< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Élethű dildó - Vásárlói vélemény

Élethű dildó - Vásárlói vélemény

 

A vásárlói vélemények közül ezúttal Melani tapasztalatait hoztuk el Nektek. A szexshopunkban vásárolt realisztikus dildók közül a Lovetoy Nature Cock élethű dildóra esett a választása. Mutatjuk mit tapasztalt használata során.

 

 

A választásról:


Hivatásomból kifolyólag rendszeres vásárlója vagyok az online szexshopotoknak, de ha a síkosítón és óvszeren túl mást is vennék, szeretem szemügyre venni és megérinteni az adott terméket, így ezúttal az üzletetekbe mentem. Hát elég pazar és az eladó csajszi is jó fej volt. Igazából annyira nem kell túlragoznom a dolgot, konkrétan élethű dildóra utaztam, amikor bementem hozzátok a szexshopba. Nyilván nem mindegy, hogy partnereim milyen élményekkel távoznak tőlem, így szeretem a legjobbat választani minden erotikus cikkből. A realisztikus műpéniszek igen nagy választéka fogadott nálatok, de biztosra vettem, hogy valami nagyobb méretben kell gondolkodjak. Szóval így jött a választott, herés és tök jól rögzíthető dildó. Nyilván annak, hogy lecuppanthatom valahová igen nagy szerepe van, hiszen így kezeim szabaddá válnak ügyfeleim nagy örömére.

Szerintem tök élethű ez a dildó és nem csak ránézésre, hanem tapintásra is. Eléggé merev, de mégis rugalmas, mondjuk ezért is szeretem a szilikon cuccokat. Odateszem, ahová kell és bizony ez engedelmeskedik is.

 

A használatáról:


Ahogy írtam az előbb nagy hasznát veszem a rögzíthető talprésznek. Emellett persze eléggé oda kell figyeljek arra, hogy ne sajnáljam a síkosítót, főleg ennél a méretnél. Készítettem azért néhány képet is, hogy átadjam vele mennyire valósághű ez a műpénisz. Azért nézzétek meg, eléggé szép darab! 

Köszi még egyszer! Jövök még…

Melani

 

Azt, hogy miért is ajánljuk számotokra a dildók használatát már egy korábbi cikkünkben olvashattátok. Úgy vesszük észre azonban, hogy talán még könnyebben megy a választásotok, ha már elolvastátok miként is vélekedik más vásárló az általunk forgalmazott erotikus cikkekről. Így hát ezen ne múljon...Amennyiben Te is vásároltál már tőlünk, várjuk véleményedet és fotóidat a termékkel és a kiszolgálással kapcsolatban egyaránt.

 

Addig is válogass kedvedre a dildók közül, no és ne feledd a síkosítást!

 

Vonulj el és élj át erotikus élményeket játékszered által!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek:

Címkék : Tesztek