< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Női maszturbálás | Így lesz csodás az önkielégítés

Női maszturbálás | Így lesz csodás az önkielégítés


Az önkielégítés éppúgy, ahogyan a férfiaknál, a nőknél is teljesen rendben van. Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha olykor Te magad veszed kezedbe a dolgokat. Ki is tudhatná jobban, mire van szükséged a gyönyörhöz, ha nem Te magad?! Hoztunk néhány tippet arra, hogyan tedd izgatóbbá a maszturbálást, csak figyelj és okulj! 

 

Miért is jó és egészséges a maszturbálás?

 

Az önkielégítés során lehetőségünk nyílik felfedezni testünket, megismerni vágyainkat és ezt követően rájönni arra, mi mindenre is van szükségünk az orgazmus eléréséhez.

 

Érezted már egy fárasztó és stresszes nap végén, hogy szükséged van egy igazán jó szexre? Ja, biztosan Te is voltál már így. Az aktus végeztével, egy erőteljes orgazmust követően teljes nyugalom járja át tested, majd hirtelen csak annyit veszel észre, hogy a korábbi stressz és feszültség elillant? Ennek oka, hogy az önkielégítés alatti stimulálás hatására és az orgazmus elérésekor dopamin, szerotonin és oxytocin hormonok szabadulnak fel. Ezek a hormonok pedig boldogságérzettel árasztják el egész testünket.

 

A boldogságérzeten túl mindenképp pozitív hatásnak tudható be, hogy csökkenésnek indul a szorongásunk és a stressz szintje, pozitív irányba billen a mentális állapotunk, koncentráltabbnak érezhetjük magunkat és az alvásminőségünk is jelentősen javul.

 

Nőként, amint elkezded feltérképezni testedet, szépen lassan rájössz arra, mire is van igazán szükséged a libabőrhöz. Ahogyan minden alkalommal a kívánt módon érinted meg magad, majd képes vagy átélni a gyönyört újra és újra, büszke leszel magadra és a testedre egyaránt. Ennek előnye, hogy ismerve erogén zónáidat és vágyaidat, partnerednek is könnyedén irányt mutathatsz majd ahhoz, hogy az aktus során hogyan érheti el nálad a legizgatóbb stimulációt. Ezt pedig egy percig se félj közölni vele, hidd el még hálás is lesz érte!

 

No de most lássuk, hogyan teheted boldoggá magad!

 

A csikló, mint tudjuk a nők idegvégződésekkel teli külső izgalmi pontja. Ennek stimulációjával elképesztő érzések járják át testünket, aminek hatására rögvest a gyönyör kapujában találjuk magunkat. Nyilvánvalóan mindenkinek másra van szüksége ahhoz, hogy eljusson a kívánt izgalmi állapotba, azonban ha rájössz erre, már nem lesz, ami megállít. A maszturbálás során egyénenként eltérő stimulációval érhetjük el a kívánt hatást, ezért is kell megismernünk azt, számunkra melyik izgatási mód lesz a nyerő.

 

Így ingerelheted a csiklódat


Először is minden stimulációhoz használhatsz síkosítót, így biztosan nem lesz gond a szárazsággal.

 

  • Ujjaddal keresd meg azt a kis borsónyi csodát odalent. Kezd el simogatni magad és rövid időn belül rájössz arra, melyik ujjaddal kényelmes ingerelned a klitoriszt. Ha ez meg van, kezd el lassú tempóban fel-le mozgatni ujjadat a csikló mellett. Egyszerű mozdulatok, mégis hihetetlenül izgató érzéseket tapasztalhatsz általuk. Amennyiben intenzívebbé tennéd mindezt, úgy megérintheted közvetlenül a csiklót is, majd azon játszhatsz ugyan ezekkel a mozdulatokkal. Természetesen a tempót Te magad választhatod meg. Kezd lassabban, és ha kedved tartja, gyorsíts bátran.

  • Most keresd meg a hüvely bemeneti nyílását és annak aljától (egy vagy akár több ujjal) lassan simíts végig érzékeny pontjaidon, a klitoriszt is érintve. Közben próbálkozz a nyomás erősségének és a simítások tempójának megváltoztatásával. Ezt ismételd meg párszor, tetszeni fog.

  • Még egy egyszerű csiklóstimuláló módszer. Keresd meg a kis borsónyi területet, majd ujjaidat egyszerűen csak mozgasd rajta úgy, egyik oldalról a másikra, eközben apró nyomást is fejthetsz ki a csiklódra.

  • A csiklód izgatására remek módszer még, ha egy U alakot írsz le újra és újra ujjaddal. Az U alak közepe legyen a csiklód, a két szárát pedig annak két oldala adja. Próbáld előbb lassú, óvatos mozdulatokkal.

  • A csikló összenyomásával is elképesztő érzéseket élhetsz át. Itt nincs más dolgod, csak óvatosan a lágy, redős bőr közé fogni érzékeny részedet. A csiklódat különböző erősségben nyomhatod össze a bőr között, közben mozgathatod fel-le, oldalra, ki-be nyomogatva azt. Hihetetlen milyen egyszerű, mégis mennyire izgató.

 

A csikló és hüvely stimulálása

 

  • Most nézzük picit a csikló és hüvelyi izgatás együttesét. Tök egyszerűen csak feküdj hasra úgy, hogy az ujjadat vagy ujjaidat csúsztasd a hüvelyedbe, majd a szeméremrész a kezeden helyezkedjen el. Picit kezdj ringatózni, így ujjaid a hüvelyedet, a csukló körüli rész pedig a csiklódat fogja ingerelni.

  • A következő maszturbálási tipp szintén roppant egyszerű. Feküdj a hátadra, egyik ujjaddal rajzolj apró köröket a csiklód körül, közben pedig néha csúsztasd be ujjadat a hüvelyedbe. Ekkor szoríts rá picit intim izmaiddal, így még izgatóbb lesz az egész.

  • Ez egy kicsit kényelmetlen lehet elsőre, de ha rájössz a megfelelő pózra, tetszeni fog. Feküdj picit oldalasan és egyik tenyeredet a feneked felől, míg másik tenyeredet elölről tapaszd a szemérem részre. Az hátulról ölelő tenyereddel dörzsöld lassan a hüvelyi területet, a felső tenyérrel pedig dörzsöld a csiklót és annak környékét. A tempóval próbálj meg játszani, akár a két kezeddel eltérő intenzitásban is játszhatsz, meglátod, hogy a legjobb.

  • És végül ki nem hagynánk a remek szexjátékokat. A női vibrátorok számos változatát megtalálod online szexshopunkban és a Vonuljel nyíregyházi intim shopjában is. Mutatunk azonban néhány típust, amit bevethetsz a maszturbálás során.

 

A léghullámos csiklóizgatók és rezgő csiklóizgatók, ahogyan nevük is mutatja a klitorisz izgatását szolgálják. A rezgő csiklóizgatók esetében lehetőség van a szexjátékkal az egyéb külső erogén zónák izgatására is.

 

A vibrátorok különböző típusai szintén izgalmassá tehetik az önkielégítést. A klasszikus rúdvibrátorok, az élethű műpéniszek, a g pont vibrátorok és a klitoriszkaros vibrátorok is megtalálhatóak kínálatunkban. Igényedtől függően választhatsz ezek közül, és a kívánt módon kényeztetheted magad velük.

 

Reméljük hasznosnak vélted cikkünket. Vonulj el, alkalmazd az imént olvasottakat és élvezd a lenyűgöző ingerléseket! Meglátod milyen csodássá válik a női maszturbálás.