< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Csiklóizgatós vibrátor - Vásárlói vélemény

Csiklóizgatós vibrátor – Vásárlói vélemény

 

A hölgyek különböző szexuális segédeszközöket használva juthatnak el az orgazmusig. Az erotika világában azonban igen nehéz eligazodni azoknak, akik nem tudják, hogy mit is keresnek pontosan. A női vibrátorok talán a legrégebben piacon lévő és ma is nagy népszerűségnek örvendő szexjátékok. Ebben a blogban egy csiklóizgatós vibrátort ismerhettek meg vásárlói oldalról, egész pontosan a Svakom erotikus cikkeket gyártó cég Aylin névre hallgató csiklóizgatós g pont vibrátorát.

 

 

A vibrátor választásról:


Hello! Tegnap végre megérkezett a weben rendelt kis játékom. Annyira nem vagyok a szavak embere, de hátha segít majd a tapasztalatom másnak. Szóval a Svakom Aylin-t rendeltem meg tőletek a webshopból. A keresgélés megmondom őszintén több napos téma volt. Egy részről biztos voltam benne, hogy szeretnék valamit magamnak, de nem tudtam mit, úgyhogy elkezdtem átfutni a női kütyüket. Hát mit ne mondjak, nem könnyítettétek meg a dolgom a nagy választékkal. Szerettem volna egy jobb minőségű vibrátort, hiszen ezt azért csak nem mindennap vesz az ember. A következő szempont pedig nekem a praktikusság volt. Úgy voltam vele, ha már meglepem magam valamivel, az legyen azért több funkciós, hogy ezt is azt is kipróbálhassak. Így jött a csiklóizgatós vibrátorok kategória, aztán a g pontos izgatás plusz ráadás. Ennek a vibrinek azért nem a legalacsonyabb az ára, de pont ment a kuponakció, és hát szeretem az akciós dolgokat, szóval úgy voltam vele most vagy soha.

 

A vibrátor használatáról:


Szóval feltöltöttem és használatba is vettem, mert nagyon kíváncsi voltam mi vár rám. Ahogyan azt a leírásban javasoltátok is a síkosítás nem maradt el. Relax, gyertyafény és egy kis halk zene, persze utána már csak a rezgésre koncentráltam. Egész furcsa érzés volt megfogni, de tök puha tapintású játékszerről beszélünk. A csiklóizgató mehet külön is a g pontos résztől, és tök jó az a lüktető érzés. Nem számoltam azért mennyi módja van az izgatásnak, de elég soknak gondolom. Hát asszem jól döntöttem, mert nem kellett túl sokat várnom a tűzijátékig. Nem érkeztem minden rezzenést tesztelni, de fogom az tutkó. Max leírom az újabb élményeimet még egy üziben. Szóval köszi még egyszer, és várom a következő akciót is!

 

Petra

 

Petra választása tehát a Svakom Aylin dark blue csiklóizgatós g pont vibrátorra esett. Ez egy egész különleges darab. Az ívelt kialakítású, behelyezhető fejrész a hüvely izgatásán munkálkodik, könnyen elérve a g pontot is. Ezen kívül a külső szára a csiklót izgatja ezzel egyidőben, de akár a behelyezhető szártól függetlenül is. Pulzáló érzésekkel teszi igazán különlegessé a női önkielégítést, amelyet 5 különböző módban, 5 eltérő sebességi fokozatban tehetsz próbára. A vibrátorba helyezett akkumulátor körülbelül 3 óra alatt tölthető maximumra, így biztosítva akár 2 órányi játékidőt a következő alkalomra. Szilikon anyagú vibrátorról beszélünk, amely lágy tapintású, bársonyos érzéssel kényeztet. Amennyiben többet szeretnél még tudni az érintett örömszerzőről irány a termékoldal!

 

Várjuk a Te tapasztalatodat is kedvenc szexjátékodról néhány fotó kíséretében! Vonulj el és válassz valami izgatót!

 

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek:


Címkék : Tesztek