< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Minden, amit tudni érdemes a péniszköpenyekről

Pénisznagyobbító péniszköpenyek alkalmazása

 

A nemi aktusok során felmerülhet a kérdés, hogy képesek vagyunk-e eleget nyújtani partnerünknek szeretkezéseink során? A szexuálisan aktív férfiak számára egyes esetekben aggodalomra adhat okot a merevedés létrejöttének hiánya, létrejötte esetén annak tartóssága, valamint a méretbeli kérdések. A legjobb szexuális élmények eléréshez fontos, hogy a páros férfi tagja önmagával elégedett és magabiztos szereplője legyen az aktusnak.

 

A potenciazavar lehetséges okairól és kezelési lehetőségeiről olvashattok korábbi blogbejegyzésünkben. Hiszen mint említettük már a vonuljel.hu nem csupán egy erotikus webáruház. Szeretnénk segítséges nyújtani számotokra a szexualitásotok megismerésében és támogatni benneteket vágyaitok megélésében. Gyakran azonban nem kell ilyen mélyre merüljünk a témában. Egy-egy jól megválasztott szexuális segédeszköz elegendő lehet a férfiasság támogatásához. Ehhez a széles körű tájékoztatás mellett, számtalan termékkel állunk rendelkezésetekre. 

 

Milyen erotikus szexkellékre gondolunk itt?

 

A pénisznagyobbító péniszköpeny tökéletes választás lehet számodra, amennyiben hosszabb és kielégítőbb élménnyel ajándékoznád meg partneredet az aktusaitok során. Ez a hímvesszőre helyezve annak hosszát és átmérőjét egyaránt növeli, valamint stimuláló külső és belső felszínének köszönhetően ingerli a páros mindkét tagját.
A péniszköpeny nem csupán a férfiaknak nyújt kielégítő élményt. A hölgyek egyénileg is megtapasztalhatják csodálatos ingerlését. Mindezt a kedvenc dildójukra, vagy vibrátorukra helyezve élhetik át egyszerűen. A péniszköpenyek stimulációja meggyőző a páros mindkét tagja számára.

 

Hogyan képzelj el egy péniszköpenyt?

 

Ez egy üreges kialakítású, a hímvesszőre vagy rúdvibrátorra húzható szexuális segédeszköz. Egyes esetekben teljesen zárt, míg máskor néhol nyitott, rácsos szerkezetű szexkellékről beszélhetünk. Az egyszerű realisztikus külsejű péniszköpenyektől, a rezgő funkciókkal ellátott páros örömszerzőig mindent megtalálsz széles választékunkban.
 

Anyagait tekintve a valódi érzést keltő orvosi minőségű szilikontól, a szintén puha tapintású TPE-n át, a keményebb tulajdonságú PVC-n keresztül az orvosi fémig kedvedre válogathatsz kínálatunkból.
A belső felszíne lehet sima, vagy barázdált, hogy az aktus alkalmával a péniszre helyezve stimulálja azt. Külseje hasonlóképpen sima, esetleg erezett felülettel rendelkezhet. A páros hölgy tagja így a valódi pénisz érzését tapasztalhatja meg minden döfés alkalmával.
 

A hölgyek további kényeztetésére szolgál még a csiklóizgató résszel ellátott péniszköpenyek nagy választéka. Ezek különleges, általában apró lamellás kialakítással, vagy nyuszifüles rezgő csiklóizgatóval kényeztetik a klitoriszt a péniszköpeny nyújtotta hüvelyi izgatás mellett.
 

És hogy melyik a legjobb választás számotokra az csupán az ízlésetektől függ. A valódinak tűnő makkrész és erezett felület izgató látványa és ingerlő érzése kényeztető lehet számotokra. Azonban előfordulhat, hogy éppen az idegen anyag érzése és cseppet sem valósághű sima felület izgat fel benneteket. A döntés innentől a Ti kezetekben van.

 

Hogyan használd a péniszköpenyt az aktus során?

 

A megfelelő síkosítás elvégzése után péniszköpenyedet a merev állapotú hímvesszőre, egészen annak tövéig szükséges felhúzni. Egyes extra rugalmas darabok az óvszerhez hasonlóan is felhelyezhetők. A síkosítás kérdésében előbb örömszerződ anyagáról érdemes tájékozódnod. A szilikonból, TPE-ből és PVC-ből készült péniszköpenyek esetében mindenképpen a vízbázisú intim síkosítók használata javasolt. Ezek a termékek nem lépnek kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, megőrizve ezáltal annak épségét. A fémből készült péniszköpenyek alkalmazása során egész nyugodtan használhatsz szilikon bázisú intim síkosítót is.
 

Fontos a megfelelő méretválasztás, hiszen a legkielégítőbb élmény csak így érhető el. A túl kicsi köpeny alkalmazásával kényelmetlen szorító érzést élhetsz át, míg a túl laza szexeszközzel folyamatosan csúszkáló kellemetlen pillanatok tapasztalhatók. Ennek tudatában válassz hozzád passzoló méretet! A péniszköpenyek esetében egyes darabok hossza akár egyszerűen ollóval levágva is korrigálható, erről azonban a vásárlás előtt érdemes tájékozódnod. A legjobb választásnak köszönhetően pedig péniszköpenyed amellett, hogy a helyén marad, az aktus során biztosítja számodra a csodás stimuláló érzéseket péniszeden.
 

A péniszköpenyek rögzítését segíthetik a heregyűrűvel ellátott változatok. Ezeket amellett, hogy péniszedre húzod, a herékre akasztható pánt segítségével további tartást biztosítanak számodra.  
 

És ha már a rögzítésnél tartunk, azt hiszem mindenképpen érdemes itt kitérnünk a hámba helyezhető műpéniszekre is. A felcsatolható eszközök népszerűsége ugyanis nem véletlen. A hámba helyezhető szexuális segédeszközök sűrűjében böngészve ugyanis nem csupán az egyszerű műpéniszek, de az üreges kialakítású termékek is megtalálhatóak.
 

Ezek a péniszköpenyek közé sorolhatók, hiszen funkciójuk ugyanaz. A férfiak megfelelő mértékű magabiztosságának és elégedettségre okot adó méretének megteremtése. A hölgyek kielégülése pedig ezek mellett a feltételek mellett abszolút garantált.
 

A felcsatolható eszközök a péniszköpenyek hámba helyezhető változatai. Ezek a leggyakrabban pántos, állítható nagyságú övek garantálják a szexuális segédeszközünk fix helyét az egész aktus során.
 

Fontos megemlítenünk, hogy a péniszköpenyek nem védenek a szexuális úton terjedő betegségekkel és a nem kívánt terhességgel szemben sem! Így a kellemetlenségek elkerülése céljából mindenképp javasoljuk az óvszerrel együttesen történő alkalmazását.

 

Mely péniszköpenyeket ajánljuk számodra?

 


  • Egyszerű felhúzható realisztikus péniszköpeny

Ennek előnye, hogy egyszerűen felvehető. Ebből adódhat hátránya azonban, hiszen a mozgás hatására könnyebben csúszkálhat rögzíthető változataihoz képest.

 

Kínálatunkban megtalálod ezek széles választékát. Ajánljuk számodra a Lovetoy Pleasure X-Tender Penis Sleeve 2 péniszköpenyét! Ez esetben köpenyed a péniszed méretének hosszát 2,54 cm-el, míg átmérőjét 30%-al növeli.

  • Egyszerű felhúzható csiklóizgatós péniszköpeny

 

A csiklóizgatós kialakításnak köszönhetően a páros hölgy tagja nem csupán a hüvelyi stimulálást, de külső erogén zónájának ingerlését is élvezheti.

 

Webshopunkban megvásárolhatod ezen tulajdonságokkal rendelkező páros örömszerződet. Ár-érték arányban jó választás lehet számodra Zero Tolerance Rechargeable Extension péniszköpeny.

 

A csikló izgatását a behelyezhető aprócska vibrátor teszi még erősebbé.
 


  • Heregyűrűvel ellátott realisztikus péniszköpeny

 

A heregyűrűnek köszönhetően a péniszköpeny stabilabb az egyszerűen felhúzható változatokhoz képest. Egyes esetekben hátránya lehet azonban, hogy a realisztikus külsejű örömszerződ saját péniszed látványát elrejti előletek.

Amennyiben tetszett rövidke jellemzésünk, nézz szét kínálatunkban! Választásodban segítségedre lehet, ha a Pretty Love Penis Sleeve 7" péniszköpenyhez hasonló termékeket keresed. Péniszköpenyed teljes hossza 18 cm, de számolnod kell azzal, hogy a belső üreges rész hosszúsága mindössze 12 cm.
 

  • Heregyűrűvel ellátott átlátszó péniszköpeny
     

Itt nem csupán a stabilabb használat, de az izgató látvány is extra élvezeteket biztosít szex közben. Amennyiben az aktus során szeretnéd péniszed teljes valójában látni, az átlátszó péniszköpenyek a neked valók.  
 

Az izgató, áttetsző külső és stabil használat jellemzi a Renagade Fantasy Extension SM Clear péniszköpenyét. Amennyiben kicsi lenne számodra a small méret, nagyobb változatait is megtalálod a pénisznagyobbító péniszköpeny pároknak menüpontunk alatt.
 


  • Heregyűrűvel ellátott, rezgő funkciójú realisztikus péniszköpeny
     

 

Nem csúszásmentes használatot tapasztalhatunk a heregyűrűs kialakításnak köszönhetően, de tovább ingerelnek Téged és partneredet egyaránt a péniszköpeny fejrészében elhelyezett vibrációs motorok.

A stabil rögzítés mellett hihetetlenül kényeztető lesz számotokra a Baile Penis Extended Sleeve Smoke vibrációs péniszköpenye. A makkrészben elhelyezett vibrátor 3 cm-t vesz el örömfokozód belső hosszából. Ezáltal péniszed számára 10,5 cm belső üreges rész biztosított.
 

  • Heregyűrűvel ellátott, csiklóizgatós, realisztikus péniszköpeny
      

Rögzíthető páros örömszerző, amely a valódi péniszhez hasonló erezett külsővel kényeztet. A látványt és valósághű érzéseket tovább fokozza a csiklóizgatós kialakítás. A páros hölgy tagja biztosan el lesz ragadtatva a csiklóizgató által nyújtott stimuláló érzésektől.

Valósághű, stabilan rögzíthető és extra izgató. Mindez nem más, mint a Lovetoy Pleasure X-Tender Vibrating Penis Sleeve 1 péniszköpenye. Ha nem hiszitek, próbáljátok ki! :)

Érdemes a méret tekintetében tájékozódnotok, hiszen ez esetben a köpeny teljes hossza ugyan 17,5 cm, de belső üreges része ehhez képest csupán 14,5 cm hosszú.
 


  • Felcsatolható, üreges kialakítású, realisztikus péniszköpeny

 

 

A hámmal rögzíthető péniszköpenyek az egész aktus során helyén tartják az örömfokozó eszközödet.

 

Az állítható pántrésszel a megfelelő pozícióba kell állítsd a péniszköpenyt, és már csak élveznetek kell a valósághű szexélményt.



Izgalomba hozott aprócska leírásunk?

 

Rendeld meg tőlünk az Adam&Eve lenyűgöző Adam's Flexskin Hollow Strap On hámba helyezhető, üreges belsővel készült örömfokozó eszközét! 16,2 cm hosszúságú péniszköpeny és rugalmas heveder biztosítja a kényelmes aktust számotokra.
 



  • Felcsatolható, üreges kialakítású, rezgő funkcióval ellátott realisztikus péniszköpeny


 

Biztos rögzíthetőség és ingerlő rezgő érzések kényeztetnek az egész aktus során Téged és partneredet egyaránt. A valósághű erezett külsejű örömszerző a fejrészbe rejtett rezgő motornak köszönhetően kényeztet benneteket.

Az érzékek felcsigázása után már csak ki kell próbáljátok! Megfelelő darab lehet számotokra a Baile Ultra Strap-on with Vibration vibrációs funkcióval rendelkező, üreges kialakítású péniszköpenye. Állítható pántos rögzítés és 15,5 centiméternyi kényeztető hosszúság garantálja a felejthetetlen szexélményt számotokra.
 


  • Felcsatolható, üreges kialakítású, anális izgatásra is alkalmas péniszköpeny

 

 

A kétágú örömszerzők csodálatos élményekkel ajándékozhatnak meg benneteket, amennyiben kedvelitek az ánusznyílás felőli ingerlést. Egyik ága üreges a péniszed számára, míg másik behelyezhető része az anális izgatásra alkalmas.

Izgató funkciójú örömszerző egyetlen darabban. Válasszátok a Lovetoy Add 2" Double Penis Sleeve péniszköpenyét és nem fogtok csalódni! Az üreges rész esetében péniszed méretének hosszát 2,54 cm-el, míg átmérőjét 30%-al növeli a köpeny.
 

  • Felcsatolható, üreges, anális izgatásra is alkalmas, csiklóizgatós péniszköpeny

Nem csupán fix, de minden téren izgató. Az előző társához képest ezek a péniszköpenyek már a csiklót is képesek egyidőben stimulálni.


Mindezt kialakításuk teszi lehetővé.
 


A hátsó élvezeteket kedvelők számára kifejezetten jó választás lehet a Lovetoy Add 1" Vibrating Double Penis Sleeve kétágú péniszköpenye. Az üreges rész esetében péniszed méretének hosszát ez esetben is 2,54 cm-el, míg átmérőjét 30%-al növeli a köpeny.
 

  • Rácsos kialakítású péniszköpeny

 

Stimuláló hatását a rácsos kialakítása adja. Az erezett felület helyett ebben az esetben a péniszköpeny anyaga ingerel jelenlétével, vagy éppen annak hiányával.
 

 

Az izgató rácsos külső váz és péniszed megvillanó látványa. Ezt tapasztalhatjátok a kielégülés közepette, csak vásároljátok meg tőlünk a szimpatikus örömfokozó eszköz egyikét. Ajánljuk számotokra a Pretty Love Penis Sleeve I vibrációs funkciójú, rácsos kialakítású péniszköpenyét. Itt érdemes megjegyezni, hogy a pénisz behelyezésére szánt üreges rész 11,2 cm hosszúságú.
 


  • Végén nyitott péniszköpeny
     

A nyitott végű péniszköpenyek lehetőséget adnak számodra arra, hogy az orgazmus során kilövellő ejakulátum szabadon távozhasson.

Ingerlejétek egymást az egész aktus során, majd engedd szabadjára ennek eredményét. Amennyiben tetszik a gondolat, válaszd a Chisa Novelties Real Feel Sleeve With Ball Strap nyitott végű péniszköpenyét. A köpeny teljes hossza 18 cm hosszúságú.
 

Az információn túl mit biztosítunk még számodra?

 


 

Amennyiben további kérdésed lenne a témával kapcsolatban írj nekünk bátran, vagy keress fel minket nyíregyházi üzletünkben! Oldalunkon és üzletünkben tájékozódva pedig nem csupán információval leszel gazdagabb, de legújabb örömszerződet is megpillanthatod nálunk! A vonuljel.hu intim webshop lehet a válasz az erotikus jellegű kérdéseidre!  :)