeid élével ütögesd végig az egész feneket, hasonló ritmussal és erőteljesen. Ökölbe szorítva két kezed ütögesd végig a farkcsont környékét. Ezzel felébresztetted partnered Kundalini-energiáját. Ezt két tenyereddel keresztezett hüvelykujjal vezess fel a farcsonttól, a gerinc mentén a fejéig.

  • Gyúró mozdulatokkal masszírozd meg fenekét. Ezek a mozdulatok belülről kifelé haladjanak, legyenek erősek, és forrók.

  • Lehelj forró levegőt a gerincoszlop egy-egy pontjára a farkcsonttól felfelé haladva. Eközben érzékien feküdj partnered hátára. Pihenj meg rajta, lélegezzetek együtt, majd finoman húzódj le róla. Simítsd végig testét felülről lefelé, időzz a lábrésznél és simítsd ki az energiákat itt.

  • Ülj le fejénél, fektesd az arcod a hátára, fogd meg kéz kezét és pihenjetek meg néhány másodpercig. Ezután kérd meg, hogy forduljon át a hátára. 

 

Jin oldal masszázsa:

  • Kezdd ismét a cirógató használatával a folyamatot. A test ezen oldalát is kényeztesd a lágy, érzéki mozdulatokkal.

  • Az előző oldalon alkalmazott ujjhegy-masszázst végezd el ezen az oldalon is.

  • Ezután következik az erotikus lemosás.

  • A masszázs előtt bekészített forró vizet némi fürdőolajjal alkalmazva, mosdókesztyűt használva zajlik a mosdatás a lelki megtisztulás jeleként. Benedvesítve egy mosdókesztyűt, helyezd partnered szívére, és lágyan nyomd meg.

  • Egy következő átitatott mosdókesztyűt helyezz a lingamjára. Bal kezeddel nyomd meg finoman a szívét, jobb kezeddel pedig a lingamját. Lélegezzetek egyszerre!

  • Egy harmadik mosdókesztyűt előkészítve, helyezd azt homlokára, szintén finoman megnyomva.

  • Vedd le homlokáról a kesztyűt, majd forró vízbe merítve mosd le vele egész testét.

  • Ezután vedd le a többi mosdókesztyűt is testéről, és töröld kezeddel szárazra bőrét.

  • Egy kevés olajat alkalmazva az arc masszázsa következik. Simogasd az arcközéptől a fülekig mindkét oldalt végig. Ezt többször is megismételheted. A masszázst hüvelykujjaddal középről kifelé, fentről lefelé haladva végezd az arcon. A halánték, orr, száj környéke se maradjon ki. Minden mozdulat a fül mögött érjen véget. 

  • A következő fázis a mellkas és a has masszírozása. A test középvonalán haladj lefelé a nyaktól a mellek között, egészen a szeméremdombig. A test oldalsó vonalain érkezz vissza a kiindulópontig. Ez a hónalj, váll, nyak és torok érintésével történjen. 

  • A partner bal oldalán elhelyezkedve a mellkas masszázsa kezdődik. Ezt a testközéptől kifelé és felfelé haladó körkörös mozdulattal teheted tökéletessé.

  • A has masszázsát körkörös módon, az óramutató járásával megegyező irányba végezd. 

  • A bal láb masszírozása következik a csípőtől a lábfejig, majd ugyanezt alkalmazd a jobb lábon is.

  • A két sarkot megfogva nyújtsd ki partnered lábát, kissé megmozgatva ringasd meg a testet.  Ezután a megfogva a talpakat, támaszd hasadnak mindkét sarkot és pihenjetek meg mindketten néhány mély lélegzetet véve.

  • Nyisd szét a partnered lábát a lingam-masszázshoz, felvéve a kényelmes pozíciót. Ezzel partnered átadja magát neked, teljesen megnyílva előtted.

 

3. A „szomszédok” felébresztése

Ebben a lépésben a bevonjuk a masszázsba az egyéb érzékeny területeket is. Célja a nemi szervek előkészítése a masszázsra, és a fokozatos, játékos megközelítése a lingamnak. Ezáltal a férfi nyugodt környezetben adhatja át érzelmeit a masszázs teljességének. A légzés ebben a fázisban nyugodt, de lassan fokozódhat.


Az érzékeny területeket is vond be a masszázsba! Ezek a nyak, a mellek, az arc, a lábak közötti érzékeny pontok és az ujjak.

  • A szív-lingam érintés: dörzsöld össze tenyereidet, hogy jó melegek legyenek. Ezt követően bal kezedet helyezd a szívre, a jobb kezedet a lingamra és masszírozd lassan a kettő közötti szakaszt. Ezzel összekapcsolod a szívet a szexualitással.

 

  • Mindent kézben tartok: partnered két térdére helyezd ezúttal két tenyeredet. Simítsd végig a térdtől a két felső combját úgy, hogy mindkét kézzel a térdtől indulj, a lágyékig, egészen a lábak és nemi szervek közötti mélyedésig. Ezt ismételd meg három-négy alkalommal. Fogd át a nemi szerveket, enyhe nyomást gyakorolva és gyűrűt alkotva ujjaiddal a péniszgyökér és herék körül. A légzés ritmusában nyomogasd néhányszor ezt a területet.

 

  • Keresztező élvezet: két kezed helyezd partnered két térdére úgy, hogy a jobb tenyered a bal térden, a bal tenyered a jobb térden helyezkedjen el. A bal kezeddel simítsd végig testét a jobb térdétől, a lingam érintésével egészen a bal mellig. Amikor a bal kezed elért a lingamig, a jobb kezed is útnak indulhat átlósan. Amikor jobb kezed a lingamhoz ért, bal kezedet helyezd át a bal mellre, majd kezd előröl vele a mozdulatokat. Eközben jobb kezed a jobb mellhez ér.

 

  • Beolajozás: az egész lingam beolajozása következik. Erre használhatsz egy jó minőségű síkosítót is olaj helyett. Az olajozással tiszteletedet fejezed ki a lingam előtt.

 

  • Lingam-shiatsu: a hüvelykujjaddal és mutatóujjaddal nyomogasd végig a lingam teljes hosszát, először elülső, majd hátsó oldalán. Stimulálva ezzel a lingam reflexzónáit, és felébresztve érzékeit.

 

4. A gyökértől a virágig

A férfi nemi szervek stimulálása ezúttal nem merül ki csupán a pénisztörzs és makk masszírozásában.

  • A nagy út: a lingam partnered hasán pihen. Vedd lágyan bal kezedbe. Jobb kezeddel, hogy azok ujjai a végbélnyílás felé nézzenek, simogasd a gátat a végbélnyílástól a herék tövének irányába. Majd fordítsd meg kezed, hogy ujjaid a makk felé nézzenek. Simogasd finoman a herék közti területet, a pénisztörzs alsó részét egészen a makkig. Onnan teljes tenyereddel simítsd végig a lingamot és herék oldalát, a gátig érve. Négy-öt alkalommal ismételd meg mindezt.

 

  • Herezacskó-masszázs: ujjaiddal simogasd a heréket és az ondóvezetéket. Vedd kezedbe a herezacskókat, érintsd meg a heréket, majd fogd két ujjaddal közre az ondóvezetéket. A herezacskó bőrét széthúzva, masszírozd meg azt alaposan.

 

  • A gyökér felfedezése: a herék és végbélnyílás közti területet kezd masszírozni óvatosan. Érintsd meg a herék mögötti dombot, ahol a lingam gyökere is található. Helyezd erre kezed, majd körkörös mozdulatokkal alaposan masszírozd át. Ezt követően ujjaid közé fogva, dörzsölgetve kényeztetheted a lingam gyökerét. Ez sokak esetében lehet egészen erős dörzsölés is.

 

  • Prosztata-masszázs: a lingam gyökerét kövesd a végbélnyílás irányába, majd keresd meg a lágy, ujjaiddal benyomható területet. Emögött található a prosztata, amit egy gumiszerű golyóként fogsz érezni ujjad alatt.  Masszírozd 2-3 ujjal, nagy odafigyeléssel. Partnered igényei szerint ingereld ezt a területet. Az egyik ujjad beljebb nyomva vibrációs szerű ingerlést is alkalmazhatsz, rezegtetve az érzékeny területet. Belevonhatjátok a lingam kényeztetését is a legjobb élmények eléréshez.

 

  • Gyökér-vibráció: hajlítsd be az ujjaidat, öklödet finoman nyomd neki a gátnak. Másik kezeddel emeld fel finoman a herezacskókat, hogy öklödet alá tudd tenni. Rezegtesd az öklödet, akár egész erősen is. Jobb kezeddel rezegtetve a gátat, bal kezeddel a jobb comb belső oldalát masszírozhatod. Ezután cseréld meg a két oldalt.

 

5. A lingam felébresztése

Ennek a szakasznak a célja a lingam élvezetes játékba hívása. Itt már magömlés közeli állapotba kerül a férfi, azonban meg kell próbálnia uralkodni ezen, hogy a lingam-masszázs okozta örömökre összpontosíthasson.

  • Rock around the clock: a lingam a partner hasán fekszik, a köldök felé mutatva. Ez jelenti a 12 órát. Simítsd végig jobb kezeddel a lingamot a tövétől a makkig, közben bal kezeddel húzd vissza a fitymát. Majd jobb kezeddel lépj tovább 1 órát, és ismételd addig amíg körbe érsz, egészen 12 óráig. 5,6,7 óránál kezed teljesen körbe fogja a lingamot. Időzz nyugodtan rajta, had élvezze partnered tenyered teljes ölelését. Ez félig merev, vagy puha lingam esetében lesz a legkellemesebb.

 

  • A tudat kapuja: finoman húzd vissza a fitymát, és érintsd meg a makk alatti érzékeny területet. Hüvelykujjaddal masszírozd körkörösen ezt az idegvégződésekkel teli részt. Fontos a megfelelő mennyiségű síkosító használata! Közben másik kezeddel játssz partnered mellbimbójával, vagy oszlasd szét testén az energiát.

 

  • A kis elragadtatás: mindkét hüvelykujjaddal masszírozd a fityma két oldalát, le-fel mozdulatokkal. Morzsolgasd hüvelykujjad és mutatóujjad között a fityma bőrét. Igazán intenzív stimulációt tapasztalhatsz.

 

  • Szivárvány-utazás: Egyik tenyereddel vond be felülről a lingamot. A kialakult gödörrészben masszírozd azt előre-hátra ringatva. A hüvelykujj alatti párnarésszel közben a tudat-kapuját masszírozd. Sokak számára ez az érzés egészen új lehet.

 

6. Lovaglás a hullámokon

Itt a masszírozó elképesztő izgalmi állapotokat ér el a masszírozott félnél, majd hirtelen a magömlés előtt visszább veszi ennek intenzitását. Amennyiben masszírozott félként nem tudod visszafogni a magömlést, úgy élvezd ki az ejakuláció során áramoltatott szexuális energiákat.

  • Körhinta: mindkét kezeddel fogd át a lingamot, majd körözz velük ellentétesen annak egész hosszán. Közben ringasd tested a kezed mozdulatainak ritmusára, előre-hátra dőlések közben masszírozd a lingamot fel-le mozdulatokkal. 

 

  • Gyógyító simogatás: a lingam partnered hasán pihen, te az oldalán helyezkedsz el. Simítsd végig a lábfejhez közelebbi tenyereddel a tudat kapujától lefelé. Ujjaid közben a partner lábfeje felé mutatnak. Ismételd meg néhányszor ezt a mozdulatot.

 

  • A nagy U: egyik kezeddel a gyógyító simogatás mozdulatait végzed. Eközben másik kezeddel a térdtől, a gáton és hason át, egészen a szívig, majd vissza a másik térdig, mintha egy U alakot írnál le, masszírozd végig partnered testét. Eközben partnered testében lévő szexuális energia a csípőtől az egészen testbe átáramlik.

 

  • A lingam ringatása: A lingam partnered hasán pihen. Vedd a lingamot két kiegyenesített tenyered közé úgy, hogy a tenyérpárnák közé kerüljön a makk, és ujjaid a partner lábfeje felé nézzenek. Megfelelő mennyiségű masszázsolajat, vagy síkosítót használva masszírozd a lingamot váltakozó irányba, és más-más intenzitással. Eközben az alsó kezed külső része a partner hasát is masszírozza.

 

  • Has-körök: az egyik kezeddel szintén a gyógyító simogatást végezd, míg másik kezeddel ébreszd fel az alhasat. Masszírozd az alhasat az óramutató járásával megegyezően, körkörös mozdulatokkal, majd ellentétesen.

 

  • Tűz: a lingam egyenesen két tenyered között dörzsölgesd, mintha egy fával tüzet csiholnál. Itt is fontos a megfelelő síkosítás. A tűz mozdulatait váltogasd a lingam ringatásával. Elképesztő érzések szabadulnak fel a partneredben. Masszírozd a péniszt lefelé a csúcsától a gyökeréig, majd vissza.

 

  • Híd a szív és a nemi szervek között: bal alkaroddal simogasd a szeméremcsont és mellkas közötti részt. Másik kezeddel alkalmazd a gyógyító simogatás mozdulatait. Esetleg masszírozd erőteljesebben a lingamot.

 

  • Carpe diem: simogasd a lingamot a szív, a heréket a lábfejek irányába. A herék ebben a szakaszban roppant érzékenyek. Kövesd partnered reakcióit, hogy megtudd mennyire élvezi.

 

  • Lingam-tangó: Ülj be partnered lábai közé és helyezkedj el kényelmesen. Kezed beolajozva bal kezeddel húzd vissza partnered fitymáját, és tartsd a fityma tövéhez szorítva. Eközben a jobb kéz mutatóujjával és középsőujjával simítsd végig a lingam törzsét, míg tenyered a makkhoz ér. Két ujjad fordítsd el 90 fokban, és időzz így néhány másodpercig. Ezután cseréld meg kezeidet, és hajtsd végre újra.

 

  • Twist and shout: egyik kezeddel húzd vissza a fitymát, másik kezeddel pedig fel és le forgatva a lingamot, finomat masszírozd azt. Lélegezzetek együtt.

 

  • Gyökér-vibráció: a gát területén rezegtetése a korábban említett öklös módszerrel.

 

  • Ring bells: a herezacskót fogd át a tövénél ujjaiddal. A másik kezeddel simogasd körkörösen, cirógasd, enyhén ütögesd, attól függően ez partnerednek hogyan okoz örömöt.

 

  • Citrom: egyik kezeddel húzd vissza a fitymát, másik kezeddel pedig a citromfacsaráshoz hasonló mozdulatokkal kényeztesd a makkot. Az ujjaidé a főszerep, ügyelj rá, hogy ne legyen túl erős az ujjaid szorítása. Közben a makk hátsó peremét is ingerelheted néha.

 

  • Póklábak: egyik kezeddel húzd vissza a fitymát, majd tartsd a fityma tövénél. Másik kezeddel felülről lefelé ujjaidat engedd a lingamra, a makktól a péniszgyökérig.

 

  • Twist and shout: alkalmazd a Twist and shout módszert a Citrommal kombinálva.

 

  • A nyugalom tengere: a bal kezeddel masszírozd a mellbimbók közötti részt, másik kezeddel pedig ingereld a lingamot, vagy csak egyszerűen tartsd kezedben azt. Ekkor helyreáll a szív és lingam közötti kapcsolat.

 

7. Végjáték

A lovaglás a hullámokon ebben a fázisban éri el a tetőpontját. Fokozatosan elérve a csúcspontot létrejön a masszírozott fél orgazmusa.

  • Tűz: szintén a tűz technika alkalmazása. A lingam egyenesen két tenyered között dörzsölgesd, mintha egy fával tüzet csiholnál. Itt is fontos a megfelelő síkosítás. A tűz mozdulatait váltogasd a lingam ringatásával. Elképesztő érzések szabadulnak fel a partneredben. Masszírozd a péniszt lefelé a csúcsától a gyökeréig, majd vissza.

 

  • Mennyei fallosz: egyik kezeddel a lingamot átfogva, simítsd végig a gyökerétől felfelé. Majd ezt ismételd meg a másik kezeddel is. A megfelelő síkosítással igazán magasan lesz a szexuális energia szintje. A fityma ezúttal fedi a makkot.

 

  • Gyökér-fallosz: két kezedet váltogatva simítsd végig a lingamot fentről a gyökérig. Ez teljesen merev pénisz esetében lesz kellemes érzés. Az energia visszaáramlik a gyökérig.

 

  • Táncoló kezek: két kezed kulcsold a lingam köré, mintha imádkoznál. Táncoltasd rajta tenyered, közben hüvelykujjaddal masszírozd a tudat kapuját.

 

  • Amszterdam: mutatóujjaddal rezegtesd partnered gátját, másik kezed helyezd a harmadik szemére, ami a homloka középső része. Ha partnered előtt ülsz, nem fogod teljesen elérni.

 

  • A nyugalom tengere: bal kezeddel masszírozd a mellbimbók közötti részt. Másik kezeddel tartsd nyugodtan, vagy stimuláld a pénisz egészét partnered igényei szerint.

 

  • Ahogy szereti: a partnered kívánságait követve masszírozd a lingamot.

 

  • Big Draw: amennyiben masszírozott félként elvégeznéd a Big Draw-t kérd meg masszőrödet, hogy hagyja abba a masszázst.


A masszőr betakar egy kendővel, és nem ér már hozzád a továbbiakban. A masszírozott fél magában maradhat a gondolataival, és a felgyülemlett energiákkal.

 

8. Feldolgozás

A test és a lélek feldolgozhatja az átélt energiaáramlásokat és élményeket.

 

9. Búcsúzás

Ekkor teljesedik ki a masszírozott fél és masszőr közötti közös élmény. A masszázs fogadója elmesélheti élményeit, ha szeretné.

 

Mit ajánl ehhez a különleges élményhez a vonuljel.hu intim webáruház?

 

 

A nyíregyházi üzletünkbe ellátogatva megvásárolhatjátok erotikus tartalmú könyveinket is. Ezek tájékoztató jellege, részletes iránymutatása új szintre emelheti szexualitásotokat. A férfiak erotikus masszázsa, avagy a pénisz masszázs egészen elképesztő erotikus élményekkel örvendeztet meg benneteket. Ezen fellelkesedvén érdemes lehet még tovább fejleszteni magatokat az intimitásotokban.

Önmagatok és partneretek megismerésével egészen más hangulatot adhattok együttléteiteknek. A tudatos szexualitással különleges intim élményeket szerezhettek, kiteljesedve intimitásotokban.
 

Címkék : Intimitás