< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A jóni intim-masszázs

A jóni intim-masszázs
 

A vonuljel.hu, mint korábban említettük nem csupán egy intim webáruház. Szeretnénk számotokra hasznos információkkal és kreatív ötletekkel szolgálni szexualitásotok tökéletes megéléséhez. Az egészséges szexualitás fenntartása érdekében rendkívül sok dologgal dobhatjuk fel nemi életünket. A kapcsolatainkban alkalmazott páros örömszerzéseken túl igen változatosan élhetjük meg intimitásunkat. Ehhez női részről szeretnénk bemutatni nektek a jóni-masszázst mint lehetőséget.

 

Mi az a jóni?


A jóni, vagy yoni szanszkrit eredetű szó, ami a női nemi szerv megnevezése. Egyesek jáde-kapunak, mások gyönyörbarlangnak nevezik. Számos megnevezéssel találkozhatunk a jóni után keresgélve.

 

Honnan ered és mit nevezünk jóni-masszázsnak?

Joseph Karmer 1982-ben fejlesztette ki az elsősorban légzés és masszázstechnikákra alapuló Taoista spirituális-erotikus masszázst. A taoizmus tanítása szerint a testben keringő izgalom és szexuális energia felhasználásával elérhető pozitív állapot megteremtése volt a cél.

Ezeket az áramlásokat a tudatos légzés és finom masszázstechnika tovább élénkíthetik. Joseph férfiakhoz való vonzódása révén elsősorban a lingam-masszázs rejtélyeire összpontosított. Az AIDS terjedése által rengeteg érdeklődő vett részt tanításain, ejakuláció nélküli örömszerzések megtanulásához. Általa sokan megismerhették a test nyújtotta örömök elérését ejakuláció nélküli formában is.

Tanításait Annie Sprinkle is végighallgatta, aki egy körülbelül 40 főből álló légzés-technikákat oktató spirituális oktatásán vett részt Joseph-nek. Ez alkalommal megtapasztalta a test energiájának áramlása által elért orgazmus élményét. Megismerkedésüket követően közös úton haladtak a szexualitást illetően. Szeretőkké váltak, majd Annie kérésére Joseph profi masszőrként elkezdte feltérképezni a lingam-masszázs példájára a női jónit is. Profizmusa által az átélt transz azonnal a jóni-masszázs terjesztését támasztotta alá.

1993-ban indult világhódító útjára a jóni-masszázs, mint spirituális, érzelemdús szexuális tevékenység. Ennek középpontjában nem a szex, sokkal inkább a masszázs áll.

Ezen technikák megfelelő alkalmazásával csodálatos élményt élhet át minden résztvevő hölgy.

 

 

Miként értelmezhető az egészséges jóni?

Minden nő esetében eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek a nemi szerv területei, összefoglaló nevükön a jóni. A közös azonban minden esetben az egészséges intim terület egyes részeinek megléte.

Ezek alatt az intim területek alatt értjük a vénuszdombtól kezdődően, a vénuszajkakat, a vaginát, a csiklót, a g-pontot, a méhet és a petefészkeket is. Tehát az egészséges női nemi szerv összességét.
 

Ismerd meg tested, és éld át az energiái által okozott érzelmekkel teli gyönyör állapotát!
 

Az első és legfontosabb elem a masszázs létrejöttéhez a nő maga.

A szexualitás, kiemelten a nők szexualitása napjainkban is tabu témának számíthat. Ennek oka lehet a vallási és kulturális nézetek, vagy csupán a bizalom hiánya is. Hiszen intim téma révén elengedhetetlen a feltétel nélküli bizalom. És hogy ezt partneredben, vagy jóni-masszőröd személyében találod meg, arra már neked kell rájönnöd.

A nőnek a testi kapcsolatok létesítéséhez elengedhetetlen kelléke a lelki egyensúly megléte. Ennek megteremtésére kell törekednünk, amennyiben a hölgy bizalmára vágyunk. A partnerünk teljes mértékű támogatást tapasztalva könnyebben nyílik meg számunkra, ami fontos a kívánt eredmények eléréséhez. Gondoljunk csak bele, teljes meztelenségben átadja testét az általunk gyakorolt intim tevékenységek elvégzéséhez.

Az egészséges nő szexualitásában is képes kiteljesedni. Ennek pozitív hatásai testi és lelki egészségére, teljes valójára és környezetére is hatással vannak.
 

A jóni-masszázs alapjaként meg kell ismerni az energiaáramlás fő területét.

A jónid megismerése során te magad is kitapinthatod, akár tükörben megvizsgálhatod az intim részeket, de akár partneredet bevonva ismerkedhettek meg a legféltettebb testzugaiddal.

 

Hogyan jellemezhetők a jóni részei?


A fokozatosság elvén haladva ismertetjük veletek a női intim terület egyes részeit.


A vénuszdomb, általában szőrrel borított külső védőpajzsként szolgál a jóni tekintetében. Különösebb funkcióját ennek a területnek nincs.
 

A szeméremdomb alsó részén találjuk a vénuszajkakat. Ezeket más néven nevezhetjük szeméremajkaknak is.

A külső nagyajkak lágyan ölelik körbe a kisajkakat, elrejtve ezzel a jóni féltett bejáratát. Ezek eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Minden nőnél egyedi vénuszajkak tapasztalhatók.

Egyeseknél vaskos, húsos akár a teljes klitoriszt és kisajkakat körül ölelő ajkakról beszélhetünk, addig másoknál a laposabb, alig észrevehető méretű szeméremajkak érzékelhetők.

A külső nagyajkak a klitorisz felső részétől egészen a gátig, vagy perineumig tart. Ez a gát nem más, mint a végbélnyílást és a hüvelyt elválasztó terület, aminek hossza átlagosan 1-3 cm közötti.

A külső szeméremajkak természetes formájukban szőrrel borított, a belső ajkakhoz képest kevésbé érzékeny intim részek. Ezek a szexuális izgalom hatására vérrel telítődhetnek és vörösesre duzzadhatnak.

A belső ajkakat már szőr borítása nélkül láthatjuk. Ezek igen érzékenyek és külsejüket tekintve a világos rózsaszíntől a bőrszínig, a hullámostól a sátorszerűig eltérő formákat ölthetnek. Idegvégződésekkel és faggyúmirigyekkel teli területről beszélhetünk.
 

Az ajkak masszírozása közkedvelt tevékenység a csikló ingerlése előtt. A külső ajkak kevésbé, azonban a belső ajkak igen intenzíven ingerlehetők. A szeméremajkak masszírozása ellazítja a testet, és felkészít a masszázs következő szakaszaira.
 

A vénuszajkakat szétválasztva jól láthatóvá válik a csikló.

Ennek különleges felépítése a férfiak makkrészéhez hasonlítható. A klitorisz, vagy csikló funkcióját tekintve csupán az izgalmakat szolgálja.

Sokan úgy gondolják ez egy gömb alakú érzékeny izgatópont a női testen. Azonban a klitorisz 4 fő részre osztható. A csikló makkja, a fitymája, a teste és a nyele alkotják ezt a gyönyört okozó érzékeny területet.

Egyénenként ennek mérete is eltérő lehet. Egyeseknél a csikló makkja parányi 1 mm-es, míg másoknál akár 15 mm nagyságú is lehet. A stimulálás hatására ez a makkrész előbújhat a fityma alól, és akár mogyoró nagyságúra is duzzadhat.

A makk mögötti nyél 0,5-4 cm közötti részt képez a csikló teljes területében. A fityma az állandó ingerléstől való megóvás érdekében takarja a csiklómakk részét. Ez az előbőr ruganyos tulajdonságú, egyeseknél teljesen takaró, másoknál igen kicsi részt óvó bőrről beszélhetünk.

A csiklószárak nem látható, és nem tapintható részeit képezik a klitorisznak. A csikló nyelétől a medencecsontig húzódnak körülbelül 7,5 cm hosszúságban. A klitorisz egyes részeit rengeteg, megközelítőleg 8000 idegvégződés öleli körbe. Nem csoda ingerlések esetén az általa okozott gyönyör nagysága.
 

A csiklótól a jóni felé tovább haladva megérkezünk a hüvelytornácig. Ez a vagina bejáratát jelenti, amelyen keresztül a belső intim területekhez juthatunk el.

A nemi életet élők esetében itt már nem érzékelhető a nyálkahártya-kettőzet, azaz a szűzhártya megléte, amely az első nemi aktus alkalmával átlyukad.

 

A jóni belseje:

A hüvely alsó és felső fala normál állapotában összesimul. A megfelelő óvatossággal és bizalom megteremtésével azonban a jóni megnyílik előttünk.
 

A hüvelybe érve különleges meleg érzetű élményben lehet részetek.
Az egyes területeken tapasztalt forró érzések, az adott ponton elraktározott rossz emlékre engednek következtetni. A jóni hosszúsága egyénenként eltérő lehet, 7-27 cm között értelmezhető, aminek nyílása természetes állapotában 2,5-8cm szélességű.


A hüvely elülső és hátsó fala eltérő érzékenységgel bír.

A hátsó fal általában kevésbé érzékeny, ám ennek ellenére érdemes odafigyelni ezekre a területekre is. A korábban említett forró pontok, esetleg csomók tapintása korábbi traumák okozta lelki sérülésekre utal.
 

A hüvely elülső falán található a női test rejtett gyönyörpontja, a g-pont. Ezek egyesek szerint csak egy teória, míg másoknak már volt szerencséjük találkozni az általa okozott örömökkel. Nem is igazán egy pontról, sokkal inkább egy érzékeny szivacsos területről beszélhetünk. A szeméremcsont mögötti területen helyezkedik el, a sima hüvelyi felszínektől eltérő, bordázott részként érzékelhető. A g-foltot a húgycsőszövet védi az idegen testek, mint a lingam, vagy akár az ujjak behatolásakor. Szexuális izgalom hatására, valamint erős ingerlések esetén vérrel telítődik, és a Skene-mirigyek okozta váladéktermeléssel jár. Ez a termelt váladék a női ejakulátum, ami a prosztata nedvéhez hasonlít.
 

A létfenntartáshoz elengedhetetlen női szerv a méh. Ez a ciklus szakaszaitól függően még kitapintható a hüvelyben keresgélve. Normál esetben ennek nagysága 7-8 cm közötti, és az imént említett ciklus szakaszokban hol lejjebb ereszkedik, hol feljebb húzódik. A méh egyes részei még tapinthatóak. A méh a nemi izgalom hatására, és érintések érzékelésére összehúzódásokkal reagál.
 

A petefészkek szoros kapcsolatban állnak a méhhel a termékenység és létfenntartás tekintetében. Itt jönnek létre ugyanis a fogantatáshoz szükséges petesejtek. A petefészkek szilva nagyságú páros szervek. Ciklusonként azonban egyszerre egyik szerv dominál csupán a peteérés során. A petefészkek a jóni feltérképezése során már kézzel nem elérhetőek számunkra.

 

Szeretnénk néhány gyakorlatot bemutatni számotokra, hogy a megfelelő jóni-technikákkal átélhessétek a lelki, spirituális jellegű gyönyöröket. Pontokra szedtük nektek a masszázs folyamatát, hogy könnyen eligazodhassatok annak tartalmát tekintően.

 

Teremtsd meg a hangulatot!

Első és legfontosabb dologként említenénk magát az elhatározást miszerint megtapasztalnád a női érzékiség legmagasabb pontjait.
 

Szükséges megteremteni a megfelelő hangulatot a masszázs megkezdése előtt.

Ehhez válasszatok egy csendes, nyugodt helyet. Az intim pillanatok alatt a masszírozott hölgy meztelen lesz, így ennek kellemessé tételére ajánlott a 27-28°C-os szobahőmérséklet elérése. A félhomály segít az ellazulásban. Az érzékiség fokozása céljából gyújthattok néhány gyertyát, itt javasoljuk számotokra a szexpatikánkban található masszázsgyertyák egyikét. Ezek fényük mellett kellemes illatanyagokat vagy feromonokat is tartalmaznak, ezzel téve kellemesebbé az erotikus pillanatokat. Ezek mint tudjuk folyékony állagúvá válnak a meggyújtást követően, így a testre csepegtetve megadják a masszázs lágyan csúszós állapotát.


A masszázstermékek azonban nem merültek ki a masszázsgyertyák használatával. A különlegesebbnél különlegesebb masszázskrémek, melegítő hatású masszázsolajok, ehető masszázsgélek mind az érzékek fellobbantásával varázsolnak el. Ezek a szexpatikai termékek már önmagukban hangulatot teremthetnek.
 

Ezt követően fontos partnered ellazítása. A bizalom rendkívül fontos a masszázs elkezdéséhez, ugyanis ennek meglétével képes a befogadó nő, más néven Shakti teljesen átadni magát az intimitás közös átélésének.

 

1. A masszázs előkészítése

  • Üljetek le, és helyezkedjetek el egymással szemben törökülésben egy lenge öltözetben. A szemkontaktus felvételével mélyüljetek el egymás reakcióiban. A bal kezed nyújtsd a Shakti felé felfelé néző tenyérrel, ebbe ő a jobb kezét helyezi, majd másik kezetekkel ellentétesen hajtsátok ezt végre. Ezzel kölcsönös bizalmat építettek, egymás kezébe adva az adok-kapok körforgását.
     
  • Invitáld partneredet az intim tevékenységre néhány szóval, megteremtve ezzel a bizalmi hangulatot.
     
  • Amennyiben készen áll imára fogva kezeteket hajoljatok meg egymás előtt.
     
  • Ezt követően álljatok föl és egymással szemben megállva csodáld meg testét teljes valójában
     
  • Egymással szemben a jobb válltól elindulva spirálisan haladva a lábfejekig simítsd végig a befogadó nő teljes testét. Ezzel a tibetiek szerint az ég és föld összekapcsolását, azaz a test és szellem összekötését szimbolizálja.
     
  • Kezedet a lábfejére helyezve hajolj meg előtte, tiszteletedet fejezve ki egésze előtt
     
  • Itt már a megfelelő állapotot elérve lassan megszabadíthatod partnered öltözékétől
     
  • Partnered mögé kerülve lágyan simogasd végig egyik kezeddel a gerince vonalát lentről felfelé, majd mindkét kezdet használva fentről lefelé, a láb külső oldalán egészen a lábfejig ismételd meg ezt. Hátulról finoman átölelve a láb belső oldalán lágyan haladj a lágyékon át, a has érintésével a mellek közötti részen simító mozdulataiddal. Ezután a hónalj, a kar belső része, a tenyér és az ujjbegyek érintése. Ezt folytatva a kéz, a kar külső része és a váll simító érzése után érintsd meg finoman a hölgy nyakát és arcát. Végezetül haladj simításoddal a hát vonalán lefelé, egészen a lábfejig. Ezt a folyamatot ismételd meg legalább háromszor.
     
  • Ennek végeztével lágyan simulj partneredhez hátulról. A jobb kezedet hátulról helyezd a Shakti alhasára, bal kezedet pedig a szív tájékára. Hozzád dőlve partnereddel időzzetek így néhány pillanatig. Ezután kérd meg, hogy feküdjön a hasára, kezeit maga mellé helyezve.


 

2. A teljes test masszázsa

Jang oldal masszázsa:

  • A feje elé leülve, érzékien vetkőzz le előtte. Ezután teríts a fejére egy lenge kendőt, majd ülj át a lábához! A lábához érve fogd meg a kendőt és lassan húzd végig testén.
     
  • Majd alkalmazz egy madártollat, vagy bármilyen hasonló erotikus cirógatót és a testét lágy mozdulatokkal kényeztesd teste háti részének minden porcikáját.
     
  • Ugyanezeket a mozdulatokat ismételd meg ujjbegyeddel. Az érintések tempója és mozdulatok milyenségét kedved szerint alakíthatod. A folyamat során izgalommal telik meg mindkettőtök teste. A szexuális izgalmadat a Shakti is meg fogja érezni.
     
  • Tegyél némi masszázsolajat kezedre és ezt oszlasd szét partnered testén. Ezeket egyenletes, hosszú mozdulatokkal hajtsd végre a test teljes vonalán.
     
  • Ezt követően ülj partnered fejéhez ismételten. Gerinctől távolodó körkörös mozdulatokkal masszírozd végig a nyaktól a fenékig haladva egész hátát. A test külső oldalain húzd végig kezed a kiinduló pontig. A váll és nyak masszázsa legyen a következő lépés.
     
  • A Shakti jobb oldalára ülve gyúró mozdulatokkal masszírozd a két karját a lapockától indulva az ujjbegyekig. Az ujjakat külön-külön is masszírozd meg. A hüvelykujjtól indulj és haladj a kisujj felé. Ezt ismételd meg a másik oldalon is.
     
  • Gyúró mozdulatokkal masszírozd meg fenekét. Ezek a mozdulatok belülről kifelé és felfelé haladjanak.
     
  • Következő lépésként a lábak masszírozása történik. Ezt a jobb lábbal kezdd, és a csípőtől haladj egészen a lábfejig. Ugyanezt ismételd meg a bal lábon is.
     
  • A talpára helyezve kezed, néhány másodperc múlva kérd meg partnered, hogy forduljon a hátára.
     

Jin oldal masszázsa:

  • Kezdd ismét a cirógató használatával a folyamatot. A test ezen oldalát is kényeztesd a lágy, érzéki mozdulatokkal.
     
  • Használhatod hajadat is a cirógatáshoz. Közben lágyan lehelj az erogén zónákra. Ilyenek a mellbimbó, a köldök, a hónalj pontjai.
     
  • Illatos masszázsolajat alkalmazva körkörös mozdulatokkal kend be az erogén zónákat. A hónaljat, a könyököt, a csukló belső oldalát, a tenyeret, a mellbimbókat, a köldököt, a lágyékrészt, a térdeket és a bokákat. Ezek a mozdulatok intenzíven ingerlik az érzékeny területeket.
     
  • Az illatokat tereld egy legyező segítségével az orr irányába.
     
  • Az előző oldalon alkalmazott ujjhegy-masszázst végezd el ezen az oldalon is.
     
  • Helyezkedj el partnered fejénél. Túrj a hajába, masszírozd lágyan fejbőrét, cirógasd a haját, valamint lágyan meg is húzhatod azt. Érezni fogod mire van szüksége.
     
  • Egy kevés olajat alkalmazva az arc masszázsa következik. Simogasd az arcközéptől a fülekig mindkét oldalt végig. Ezt többször is megismételheted. A masszázst hüvelykujjaddal középről kifelé, fentről lefelé haladva végezd az arcon. A halánték, orr, száj környéke se maradjon ki. Minden mozdulat a fül mögött érjen véget.
     
  • A következő fázis a mellek és a has masszírozása. A test középvonalán haladj lefelé a nyaktól a mellek között, egészen a vénuszdombig. A test oldalsó vonalain érkezz vissza a kiindulópontig. Ez a hónalj, váll, nyak és fej érintésével történjen.
     
  • A partner bal oldalán elhelyezkedve a mellek cirógatása és masszázsa kezdődik. Ezt a testközéptől kifelé és felfelé haladó körkörös mozdulattal teheted tökéletessé. Ezután a vállat érintve simítsd végig a partner karját is.
     
  • A has masszázsát körkörös módon, az óramutató járásával megegyező irányba végezd.
     
  • A bal láb masszírozása következik a csípőtől a lábfejig, majd ugyanezt alkalmazd a jobb lábon is.
     
  • A két sarkot megfogva nyújtsd ki partnered lábát, kissé megmozgatva ringasd meg a testet.
     
  • Ezután a megfogva a talpakat, támaszd hasadnak mindkét sarkot és pihenjetek meg mindketten néhány mély lélegzetet véve.
     
  • Nyisd szét a Shakti lábát a jóni-masszázshoz, felvéve a kényelmes pozíciót. Ezzel partnered átadja magát neked, teljesen megnyílva előtted.


 

3.  A „szomszédok” felébresztése
 

Ebben a lépésben a bevonjuk a masszázsba az egyéb érzékeny területeket is. A szív, a méh és petefészkek felébresztése is elengedhetetlen a teljes erotikus kiteljesedéshez. A légzés ebben a szakaszban még nyugodt, de már fokozatosan gyorsulhat. Fontos, hogy a Shakti mélyen lélegezzen.

 

  • Az érzékeny területeket is vond be a masszázsba. Ezek a nyak, a mellek, az arc, a lábak közötti érzékeny pontok és az ujjak.

  • A szív-jóni érintés: dörzsöld össze tenyereidet, hogy jó melegek legyenek. Ezt követően bal kezedet helyezd a szívre, a jobb kezedet a jónira és masszírozd lassan a kettő közötti szakaszt. Ezzel összekapcsolod a szívet a szexualitással.

  • A petefészkek felmelegítése: A két kezed dörzsöld addig, amíg forró nem lesz. Ezután fektesd mindkét tenyered a petefészkekre, felélesztve ezzel a bennük lévő szexuális energiákat.

  • A méh felmelegítése: a petefészkeknél alkalmazott technikát ismételd meg.


 

4. A jóni kapuinak megnyitása

A Shakti légzése gyorsulni látszik, egészen intenzív is lehet ebben a szakaszban. Az érintésekre reagálva teste megmutatja számodra mire is vágyik.
 

A jóni technikák:

Pussy Petting:

Ujjbegyeiddel lágyan ütögesd végig a jóni környékét a keresztcsonttól a szeméremdombig, a combok belső oldalának bevonásával. Ritmusa lehetőleg legyen egyenletes és folytonos.
 

Vulva-vibrálás:

Jobb tenyered fektesd a jónira olyan módon, hogy a hüvelykujj párna alatti része közvetlenül érintkezzen a csiklóval, finoman stimulálva ezzel. A bal kezedet a jobbra helyezve rengő mozdulatokkal ingerelheted az érzékeny területet.
 

Vénuszajkak ingerlése:

Két hüvelykujjaddal szorítsd össze a szeméremajkakat két oldalról. Mélyen nyomd az ujjadat beléjük, majd haladj fentről lefelé.
 

Külső vénuszajkak:
 

Vigyél fel elegendő, lehetőleg illatmentes síkosítót. Az egyik nagyajkat fogd hüvelykujjad és mutatóujjad közé, majd bentről kifelé és felülről lefelé mozdulatokkal masszírozd. Ezt ismételd meg a másik ajakrésszel is.

Belső vénuszajkak:

Gyengéded előbújtatva a nagyajkakhoz hasonló mozdulatokat végezd el lágyan a belső ajkakon is.  
 

Tour de France:
 

A középső ujjal a gáttól egészen a csikló fölötti részig végezz körkörös mozdulatokat, mindezt a kis és nagy szeméremajkak közötti területen.
 

Light my fire:

Két mutatóujjad közé fogva, lefelé néző ujjbeggyel dörzsöld a belső vénuszajkakat. A köztük található klitorisz ezáltal enyhén stimulálva lesz. Ezt lágyan ingerelheted is közben, amennyiben partnered arra vágyik.


 

5.  A csikló izgatása

A szexuális energia ez esetben nagymértékben áramlik. A csikló, vagy más néven klitorisz izgatásának alkalmával a lágy ingerléstől az intenzív stimulálásig haladunk.

 

  • Lágyan érintsd meg és cirógató érzésekkel kényeztesd a csiklót

  • Rock around the clit clock: a hüvelykujjal, vagy mutatóujjal apró körkörös mozdulatokat hajts végre a csikló körül

  • Húzogasd meg finoman a csikló borsószerű makkját

  • Fogd össze a hüvelykujjaddal és mutatóujjaddal a klitorisz fitymáját és óvatosan húzogasd előre-hátra

  • Partnered kívánságai szerint ingereld tovább a csiklóját

  • A szexuális izgalom hatására létrejött energiát oszlasd szét testén. Masszírozd a hasat, a melleket, a karokat, a lábakat, az ujjakat és az arcot is.


.

6. A jóniba való belépés

Ahogyan azt korábban leírtuk a jóni belseje is egyénenként eltérő. Más-más textúrákkal találkozhatunk a sima felülettől a szivacsos részekig, illetve a traumák hatására egyes részeken apró csomókat is találhatunk.

 

  • Használj megfelelő mennyiségű síkosítót és kérj engedélyt partneredtől a behatoláshoz

  • Az ujjadat a bemenethez helyezve várj, míg a jóni bejárata megnyílik előtted

  • Masszírozd a jóni belsejét körkörös mozdulatokkal. Az órajárásával megegyezően haladj fokozatosan. A hüvely elülső falától indulj. Apró mozdulatokkal haladj, tapogasd végig a jóni belsejét előre-hátra mozgással. Ez a jóni-masszázs érzelmi tetőpontja. Az érzések tökéletességének megéléséhez nem szabad sietni.


     

7. A g-pont ingerlése

Az orgazmus leggyakrabban a jóni-masszázs ezen szakaszában következik be. A szexuális energia itt már a csúcspontján van.
 

A g-pont, vagy sokkal inkább g-folt általában 2-4 cm mélyen helyezkedik el a hüvely elülső részén, a masszőr felől nézve kissé balra egy kis mélyedésben. Ez az erogén zóna kissé érdes felületű, így könnyen kitapintható.
 

  • Két ujjaddal és egyenletes körkörös mozdulatokkal ingereld az érzékeny területet.
     
  • Csengő-manőver:  Erőteljesen nyomd meg a g-pontot, majd engedd el. Ezt megismételheted kétszer-háromszor.
     
  • A cikk-cakkos és ki-be mozgatásokkal ingereld tovább az érzékeny területet. Eközben izgathatod a csiklót is a hüvelyk, vagy mutatóujjad segítségével.
     
  • A legjobb élmények eléréshez váltogasd a csikló, a g-pont, vagy a kettő együttes izgatásának folyamatát.


Háromujjas Pussy-Pet:

a középső ujjadat csúsztasd ki-be a hüvelybe. A mutatóujjadat és gyűrűsujjadat a vénuszajkak mellé fektetve fel-le mozgatod eközben.  Mindez a szeméremajkak között elhelyezkedő klitoriszt is stimulálja.
 

Pussy-Pet kombinációk:

egyik kezed a jónit ingerli, másik kezeddel eközben kényeztesd a melleket, a vállat, a nyakat és egyéb erogén zónákat.
 

Hüvelykujjas Pussy-Pet:

jobb hüvelykujjaddal hatolj a hüvelybe, ingerelve azt. Eközben bal hüvelykujjaddal simogasd a csiklót. Ingereld a g-pontot és klitoriszt egyszerre és felváltva.


PC-gyakorlat: a medencefenék izmainak gyakorlata.

Az izmok folyamatos megfeszítésével és elernyesztésével ebben a felfokozott izgalmi állapotban elérhető a női ejakuláció.
 

Prés:

a partner állapotától függően 1, 2, vagy 3 ujjal hatolj a jóniba. Ki-be mozgásokkal és forgó mozdulatokkal játssz benne. Eközben másik kezeddel ingerelheted a csiklót is.

 


8. Végjáték

Ebben a fázisban az energia lecsillapítása a cél. A masszírozott személy testében lévő energiaszint lassan csökkenni kezd. Törekednünk kell az intenzív élmények után a nyugodt, levezető percek biztosítására is.


A masszázs során amennyiben elmaradt az orgazmus elsöprő élménye, javasolt elvégezni ebben a fázisban a Big Draw gyakorlatot.

 

  • A méhnyak érintése. A medencealapi izmok ellazult állapotában két ujjal a jóniba hatolva kitapintható a méhnyak. A hölgyek nagy része nem érzékeli ezt az érintést, mégis az érintés hatására energiaszintjeinek változása érzékelhető.

  • Fisting: egyes hölgyek esetében a teljes kézfej becsúsztatására is lehetőség nyílik, olyannyira megnyílt jónija partnere előtt. Ennek feltétele a teljes bizalom megléte, valamint a tökéletesen ellazult állapot. Ha a kézfej teljes befogadása nem lehetséges, egyesével haladva a lehető legtöbb ujjadat csúsztasd a jóniba.

  • Csend: itt mozdulatlanul kell maradnod. Ujjaidat hagyd megpihenni a jónidban, ezután nagyon lassan elkezdheted kihúzni kezedet, vagy ujjaidat.

  • Az energia elosztása: masszírozd szét az energiát a láb, a has, a fej és a kar irányába.

  • A kapuk bezárása: két tenyered fektesd a végbélnyílásra és a szeméremtestre, pihentesd rajtuk majd gondolatban zárd be a kapukat.

  • Big Draw: a Shakti mélyen szívja be a levegőt és egész testét feszítse meg. Visszatartott levegővel a lehető leghosszabb ideig tartsa ezt az állapotot, majd lassan kifújva a levegőt lazítsa el teljes testét.

  • Partneredet takard be egy kendővel és már ne érj testéhez. Szüksége lesz néhány percre az átélt élmények feldolgozására és az energiák elraktározására.

  • A feldolgozás fázisban a test és a lélek elraktározza jóni-masszázs okozta érzéseket és élményeket.

 

9. Elbúcsúzás

Az erotika magasabb dimenziót megélve a jóni-masszázs által egészen más megvilágításba helyezhető az intimitás és szexualitás. A kölcsönös bizalom ennél az intim, erotikus tevékenységnél is hatalmas jelentőséggel bír. Emellett ismernünk nem testünk és lelkünk állapotát, valamint mernünk kell mindezt átadni partnerünknek ahhoz, hogy vágyaink beteljesedhessenek.

 

Mivel járul hozzá a vonuljel.hu a legjobb masszázsélményedhez?
 

Online szexshopunk kínálatában megtalálod az intim-masszázshoz szükséges eszközöket.

 

Üzletünkbe ellátogatva pedig beszerezheted erotikus tartalmú könyveink egyikét is. Ezek segíthetnek elmerülni a szexualitás világában. Erre jó példa Michaela Riedl Jóni-masszázs című könyve, amely kiváló alapjául szolgált az aktuális blogbejegyzés megalkotásának. A cikkünk természetesen ennek csupán egy rövidebb, tömörebb változata. A testiségen túl, a spiritualitás mélyebb bugyraiba csöppenhettek, amennyiben elolvassátok az említett könyvet. Szexualitásodat fejlesztve csodálatos erotikus élmények várnak Rád!

Címkék : Intimitás