< > Információk
Kategóriák

LIDERIN - Potencianövelő étrend- kiegészítő kapszula férfiaknak 6x

6 590 Ft
Készleten

Liderin potencianövelő étrend-kiegészítő készítmény az egészséges szexualitásért

 

A Liderin 100%-ban természetes hatóanyagú, férfiak számára kifejlesztett, potencianövelő étrend-kiegészítő készítmény. A Liderin kifejezetten javasolt a kezdetleges merevedési zavarokkal küzdők, stresszhatás által negatívan befolyásolt, megromlott szexuális teljesítőképességű férfiak számára.


A Liderin használatával elérhető az impotencia kezdetleges tüneteinek enyhítése, esetleg teljes megszüntetése. A merevedési zavarokon túl jelentős javulás tapasztalható a fizikai teljesítőképesség tekintetében.

Alkalmazása során megnövekedett szexuális vágy, fizikai állóképesség, erekció megtartás, és késleltetett magömlés tapasztalható. A Liderin alkalmazása során a két aktus közötti regenerálódási idő lerövidül, ezáltal magabiztos többszöri együttlétet biztosítva. A Liderin jó hatással van a keringésre, védi a szívet, növeli a természetes tesztoszteron szintet, javítja a központi idegrendszeri funkcióit, segíti a szervezet stressz-kezelését fokozza a  szellemi és fizikai teljesítőképességet. A merevedési zavarokkal küzdő, vagy kiemelkedő teljesítményre vágyó férfiak körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, természetes anyagok felhasználásával készült étrend-kiegészítő készítmény.

 

A potencianövelő alkalmazása:

  • Alkalmazása kizárólag felnőttek részére ajánlott!
  • Más gyógyszerkészítményekkel történő együttes alkalmazásáról kérje ki kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze véleményét!
  • Javasolt egyszeri adagja 1 kapszula, 2 dl folyadékkal lenyelve. Szájon át történő alkalmazásra a nemi aktus megkezdése előtt körülbelül 60 perccel.  
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
  • Alkohollal történő egyidejű fogyasztása nem javasolt!

 

Tárolási feltételek:

  • A készítmény száraz helyen, fénytől védve, szobahőmérsékleten (max. 25°C-on) tárolandó. Szedése kizárólag a dobozon feltüntetett lejárati időn belül ajánlott!

 

 

A készítmény szervezetre gyakorolt hatása:

  • Serkenti a vérkeringést, javítja az erek vérellátását
  • Megnövekedett szexuális vágy
  • Kemény, tartós erekció
  • Késleltetett magömlés
  • Gyors hatás
  • 60 percen belüli felszívódási idő
  • Hosszan tartó szexuális teljesítőképesség
  • Lerövidült regenerálódási idő
  • Akár 2 napig tartó hatás
  • Káros mellékhatás nem ismert

 

A doboz tartalma:

  • 6 db tabletta bliszterben

 

Összetevők:

  • L-arginin: 535,0 mg
  • Panax ginseng gyökér kivonat: 50,0 mg - ebből ginzenozid: 8,0 mg
  • Tengerparti fenyő (Pinus pinaster) kéreg kivonat: 26,70 mg 
  • Maca (Lepidium meyenii) gyökér kivonat (min. 10:1): 20,0 mg
  • Koffein: 20,0 mg
  • Folsav: 100,0 mcg
  • B2-vitamin: 0,70 mg
  • B3-vitamin (niacin): 8,0 mg
  • B5-vitamin (pantoténsav): 3,0 mg
  • B6-vitamin: 0,70 mg
  • B12-vitamin: 1,25 mcg

 

Nettó tömeg: 6 tabletta: 8,4 g


L-arginin:

Az L-arginin elengedhetetlen eleme az egészséges immunrendszernek. Az L-arginin növeli a szervezet nitrogén-oxid szintjét, ami a véráramlást és erek működését pozitívan befolyásolja. Ennek hatására a merevedési zavarok is javíthatók. A hölgyek esetében a vagina és klitorisz vérellátásának növekedése figyelhető meg. Ennek hatására erőteljesebb orgazmus tapasztalható. A férfiak és nők esetében közös pozitív tapasztalatként említhető a libidó növekedése és az állóképesség javulása.
 

Panax ginseng - koreai ginseng - vörös ginseng - ázsiai ginseng - embergyökér:

A legtöbb potencianövelő egyik összetevője a ginzeng. Szexuális vágykeltő hatással bír. Alkalmazását a szexuális zavarok kezelésére, valamint a szexuális vágy fokozására előszeretettel javasolják. Ezen kívül a ginzeng javítja a spermiumok minőségét és azok számát. Tartós használata segít az impotencia tüneteinek enyhítésében, valamint növeli a szexuális teljesítőképességet.

  

Tengerparti fenyő - Pinus pinaster - fövenyfenyő - terpentin:

A fenyőkéreg kivonat jótékony hatással van az egész szervezetre. A szexualitás tekintetében fontos kiemelni, hogy pozitívan befolyásolja a vérkeringést. Csökkenti a koleszterinszintet, segíti a szív- és érrendszer megfelelő működését, ellazítja az ereket. Ebből már levonható a következtetés, miszerint a potenciazavar tüneteinek enyhítését is elősegíti.

 

Maca gyökér - Lepidium meyenii - perui ginzeng:

A perui ginzeng néven is ismert maca gyökér a szexualitást befolyásoló hatásai révén kiemelkedő helyen szerepel. B-vitaminokban, magnéziumban és cinkben gazdag. A hormonháztartásra gyakorolt pozitív hatásai mellett javítja a fizikai állóképességet, és energizáló hatással rendelkezik. Erős vágyfokozó, magas libidó-, és potencianövelő hatással bír. A férfi termékenységre is pozitív hatást gyakorol, hiszen rendszeres alkalmazásakor a spermiumok mennyiségét és minőségét is képes növelni.

 

Koffein:

A koffein élénkíti a testet, az agyi működést és fokozza a vérkeringést. A koffein pozitív hatással lehet a merevedési zavarokkal küzdők panaszainak enyhítésére. A péniszbe áramlott, megnövekedett vérmennyiségnek köszönhetően az erekciós problémák enyhülhetnek. Élénkítő hatása pozitívan hat a fizikai teljesítőképességre, a megfelelő közérzet és hangulat megteremtésére. Ezek mind pozitív befolyásoló tényezői az egészséges szexualitásnak.

 

Folsav:

A B9-vitamin, vagyis a folsav hozzájárul a szervezet megfelelő működéséhez, ebből kifolyólag az egészséges nemi élethez is. Nem csupán a nők, de a férfiak esetében is fontos a megfelelő arányú folsav bevitel. Ez a spermium termelődés során azok mennyiségében, minőségében és a sejtosztódásban nagy szerepet játszik. A folsav az alkalmazása során az agyi funkciók működését is jelentős mértékben javítja és támogatja. Az idegrendszer és a boldogságérzés egyik fő vitaminja. Ez már jó alapjául szolgálhat az egészséges nemi vágy létrejöttéhez.

 

Niacin, B3 vitamin:

A B3 vitamin segíti a vér koleszterinszintjének szabályozását, ezáltal csökkentve az érszűkület esélyét, valamint támogatja az erek megfelelő működését. Javítja az agyi funkciókat, ezáltal pozitív hatást gyakorolva a test megfelelő működésére. A merevedési problémákat kiváltó testi és pszichés okokat pozitívan befolyásolja. A megfelelő véráramlás könnyedén enyhítheti az impotencia tüneteit, a jó közérzet pedig hozzájárul az egészséges nemi élet megteremtéséhez.

 

B-vitaminok:

A B-vitaminok fontos szerepet játszanak a szervezet működésében. Ezek hiánya az energiaszint csökkenését és a libidó, nemi vágy jelentős hanyatlását eredményezheti. Ennek elkerülésének céljából fontos a megfelelő arányú B-vitamin pótlása.
 

 

Oldalunkon lévő leírásaink, információink tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember, gyógyszerész vagy orvos véleményét! A készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étkezést és az egészséges életmódot. Részletes leírást a dobozon, vagy a dobozban lévő tájékoztatón található. Kisgyermek elől elzárva tartandó!

 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!