< > Információk
Kategóriák

RIMBA pénisz szíj Penis Strap - fekete színben, fém péniszgyűrűvel

5 167 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Rimba

Rimba péniszpánt fém péniszgyűrűvel Penis Strap With Rings Metal

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom.  Ha tetszik, hogy partnered uralkodhat tested fölött, amíg te mozdulni sem tudsz, vagy éppen te szereted a dominanciát, akkor biztosan jó kategóriában böngészel. A férfiak számára nem csupán a végtagok kötözése által érhető el a szabadságérzet izgató hatású csökkentése. A péniszhámok a legféltettebb testrészüket korlátozzák, amely további izgalmakhoz vezethet. A pántos kialakítás révén a herékre és a pénisz tövére helyezve érhető el a kívánt hatás. A fém péniszgyűrű hideg érzete további élményeket adhat alkalmazása során. Minőségi bőrszerű anyagból, valamint fémből készült erotikus kellékről beszélhetünk. Próbáld ki bátran, belőled mit vált ki a Rimba Penis Strap With Rings Metal használata!

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  műbőr

  • Szín: fekete és arany

  • Péniszgyűrű átmérője: 4 cm

 

Termék előnyei:

  • állítható pánttal
  • fém péniszgyűrűvel

 

Rendeld meg tőlünk a Rimba Penis Strap-ot, és korlátozd mozgásteredet! A fetish-játékok során könnyen kedvenc darabjaid közé kerülhet ez a bőrszerű péniszpánt. Vonulj el, és tedd próbára!

 


Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!