< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A férfi maszturbátorok és torzók okozta gyönyörök

Maszturbátorokkal és torzókkal a valódinak tűnő szexélményekért

 

A férfiak maszturbálásáról olyan sok szót ejtettünk már. Most mégis szeretnénk Nektek részletezni kicsit a maszturbátorokat és torzókat, mint ezt a célt szolgáló szexuális segédeszközöket. A szexélmények egészen új formájával ismerkedhettek meg, amennyiben úgy döntötök, hogy ilyen módon elégítenétek ki magatokat.

 

Kiknek ajánljuk a maszturbátorok alkalmazását?

 

A magányos férfiak csoportja az első számú célközönség e tekintetben. A maszturbátorok megalkotásakor ugyanis a valódinak tűnő női intim területek teszik lehetővé azt, hogy női partner nélkül is elsőosztályú szexélménnyel legyetek gazdagabbak. A lágy tapintású anyagok a női testhez hasonló érzésekkel csalogatják a szexre vágyó férfiakat.

 

Milyen maszturbátorokkal találkozhattok szexshopunk kínálatában?


Szeretnénk fokozatosan bevezetni benneteket ebbe az izgató témába. Ennek értelmében elsőként talán a tokba rejtett, izgató belső felülettel ellátott maszturbátorokat említenénk meg Nektek.

 

A Tenga, Svakom és Satisfyer maszturátorok azok, amelyek a legnépszerűbbnek mondhatók ez esetben. Ők cseppet sem realisztikus külsővel, mégis annál izgatóbb hatással garantálják kielégülésedet.

 

Általában egyszer használatos erotikus cikkekről beszélhetünk, amennyiben ezek egyikét választod. Előfordul azonban, hogy a körültekintő alkalmazásnak és alapos tisztításnak köszönhetően többszöri kényeztetést is lehetővé tesznek számodra. A körültekintő alkalmazás alatt például az óvszerhasználatot és kíméletesnek mondható alkalmazást értjük.

Persze nem a pocket, zsebmaszturbátorok lesznek erre a célra a legalkalmasabbak, hiszen ezek anyaga ehhez nem elég erős. Egy maszturbációs tojás esetében azonban már nyugodt szívvel meglépheted a tisztítást és szárítást követő újbóli önkielégítést!

 

Ezek a szexkellékek egyébként stimulációs belső felülettel készültek, így péniszedre óvszerszerűen felhelyezve, szorításoddal szabályozható intenzitásban kényeztetnek.

 

A Tenga vákuumos működésű örömszerzői szintén intenzív stimulációt biztosítanak számodra.

 

Ezek általában 3 erősségben készültek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkielégítőbb verziót. Ezeket színük szerint lehet megkülönböztetni. A fehér, piros és fekete színek jelölik a maszturbátorok intenzitásának fokozatait.

 

Egyes darabok egyébként még a szobád díszeként is megállnák helyüket, annyira különlegesek. A geometrikus formákat alkalmazva nem csupán a stimuláció különlegességét, de az exkluzív megjelenést is garantálja a Tenga.

 

A Fleshlight maszturbátorok esetében a merev külső tokba rejtett, ebben az esetben már teljesen valósághű belső felszín garantálja a kielégülést.  Zseblámpa formájú kényeztetőként indult az egész világot meghódító és minden felhasználót kielégítő útjára. A leghíresebb pornócsillagok intim területeinek tökéletes másolataként készültek el ezek a remek örömszerzők.

 

A Fleshlight maszturbátorok alsó, csavaros kupakja segítségével tudod szabályozni a vákuumhatás általi intenzitást. A maszturbáció tempója szintén csak Tőled függ. A szűk bementi részen túljutva különböző stimuláló felszínekkel találkozhatsz egyre mélyebbre döfve maszturbátorod belsejében. A gömbös, barázdált és spirálos felszínek mind a kényeztetésedet szolgálják.

 

Neked csak azt kell eldöntened, hogy orális, anális vagy vaginális szexélményekre vágynál.

 

Mindenképp megemlítenénk, hogy a meleg férfiak számára is tudunk mit kínálni! Böngészd csak végig a Fleshlight maszturbátorainkat és nem fogsz csalódni!

 

Ha ez megtörtént, ennek függvényében választhatsz kedvenc pornósztárod lenyomatai közül.

 

A torzó maszturbátorok között böngészve valami igazán különleges látvány tárulhat eléd. Ha a totálisan igazinak tűnő testrészekkel tudsz csak elélvezni, úgy mutathatunk Neked néhány izgató darabot szexshopunk ezen kategóriájában. Egyes darabok itt valósághű méretekkel készültek, persze megtalálhatóak kisebb kivitelben is. De a lényegre térve, igazi popsi, valósághű punci és maroknyi mellek várják izgalmas csatáidat.

 

Hazaérve egy sűrű nap után a háton fekvő női test, a pucsító popsi, vagy akár a kitárulkozó punci izgató látványa fogadhat. A döntés a Te kezedben van. El ne feledkezzünk róla, hogy kínálatunkban bizony a transznemű, élethű maszturbátorok is megtalálhatóak, ha épp az után vágyakoznál!

 

A torzók egyébként kialakításuktól függően akár vibrációs tojásokkal is felturbózhatóak. Így hát az egyedülálló szex élményét még a rezgő érzések is tovább képesek fokozni.

 

Gondolj bele, mennyire izgató elmerülni egy realisztikus maszturbátorban és élvezni a vibráló érzéseket péniszed egészén!

 

Reméljük leírásunk segített a választásod könnyebbé tételében. Egyéb kérdéseidet is szívesen megválaszoljuk, ha megkeresel minket e-mailben, telefonon vagy akár személyesen nyíregyházi üzletünkben!

 

Az utóbbi előnyeként megemlítenénk, hogy a képeket túl, itt élőben is megtekintheted maszturbátorainkat, amely segíthet számodra a választásban.

 

A tökéletes szexélmény eléréséhez mindenképp érdemes a síkosítóink egyikét is megvásárolnod. Javasoljuk a vízbázisú intim síkosítók egyikét, hiszen ezek nem lépnek kölcsönhatásba örömszerződdel, így megőrizve annak újszerű állapotát. A maszturbálásod végeztével fontos, hogy alaposan tisztogasd meg szexkellékedet, ugyanis egy bacikkal teli kényeztető sok galibát okozhat a későbbiekben! Tökéletesen megteszi a langyos, szappanos vizes lemosás, de természetesen tudunk ajánlani Neked terméktisztító, fertőtlenítő és regeneráló termékeket is.

 

Vonulj el, élvezd a kényeztető maszturbálást és térj vissza Hozzánk következő örömszerződért!