< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A szexuális segédeszközök technikai jellemzői

A szexuális segédeszközök technikai jellemzői

 

Előző blogunkban olvashattatok a vibrátorokról és vibrációs funkciójú örömszerzők rezgési módjairól. Ebben a cikkünkben szeretnénk bemutatni Nektek a vibrációs funkciójú örömszerzőket technikai megközelítésből. Rengeteg olyan jellemző van a külsőségeken túl, amelyet mindenképp érdemes figyelembe vennetek a választásotok során. Fontos információkkal lehettek gazdagabbak kis szexkütyüiteket illetően, amennyiben végig olvassátok cikkünket!

 

 

Az alábbi kérdésekre kaptok választ bejegyzésünkből:

 

  • Mi működteti a vibrátorokat?
  • Elemes vagy akkumulátoros kivitelt érdemes választanod?
  • Milyen elemek kelhetnek egy szexkütyühöz?
  • Mivel töltheted újra örömszerződ akkumulátorát?
  • Mi a különbség a cseppállóság és vízállóság között?
  • Hogyan irányíthatod szexuális segédeszközeid izgató funkcióit?
  • Mi a helyzet a több motoros vibrátorokkal?

 

Vágjunk is bele, hiszen biztosan van olyan kérdés, amelynek válaszára már kíváncsian vártok!

 

Mi működteti a vibrátorokat?

 

A vibrátorok és vibrációs funkciójú örömszerzők az elektronikai eszközök közé sorolhatók. A szexuális segédeszközökbe rejtett erős motor, vagy motorok teszik lehetővé az izgató funkciók létrejöttét. A szexkütyük működéséhez így egyértelműen szükség van valamilyen energiaforrásra. A szexuális segédeszközök esetében leggyakrabban ezt az elemes vagy újratölthető akkumulátoros megoldásokkal tették lehetővé. Persze nagy ritkán előfordulnak még az adapteres egységgel üzemelő szexeszközök is, azonban szerencsére ez már igen ritka. Miért mondjuk azt, hogy szerencsére? Gondolj csak bele, mennyivel gondtalanabb a szórakozásotok, ha közben nem kell ügyelnetek az áramforráshoz csatlakoztatható kábel hosszára vagy annak elhelyezkedésére. De csak, hogy szemléltessük! Annyira fészkelődsz a kéjes érzések közepette, hogy éppen a csúcshoz érve kihúzódik a konnektorból az örömszerződ kábele, egészen biztos, hogy megőrülsz! Ugye nem is kell már tovább ragoznunk?

 

Elemes vagy akkumulátoros kivitelt érdemes választanod?


Mindkettő roppant praktikus, főleg egy adapteres szexuális segédeszközhöz képest. Azért hozunk Nektek érveket és ellenérveket!

Az elemes örömszerzők esetében csak egyszerűen behelyezed az új elemeket és már mehet is a kényeztetés. Ezzel szemben az akkumulátoros örömszerzőknél, ha annak energiája gyengülne a töltés sajnos nem ilyen gyors. Általában a teljes töltöttséghez 1-1,5 vagy akár 3 órányi időre is szükség lehet. Persze rövidebb töltési idő elteltével használható vibrátorod, de ereje nem lesz a maximumon, plusz töltöttségi szintje a nullára zuhanhat, félbeszakítva a játszadozást. Ennek lássuk be, senki sem örülne!

Most fordítsuk meg kicsit a dolgot! A maximum töltöttségi szinttel az akkumulátoros kényeztetők a nyerők! Ezek teljesen feltöltött akkumulátorral akár több órányi, elképesztő stimulációt biztosítanak. Az elemes változatok ettől azért kevesebbet nyújtanak, de nyilván a kielégítő élmények ezek esetében sem maradnak el.

Az elemmel működő vibrátoros szexjátékok esetében ott van a másik rémisztő lehetőség, miszerint épp nincs kéznél tartalék elem. Az akkus kivitelű szexuális segédeszközök használatához elegendő a töltőkábelt áramforráshoz csatlakoztatni és már indulhat is a töltés.

Persze ebben az esetben is megfordíthatjuk a dolgot. Tegyük fel, hogy kocsid kesztyűtartójába vagy éppen a kézitáskádba dobva magaddal viszed örömszerződet egy utazás során. Hosszú az út és szórakozni támad kedved, ám de szexeszközöd energiaszintjéről nem volt alkalmad gondoskodni. Nyilván egyszerűbb megoldás egy elemcserét végrehajtani vibrátorodban, mintsem konnektor után keresgélni az autópálya közepén.

Ez csak egy-egy gondolat, ami az elemes, avagy éppen az akkumulátoros örömszerzők mellett szól. Mindenképp érdemes minden szempontot figyelembe venned a választásod alkalmával. Példáinkból láthatod, nem mindegy, hogy egy vibrátoros motorral felszerelt szexuális segédeszközt kizárólag a hálószobában használsz, vagy feldobnád vele mondjuk egy hosszú, unalmas utazásodat is.  

 

Milyen elemek kelhetnek egy szexkütyühöz?


  • AA

  • AAA

  • LR44

  • LR41


A leggyakrabban a felsorolt elemtípusok valamelyike szükséges a szexuális segédeszközök működéséhez. Természetesen azonban a játékszer dobozán minden esetben találsz információt arról, pontosan milyen elem is szükséges hozzá.

 

Mivel töltheted újra örömszerződ akkumulátorát?


A gyártók a legtöbb esetben az akkumulátorral működtethető szexuális segédeszközökhöz saját töltőkábelt mellékelnek. Ezek sok esetben mágneses USB-töltőkábelek, azonban még találkozhatunk hagyományos USB-s töltőkábel megoldásokkal is. Ezeknél azonban ügyelnünk kell a beázás lehetőségére!

 

Mi a különbség a cseppállóság és vízállóság között?

 

A cseppállóság esetén készülékünk használata közben ügyelnünk kell arra, hogy a fröccsenésen és gyengén párás helységek levegőjén kívül nagyobb nedvesség ne érje eszközünket! Ebben az esetben ugyanis a vízállóság ténye nem áll fenn, így szexuális segédeszközünk könnyen meghibásodhat. Vízállóságról akkor beszélhetünk, ha szexkütyünk akár a zuhany alatt vagy vízbe merítve is kiállja a próbát. Egyes segédeszközök 1,5 méter mélységű vízben is kiválóan végzik kényeztető feladatukat. Persze az örömszerzőnk vízállóságát nem saját magunk kell kitapasztaljuk! A vibrátoros örömszerzők csomagolásán a cseppállóság vagy vízállóság, mint jellemző minden esetben fel van tüntetve. Nincs más dolgunk, csak annak megfelelően használni szexeszközünket.

 

Hogyan irányíthatod szexuális segédeszközeid izgató funkcióit?

 

Sok esetben a hagyományos, gombos kezelőfelületeket részesítik előnyben. Találkozhatunk egy gombos, két gombos és három gombos kezelőfelületű vibrátoros örömszerzőkkel is.

 

  • Az egy gombbal ellátott szexuális segédeszközök esetében az adott gomb felel a rezgő mód elindításáért és a több funkcióval készült örömszerzők esetében a módok közötti váltogatás lehetőségéért is. Természetesen ezeknél az örömszerző eszközöknél a kikapcsolás is ugyanezzel a gombbal történik.

  • A kétgombos kezelőfelületen már más a helyzet. Itt általában + és - jelzéssel vannak ellátva a gombok. A + gombot hosszan nyomva tudjuk elindítani örömszerzőnk vibrációs funkcióját, valamint ugyanezzel a gombbal tudunk a rezgő módok között váltogatni, illetve a stimulációt intenzitását növelni. A - gombokkal a stimuláció erejét csökkenteni tudjuk. A bekapcsoláshoz hasonlóan tudjuk leállítani örömszerzőnket.

  • A háromgombos kezelőfelületű vibrátoroknál egy gomb szolgál a ki-, és bekapcsolás lehetőségére. A + és – gombok a rezgő funkciók közötti léptetést teszik lehetővé, valamint a stimuláció intenzitásának növelését és csökkentését.

 

Persze vannak különleges szexeszközök is, amelyek extra funkcióval kényeztetik a szexjátékok szerelmeseit.

Gondolunk itt a melegítő funkcióval ellátott örömszerzőkre, aminél általában egy hőmérővel jelzett gomb hívja fel a figyelmet a funkció bekapcsolásának lehetőségére. Itt eredeti funkciójukon túl a + és – gombok segítik még a megfelelő hőmérséklet megtalálását is.

A különlegesség vonalán maradva a forgó funkciójú vagy extra stimulációval ellátott kényeztetők esetében a gombos kezelőfelületen találhatunk még extra jelzéseket, hasonlóan a melegíthető funkciójú szexeszközökhöz. Ezek hasonló elven működnek.

 

  • A távirányítóval vezérelhető szexeszközök esetében nem kell attól tartanod, hogy a kényeztetés közben félrenyomsz szexkütyüdön, csak mert nem látod éppen a gombokat. A távirányítót kezedben tartva könnyen kezelheted örömszerződet, vagy akár át is adhatod partnerednek ezt a lehetőséget. Szexuális aktusaitokat még izgatóbbá teheti, ha a választott szexuális segédeszköz izgató funkcióját a páros másik tagja kezeli. Extra élvezet lesz ez mindkettőtöknek. Egyikőtöket a váratlan stimulációs módok és intenzitások kényeztetik, míg a partner ennek látványától gerjed be teljesen.

 

A LELO-nál a távirányítós vezérelhetőséget Remote Controll-nak nevezik. A LELO okos szexeszközöket a Sense Motion technológiával ruházták fel, amelynek köszönhetően a távirányítót kezedben tartva örömszerződ magától reagál kéjes mozdulataidra, megadva testednek azt a funkciót, amire vágyik.

A Pretty Love egyes termékeinél hasonló működési elvet alkalmaztak, ezeknél azonban Body Touch elnevezéssel. Hasonlóan a Sense Motion technológiához, vibrátoros örömszerződ a tested mozgásaira reagál. Minél többre vágysz, ő annál többet ad, de ha lassítanál, ő támogat ebben. Tedd próbára ezeket az innovatív működésű szexeszközöket és élvezz el a saját tempódban!


 

  • Az okos szexuális segédeszközök esetében a gyártó applikációját letöltve telefonról vagy egyéb okos eszközről is irányítható a kényeztető stimuláció. Ilyen például a Satisfyer Connect App, a Svakom Feel Connect applikációja.

Az iOS és Android rendszerrel egyaránt kompatibilis, ingyenesen letölthető Satisfyer Connect alkalmazással telefonod érzéki távirányítóvá varázsolhatod. A vezérlés lehetőségét Te magad is élvezheted, de akár partnered kezébe is adhatod az irányítást. Egyszerűen csatlakoztasd Bluetooth-on keresztül okos eszközödhöz és éld át az innovatív technológiájú, érzéki szexélmények csodáját! Az applikáción belül lehetőséged van megalkotni saját rezgésmintáidat, de akár Spotify-hoz csatlakoztatva kedvenc zenéd ritmusára is kényeztetheted magad.

A Svakom okos eszközei kezeléséhez ingyenes biztosítja a Feel Connect nevű applikáció letöltését. A Svakom applikációja iOS és Android rendszerrel egyaránt kompatibilis. A csúcstechnológiájú vezérlésnek köszönhetően gondtalan élvezetekre számíthatsz. Az applikációt használva könnyen átadhatod partnerednek ezáltal a vezérlés lehetőségét, hogy neked csak élvezned kelljen a rezgő érzések kényeztetését. Emellett interaktív, 2D-s funkciók is élvezhetők a Svakom okos, szexuális segédeszközei által.

Számos gyártó erotikus termékeinél találkozhatunk még az applikációs vezérelhetőség lehetőségével.  A Realov kifejezetten az okos eszközök specialistája, de az Elity és Pretty Love termékei sem maradnak ki a sorból. Lenyűgöző szexélmények élhetők át, a kényelmesen irányítható, innovatív technológiákkal felruházott szexeszközök által.

 

Mi a helyzet a több motoros vibrátorokkal?

 

A két vagy három motorral ellátott örömszerzők esetében csodálatos erotikus élmények élhetők át. A több motoros kényeztetés azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindent maximumon kell járatnod ahhoz, hogy jól érezd magad. A több motorral felszerelt örömszerzők esetében általában lehetőség van az egyes motorok izgató funkcióinak egymástól függetlenül történő használatára is.

 

Egy csiklóizgatós vibrátor esetében például a csiklóizgató rezgő stimulálása nélkül is élvezheted a hüvelyi kényeztetést, de ugyanezt lehetőséged van fordítva is alkalmaznod. Hidd el a szexuális segédeszközt gyártó cégek mindenre gondoltak. Hiszen csak így lehet termékük minden igényt kielégítő!

 

Cikkünket olvasva bízunk benne, hogy hasznos információkkal lettetek gazdagabbak! Amennyiben kérdésetek lenne még a témát illetően, keressetek minket bizalommal! Hol tehetitek ezt meg? E-mailben, telefonon, Facebook és Instagram oldalainkon, esetleg személyesen nyíregyházi szexshopunkban!

 

 

Ha elvonulnál kicsit a világ elől, mi élvezetes szórakozást kínálunk hozzá!