< > Információk
Kategóriák

CHISA NOVELTIES análbot Large Anal Bead - fekete színben, vibráció nélküli, letapasztható, vízálló, PVC, 18,5 cm

5 990 Ft
Nincs raktáron
Paraméterek
Márka Chisa novelties

Chisa Novelties análbot Larga Anal Bead

A Chisa Novelties termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik: 

 

„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”

 

A Chisa Novelties az örömfokozásának céljából megalkotott anális segédeszközök alkalmazásával különlegessé varázsolhatók a szexuális játékok.

 

Néhány szó az anális élvezetekről:

Az anális szex a végbélnyílás felőli erogén zónák megfelelő izgatásával elért örömszerző élvezet. Ebben az esetben a kívánt izgalmi állapotot nem a vaginális behatolás élményével érjük el, hanem ezeket az erogén zónákat ingerelve.

Az anál eszközök különleges, érzéki percekkel ajándékozhatnak meg, amennyiben kedveled az ánusznyílás felőli behatolás élményét.

Egy jól megválasztott játékszer segítségével felfedezheted a fenék rejtett zugait, és addig talán ismeretlen érzéseit, de a kellemes élmény eléréséhez mindenképpen elengedhetetlen a megfelelő síkosító használata.

 

 

Mit nyújthat számodra a Large Anal Bead?

A Large Anal Bead modern formát öltött anális kényeztető. Az 5 különböző méretű és elhelyezkedésű golyókból álló gyöngysor fekete színben, bőrbarát PVC anyagból készült.

A gömbös kényeztető a megfelelő síkosítás után különleges anális szexélménnyel nyűgözi le használóját. A golyók eltérő méretüknek és egymáson elterülő elhelyezkedésüknek köszönhetően elképesztő módon stimulálnak.

A tapadókoronggal ellátott kivitelnek köszönhetően, akár mindkét kezed szabadon maradhat, így azzal közben azt teszel amit csak szeretnél. Ehhez csak egy sima, egyenletes felületre lesz szükséged, és letapasztva a Large Anal Bead-et át is adhatod magad az élvezeteknek.

Az anál kényeztetőd vízálló tulajdonságának köszönhetően nedves környezetben is megállja helyét, így magaddal viheted akár a fürdőszobába is.

 

Mit érdemes tudni a gyöngysor anyagáról?

 

Az örömszerző anyaga PVC, ami ftalát- (phthalate) mentes! A PVC, más néven a poli vinil-klorid, egy hőre lágyuló, rendkívül széles körben használt műanyag.

Két formáját különböztethetjük meg, amelyek a kemény és lágy PVC. A szexjátékszerek gyártásakor elsősorban a lágy formáját alkalmazzák. Fizikai tulajdonságait tekintve igen hajlékony és kevésbé sérülékeny anyag, mint például a TPE. A kellő merevséget igénylő, de egyben rugalmas szexjátékszerek tökéletes alapanyagaként szolgálhat. Az élethű dildók, realisztikus vibrátorok, vagy anális örömszerző eszközök esetében gyakran találkozhatunk a PVC anyagokkal.

kémiai vegyületekkel szemben nagy ellenállást mutat, a mechanikai tulajdonságait tekintve pedig igazán anyagról beszélhetünk. Hátránya, hogy alacsony a hőmérséklet toleranciája, aminek következtében 140°C feletti hőmérséklet hatására bomlani kezd, 160°C felett pedig olvadásnak indul. Ellenálló a különféle környezeti hatásokkal és kopással szemben, ami ideálissá teszi hosszú élettartamra tervezett erotikus kellékek elkészítéséhez.

Előállítása viszonylag olcsó, maga az anyag könnyen megmunkálható. Az ellenálló tulajdonsága miatt azonban nehezen lebomló anyagról beszélünk, ami a PVC-vita tárgyát képezi a környezetvédők körében. A tartósságának előnyeként említhető, hogy ennek köszönhetően nem igényel folyamatos újragyártást. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra.

A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül.  Fizikai jellemzőit tekintve kifejezetten ajánljuk az anális játékszerek és dildók esetében is a PVC anyagból készült termékeket. 

 


A kellemes élmények eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre ajánljuk a szexpatikánkban kapható vízbázisú síkosítók egyikét. Ezeket alkalmazva nem csupán a kívánt nedvesség érhető el, de örömszerződ anyagát sem károsítod.

A játszadozás végeztével langyos, szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével ajánlott megtisztítani örömszerződet!

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted az análbotodat

  • Az alján található tapadókorong segítségével könnyedén rögzítheted egy sík felületen

  • A kívánt intenzitásban élvezheted is az általa nyújtott élményt

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 18,5 cm

  • Átmérő: 5,5 cm

  • Anyag:  PVC

  • Szín: fekete

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző vibráció nélküli

 

A Chisa novelties örömszerzők különleges szexélménnyel ajándékoznak meg! Vonulj el, élvezd a kényeztető perceket és ezután oszd meg velünk tapasztalatod!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!