< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Anál kúp szett - Vásárlói vélemény

Análkúp szett Ns Novelties vásárlói vélemény

 

A szexshopunkban vásárolt termékek között az anál szex szerelmesei is találnak kedvükre való játékszereket. Cikkünkben egy újabb kedves vásárlónk szavait osztjuk meg veletek. Betti az Ns novelties Firefly Trainer análkúp szettjét vásárolta meg tőlünk.

 

A következő bekezdésben elolvashatjátok mit is tapasztalt a fenékdugók használatával kapcsolatban.

 

Análkúp szett Ns Novelties Firefly Trainer Kit Multicolor 

 

A választásról:


Sziasztok! A pasimmal mondhatom, hogy elég sok dolgot kipróbáltunk már. Nem az első alkalom, hogy az anális szexet választjuk. Sőt mondhatom, hogy az első próbálkozás óta sokkal inkább ezt választjuk, ha együttlétről van szó. Az ő elmondása szerint sokkal jobb mert szűkebb az ánuszom, engem pedig eléggé felizgat ha hátul babrál a fenekemnél. Így jött az ötlet, hogy vigyük tovább a dolgot a fenékdugókkal. Megmondom őszintén nem tudtam melyik méret a nekem való, ezért választottam az análplug szettet. Gondoltam a 3 nagyságú fenékdugó közül csak megtalálom a nekem valót. Tényleg így volt. A hideget nem szeretem a bőrömön, úgyhogy a fémek kilőve, így jött ez az alternatíva. Ja és annyira jó, hogy olyan puha a külsejük. És hát eléggé szeretem a színes dolgokat, ami látszik is a választásból.

 

 

A kúpok használatáról:

 

Elsőre persze a legkisebb análpluggal próbálkoztunk, de nekem a középső méretű fenékdugó hatása jobb volt. Gondolom ez annak is köszönhető, hogy nálunk elég sokszor megy az anál szex. Nem sajnáltuk persze a síkosítót, egy kicsit lehet túl is toltuk. De inkább több legyen mint kevesebb… Elmondhatom, hogy egészen jó élményeket szereztem, és eléggé felizgatta a pasimat is, ahogy játszadozott a ki-bemozgatások során. A legjobban az tetszett neki, hogy ő szabályozhatta az egész ingerlést. Szerintem elég egyértelmű, hogy utána azért kihasználta a kúpok adta helyet... Ja és sötétben is látható a kis szexjáték, mert ugye világít is. Persze ezt észre sem vettem a választáskor, úgyhogy ez grátisz, vagy ilyesmi.

Elég jó választás volt ez. Köszi nektek. Ja és a képekért bocsi, nem lettek az igaziak, pedig eskü nem kaputelefonnal készültek.

 

 

Szép napot!

Betti

 

Az análkúpok számtalan fajtáját találhatjátok meg szexshopunkban. Betti vásárlói véleményezése talán segíti leszűkíteni számotokra ezek listáját.

 

Az Ns novelties Firefly Trainer Kit análkúp szett 3 eltérő méretű és 3 különböző színű fenékdugót tartalmaz. A kezdőknek mindenképp a legkisebb fenékdugó használatát javasoljuk, a rutinosabbaknak viszont Bettihez hasonlóan, akár a középső és legnagyobb méretű análplugok is megfelelőek lehetnek. A fenékdugók ebben a szettben TPE anyagból készültek, amelyek igazán lágy tapintásúak és a fémmel ellentétben cseppet sem hidegek. A pontos méretekről és egyéb részletekről olvashatsz a termékre kattintva. Ne feledjétek azonban, hogy a legjobb anális szex élmények eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás! Ehhez mindenképp vízbázisú sikosítót válasszatok, hiszen ezek nem tesznek kárt a szexeszközök anyagában!

 

Amennyiben szívesen olvasnál még az anális szexről és azok játékszereiről, úgy javasoljuk az erről szóló, korábbi blogunk elolvasását!

 

Az anál plugok anyagáról szintén tájékozódhatsz blogunkban, és segítségül hoztunk neked egy szexuális segédeszközök tisztításáról szóló útmutatót is.

 

És máris mutatjuk hol találod a sokat emlegetett anál plug szettet!

Címkék : Tesztek