< > Információk
Kategóriák

BAD KITTY szájpecek Gag Silicone 2 - fekete színben, fetish játékokhoz

7 390 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Bad Kitty

Bad Kitty szájpecek Gag Silicone 2

A Bad Kitty márka az erotika piacán a BDSM kategória egyik legrangosabb helyét tudhatja magáénak. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, egyedi fetish-játék kiegészítőivel nyűgözi le a BDSM szerelmeseit. A kötöző eszközöktől egészen a divatos, akár öltözéked kiegészítő darabjaként viselt hevederig mindent megtalálsz a Bad Kitty széles termékpalettáján.

 

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom. Azonban a BDSM nem csak a kötözésről szól. Ha partneredet izgalommal tölti meg, ha nem szólhat közbe, akkor ki kell próbáljátok a szájpecek nyújtotta élvezeteket. A szájpecek állítható pántrésszel ellátva, és a légzést nem akadályozó kialakítással gondoskodnak a biztonságos élvezetekről. A használata során egyik felet a látványa, viselőjét pedig a korlátozottság érzete tölti meg izgalommal. Egy rendkívül vad előjáték kellékéről, vagy akár egész szexet végigkísérő szexjátékról beszélhetünk. Ez csak rajtatok áll. Ne feledjétek azonban hogy ajánlott olyan eszközt választanotok, amely mindkettőtök igényeinek megfelel! Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az élmény ugyanolyan kielégítő és pozitív legyen a páros mindkét tagja számára.

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  szilikon

  • Szín: fekete

  • Átmérő: 5 cm

  • Hossz: állítható

 

Termék előnyei:

  • csattal állítható pánt

     

A Bad Kitty fetish-játékok kiegészítői garantáltan kielégítő élményekhez vezetnek benneteket. Legyen a Bad Kitty Gag Silicone 2 szájpecek a felnőtt játszószobátok következő izgató darabja!

 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!