< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Karácsonyi ajándék férfiaknak

 

Közeledve az év végéhez, ismételten elkezdhetünk foglalkozni azzal a témával, mivel is lepjük meg párunkat idén karácsonykor? Az évek múlásával talán egyre nehezebb dolgunk van, hiszen minden, amit fontosnak és hasznosnak véltünk, már egyszer-egyszer a karácsonyfa alá került.

 

Szexshopunk számtalan terméket forgalmaz, így cikkünkben összegyűjtöttünk néhányat, amely kiváló ajándékként szolgálhat. A férfiak mondhatjuk, hogy előszeretettel hallanak erotikus tartalmú témákról, így talán érdemes a karácsonyi ajándékvásárlást is erről az oldalról megközelíteni.

 

Mitől lesz ajándékod a legjobb?

A karácsonyi ajándékok megvásárlásakor is érdemes szem előtt tartanod partnered ízlését és stílusát. Ezeket ismerve nem foghatsz túlságosan mellé, ha pedig szívből adod ajándékodat, még inkább nincs okod félni attól, hogy talán nem tetszik majd neki.

 

Milyen karácsonyi ajándékokat ajánlunk a férfiaknak?

A hölgyek annak ellenére, hogy igencsak szeretik a vásárlást, néha nehézségekbe ütközhetnek, ha nem tudják pontosan, hogy mit is keresnek. Az erotika és szexualitás témájában mozogva, talán mutathatsz néhány új és izgató darabot párodnak. És hát valljuk be, nagy valószínűséggel semmi problémájuk nem lesz az irányvonallal.

 

Mutatjuk, melyek azok az erotikus cikkek, amelyeket mi biztosan kosárba tennénk.

 

Szexi fehérneműk

Ebben a kategóriába nem feltétlenül az átlagos boxeralsók kaptak helyet. Az extrémebb férfi alsók azonban egyes esetekben jó választásnak bizonyulnak. Azonban itt visszautalnánk a korábban leírtakra, miszerint fontos tisztában lenned partnered ízlésével ahhoz, hogy ne fogj a választásoddal mellé.

 

Feromonos parfümök

Ezek a feromonnal dúsított illatszerek nem csupán női, de férfi oldalról is kiváló választásnak bizonyulhatnak. Az ajándékozások során gyakran találkozhatunk egy kiváló parfüm választással. Miért ne dönthetnénk mi is emellett, ezúttal vágykeltő hatású termékekkel?

 

Maszturbációs tojás

A maszturbációs tojások stimuláló belső felszínnel ellátva ingerlik a péniszt. Ezt a férfi önkielégítésen túl a páros aktusok során is használhatjuk. Miért ne okoznál Te magad örömet párodnak, ezúttal egy aprócska szexjátékot bevetve?

 

Pénisz vastagító köpenyek

A férfiak számára roppant fontos kérdés a péniszüknek mérete. Annak vastagsága és hossza azonban könnyen növelhető abban az esetben is, ha hagy némi kívánnivalót maga után. Ezek a pénisz nagyobbító péniszköpenyek a páros örömszerzést szolgálják.

 

Péniszgyűrűk

Az erekciómegtartás és páros örömfokozás csodás darabja ez. A péniszgyűrűk vibrációs és vibráció nélküli változatokban is megtalálhatók szexshopunkban. Egyes darabok csiklóizgatós résszel kiegészítve teszik még jobbá a szexet. Az urak biztosan büszkén fekszenek majd párjuk mellé, ha az élmény mindkét fél számára kielégítő volt.   

 

Férfi vibrátor – Péniszvibrátor

A vibrátorok a női változatok mellett, férfiaknak szánt kivitelben is elérhetőek. Miért ne lepnéd meg partnered egy rezgő funkciójú örömszerző eszközzel? Ezek egyéni maszturbációhoz és páros aktusok során, előjátékhoz is kiválóan alkalmasak.

 

Műpunci maszturbátor

A valósághű szexélményt kedvelő urakat biztosan egy műpunci, műsegg vagy műszáj maszturbátorral lepnénk meg. Ahogyan a péniszvibrátornál, a maszturbátoroknál is javasoljuk a férfiak önkielégítéséhez és páros nemi aktusokhoz egyaránt ezek használatát.

 

Prosztata vibrátor - Prosztata izgatók

Talán ez a legmerészebb választás. Ezt mindenképp csak abban az esetben ajánljuk, ha biztosra tudod, hogy partnered vevő a hátsó bejárat használatára. Az ánusz felőli behatolás elől sokan elzárkóznak, azonban akik nem, azok egyedülálló szexélményt élhetnek át általa. a prosztata izgatók és prosztata vibrátorok egészen különleges csoportját képviselik a szexjátékoknak.

 

Reméljük adtunk néhány tippet a férfi karácsonyi ajándékok kiválasztásához. Van épp elég családtag, akinek agyalhatsz az ajándékán, partnered esetében talán könnyebbé tettük a választást. Ó, és mielőtt azt gondolnád, hogy ez túl merész, hidd el, tök oké!

A választott szexjátékot pedig a szexshopunktól megszokott módon, diszkrét csomagolásban, a lehető legrövidebb időn belül kapod kézhez. A személyes vásárlást kedvelőknek ajánljuk, hogy látogassanak el a Vonuljel nyíregyházi szexshopjába, ahol a szemet gyönyörködtető látvány után, a hölgyek maguknak is választanak egy izgató darabot.