< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Anál szex | Mutatjuk, hogyan lesz a legjobb!

Anál szex | Mutatjuk, hogyan lesz a legjobb!

 

Az erotika és szexualitás világában lubickolva számos dologgal találhatjuk szembe magunkat. Megismerve szükségleteinket és vágyainkat egészen új kapuk nyílhatnak meg előttünk. Az izgalmakat keresve pedig új lehetőségek kínálkozhatnak, példának okául az anál szex. Valljuk be, ez sokak számára még ismeretlen terep, viszont akik próbálták, könnyen lehet, hogy rendszeresen alkalmazzák. Most összefoglaljuk Nektek, hogyan tehető az anál szex mindkét fél számára izgató és élvezetes erotikus élménnyé!

 

Mi az anál szex?

 

Anál szexnek nevezhetjük azokat a szexuális tevékenységeket, amelyeket az ánusz körüli erogén zónák izgatásával és ánuszon át történő behatolással hajtunk végre. Ez képezheti az előjáték részét, a kívánt izgalmi állapot elérését az érintett erogén zónák izgatása által, de meghatározhatja akár az egész aktust is. Az utóbbi esetben az anális szex általi orgazmus elérése lehet a cél.   

 

Az anál szex kérdése nem véletlen, hogy sokak számára tabu. A végbélnyílás környékét érintő érintkezés lehet talán a kulcs. Sokan ugyanis nem tartják túl higiénikusnak, illetve a kellő ismeretek hiányában egy fájdalmas és kellemetlen élményként titulálják. A kellő ismeretek elsajátításával azonban nem kell, hogy rossz élmény legyen mindez. Persze ehhez elengedhetetlen az, hogy a páros mindkét tagja vágyjon rá! Amennyiben Nálatok is érdekes lehet, úgy tarts velünk és mutatjuk, miként lehet igazán jó élmény mindez!

Az anál szexhez szükség van tehát az elhatározásra mindkét fél részéről. Emellett rendkívül fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az ánusz a hüvellyel ellentétben nem képes önmaga természetes síkosítására! Itt tehát magától értetődő, hogy a kellemetlen és fájdalmas érzések elkerülésének céljából elengedhetetlen megfelelő mennyiségű intim síkosító használata.

 

És ha már a fájdalomnál járunk, az ánusz felőli behatolás során szükség lesz a fokozatosság betartására is. Ez miért olyan fontos? Hiszen a végbélnyílás felőli záróizmokat fokozatosan tágítani szükséges ahhoz, hogy az ánusz felőli behatolás során ne legyen szörnyen fájdalmas az élmény. Ezek az izmok ugyanis roppant erősek, és ha a tágítás elmulasztása nélkül azonnal nekiesünk, bizony egy életre elzárkózhatunk az anális szextől.

 

Mit ajánlunk análtágításra?


Különböző szexuális segédeszközök nélkül, akár kézzel is történhet a záróizmok tágítása. Anális tágítóként használhatunk még azonban direkt erre a célra szánt szexjátékokat. Ilyenek a fenékdugók vagy anál plugok, amik különböző méretekben kaphatók, kifejezetten a fokozatosság elvének betartása miatt. Valamint találkozhatunk még anál dildókkal és vibrátorokkal, illetve análbotokkal és anál gyöngysorokkal is.

 

Az análszex lépései:


 

1.Kommunikáció


Az első és legfontosabb lépés az, hogy megvitatjátok gondolataitokat az anális szexről. A kapcsolat alapját kell, hogy képezze a kommunikációtok, hiszen ennek hiányában rossz élményeket élhettek át. Tisztában kell lennetek azzal, hogy mit is szeretne a másik, és valóban vágyik-e a popsi szexre. Amennyiben esetleg nem nyitott rá partnered, úgy nem is érdemes erőltetni, hiszen roppant fájdalmas élmény lehet ez mindkettőtöknek. Gondolj csak bele, ha be van feszülve, úgy biztosan az izmai sem lazulnak el, és ahogyan azt említettük az ánusz felőli behatoláskor fontos annak tágítása és lazítása!

 

2.Higiénia betartása


Az anális szex során a hátsó bejáratot veszitek célba. A végbélnyílás felőli behatolás során az elégtelen higiénia esetén fennállhat a fertőzésveszély. Ennek elkerülése céljából kiemelten fontos a megfelelő higiéniai lépések betartása.

 

3.Megfelelő légkör és hangulat megteremtése

 

Ahogyan az erotikus tevékenységek során, úgy az anális szex esetében is fontos a megfelelő hangulat. Egy lágy zene, néhány gyertya pislákolása, nyugodt környezet, megfelelő hőmérséklet mind a kényelmeteket és jó érzéseteket szolgálják. A testi és lelki megnyugvásotok nagyban hozzájárul majd a tökéletes élmény eléréséhez. Nyugalmi, kevésbé görcsös állapotban az ánisz izmai is könnyebben ellazulnak majd.

 

4.A záróizmok lazítása, tágítása

 

Hogyan is kezdjetek neki? Apró érintésekkel, lágy cirógatásokkal, orális kényeztetéssel célba vehetitek az ánusz erogén zónáit. Fokozatosan lépdelve az izgalmi állapotok lépcsőfokain jöhet az ujjal történő izgatás is. Ezt követően mi biztosan bevetnénk néhány szexuális segédeszközt is, a fentebb említettek közül. Az anál plugok egyébként szettekben is kaphatók, így a fokozatosság elvén haladva kezdhetitek az izgatást a legkisebb átmérőjű fenékdugóval, aztán folytatva az egyre nagyobbakkal. A vibrációs funkciójú szexeszközökkel még intenzívebb lehet a stimulálás, így talán hamarabb érhetitek el a behatolásra megfelelő állapotot. A vibrátorok mellett az anál plugok és análbotok egyes típusai is rezgő funkcióval működnek. Meglátjátok, testetek felveszi a ritmust, majd elég tág lesz a pénisz befogadására is.

 

Ne feledjétek azonban a síkosítást! Ahogyan említettük az anális izgatásnál és közösülésnél elengedhetetlen az intim sikosítók használata! Erre a célra szexpatikánkban számos terméke találtok. Arra azonban figyeljetek, hogy a szexuális eszközötök anyagaival kompatibilis síkosítót válasszatok! Vannak kifejezetten anális sikosítóink is, ezek enyhe zsibbasztó hatással készültek, így téve még fájdalommentesebbé a szórakozást.

 

5.Behatolás

 

Amennyiben úgy látjátok a popsi nyílása elérte a kellően tág állapotot, úgy jöhet is a behatolás. A péniszt az ánuszba helyezve különleges játék veszi kezdetét. Óvatosan, partneredre figyelve tempózz és ringasd magad benne! A felsorolt lépéseket követve úgy gondoljuk, csodás anális szex élményeben lesz részetek mindkettőtöknek!

Természetesen ahhoz, hogy kimaxoljátok a higiéniát, nyugodtan használhattok óvszert is. Viszont itt is, ahogyan minden lépésnél, mehet a plusz sikosító!

 

6.Ismételt kommunikáció

 

Az aktus közbeni folyamatos kommunikáció mellett az együttlét után is érdemes lehet megvitatni tapasztalataitokat. Beszéljétek át mi az ami tetszett, mi az ami kevésbé, esetleg mi jöhetne még. Emellett mondjátok el, miként éltétek meg összességében az együttlétet. Magától értetődő ez, mégis sokan megfeledkeznek a kommunikáció fontosságáról, ti ne tegyétek!

 

7.Szexuális segédeszközök tisztítása

 

A sokszor emlegetett higiéniai lépésekhez hozzátartozik a használt szexuális segédeszközök megfelelő tisztítása is. Mossátok át őket alaposan, hogy készen álljanak a következő játékra! Ehhez használhatjátok a szexpatikánkban kapható segédeszköz tisztítók egyikét vagy langyos szappanos vizet egyaránt.

 

Mit élhettek át az anál szex során?


A kapcsolatotokban biztosan kiemelkedő helyen szerepel majd az anális szex nyújtotta kéjes állapot. Emellett a folyamatos kommunikációtok megerősíti köztetek a köteléket, ezáltal erősebbé téve a kapcsolatotokat. Nőként jól esik majd az aktus során, hogy biztonságban tudhatod magad párod kezei között, hiszen folyamatosan figyeli reakcióidat és kizárólag addig megy el, amíg az neked is kellemes. Férfiként pedig hát, a partnered bizalmának elnyerése, a szűk és kéjes érzések hozzák meg a gyönyört.

 

Reméljük hasznos véltétek cikkünket! Bármilyen kérdésetek akad, keressetek minket bizalommal e-mailben, telefonon, vagy nyíregyházi szexshopunkban személyesen!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek: