< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Karácsonyi ajándék nőknek

Karácsonyi ajándék nőknek

Minden évben újra és újra terítékre kerül a kérdés, miszerint mivel lepjük meg szeretteinket Karácsonykor? A párok esetében az unalmas és elcsépelt ötleteken túl, most valami egészen izgalmasat hoztunk. Lássuk, hogy férfiként mivel is rukkolhatsz elő idén!

 

Mitől lesz igazán nyerő a karácsonyi ajándék?

Egyrészt akkor találsz be vele igazán, ha bármi is az, de szívből adod, másrészről pedig a meglepni kívánt személy ízléséhez és egyéniségéhez illő darab választásával leszel tuti nyerő.

A felnőtt nőknek szánt ajándékok kiválasztása során bátran gondolkodhatunk valami szexi és erotikus hangvételű meglepetésben.

 

Milyen erotikus ajándékokra gondolunk?

A megfelelő választás teljesen egyénfüggő, azonban mutatjuk, mely ajándékok mellett voksolnak a legtöbben. Partneredet ismerve érdemes számításba venned, hogy miket kedvel, mire vágyik igazán.

 

Egy szexi fehérnemű

csodás karácsonyi ajándék lehet. A dögös és szexi fehérneműk újabb darabja mindig elfér egy nő szekrényében. Ezeket amellett, hogy a hálószobában is büszkén viselheted, a mindennapi viselet alá is megfelelő lehet. Mindez csak annak stílusától és funkciójától függ.

 

A feromonos parfümök

amellett, hogy érzéki illatokkal ölelik körbe szíved hölgyének testét, még vágykeltő hatással is bírnak. Kellemes illatfelhő, tomboló hormonok és izzó tekintet egyetlen jól megválasztott feromonos parfümmel.

 

Az erotikus masszázstermékek

válogatása sem lehet ám rossz döntés. Az érzéki erotikus masszázsokhoz mindig jól jön egy újabb aromájú masszázsolaj, masszázsgél vagy akár egy különleges masszázsgyertya. Ezekkel nem csupán párodat leped meg, de közös használatával a kapcsolatotok pillanatait is különlegessé varázsolhatjátok.

 

Léghullámos csiklóizgató

Ez az a termék, amely kényezteti a hölgyek érzékeny pontját, mégsem túl merész. Használata úgy egyénileg, mint a páros aktusok alkalmával is nyerő lehet számotokra. Ezek a csodás kényeztetők a nők idegvégződésekkel teli klitoriszának izgatásával juttatják el őket életük orgazmusához.

 

G pont vibrátor

Ennél a szexjátéknál elmondhatjuk, hogy használata bizony egy komolyabb szint mondjuk egy csiklóizgatóhoz képest. Egyéni maszturbációhoz és páros örömszerzéshez egyaránt használható. A vibráló érzésekkel kényeztető erotikus eszköz a hölgyeket egészen különleges stimulációval kényezteti.

 

Gésagolyó

A kellemeset a hasznossal kombinálva elvén nem foghatsz mellé egy remek gésagolyóval sem. Ezek a hölgyek medencefenék izmainak erősítését szolgálják, emellett örömszerzőként is tökéletesen funkcionálhatnak.

 

Anál tágítók

Az anális szexet kedvelő hölgyeknek bizony számos szexuális segédeszköz áll rendelkezésére. Az anál plugok vibráció nélküli változatai, a rezgő móddal stimuláló fenékdugók, az análbotok és anál dildók is egyaránt jó választásnak bizonyulhatnak. Mi talán az anál tágító szettek egyikét javasolnánk a karácsonyfa alá, hiszen ezek nem csupán egy, hanem akár 3-4 különböző kialakítású szexjátékok is rejtenek.

 

BDSM eszközök

A merészebb hölgyek karácsonyi ajándéka nem feltétlenül kell, hogy megálljon egy fehérneműnél. A mellbimbó izgatók, a szex bilincsek, a korbácsok és fegyelmező eszközök számos darabjával találkozhatsz online sexshopunkban és nyíregyházi üzletünkben egyaránt. Hidd el, ha partnered kedveli a vadabb aktusokat, ezek között is érdemes lehet szétnézned!

 

Reméljük adtunk néhány ötletet a női karácsonyi ajándékokhoz számodra! Partnered ízlését szem előtt tartva biztosak vagyunk benne, hogy a megfelelő ajándék kerül majd a karácsonyfa alá. Ha szükséged van még néhány tippre, keress minket bátran személyesen, telefonon vagy online!