< > Információk
Kategóriák

BLUSH fenékdugó Anal Adventures Vibrating Anal Pleaser - fekete színben, vibrátoros, letapasztható, távirányítóval, elemes

9 590 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Blush

Blush vibrációs fenékdugó

Mik is a fenékdugók?

Az anál tágítók használatával fokozatos behatolással és érzéki kényelmet biztosítva élhető át egy újabb análszex élménye.

Az anál plugok speciális kúp formájú kialakításának köszönhetően biztonságosan érhetjük el a kívánt izgalmi állapotot. A fokozatosan vastagodó kúp felsőrész segítségül szolgál a megfelelően tág ánusznyílás elérésében, majd a talprész gondoskodik arról, hogy minden a helyén maradjon. Ennek a kialakításnak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a kelleténél mélyebbre kerül az erotikus játékszerünk.

Kényelmünket és vágyainkat kielégítve élhetünk át csodás pillanatokat új segédeszközünk használatával.

Mit adhat a Blush Adventures análkúp számunkra?

A Blush Anal Adventures - Vibrating Anal Pleaser  egy klasszikus, kúpos formájú és lekerekített csúcsú, selymes, sima felületű , bőrbarát PVC-ből készített, letapasztható, vibrációs análkúp. Kifejezetten anális izgatásra tervezett, de bármilyen más, stimulációs használatra is ideális. Az anál vibrátor kúpos formájú, tökéletes választás kezdőknek, akik szeretnék felfedezni az anális játék bizsergő örömeit, kissé kiszélesedő fejrésze, rugalmas nyakrészen helyezkedik el, így alkalmas a végbélnyílás izomzatának gyengéd tágításához és jól alkalmazkodik a mozgáshoz, testi adottságokhoz. A vibrátort nők és férfiak is használhatják.

A biztonságos, letapasztható talp, megkönnyíti a használatot, lehetővé teszi a könnyű eltávolítást és garantálja a biztonságos élvezetet. Emellett megakadályozza az anál vibrátor teljes bevezetését, így nyugodtan átadhatod magad az análtréningnek. Az eszköz továbbá lenyűgöz kerek formájával és a célzott stimuláláshoz használható kúpos hegyével.

A Blush Anal Adventures - Vibrating Anal Pleaser 4 rezgési funkcióval rendelkező, vezetékes távirányítóval szabályozható. A rezgések tökéletesen eloszlanak a teljes száron, így intenzíven stimulálják a hegyet és az alsó részt is. A tapadókorongja szorosan tapad számos sima felülethez. A power gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható be- és ki és rövid lenyomásával váltogathatunk az előre beépített rezgésmódok között.

A Blush Anal Adventures - Vibrating Anal Pleaser 2db AAA elemmel működik, így nem kell az utántöltéssel bajlódni. Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

A Blush Anal Adventures - Vibrating Anal Pleaser felülete selymes, sima, anyaga bőrbarát PVC, ami rendkívül higiénikus és könnyen tisztítható. Mivel a vibrátort análisan használod, ajánlatos minden használat előtt és után alaposan fertőtleníteni. Anális játszadozásnál fontos gondoskodni a megfelelő síkosításról, mivel a végbélnyílás nem képes természetes nedvességet produkálni, ez azonban fontos a kellemes élvezethez.

A Blush Anal Adventures - Vibrating Anal Pleaser anyaga PVC, ami ftalát (phthalate) mentes!

Mit érdemes tudni a fenékdugó anyagáról?

Az örömszerző anyaga PVC, ami ftalát- (phthalate) mentes! A PVC, más néven a poli vinil-klorid, egy hőre lágyuló, rendkívül széles körben használt műanyag.

Két formáját különböztethetjük meg, amelyek a kemény és lágy PVC. A szexjátékszerek gyártásakor elsősorban a lágy formáját alkalmazzák. Fizikai tulajdonságait tekintve igen hajlékony és kevésbé sérülékeny anyag, mint például a TPE. A kellő merevséget igénylő, de egyben rugalmas szexjátékszerek tökéletes alapanyagaként szolgálhat. Az élethű dildók, realisztikus vibrátorok, vagy anális örömszerző eszközök esetében gyakran találkozhatunk a PVC anyagokkal.

kémiai vegyületekkel szemben nagy ellenállást mutat, a mechanikai tulajdonságait tekintve pedig igazán anyagról beszélhetünk. Hátránya, hogy alacsony a hőmérséklet toleranciája, aminek következtében 140°C feletti hőmérséklet hatására bomlani kezd, 160°C felett pedig olvadásnak indul. Ellenálló a különféle környezeti hatásokkal és kopással szemben, ami ideálissá teszi hosszú élettartamra tervezett erotikus kellékek elkészítéséhez.

Előállítása viszonylag olcsó, maga az anyag könnyen megmunkálható. Az ellenálló tulajdonsága miatt azonban nehezen lebomló anyagról beszélünk, ami a PVC-vita tárgyát képezi a környezetvédők körében. A tartósságának előnyeként említhető, hogy ennek köszönhetően nem igényel folyamatos újragyártást. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra.

A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül.  Fizikai jellemzőit tekintve kifejezetten ajánljuk az anális játékszerek és dildók esetében is a PVC anyagból készült termékeket.

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

 

Használhatod óvszerrel, vagy anélkül. Azonban örömszerződ állapotának megőrzése céljából, és a legjobb élmény eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízbázisú síkosítók egyike. Ez nem lép kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem károsítja azt. Tisztításához a segédeszköz tisztítók egyike, vagy langyos, szappanos víz használata javasolt. 

 

Használata:

  • Felhelyezés előtt fontos síkosítót használnod

  • Ezt követően fokozatosan beveheted a hátsó kéjnyílást

  • Élvezd a saját tempód szerint a játékot

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

Tulajdonságok:

  • Vízálló
  • Hossz: 10.2 cm
  • Átmérője: 3.2 cm
  • Színe: Fekete
  • 4 különféle rezgésprogram
  • Ergonomikus forma
  • Bőrbarát
  • Elemes
  • Biztonságos talp
  • Testbiztos anyag (PVC)
  • Kezdőknek is ajánlott
  • Egyidejűleg izgatja a gátat és a prosztatát
  • Használhatja egyedül vagy partnerével
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!