< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Az anális szex játékszerei

Az anális kényeztetőkről

 

A vonuljel.hu oldal szerkesztése során arra törekszünk, hogy minden témában kielégítő és részletes információkkal legyetek gazdagabbak. Ebben a blogbejegyzésünkben is a jól megszokott séma szerint haladunk majd. Az érintett téma ez esetben nem más, mint az anális szexet élvezetesebbé tévő szexuális segédeszközök bemutatása.

 

Néhány szóban az anális szexről:

 

Az análszex során a behatolás az ánusznyílás felől történik. A hüvelyi szextől eltérően ebben az esetben nem elölről, hanem a hátsó bejáratot használva érhetitek el a kívánt izgalmi állapotot, majd tapasztalhatjátok meg az anális élvezeteket. Ehhez nincs más dolgotok, csak levetkőzni félénkségeteket, megismerni testetek ezen részén lévő erogén zónákat és átadni magatokat az análszex élvezetes perceinek.

 

Fontosnak tartjuk megjegyezni azt, hogy mint minden szexuális tevékenység során, ebben az esetben is rendkívül fontos a kölcsönös bizalom! A megfelelő kommunikáció és a partnerünkkel való együttműködés segíthet abban, hogy mindkét fél kellemes és gondtalan szexélményeket éljen át.

 

Amennyiben az anális kényeztetés során a valódi pénisz helyett valami mással ingerelnétek a végbélnyílás felőli erogén zónákat, úgy jó helyen jártok.

 

Mi ajánlunk számotokra néhány szexuális segédeszközt, amivel kedvetekre kényeztethetitek magatokat, így még az esetleges férfi partner hiánya sem fog feltűnni.

 

Kínálatunkban számos szexkellékkel találkozhatsz.

 

A könnyebb tájékozódás érdekében alkategóriákra bontottuk és ennek megfelelően válogattuk szét az anális izgatók menüpont alatt található erotikus cikkek listáját.

 

Milyen anális szexjátékokkal találkozhattok szexshopunkban?


  • Fenékdugók vibrációs és vibráció nélküli változatai

  • Anál gyöngysorok

  • Anál dildók

  • Anál vibrátorok


 

Mit érdemes tudni ezekről a játékszerekről?

 

Az análkúp vagy más néven fenékdugó egy szexuális segédeszköz, melyet az anális szexjátékok során használnak. Ezek az análdugók általában kúpszerű ergonomikus formával, sima felülettel készültek, könnyítve ezzel a behelyezés könnyedségét a végbélnyílásba. Alkalmazásuk során az anális területek stimulálásával elképesztő szexélmény tapasztalható meg.  Az análkúpok gyakran alkalmazhatók a szexuális együttlétek során páros örömszerzésre vagy akár a magányos estéken önkielégítés céljából.

 

Az análkúpok különféle anyagokból készülhetnek, ilyen például a szilikon, fém vagy üveg. Ami közös bennük az az, hogy minden esetben bőrbarát anyagról beszélhetünk. 

Az análkúpok elérhetőek különböző méretekben és formákban, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és tapasztalati szintjének megfelelő darabot. A méreteket illetően a kezdőknek szánt kis fenékdugóktól az egészen nagy darabokig mind megvásárolhatók kínálatunkból.  

Tájékoztatásképpen mellékelünk számotokra ehhez egy táblázatot.


S-Small vagy kis méretű análkúpok:

  • Hossz: Általában 7-10 cm (2,5-4 hüvelyk) között

  • Átmérő: Legfeljebb 2,5 cm (1 hüvelyk)

M-Medium vagy közepes análkúpok:

  • Hossz: Általában 10-15 cm (4-6 hüvelyk) között

  • Átmérő: 2,5-3,8 cm (1-1,5 hüvelyk) között

L-Large vagy nagy méretű análkúpok:

  • Hossz: 15 cm (6 hüvelyk) felett

  • Átmérő: 3,8 cm (1,5 hüvelyk) felett

 

Fontos megjegyezni, hogy egyénenként eltérő méreteket érdemes alkalmazni a kielégítő és pozitív élmények eléréshez!

Kezdőknek ajánlott a kisebb méretű és sima felületű kúpokkal megtenni az első lépéseket, majd a fokozatosság elvén haladva növelni a kúpok méretét és az ingerlés intenzitását.
 

Egyes análkúpok egészen rugalmasak, akár összenyomhatók is, így követve a test mozgásait, míg társaik merev dugóként állják a megpróbáltatásokat. Online szexshopunkban találkozhattok a sima felületű, de akár az erősen barázdált stimuláló felszínű darabokkal is. Emellett igényeitekhez mérten választhattok a színes, exkluzív megjelenésű köves fenékdugók, vagy akár cicafarokkal díszített változatok közül is. 

 

A fenékdugók vibrációs és vibráció nélküli változatokban egyaránt elérhetőek széles termékkínálatunkban, a különbség ezek között csupán a rezgő érzések általi kényeztetés lehetősége.
 

A fenékdugók általában vízálló tulajdonsággal bírnak, így adva meg számotokra a nedves közegben történő kényeztetés lehetőségét is.

 

Az anál gyöngysorok és análbotok szintén az ánusznyílás felőli kényeztetés lehetőségét teszik lehetővé. Az anális gyöngysorok és análbotok olyan szexuális segédeszközök, amelyek a végbélnyílásba történő fokozatos behelyezésre és eltávolításra szolgálnak, kényeztetve és tágítva ezzel az anális területet.

 

Az anális szexjátékok ezen változatai általában különböző méretű golyókból vagy gyöngyökből állnak, amelyek egy rugalmas zsinórra fűzve kényeztetnek. Az análbotok esetében gyakran egy rúdszerű vázra helyezik el ezeket az ingerlő gömböket. A stimuláló gyöngyök mérete általában egyre növekszik, lehetővé téve ezáltal a fokozatosság betartásának lehetőségét az anális aktus során.

 

Itt a fenékdugókhoz hasonlóan különböző kialakítású, eltérő felületű, vibrációs és vibráció nélküli, valamint más-más anyagú kényeztetőkkel találkozhatunk.

 

Az anál dildók a valódinak tűnő pénisz látványával és érzésével teszik lehetővé az anális kényeztetést számotokra. Kialakításuk azon túl, hogy egészen realisztikus formát is ötlhetnek, igazán praktikusnak mondhatók. A fogógyűrűs darabokat alkalmazva egészen könnyen kézben tarthatod az irányítást akkor is, ha épp önmagadat kényeztetnéd. A letapasztható talprésszel ellátott örömszerzőket szintén a praktikus jelzővel illetnénk. Ez esetben nem kell azon aggódnod, hogy minden kezed foglalt. Rögzítsd egy sík felülethez dildódat és a játékod során azt teszel szabad kezeiddel, amit csak szeretnél.

 

Az anál dildók esetében is eltérő érzetű anyagokkal találkozhatunk, amely önmagában döntő erővel bírhat. A keményebb anyagoktól a lágy érzetű kényeztetőig, a hideg érzésű dildóktól a testmeleg szexeszközig választhattok igényeitek szerint.

 

Az anál vibrátorok az anál dildók vibrációs motorral ellátott változatai. Extra funkcióként képesek rezgő érzésekkel tovább ingerelni az érzékeny területet.

 

Amennyiben már túl vagy a kezdő lépéseken, ajánlanánk szíves figyelmedbe ezek használatát! 

A melegítő funkciós, vagy felfújható fejrésszel készült darabok egészen lenyűgöző érzésekkel képesek kényeztetni. Tedd próbára őket!

 

A prosztata izgatókat is sorolhatjuk bátran az anális kényeztetők közé, hiszen a behatolás a prosztata izgatók esetében is az ánusznyílás felől történik. Ezekről a szexkellékekről egy korábbi cikkünkben részletesen olvashatsz.

 

Az anális játékok esetében rendkívül fontosnak tartjuk elmondani azt, hogy az ánusznyílás a hüvellyel ellentétben nem képes önmaga természetes síkosítására! Ebből következik, hogy a gondtalan és önfeledt anális szex élményéhez mindenképp javasoljuk számotokra valamelyik intim síkosítónk használatát! A szexpatikai cikkeink között megtaláljátok a kimondottan anális síkosítókat, ezek enyhe zsibbasztó hatással bírnak. Amennyiben azonban valamilyen segédeszközt is használatba vennétek, úgy vízbázisú intim síkosítót válasszatok! Ez azért fontos, mert a víz alapú termékek nem lépnek kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem is károsítják azt.
 

 

És persze elengedhetetlen a megfelelő higiénia betartása is! A kellemetlen intim fertőzések könnyen elkerülhetők, amennyiben nem feledkeztek meg a higiéniai folyamatok elvégzéséről. Az örömszerzőket minden használat előtt és után javasolt langyos szappanos vízzel, vagy termék tisztítószerrel lemosni! Persze az anyag állapotának megőrzéséhez megtalálhatjátok online szexshopunkban a regeneráló porok valamelyikét is.

 

Reméljük segítettünk némileg tájékozódni az anális szexhez alkalmazott segédeszközök között! Bármilyen kérdésed lenne még a témával kapcsolatban, úgy állunk rendelkezésedre!
 

Hogy hol veheted fel velünk a kapcsolatot?

 

Keress bátran e-mailben, a vonuljel.hu online szexshop weboldalán megadott telefonszámon vagy akár személyesen nyíregyházi üzletünkben! Ígérjük, legjobb tudásunk szerint válaszolunk minden kérdésedre!
  

Most pedig nincs más hátra, csak vonulj el és meríts ötletet a következő aktusodhoz!