< > Információk

PRETTY LOVE gésagolyó Alice - lila- fehér színben, azonos méretű golyókkal, vízálló

6 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Pretty love

Pretty Love gésagolyó Alice

 

 A Pretty Love Alice azonos súlyú és méretű méretű, kúpos alakú, testnyílásba helyezhető segédeszköz készlet. A golyók belsejében kisebb hüvely-súlyok találhatóak, amik mozgás közben vibrációs hatást keltenek.

Pretty Love Alice-el diszkrét, medencefenék erősítő edzéseket lehet végrehajtani, a már gyakorlottabb használóknak ajánlott.  A Pretty Love Alice azonos méretű, teljesen vízálló, és prémium minőségű bőrbarát anyagból készített, selymes felületű, 3 golyóból álló, variálható gésagolyó szett.

 A rezgő belső fémmagnak köszönhetően a golyók kellemesen stimuláló vibrációt hoznak létre, amely a tréning hatását tovább fokozza.

Kezdőknek, eleinte csak néhány percig kell fenntartani őket, néhány hét gyakorlás után hosszabb gyakorlatokat is lehet végezni. A gésagolyókat elég naponta 15 percig használnod ahhoz, hogy olyan hatást érj el, amelyet nemcsak Te, hanem a kedvesed is észrevesz majd a hüvelyi közösülés során.

A rendszeres edzés nem csak szenzációs csúcspontokat jelenthet, hanem erősíti a medencefenék izmait, szülés után, vagy segít megelőzni a hólyaggyengeséget. A kedvesed is imádni fogja, mert megerősödött izmaid szorosabban fogják körül a tagját a szerelmeskedés során, így biztosítva a kifejezetten kellemes időtöltést.

Az orvosi minőségű szilikon használata megkönnyíti a golyók behelyezését, és selymesen sima textúrája kellemes érzést kelt a bőrön, a készletben található golyók szilikon kerete kényelmes visszahúzó pánttal készült a végén, ami extra biztonságot nyújt.

Elsősorban intim női izomzat erősítésére alkalmasak, de erotikus játékokhoz is ajánlott. Használd a gésagolyókat kedvenc nyomáshullámú vibrátoroddal együtt, hogy tovább fokozd a szexi érzéseket saját magad kényeztetése során.

 Pretty Love Alice vízálló, így a kádban, vagy zuhany alatt éppúgy kényelmesen használható mint a hálószobában.

 

Használata egyszerű:

Helyezze be a hüvelybe a golyókat, kúpos hegye és selymes anyaga megkönnyíti a felhelyezést. Tartsa bent, intézheti nyugodtan a dolgát, Kegel gyakorlatokat is végezhet vele. A golyókban lévő súlyok mozgás közben gördülni, ütögetni fognak, izmainkat még jobban megdolgoztatva, elérve ezáltal a gyorsabb és erősebb orgazmusokat. Ezután csak könnyedén húzza ki a szilikon hurok segítségével.

 

 Az anyaga szilikon. Az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. Kimutatták, hogy szobahőmérsékleten, 20 év elteltével is megtartotta rugalmasságát, szakítószilárdságát és nyúlását. A szilikon kitűnően ellenáll a napfény káros sugarainak, ózonnak, légköri gázoknak melyek hajszálrepedéseket okozhatnak a felületén. A szilikon eleve víztaszító és a nedvesség vagy vizes üzemi körülmények  nem befolyásolják anyagszerkezetét, a tisztítása és tisztán tartása is egyszerű. Főzéssel is sterilizálhatóak és a mosogatógépben is moshatóak, a  vibráció nélküli eszközök. A vibrációval ellátottak tisztítása azonban  nagyobb óvatosságot igényel, minden használat előtt és után, langyos,  szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat, keménységüket, jól nyújtható anyagok. A szilikonallergia igen ritka jelenség, azok is biztonsággal  használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátránya a szilikonnak, hogy nem kompatibilis a szilikonalapú síkosítókkal. Szilikonból készült segédeszközökhöz tehát, vízalapú síkosítót használj!
 
Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

 

Tulajdonságok:

  • Vízálló
  • A golyók súlya: 52-79 g
  • Hossza: 12.5-20.5 cm
  • golyó átmérője: 3.7 cm
  • Színe: lila, fehér
  • Rugalmas kihúzó pánt
  • Ergonomikus forma
  • Bőrbarát

 
A Kegel-edzés hatékonyabb, szórakoztató és élvezetesebb lehet a Pretty Love Alice-el, miközben összenyomod az izmaidat! Mik azok a Kegel gyakorlatok? A Kegel-gyakorlatok (vagy Kegels) egyszerű összehúzás-elengedés gyakorlatok, amelyek megerősítik a medencefenék izmait. Ezek az izmok támogatják a méhet, a húgyhólyagot és a beleket. Dr. Arnold Kegel, egy amerikai nőgyógyász bizonyította, hogy a  medencefenék gyakorlatok hatékonyan erősítették a medencefenék izmait, így lett a gyakorlatok neve Kegel-gyakorlatok. Mindenki végezhet rendszeres Kegel-gyakorlatokat, de ha az alábbi helyzetek bármelyikében vagy, a gyakorlatok még  jobban az előnyödre válnak majd:

 

  • Vizeletszivárgást tapasztalsz, amikor köhögsz, tüsszentesz, erősen nevetsz, vagy valamilyen nehéz tárgyat emelsz fel
  • Terhességre készülsz
  • Nemrég szültél
  • Úgy gondolod, hogy az intim együttlétek lehetnének jobbak is
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!