< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A prosztata izgatók használatáról

Prosztata izgatók a férfiak kényeztetéséért

 

Az urak élvezeteit szolgáló termékek között számos szexuális segédeszköz áll rendelkezésünkre. A választás lehetősége azonban teljes mértékben nálunk van. Érdemes azonban némi információszerzés után döntenünk, hogy a választást eredménye pozitív legyen már az első találkozás után is. Amennyiben jártasabb vagy a szexualitás világában, úgy a prosztata izgatásáról is biztosan hallottál már. Lehetséges azonban, hogy eddigi élményeid és vágyaid nem kívánták, hogy széles körben tájékozódj ezt a témát illetően. De hát Mi épp ezért vagyunk. Ismereteidet kiegészítheted cikkeink tanulmányozásával és minőségi erotikus termékeink kipróbálásával.

 

Néhány szóban bemutatnánk Nektek a prosztatát!

 

A prosztata nem más, mint az egészséges férfitest belső elválasztású mirigye, amely váladéktermelésével segíti a hímivarsejtek célba érését. Más néven dülmirigynek is nevezik. Az egészséges nemi életet élő férfiak esetében a termelt váladék kiürül, majd újra termelődik. Mindenképpen fontos ennek cserélődése az egészséged fenntartásáért, hiszen ennek hiányában a gyulladásos állapotok és komoly prosztatát érintő problémák léphetnek fel. Ennek állaga tejszerű, híg, enzimekkel teli, enyhén savas, az ondó jellegzetes szagát adó váladék.

 

A prosztata egy gesztenye nagyságú mirigy, ami közvetlenül a gát fölött, a szeméremcsont mögött, a medence közepén helyezkedik el. A gáton keresztül érezheted, de teljesen megérinteni csupán a végbélnyílás felől tudod.

 

Amennyiben szereted az extrémebb szexélményeket, esetleg nem riadsz meg az új dolgoktól úgy kedvedre lehet ennek feltérképezése.

 

A prosztata ingerlések okozta kéjes érzések felejthetetlen orgazmusélményt nyújtanak, amennyiben megtalálod izgatásának megfelelő módját. Persze vannak olyanok, akiket elrettent az ánusz felőli behatolás, viszont ha még mindig olvasod cikkünket valószínűleg nem Te vagy az.

Így hát nézzük a feltérképezés után azt a lehetőséget, ha néhány szexuális segédeszközt is bevetnél az érzékeny terület ingerléséhez.

 

Milyen erotikus eszközökkel teheted ezt meg?


A prosztata izgatók vibrációs és vibrációs funkció nélküli változatokban egyaránt megtalálhatóak szexshopunkban. Mindkét esetben különböző méretű termékekkel találkozhatsz, hogy Te is megtaláld a számodra megfelelő nagyságot. A Small-kicsi mérettől, a Medium-közepes méreten át a Large-nagy darabokig keresgélhetsz kedvre. Szeretnénk felhívni a figyelmedet a fokozatosság betartására! Kizárólag így érheted el a gondtalan, minden szempontból kielégítő hatást.

 

A vibráció nélküli, kúpszerű izgatók a kezdő lépésekhez talán jobb választásnak bizonyulnak, hiszen nem feltétlenül kell rögtön fejest ugrani.

  

Mint tudjuk az ánusznyílás nem képes önmaga természetes síkosítására, így az első lépés mindenképpen a síkosítás kell, hogy legyen részedről. Ehhez használhatod az anális síkosítókat is, amelyek enyhén zsibbasztó hatással kiegészítve adják meg a kellően nedves állapotot. Azonban fontos, hogy a választott síkosító vizes bázisú legyen, hiszen kényeztetőd anyagában a szilikonos termékek kárt tehetnek!

 

A prosztata izgatót kiválasztva kezdődhet is az extrém játék.

Enyhén ívelt kialakítás jellemzi ezeket a termékeket. Mindez azért van, hogy azt a bizonyos érzékeny területet könnyebben elérhessük. A vibráció nélküli prosztata izgatók megalkotásakor is törekedtek a gyártók a praktikus használatra. Ezt adott terméktől függően a letapasztható talprésszel vagy a fogógyűrűs kialakítással valósították meg. A letapaszthatóság előnye, hogy mindkét kezed szabadon marad, így az aktus során azokkal azt tehetsz közben, amit csak szeretnél. A fogyógyűrűs kialakítás pedig biztosítja azt, hogy kúpod nehogy beljebb csusszanjon a kelleténél.

Általában kúpszerű kialakítása teszi lehetővé a fokozatosság elvének betartását. Hiszen az egyre növekvő átmérővel beljebb és beljebb csusszanva óvatosan közelítheted meg az izgatni kívánt területet.

 

A vibráció nélküli prosztata izgatókkal a stimulálást saját tempódban és kívánt mozdulataiddal érheted el.

 

A vibrációs változatok rezgő érzésekkel garantálják az orgazmus élményét számodra. A rezgő funkciójú prosztata vibrátorok egyes esetekben elemes, míg máskor akkumulátoros változatokban állnak rendelkezésedre.

 

Kialakításuk tekintetében különlegesebb férfi kényeztetőkkel is találkozhatsz.

 

Vannak olyan prosztata vibrátorok, amelyek péniszgyűrűvel kiegészítve készültek. Ezek az ánusz felőli rezegtetésen túl, hímvessződet is vibráló érzésekkel stimulálják.

 

De ott vannak még a gát-stimulátorral kiegészített 2 ágú darabok. Ezek finom masszírozzák a gátat, hogy teljesen ellazulhass és átadhasd magad a kényeztető perceknek.

 

A prosztata izgatók és prosztata vibrátorok esetében is elmondható, hogy többnyire vízálló tulajdonsággal megalkotott kényeztetőkről beszélhetünk. Ennek előnye, hogy akár a zuhany alatt is kedvedre kényeztetheted magad, ha épp ehhez lenne kedved.

 

Egyes gyártó termékei behelyezhető töltényszerű vibrátorokkal működnek, így ezeknél érdemes odafigyelni, nehogy az elem elhelyezkedésénél beázzon örömszerződ!

 

Kényelem tekintetében a távirányítós és applikációról vezérelhető prosztata vibrátorok teszik gondtalanná az erotikus játékot.

 

Reméljük adtunk néhány ötletet a választáshoz számodra. Vonulj el, rendeld meg a legkielégítőbbnek tűnő darabot és próbáld ki azonnal!

 

 

Teljes körű információnyújtást, gyors szállítást, diszkrét csomagba rejtett minőségi terméket és teljes kielégülést garantálunk Neked!