< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Az erekciómegtartó péniszgyűrűk

Erekciómegtartás és páros örömfokozás a péniszgyűrűk használatával


A szexuális együttlétek megfűszerezésének céljából számtalan lehetőséggel találhatjuk szemben magunkat. Aktuális blogbejegyzésünkben az örömfokozás lehetőségeiről olvashatsz. Cikkünkben a péniszgyűrűk használatát fejtjük ki. Ennek típusait megismerve könnyedén eligazodhatsz a széles termékkínálat ellenére is. Vonulj el és meríts ötletet blogbejegyzésünkből!

 

Mi a péniszgyűrű?

 

Az erekciómegtartó péniszgyűrűk szexuális tevékenységek során vágy hatására hímvessződ merev állapotának létrejöttét és annak tartósságát segítik elő.

A hímvessző merevedésének létrejöttét megismerve könnyebben megérthetjük a péniszgyűrűk működésének elvét. A merevedés a pénisz barlangos testeinek vérrel való telítődése során jön létre. Ennek során a vénák összeszűkülnek és a nyugalmi állapothoz képest akár negyvenszeres mennyiségű vérrel telnek meg. A szexuális izgalom csökkenése során a vénák elengedik a beáramlott vért, így a merevedés mértéke is csökkenni látszik.

Ezen alapszik az erekciómegtartó péniszgyűrűk működése. A megfelelő síkosítást követően a péniszgyűrűket a hímvessző tövéig szükséges felhelyezni. A péniszgyűrűk méretüktől és rugalmasságuktól függően késleltetik a pénisz barlangos testiből történő vér visszaáramlását, meghosszabbítva ezzel az erekció merev állapotát.

Ahogyan a péniszköpenyeknél, úgy az erekciómegtartó péniszgyűrűk esetében is érdemes tájékozódni, illetve méreteidtől és igényeidtől függően választani a különböző méretű és funkciójú örömfokozó eszközök kínálatából.

A méreteken túl a szexuális segédeszközök anyagai is különbözőek lehetnek, amely tulajdonság egyes esetekben döntőértékkel bír.  

A vibrációs és vibráció nélküli változatok tovább bővítik az amúgy is nagynak mondható kínálatot.

Ezeken a tulajdonságokon kívül még sok egyéb jellemzőt felsorolhatnánk így egyszerűbb, ha szemléltetjük Nektek mindezeket.

  

Milyen típusaival találkozhatunk a péniszgyűrűknek?

Haladjunk fokozatosan az egyszerű működésen és felhelyezésen alapuló péniszgyűrűktől, az extra stimuláló funkciókkal ellátott változatokig.

 

Az egyszerű péniszgyűrűk könnyedén felhelyezhetők a pénisz tövéig. Ezt csupán a megfelelő mértékű síkosítás szükséges, hogy megelőzze, és már élvezhető is erekciómegtartó tulajdonsága.

 

Itt találkozhatsz szilikon, TPE, de akár bőr vagy fém anyagból készült örömfokozókkal is.

A szilikon és TPE igen rugalmas anyag, amelyet kihasználva egyszerűen húzhatsz péniszedre, hiszen ez valamelyest igazodik méreteidhez. Ezek széles választéka vár webshopunkban és nyíregyházi üzletünkben egyaránt.

 

Ezeket az erotikus kellékeket megvásárolhatod akár több darabos szettben is.

 

A Lovetoy Power Plus Cockring 4 péniszgyűrűből egyetlen örömfokozót rejt a csomag, mégis elegendőnek bizonyul. Egyszerűen felhelyezhető, rugalmas és kielégítő élményt nyújt használata során.

 

Különleges stimulációt tapasztalhattok meg azonban a szilikon gyűrűbe rejtett fém golyókkal ellátott örömfokozók használatával. A péniszgyűrűben lévő golyók az aktus során mind a férfi péniszét, mind pedig a hölgy hüvelyét kényeztetik. Így nem csak erekciómegtartó, de stimuláló hatása is lesz választott péniszgyűrűdnek.

Az előbb említettünk Nektek a több péniszgyűrűből álló szettet is. A szettek természetesen nem ugyanazon termékeket tartalmazzák.

Az egyes darabok eltérő átmérővel, stimuláló külső és belső résszel, eltérő rugalmassággal bírhatnak.

Webshopunkban keresgélve számtalan ilyen terméket találhattok. Azonban szeretnénk kiemelni a Lovetoy X-Basic Donut Rings 3 eltérő színű péniszgyűrűből álló szettet. Itt a színek a világostól a sötétig haladva a gyűrűk erősségi fokozatait is jelzik számodra.

Amennyiben még csak ismerkedsz ezek használatával javasoljuk, hogy az áttetsző gyűrűvel kezdj, így nem érhet meglepetés.

 

 

A Zero tolerance Cockstars 6 eltérő stimuláló felszínével a hölgyek kényeztetését is fokozza.

 

Hat különböző ingerlő érzés tapasztalható meg használata során.

 

A fém péniszgyűrűk már kevésbé mondhatók rugalmasnak.

Ezek merev, a szilikonhoz képest nehezebben felhelyezhető erotikus eszközök.

A megfelelő síkosítással és méretválasztással azonban nem okozhat számodra problémát.

 

A fém hideg érzése pedig a funkcióján és a stimuláción túl izgalommal tölthet meg Téged és partnered egyaránt.

Válaszd ehhez webshopunkból a Rimba Cock Rings Silver 2 részes péniszgyűrű szettet, vagy látogass el üzletünkbe a Bad Kitty izgató 5 részből álló fém péniszgyűrű szettjéért.

Ezeket a gyűrűket használhatod méreted szerint egyesével, de akár a szett összes darabját felhelyezheted péniszed méretét követve, egymás után fokozatosan felhelyezve őket.

Extra szorítást érezhetsz ezáltal az egész aktus során.

 

A könnyebb felhelyezés és praktikusság tekintetében szintén találsz számos péniszgyűrűt.

A Renegade Vitality Rings Black péniszgyűrű szettjével megtanulhatod könnyedén felhelyezni örömfokozódat.

Az oldalán lévő aprócska pánttal a kívánt nagyságúra húzhatod, majd könnyen péniszedre csúsztathatod a választott átmérőjű darabot.

 

Amennyiben nem szeretnél bajlódni a megfelelő átmérő kiválasztásával, abban az esetben az állítható méretű péniszgyűrűk a neked valók.

Ezeknél csupán az adott állítási lehetőséggel meg kell határoznod a szorítás erősségét, és már élvezheted is erekciómegtartó hatását.

A webshopunkban megvásárolható Marc Dorcel Adjust Ring péniszgyűrű megfelelő lehet számodra.

 

És ha már a felhelyezésnél és rögzítésnél tartunk érdemes bővítenünk a listát. Ugyanis a péniszgyűrűk stimuláló hatásai nem csupán hímvessződre helyezve élvezhetők. A heregyűrűvel ellátott változatok stabilabb rögzítést és extra stimulációt biztosítanak.

 

 

A Zero tolerance Bullseye a pénisz- és heregyűrűk egyszerű változata.

 

 

Itt csupán annyit kell tenned, hogy a megfelelő síkosítás elvégzése után a péniszed előtt heréidet bújtatod az örömfokozód egyik gyűrűs részébe.

 

 

Stabilitás és garantált kényeztetés jellemzi leginkább ezeket az erotikus termékeket.

 

A vibrációs funkcióval ellátott erekciómegtartó péniszgyűrűk termékpalettája talán még szélesebb.

Itt az extra stimulációt a rezgő érzések adják, amelyeket a vibrációs motorok biztosítanak. Ezek típusoktól eltérően az erotikus eszközünk különböző részeibe lettek elhelyezve.

Az egyszerű, vibrációs funkcióval ellátott erekciómegtartó péniszgyűrűk különleges eszközei lehetnek egy-egy aktusnak.

A merevedés megtartását segítve hosszabb együttlétet biztosít és további ingerlésekkel kényezteti a páros mindkét tagját rezgő érzései által.

 

A Lovetoy Lumino Play Vibrating Penis Ring könnyen hímvessződre húzható örömszerző eszköz.

 

Ez egyszerű használatot és ingerlő rezgéseket garantál a behelyezhető aprócska vibrátornak köszönhetően. 

A Lovetoy péniszgyűrűjei közül kiemelkedő darab lehet a Lumino Play Vibrating Penis Ring, hiszen kielégítő funkciója mellett sötétben világító tulajdonsága is említésre méltó. 

 

Különleges, nem mindennapi szexélmény tapasztalható meg használata során.

A Lelo Tor II egy exkluzív megjelenésű, prémium minőségű örömszerző, amely nem csupán Neked lesz kedves, de rezgő érzései párodat is kényeztetik majd az aktus során.

  

Egyes vibrációs funkcióval rendelkező erekciómegtartó péniszgyűrűk már távirányítóval, vagy akár okostelefonról is vezérelhetők, ezzel téve egyszerűvé irányítását. Ennek köszönhetően nem kell túl sokat babrálni a funkciógombok keresésével, így az aktus során biztosan csak egymásra kell koncentráljatok partnereddel.

Az okos eszközről történő vezérlés alkalmával azért ügyeljetek rá, nehogy az applikáció használata közben hívást is indítsatok…

 

A péniszgyűrűk között keresgélve számos tulajdonság segíthet számotokra a választásban.

A vibrációs funkciójú péniszgyűrűk esetében ugyanis érdemes tájékozódnod arról, hogy örömszerződ elemmel működtethető-e, vagy esetleg újratölthető akkumulátorral van-e ellátva.

 

A vibrációs funkciók rezgő érzései ugyan partneredet is ingerlik, ám vannak kifejezetten erre a célra készült péniszgyűrűk is. Ezek csiklóizgatós kialakításúak, amelyek intenzív stimulációt biztosítanak a hölgyek külső erogén zónáján. A nyuszifülestől, a lamellás puha csiklóizgató részekig számtalan formatervezéssel találkozhattok a keresgélés során.

Amennyiben ugyanis nem kizárólag az egyéni örömszerzés a cél, hanem páros örömfokozóként használnátok ezt az erotikus eszközt, úgy partnered anatómiai adottságait figyelembe véve érdemes keresgélnetek. Az igen apró csiklóizgatós résztől, az egészen hosszúra nyúló erogén zónát izgató szárral ellátott péniszgyűrűkig mindent megtaláltok kínálatunkban.

 

Segítségül szeretnénk kiemelni néhány örömszerzőt, amely a kívánt hatást érheti el Nálatok.

A Lovetoy Power Clit Silicone Cockring White vibrációs péniszgyűrű ingerlő rezgései az orgazmusig vezethetnek mindkettőtöket. Egyszerű felhelyezést biztosítva, könnyed használatot és kielégítő élményt nyújt számotokra.

 

Az érzéki ingerlést a gondtalan szórakozás biztosíthatja. Ez könnyen megvalósítható egy megfelelően választott péniszgyűrű alkalmazásával. A méretek tökéletessége egyedülálló élményt nyújthat számotokra.

 

A keresést tovább szűkítheted a megfelelő méretű gyűrű megtalálásával. Hiszen fontos megemlíteni, hogy az egészen kis átmérőtől a nagyobb átmérőjű kényeztetőig széles termékpaletta tárul eléd. A választást a péniszed méreteitől tedd függővé!

Az igen szoros 1,2 centiméter átmérőjű péniszgyűrűktől a 6,5 centiméter átmérővel rendelkező darabokig kedvedre válogathatsz online szexshopunkban.

A termékre kattintva leírásainkban megtalálsz minden hasznos tudnivalót, úgy a méretek, mint az anyagok és a gyűrűk használatának tekintetében.

 

A vibráció nélküli péniszgyűrűkhöz hasonlóan a vibrációs változatoknál is rendelkezésetekre állnak az állítható átmérőjű örömszerzők. Így könnyen meghatározhatod a péniszednek kényelmes mégis hatékony méretet.

 

 

A Satisfyer Bullseye Dark Blue okos funkciójú vibrációs péniszgyűrű egyszerűen állítható, így néhány mozdulattal meg is találhatod a hímvessződhöz passzoló méretet.

 

 

Üzletünkben megtalálhatod a behelyezhető vibrátorral ellátott péniszgyűrűt is, amelyet igényeitek szerint a herék, vagy a csikló stimulálásához megfelelő pozícióban helyezhetsz fel.

 

A megfelelő méretválasztáson túl érdemes megemlíteni a vibrációs funkcióval rendelkező örömfokozó eszközöknél is a stabil rögzítés lehetőségét. Ezt az egyszerűbb kialakítású erekciómegtartó péniszgyűrűktől eltérően egyéb rögzítési módokkal tehetjük meg.

A heregyűrűs örömfokozókat használva előbb heréidet bújtatod a gyűrűbe, majd péniszeddel teszed ugyanezt a kialakításnak megfelelően. A Bathmate Vibe Ring Eight heregyűrűs péniszgyűrűvel ki is próbálhatod milyen érzés lesz.

A formatervezések lehetővé teszik számotokra, hogy ne csupán a herék, de a csikló is megkapja ugyanazt az érzéki stimulálást. Így a szeretkezéseitek során partnerednek sem kell hiányt szenvedjen az magával ragadó érzésekből. Nézzük csak a Pretty Love Vibrant Penis Ring 3 Black örömszerzőjét. A heregyűrűs kialakítású erekciómegtartó péniszgyűrű egy nyuszifüles csiklóizgató résszel is el lett látva. Így a behelyezhető aprócska vibrátor bizony a hímvessződdel és heréiddel egyidőben a páros hölgy tagjának külső érzékeny pontját is kényezteti.

 

A heréid kényeztetése azonban itt még nem ért véget. A here-masszírozós változatú örömfokozók ugyanis még intenzívebben ingerlik érzékeny pontodat, körbe ölelve azt.

És ha már kényeztetés, akkor bizony van, aki többre vágyik.

Az erogén zónáid feltérképezése után segítségedre lehetünk mindebben. A gát ingerlése ne legyen tabu számodra. Az innovatív tervezésű szexuális segédeszközök között ugyanis megtalálhatod az erre alkalmas egyben erekciómegtartás szempontjából is alkalmazandó örömfokozókat.

A Svakom Benedict gát-stimulátorral ellátott heregyűrűs péniszgyűrűje biztosítja mind ezek együttes stimulációját erőteljes beépített vibrációs motorjának köszönhetően. 

És ha az anális szex sem utolsó számodra, hát válassz egy erre a célra alkotott análtágítós péniszgyűrűt. A kielégítő és gondtalan erotikus percekhez azonban ne feledkezz meg a síkosítás fontosságáról!

 

Mivel szexuális segédeszközről beszélünk, használata pedig általában nem egyszeri, így fontos gondoskodnunk örömfokozónk megfelelő tisztításáról.

A fokozott higiénia betartása elengedhetetlen minden esetben, hiszen csak így lehet önfeledt a szórakozás. Az intim területek fertőzéstől való megóvása rendkívül fontos, amit szexuális segédeszközeink tisztán tartásával is segíthetünk.

Az aktusokat megelőzően langyos szappanos vízzel érdemes megtisztítanunk azokat. Az örömszerzés végeztével szintén ajánljuk a langyos szappanos víz használatát, esetleg segédeszköz tisztító termékeink egyikét. Amennyiben pedig szeretnénk sokáig megőrizni kényeztetőnk újszerű állapotát úgy a regeneráló porokat alkalmazva nyugodtak lehetünk ezt a kérdést illetően.  

 

Összegzésül tehát az erekciómegtartó péniszgyűrűk a hímvessző merev állapotának elérésével mind az egyéni örömszerzést, mind pedig a páros élmények forró pillanatait szolgálják. Magabiztosság tartósan merev állapotban, valamint stimuláló érzések sokasága egészen az orgazmusig. Mindezt egyetlen erotikus eszköz használatával.

 

Reméljük hasznos információkkal szolgálhattunk Nektek! Amennyiben további kérdésetek lenne a témával kapcsolatban keressetek meg minket e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen nyíregyházi üzletünkben!

 

Ha lázba hozott valamelyik örömfokozó erotikus termékünk, rendeld meg tőlünk bátran!

 

Válassz a vonuljel.hu online szexshopjából:

 

és kosaradba helyezve akár másnap használatba is vehetitek őket.

 

Előfordulhat, hogy nem online szexshopunk kínálatában nem találtok az igényeitekhez passzoló erotikus terméket, de ne keseredjetek el! Intim shopunk polcain erre is ráakadhattok, mi több személyesen kérhettek tájékoztatást ezek alkalmazásának módjairól.

 

Gyors szállítás, diszkrét csomagolás és kielégítő élmény az, amit garantálunk számodra! Vonulj el, válogass kedvedre és tégy próbára minket!