< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Milyen fehérneművel hódíts?

Hogyan találd meg a hozzád illő fehérneműt?

 

A hölgyeknek szeretnénk segítséget nyújtani aktuális bejegyzésünkkel, hiszen a megfelelő fehérnemű kiválasztása örökzöld témának bizonyul. A szívdöglesztő darabok megtalálása nem is olyan nehéz, ha néhány szempontot szem előtt tartva keresgélsz a csodálatos viseletek között. Ahhoz, hogy magabiztos lehess erotikus ruhadarabjaidat viselve, fontos a tökéletesen idomaidhoz passzoló szettek megtalálása. Leírásunkból ötleteket meríthetsz, miként is indulj a csipke csodák keresgélésére!

 

Nézzük meg, milyen kérdésekre fogsz választ kapni cikkünkből:

 

  1. Milyen fehérnemű típusokkal találkozhatsz online szexshopunkban?

  2. Milyen fehérneműt érdemes viselni egy-egy testi adottsághoz?

  3. Milyen színű fehérneműt válassz?

  4. Mivel egészítheted ki dögös fehérnemű szettjeidet?

  5. Mit kell tenned, ha megtaláltad webshopunkban a megfelelő darabot?

 

A mindennapi viseletünk alá, egy dögös party szett részeként, a hálószobában hódító viseletként, vagy akár egy lélegzetelállító fotósorozat elkészítéséhez egyaránt fontos megtalálni a megfelelő fehérneműket. Amennyiben tudod, milyen szempontokat kell figyelembe venned ehhez, abban az esetben nem is lesz olyan nehéz megtalálni a hozzád passzoló darabokat! Viseld őket és légy magabiztos!

 

1; Milyen fehérnemű típusokkal találkozhatsz online szexshopunkban?

 

Szexi fehérneműk:

A hölgyek számára talán a legkézenfekvőbb kategória ez. A melltartók és bugyik ugyanis minden egyes nap részét képezik öltözékünknek.


Miért ilyen nagy a választék melltartók terén?

 

Ahány hölgy, annyi ízlés, így hát kínálatunk ezt tükrözi annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa az idomaihoz tökéletesen illő darabot. Ha néhány egyszerű kérdést megválaszolsz, úgy meg is lesz, mit kell választanod!

Milyen alkalomhoz keresel fehérneműt?

Az otthoni viseleted alá nem feltétlenül fogsz felvenni egy dögös csipke melltartót, de más a helyzet mondjuk egy csinos inget viselve. Vannak hölgyek, akik előnyben részesítik a mellemelő melltartók viselését is. Ezek a kicsinyke mellméretekkel megáldott nőknek is csodálatos formát képesek biztosítani. Hihetetlen, hogy egy mellemelős melltartó milyen önbizalmat képes adni viselése által! Egyes esetekben a csipkés topok bizonyulhatnak jó választásnak. Csodálatosan szép darabok, amelyek amellett, hogy mutatnak még tartást is biztosítanak melleidnek. A szalaggal kiegészített melltartók remek választásnak bizonyulhatnak párod elé lépve, ahol egy kicsomagolandó ajándékként érezheted magad, mindezt egy gyönyörű szalaggal átkötve! Tehát először is határozd meg, mi passzol a viseletedhez!

A következő szempont pedig, hogy mindenképp a méretednek megfelelő melltartót válaszd, hiszen sem a túl kicsi, sem a túl nagy fehérnemű nem mutat szépen! Gondolj csak bele, nem túl esztétikus látvány az, ha ahelyett, hogy gyönyörűen rásimulna melleidre, eláll azoktól a melltartó! De ott a másik oldal, amikor épp az ellenkezőjét tapasztalod, amikor is leszorítja gömbölyű idomaidat egy túl kicsi darab.

Anyagok tekintetében az egyszerű pamut melltartótól a dögös csipkéig mindent megtalálhatsz online szexshopunkban. Nehezítheti még a döntést a színek kérdése, de cikkünk egy további szakaszában választ kapsz majd erre!

 

Mi a helyzet a bugyikkal? 

Az anyagok és színek tekintetében ugyanazt válaszolnánk, amit a melltartók esetében.

A kérdés szintén az, hogyan milyen alkalomhoz is keresel bugyit?

Az alsóneműk széles kínálatából biztosan találsz majd az igényeidhez és formás popsidhoz illő darabot! Az egyszerű bugyiktól, a csipkés francián át a mit sem takaró tangáig mindent megtalálsz online szexshopunk kínálatában. Tényleg csak azt kell meghatároznod, mi a szándékod vele!

A hétköznapokban lehetséges, hogy tangás típus vagy, de mi a helyzet mondjuk egy fehérneműs fotózással? Ugye, hogy szeretnéd kiemelni formás fenekedet? A csipkés anyagú francia és tanga átmenete csodálatosan kerek popsit képes varázsolni! A vékonyka tanga viszont nem mindenkinek előnyös, ahogyan a hagyományos fazonú bugyik sem! Persze, ha a te alkatodhoz az illik, abban az esetben semmi akadálya! Az erotikus pillanatokhoz, amelyeket partnereddel élsz át, ajánlanánk egy alul nyitott bugyit számodra! Ha a visszafogottság nem a te asztalod és párod is kedveli rajtad az alsóneműk látványát, úgy az egész pajkos játszmátok alatt viselheted azt!

Amennyiben megtaláltad a kedvenc melltartódat, javasoljuk, hogy ahhoz illő bugyit válassz! Abban az esetben, ha bugyik között bukkansz előbb nyerő fazonra, úgy pedig természetesen a melltartó választás egyezzen meg az alsóneműd stílusjegyeivel! Elképesztően szexi leszel ezeket együtt viselve!

 

Szexi együttesek:


Az előbb említett melltartók és bugyik megfelelő párosításával lélegzetelállító eredményeket érhetsz el. Az együttesek között böngészve azonban hamar felismerheted, mivel is teheted még szexibbé szettedet!

 

A harisnyatartókkal kiegészített fehérnemű szettek még gyönyörűbbek! Legyen szó egy egyszerűbb darabról, vagy akár egy fűzős harisnyatartóról, egészen elképesztő látványt nyújtassz ezeket viselve! A csodás idomaidat kiemelve elképesztő magabiztosságot fogsz tapasztalni, ami az életed minden területén eredményeket húz magával.

 

Biztosan felmerül majd az emberekben a kérdés, hogy mégis hogyan csinálja? A válasz egyszerű, a slampos fehérneműket gyönyörű darabokra cserélve más színben fogod látni magad, ami az egész kisugárzásodban megmutatkozik. Hiszen ha Te elégedett vagy önmagaddal, úgy a környezeted sem fog másként vélekedni erről. Mindez néhány fehérneműnek köszönhetően!

 

Harisnya, harisnyatartó, combfix:

 

A harisnyatartók dögös részét képezhetik egy gondosan összeválogatott szettnek. A korábban említett együttesek esetében leírtuk, hogyan teszi különlegessé egy harisnyatartó a melltartó és bugyi kombinációját. A szetted fényét tovább fokozhatod azonban egy hozzá passzoló harisnya, vagy combfix viselésével. Nincs más dolgod, csak a választott együttesedhez illő színt kiválasztani és ezután nőként viselni azt!

 

Szexi ruhák:

 

A merészebb hölgyeknek a szexi ruhák között is található néhány említésre méltó ruhadarab. Az áttetsző, necc vagy csipke miniruhák között keresgélve könnyen megtalálhatod szettedet, ha az este folyamán egy extrán bevállalós ruhát viselnél. Amennyiben eszedbe jutott már, hogy párodat meglepd egy szexi tánccal, úgy megfelelő választás lehet egy dögös ruha ezen menüpontunkból!

 

Body:

A body esetében egy különleges kialakítású ruhadarabról beszélhetünk.  Egyedisége abban rejlik, hogy szabása révén a fehérnemű felső és alsó része egy darabot alkot. Ezek minden esetben különböző szabásvonallal, egyedi és különleges megoldásokkal valósulnak meg.

 

Egyes darabok vállrésszel, míg mások csupán pántos vállal készülnek. A csipkétől, a neccen át a csupán pántokból álló dögös bodykig mindent megtalálsz online szexshopunk kínálatában!

 

A bodyk kialakításának köszönhetően a női test idomait tökéletesen leköveti és kiemeli annak szépségét. Előnye, hogy általában minden testalkathoz illik. Remek választás lehet egy boudoir fotózás alkalmával is!

 

Babydoll:

A babydollok dögösségét a melltartóból induló anyag lágy esése adja, amely szoknyaszerű résszel teljesedik ki. A fehérneműs fiókod egyik kedvenc darabja lehet, amennyiben szexi ruciban flangálnál otthon! Selymes szatén anyag vagy sejtelmes csipke? A választás lehetősége a Te kezedben van!

 

Cicaruha vagy overall: 

Dögös, egyedi és roppant kényelmes! Ezekkel a jelzőkkel írnánk le a cicaruhákat. A kezes-lábas megoldásnak köszönhetően egyszerűen magadra öltheted ezt a szexi ruhadarabot. Olyan szépen simul majd testedre, hogy észre sem fogod venni azt, hogy viseled!

 

Milyen megoldásokkal találkozhatsz a cicaruhák esetében?

Rövid ujjú, hosszú ujjú, alul nyitott, harisnyatartós, necc és csipke. Legyen szó bármelyik fazonról, a látványuk lehengerlő. Merész, de egyben hódító. Mit is mondhatnánk még? Szerezz be egyet intim webáruházunkból, és tapasztald meg mindezt egyetlen szexi ruhadarab által!

 

Szexi jelmez:

Nem csupán a farsangi mulatságok során lehet ám jelmezeket viselni. Nem kell, hogy bármilyen jeles alkalomról legyen szó, elég ha feldobnád a pároddal töltött estét! Lepd meg egy szemet gyönyörködtető szexi jelmezt viselve, és alapozd meg az este hangulatát! Nyuszi lányként, nővérkeként, vagy egy merész dominaként tündökölnél? Semmi akadálya, válaszd ki a mértednek megfelelő darabot és nyűgözd le partnered azonnal!

 

Köntös:

Bizony egy lágy esésű köntös elengedhetetlen darabja kell legyen a fehérneműs fiókodnak! Kikelve az ágyból nem kell azonnal felöltöznöd, elég ha magadra öltöd kedvenc köntösödet, amíg elkészíted a reggeli kávét! Párodnak sem lesz ellenére a dögös látvány, amit gyönyörű lábaidat megvillantva nyújtassz számára. Egyszerű szatén, sejtelmes csipke a derekadnál egy övvel lágyan átkötve, egyszerűen gyönyörű.

 

2; Milyen fehérneműt érdemes viselni egy-egy testi adottsághoz?

 

  • A bodyk különleges szabásvonaluknak köszönhetően megfelelő választásnak bizonyulnak minden testalkatú hölgy számára.

  • A kosár nélküli melltartók viselése a kisebb keblű hölgyeknek ajánlott, míg a kosaras melltartókat a nagyobb mellű nőknek érdemes elsősorban viselni!

  • A string tangák és hagyományos szabású bugyik helyett érdemes egy francia tanga fazonú bugyit választani. Ezek gyönyörű formás popsit kölcsönöznek a hölgyeknek.

 

3; Milyen színű fehérneműt válassz?


  • Fekete. A fekete szín minden esetben iszonyúan szexi. Legyen szó fehér vagy barna bőrszínről, tangáról vagy franciáról, csipkéről vagy szaténról minden esetben elképesztő látványt nyújt.

  • A piros, bordó, sötétzöld és sötétkék színű fehérneműk szintén szívdöglesztően hatnak. Persze semmi baj nincs azzal, ha tőled tegyük fel távol áll a piros szín, úgy próbálkozz egy hozzád illő színnel!

  • Amennyiben fotózásra készülsz úgy érdemes a terem színvilágát is figyelembe venned!

  • Az előbb említett színek minden színű háttérrel jól mutatnak, van azonban néhány tipp, hogy mit ne válassz bizonyos esetekben!

  • A sötétebb színvilágú termekben a fehér fehérnemű nem ajánlott, mert túlságosan világítani szokott a sötét környezethez képest.

  • Ezzel ellentétben a világos, fehér színvilágú termekben viszont a fehér fehérnemű nagyon szépen mutat.

  • A világos színvilágú termekben szépen mutatnak a púder színek is, a sötét színvilágú termekbe azonban nem ajánlottak!

 

4; Mivel egészítheted ki dögös fehérnemű szettjeidet?

 

Egy gyönyörű deréklánc vagy szexi nyaklánc tökéletes kiegészítője lehet vadító fehérnemű szettednek! Ezek popsidra vagy melleidre olvadva tesznek ellenállhatatlanná!

Emellett az erotikus kiegészítők között keresgélve könnyen rábukkanhatsz az egészen bevállalósaknak ajánlott mellbimbó díszekre. Ezek általában öntapadósak, így egyszerűen mellbimbódra tudod ragasztani őket!

Remek kiegészítőként funkcionálhat még egy sejtelmes szemmaszk, amely arcodat félig elrejtve mutatja meg annak gyönyörű vonásait. Egy fotózás alkalmával nyerő választás lehet egyik erotikus csuklóbilincsünk vagy akár egy szatén kesztyű viselése is!

 

5; Mit kell tenned, ha megtaláltad webshopunkban a megfelelő darabot?

 

Egyszerűen helyezd a kiválasztott darabot a kosaradba, majd küldd el felénk megrendelésed! Gyors szállítást, diszkrét csomagolást és kiváló minőségű szexi fehérneműt garantálunk Neked!

 

Cikkünk azonban nem csupán a mi érdemünk! A boudoir fotózásokhoz javasolt fehérneműs tippekért a Hedzsi’s Photography blogcikkeinek hálás köszönet!

 

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek:


Címkék : fehérnemű