< > Információk
Kategóriák

RIMBA péniszlakat Chastity With Padlock Metal - fém

13 567 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Rimba

Rimba fém péniszlakat Chastity With Padlock Metal

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom.  Ha tetszik, hogy partnered uralkodhat tested fölött, amíg te mozdulni sem tudsz, vagy éppen te szereted a dominanciát, akkor biztosan jó kategóriában böngészel. A férfiak számára nem csupán a végtagok kötözése által érhető el a szabadságérzet izgató hatású csökkentése. A péniszlakatok a legféltettebb testrészüket korlátozzák, amely további izgalmakhoz vezethet. És hogy a játék során lekerül-e a péniszről, csak a partnereden múlik. Különleges élményt tapasztalhattok meg használata során. A hideg fémes érzés önmagában izgató, a kulccsal nyitható lakatrész látványa pedig elképesztő érzéseket kelthet bennetek. Ez a fajta korlátozottság nem mindennapi szintre emeli vad játékotokat. Az, hogy meddig merültök el ebben a szexuális fantáziavilágban, kizárólag rajtatok áll. Ne feledjétek, a maximális bizalommal együtt tapasztalhatjátok meg legbelsőbb erotikus vágyaitokat!

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  fém

  • Szín: ezüst

  • Hossz: 12 cm

  • Átmérő: 3,5 - 4,5 cm

 

Rendeld meg tőlünk a Rimba Chastity With Padlocvk Metal-t, és korlátozd mozgásteredet! A fetish-játékok új szintjére léphettek ennek a péniszlakatnak a használatával. Vonulj el partnereddel, és tedd próbára a fém erotikus kelléked izgató hatását!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!