< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Természetes potencianövelők férfiaknak | TOP 10 hatóanyag

Természetes potencianövelők férfiaknak | TOP 10 hatóanyag


Szexshopunk legújabb blogjából megtudhatod, hogy mire alkalmazzák a potencianövelő tablettákat. Emellett elolvashatod milyen növényeket, vitaminokat és aminosavakat alkalmaznak hatóanyagként a férfiak erekciójának fokozására. Nem feltétlenül kell a Viagra potencianövelő gyógyszerhez nyúlnod, ha merevedési gondokat tapasztalsz. Mutatunk néhány természetes erekciófokozót. Csak figyelj!

 

Kiknek szükség a potencianövelők alkalmazása?


A merevedési zavarral küzdő férfiaknak érdemes lehet kipróbálni a természetes hatóanyagokból készült potencianövelő tabletták egyikét.

 

Mit értünk merevedési zavar alatt?


A potenciazavar fennállásakor az érintett férfi nemi inger hatására nem képes erekciót produkálni, vagy azt csak egészen rövid ideig képes fenntartani. Ez az állapot akár tartósan is jelen lehet a nemi aktusok létesítésének lehetősége nélkül, ebben az esetben azonban már sokkal inkább impotenciáról beszélhetünk. Mint azt egy korábbi cikkünkben leírtuk, a merevedési zavarnak több szakasza ismert. Ezek tudatában érdemes mindenképp cselekedni, hiszen ez az állapot teljes mértékben visszafordítható.

 

Mi okozhat merevedési zavart?


Az erekció létrejötte egy igen összetett folyamat a szervezetben. A merevedés létrejöttéhez számos tényezőnek kell helyén lennie a férfi szervezetben. Gondolunk itt a hormonok, az agyi funkciók, az izmok és vérerek megfelelő állapotára és működésére. Amennyiben ezek valamelyike nem működik megfelelően, merevedési zavarokat tapasztalhatunk. A pszichés problémák, a stressz, a cukorbetegség, szív és érrendszeri betegségek (pl: magas koleszterin és érelmeszesedés), egyes gyógyszerek és a káros szenvedélyek (mint a dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás) is produkálhatnak potenciazavart. Ezeket gyakran van lehetőségünk természetes hatóanyagú étrend-kiegészítőkkel kezelnünk, így támogatva az egészségünk mellett a kirobbanó férfierőt is.

 

A potencianövelők esetében az összetevőket gondosan válogatják össze, amelyek legtöbbször a pszichés állapotra, a vérkeringés élénkítésére, a tesztoszteronszint növelésére hatnak. Érdekességként megemlítenénk, hogy a potencianövelő növelő étrend-kiegészítők amellett, hogy a merevedés létrejöttét segítik, spermanövelő és gyakran magömlés késleltető hatással is bírnak. Hoztunk Nektek 10 potencianövelő hatóanyagot, hogy megismerhessétek hogyan is hatnak ezek a férfiak teljesítőképességére.

 

Top 10 potencianövelő gyógynövény, vitamin, aminosav

 

 

Panax ginseng

 

A ginsengnek számos fajtájával találkozhatunk. Ebben az esetben a panax ginseng potencianövelő hatásairól írunk néhány gondolatot. A panax ginseng számos potencianövelő étrend-kiegészítő alapját képezi. Serkenti a pénisz endotél sejtjeiben a nitrogén-oxid felszabadulását, amely keményebb erekció létrejöttét eredményezi. Támogatja a teljes immunrendszert és élénkítő hatással rendelkezik az elme és a test számára egyaránt. Növeli a fizikai teljesítőképességet és energizáló hatásával felpezsdíti az elmét. A ginseng enyhíti a stresszt és idegességet, ami már önmagában befolyásoló tényezője az erekció létrejöttének. A panax ginseng fő összetevője, a ginzenoid mellett számos vitamint, ásványi sót, nyomelemet tartalmaz. A panax ginseng szexuális vágykeltő hatással bír, így előszeretettel alkalmazzák szexuális zavarok kezelésére, valamint a nemi vágy fokozására. Ezen kívül tartósan alkalmazva a spermiumok minőségi és mennyiségi javulását eredményezi.

 

Maca gyökér

 

A maca gyökér esetében találkozhatunk a Lepedium Meyenii, vagy perui ginzeng megnevezéssel is. A maca gyökér stresszoldó, immunerősítő, energizáló hatással rendelkező antioxidáns növény. Alkalmazása során megfigyelhető a szellemi és fizikai állóképesség javulása, valamint rendszeresen alkalmazva késlelteti az öregedést, csökkenti a vércukorszintet, a hölgyeknél enyhíti a menopauzás tüneteket, a férfiak esetében pedig a prosztata problémáit. Emellett magas ásványi- és tápanyagtartalmának köszönhetően a nemzőképesség javulását is eredményezheti, amely a spermiumok számának növekedését és azok minőségi javulását eredményezi. Szexuális vágykeltő hatással bíró növény, így a potencianövelésen túl előszeretettel alkalmazzák a hölgyek libidójának fellendítésére is.

 

B vitaminok

 

A B-vitaminok rendkívül fontos szerepet játszanak a szervezet működésében. Ezek hiánya az energiaszint csökkenését és a libidó vagy nemi vágy jelentős hanyatlását eredményezheti. Ennek elkerülésének céljából fontos a megfelelő arányú B-vitamin pótlása. A B-vitaminok közé sorolható a folsav, vagy a B9 vitamin is. Ez nem csupán a nők, de a férfiak esetében is fontos, hogy megfelelő arányban jusson a szervezetbe.  A spermium termelődés során azok mennyiségében, minőségében és a sejtosztódásban nagy szerepet játszik. A folsav az agyi funkciók működését is jelentős mértékben javítja és támogatja. Az idegrendszer és a boldogságérzés egyik fő vitaminja, ami már jó alapjául szolgálhat az egészséges nemi vágy létrejöttéhez.

 

B3 vitamin

 

A B3 vitaminra szeretnénk külön kitérni leírásunkban, amelyet másik nevén niacinként is ismerhetünk. De hogyan hat a férfi szervezetre és teljesítőképességre? A B3 vitamin segíti a vér koleszterinszintjének szabályozását, ezáltal csökkentve az érszűkület esélyét, valamint támogatja az erek megfelelő működését. Javítja az agyi funkciókat, ami valljuk be igen fontos szempont a merevedés létrejöttének tekintetében is. A merevedési problémákat kiváltó testi és pszichés okokat pozitívan befolyásolja, így hát nem véletlen gyakori felhasználása. A megfelelő véráramlás és keringés meglétekor az impotenciás tünetek enyhülése, vagy teljes szintű elmaradása tapasztalható.

 

Cink

 

A szerves cinket előszeretettel alkalmazzák a potencianövelők esetében is. Ez nem véletlen, hiszen a merevedési zavarokkal küzdők esetében gyakran tapasztalható a szervezet cinkhiányos állapota. A cink pótlása tesztoszteronszint emelkedést eredményez, így adagolásával a hormonháztartás visszabillenthető normál tartományába. Emellett a cink serkenti a vérkeringést és javítja a véráramlást, aminek következményeképpen segíti az erekció létrejöttét és annak megtartását. Az erekció létrejöttén túl a prosztata és herék egészséges működésében és a nemzőképesség tekintetében is rendkívül fontos a megfelelő cink mennyisége a férfi szervezet számára.

 

Taurin

 

A taurin, mint potencianövelő tápanyag serkenti az agyi funkciók működését, így számos étrend-kiegészítő készítmény alapját képezheti. Hatásaként említhető, hogy javítja a fizikai és szellemi állóképességet és élénkítő hatása révén a nemi vágy fellobbanását is elősegíti. Szerepet játszik a stressz csökkentésében és a vércukorszint normál szintű megtartásában is. Támogatja a vérerek és vérkeringés tökéletes működését, valamint pozitívan hat a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére. A taurin serkenti a tesztoszteronszint termelődését a szervezetben, ezáltal segíti a merevedés létrejöttét és a tartós erekció fenntartását.

 

Fűrészpálma - Serenoa repens

 

A fűrész vagy szabalpálma jótékony hatással van a prosztata működésére, emellett segít csökkenteni a test gyulladásos tüneteit és növeli a tesztoszteronszintet. A normál tesztoszteronszint elérésével egyensúlyba állítható a hormonháztartás, amelynek köszönhetően a nemi ingerre adott testi reakciói is tökéletesen működhetnek. Természetesen ide sorolnánk a merevedés létrejöttét is, hiszen ez a folyamat is nemi inger hatására indul el a férfi szervezetben.

 

Rózsagyökér - Rhodiola rhosea

 

Az aranygyökér és rózsagyökér a Rhodiola rhosea magyar megfelelője. Rendkívül hasznos növény, amelyet gyakran alkalmaznak potencianövelőkben. Pozitív szerepet játszik a fizikai állóképesség javításában, idegrendszeri hatásait tekintve pedig a stressz oldásában. Ezek kiemelten fontos tényezői az egészséges szexualitás és ezáltal a merevedés létrejöttének. Erős afrodiziákumként növeli a nemi vágyat, valamint fogyasztása pozitívan befolyásolja a merevedési problémákat kiváltó pszichés, és lelki okokat.

 

L-arginin

 

Az L-arginin egy rendkívül fontos aminosav a szervezet számára, mondhatni elengedhetetlen eleme az egészséges immunrendszernek. Az L-arginin növeli a szervezet nitrogén-oxid szintjét, ami a véráramlást és erek működését pozitívan befolyásolja, ezáltal az erekció létrejöttét támogatja.  Alkalmazása során kimagasló szintű nemi vágy és fizikai teljesítőképesség tapasztalható. Önmagában az L-Arginin-ről nem potencianövelőként működik, azonban a megfelelő anyagokkal kombinálva határozottan merevedési problémák enyhítését szolgáló természetes aminosav.

 

Gotu kola - Centella Asiatica

 

A tigrisfű, Gotu kola vagy Centella Asiatica rendszeres alkalmazásakor jelentős javulás tapasztalható a vérkeringés működésének tekintetében. Magas magnézium, kálium, kalcium tartalmú, emellett különböző B-vitaminokban gazdag gyógynövény. Összetett hatóanyag tartalma révén segít a szorongás és depresszió tüneteinek enyhítésében, növelve a boldogságérzetet. Ezen túlmenően serkentő hatással van a központi idegrendszer teljes működésére, valamint a vénák és vérkeringés támogatásával enyhíti a merevedési zavarokat.

 

Ezeket a hatóanyagokat érdemes keresned a potencianövelő étrend-kiegészítőkben, hiszen a fent felsorolt jellemzők Neked is segítséget nyújthatnak! Termékenként eltérő hatóanyag kombinációkkal és hatáserősségekkel találkozhatsz. Tájékozódj, határozd meg a merevedési zavarod fázisát és válassz ennek megfelelően! Amennyiben elakadnál, kérj Tőlünk bátran segítséget!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek:

Címkék : potencianövelés