< > Információk
Kategóriák

CHISA NOVELTIES análszett Fullness Anal Stuffer Set - fekete színben, 4 eltérő méretben, vízálló, letapasztható, szilikon

24 490 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Chisa novelties

Chisa Novelties fenékdugó szett Fullness Anal Stuffer Set

A Chisa Novelties termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik: 

 

„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”

 

A Chisa Novelties az örömfokozásának céljából megalkotott anális segédeszközök alkalmazásával különlegessé varázsolhatók a szexuális játékok.

 

Néhány szó az anális élvezetekről:

Az anális szex a végbélnyílás felőli erogén zónák megfelelő izgatásával elért örömszerző élvezet. Ebben az esetben a kívánt izgalmi állapotot nem a vaginális behatolás élményével érjük el, hanem ezeket az erogén zónákat ingerelve.

Az anál eszközök különleges, érzéki percekkel ajándékozhatnak meg, amennyiben kedveled az ánusznyílás felőli behatolás élményét.

Egy jól megválasztott játékszer segítségével felfedezheted a fenék rejtett zugait, és addig talán ismeretlen érzéseit, de a kellemes élmény eléréséhez mindenképpen elengedhetetlen a megfelelő síkosító használata.

 

Mik is a fenékdugók?

Az anál tágítók használatával fokozatos behatolással és érzéki kényelmet biztosítva élhető át egy újabb análszex élménye.

Az anál plugok speciális kúp formájú kialakításának köszönhetően biztonságosan érhetjük el a kívánt izgalmi állapotot. A fokozatosan vastagodó kúp felsőrész segítségül szolgál a megfelelően tág ánusznyílás elérésében, majd a talprész gondoskodik arról, hogy minden a helyén maradjon. Ennek a kialakításnak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a kelleténél mélyebbre kerül az erotikus játékszerünk.

Kényelmünket és vágyainkat kielégítve élhetünk át csodás pillanatokat új segédeszközünk használatával.

 

Mit adhat a Chisa novelties fenékdugó szettje számunkra?

 

A Chisa novelties fenékdugója bőrbarát szilikonból készült. Ennek köszönhetően selymes felületével segíti a könnyed behatolást. Mindezt segíti még az análkúp praktikus kialakítása és rugalmassága.

A vastagított és egyben letapasztható talprésznek hála nem kell attól sem tartanod, hogy a behelyezés után fenékdugód nem marad a helyén. Ennek köszönhetően nem csupán kényelmes, de könnyedén el is távolítható.

A kúpos kialakításnak köszönhetően elképesztő érzéseket tapasztalhatsz meg az ánusznyílás felől. A fenékdugók használatával nemtől függetlenül különleges szexélményben lehet részünk. Ehhez azonban elengedhetetlen a fokozatosság betartása. A kúpok mérete segítségül lehet ebben, hiszen a legkisebb átmérőjű eszközöktől, az egész vaskos darabokig mindent megtaláltok kínálatunkban.

Rendkívül rugalmas, igazodik minden mérethez és formához. Követi testünk mozgásait, és a pozíciókra reagálva, intenzíven izgatja az érzékeny területet.

 

A Chisa novelties Fullness Anal Stuffer Set részes análkúp szettje a kezdők és haladók számára is egyaránt ajánlott.

Miért? A válasz egyszerű. A szetted 4 eltérő méretű fenékdugót tartalmaz, így mindenki megtalálja a számára tökéletes méretet. Amennyiben a legkisebbet már rutinosan használod, szintet léphetsz és a következő méretet is bátran befogadhatod.

A fenékdugók teljes mértékben vízállók, így akár a zuhany alá is magaddal viheted őket. A letapasztható talprész segítségével akár rögzítheted is fenékdugódat egy sík felületen, hogy mindkét kezed szabad maradhasson ha épp másként is kényeztetnéd magad közben.

Ne feledd azonban, hogy az élmény csak a megfelelő síkosítással érhető el! Az ánusznyílás nem képes természetesen nedves állapotot létrehozni, ezért a gondtalan szórakozás érdekében ezt nekünk kell megtennünk.

  

Mit érdemes tudni a fenékdugók anyagáról?

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

 

A kellemes élmények eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre ajánljuk a szexpatikánkban kapható vízbázisú síkosítók egyikét. Ezeket alkalmazva nem csupán a kívánt nedvesség érhető el, de örömszerződ anyagát sem károsítod. A játszadozás végeztével langyos, szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével ajánlott megtisztítani örömszerződet!

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a kívánt ujjrészt

  • A kívánt intenzitásban élvezheted is az általa nyújtott élményt

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • Hossz: 7,7; 9,5; 11,2; 13cm

  • Átmérő: 4,2; 5,1; 6; 7 cm

  • Anyag:  szilikon

  • Szín: fekete

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

  • 4 eltérő méretű análkúp a csomagban

  • letapasztható talprésszel

 

A Chisa Novelties örömszerzők különlegessé teszik az erotikus játékokat! Vonulj el, élvezd az izgató anális szex élményét és ezután oszd meg velünk tapasztalatod!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!