< > Információk
Kategóriák

LOVETOY anál gyöngysor The Ultra Soft Bead 6.5" - testszínű, vibrátoros, péniszgyűrűs, vízálló, elemes, 16,5 cm

6 190 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

Lovetoy vibrátoros análbot The Ultra Soft Bead

A Lovetoy termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:

 
„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”

  

Néhány szó az anális élvezetekről:

Az anális szex a végbélnyílás felőli erogén zónák megfelelő izgatásával elért örömszerző élvezet. Ebben az esetben a kívánt izgalmi állapotot nem a vaginális behatolás élményével érjük el, hanem ezeket az erogén zónákat ingerelve.

Az anál gyöngysorok különleges érzéki percekkel ajándékozhatnak meg, amennyiben kedveled az ánusznyílás felőli behatolás élményét. Az egymáson elhelyezkedő gyöngyök, fokozatosan növekvő méretekkel izgató érzetet okoznak a masszázsszerű behatolás alkalmával.

Egy jól megválasztott játékszer segítségével felfedezheted a fenék rejtett zugait, és addig talán ismeretlen érzéseit. De a kellemes élmény eléréséhez mindenképpen elengedhetetlen a megfelelő síkosító használata.

 

Mitől különleges a Lovetoy vibrátoros anális gyöngysora?

A Lovetoy The Ultra Soft Bead különleges kialakítású, vibrációs funkcióval rendelkező análbot.

Az eltérő méretű gyöngyös kialakításának köszönhetően a behelyezés élménye egészen fantasztikus érzésekkel ajándékozza meg használóját. Öt eltérő méretű gyöngy várja, hogy kényeztesse az ánusznyílás felőli erogén területet.

Bőrbarát TPE anyagból készült, hogy a lágy felület hozzájáruljon a már amúgy is forró pillanatok kellemességéhez.

Péniszre helyezhető gyűrűs résszel van ellátva, amelynek köszönhetően akár rögzíthető is, így az aktus alkalmával kezeidet szabaddá teheted. Persze a kezeidnek hasznukat veszed, amennyiben kényezteted cirógatásoddal partnered bőrét, vagy erogén zónáit.

Ez az anális gyöngysor 10 különböző vibrációs funkcióval van ellátva, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legjobb élményt nyújtó rezgő érzést.

Ha örömszerződ ereje gyengülne, nincs más dolgod csak elemet cserélni benne. A működéséhez 3 db AG13-as elemre lesz szükséged. A működtetése egyszerű, ehhez egyetlen gombot kell csupán használnod, ami a lövedékszerű vibrátorodon található.

Az anál kényeztetőd vízálló tulajdonságának köszönhetően a nedves környezetben is megállja helyét.

 

Mit érdemes tudni az análbot anyagáról?

 

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes.

A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek. Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag.

Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széles körű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák.

Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben. Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben.

Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest.

A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra.

A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára.

 

 

Fontos tudnod, hogy az ánusznyílás nem képes természetes nedvességet produkálni, így a tökéletes élmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Ehhez a vízbázisú síkosítók egyikét ajánljuk, hiszen így nem károsítod örömszerződ anyagát sem.

A játszadozás végeztével pedig már csak az alapos tisztítás következik. Ehhez a segédeszköz tisztítók egyikét, vagy langyos, szappanos víz használatát javasoljuk.

 

Használata:

  • Húzd péniszedre az anális gyöngysort

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted az análbotodat

  • Bekapcsolhatod a kényeztetőt

  • A kívánt intenzitású programot már csak ki kell választanod és élvezned minden rezgő ingerlését

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy akkumulátora néha töltést is igényel

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 16,5 cm

  • Péniszgyűrű átmérő: 3 cm

  • Anyag: TPE/TPR

  • Szín: testszínű

  • Elem: 3xAG13

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • csendes működés

  • vízálló

  • könnyű 1 gombos vezérlés

  • 10 izgató funkció

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző működéséhez elem szükséges

 

A Lovetoy örömszerzők különleges szexélménnyel ajándékoznak meg! Vonulj el, kényeztesd a hátsó kéjnyílást és ezután oszd meg velünk tapasztalatod!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!