< > Információk
Kategóriák

NS NOVELTIES bilincs Cosmo Bondage Wrist Cuff Rainbow - hologramos szivárvány színben, csuklóra helyezhető

13 290 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Ns novelties

NS Novelties fetish csuklóbilincs Cosmo Bondage Wrist Cuff Rainbow

Az Ns Novelties innovatív, magas színvonalú, minden igényt kielégítő szexuális segédeszközök gyártója. Önmagukat három rövid, de annál többet mondó szóval jellemeznék. Ezek a szexi, erős és izgalmas. Termékeik mind ezekkel a tulajdonságokkal bírnak, ezen felül formatervezésük is említésre méltó.

Egyedi, és feltűnő örömszerzőik kielégítő élményt nyújtanak mind látványban, mind pedig funkciójukat tekintve.

A Cosmo Bondage bilincsei minőségi anyagok felhasználásával készültek és tekintélyt parancsoló megjelenésükkel vadítják meg a BDSM szerelmeseit.

 

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

Mitől különleges a Cosmo Bondage Wrist Cuff Rainbow?

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom. Ha tetszik, hogy partnered uralkodhat tested fölött, amíg te mozdulni sem tudsz, vagy éppen te vennéd át az irányítást, akkor a Cosmo Bondage Wrist Cuff Rainbow erotikus bilincs jó kelléke lehet a következő együttléteteknek.

A fetish-játékok nagy népszerűsége nem véletlen. A szabadságérzet csökkentése izgalommal tölti meg az egész testet, ami jó alapjául szolgálhat egy vad aktusnak.

A Cosmo Bondage Wrist Cuff Rainbow minőségi vinyl és fém anyagok felhasználásával készült. Ez nem más, mint egy csattal állítható, széles pánttal rendelkező, csuklóra helyezhető erotikus eszköz. A vadító kék színű bőrszerű pánt, ragyogó arany csattal kombinálva lobbantja lángra fantáziátokat. A használata során egyik felet a látványa, viselőjét pedig a korlátozott szabadságérzet tölti meg izgalommal.

Egy rendkívül vad előjáték kellékéről, vagy akár egész szexet végigkísérő szexjátékról beszélhetünk. Ez csak rajtatok áll.

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  vinyl és fém

  • Szín: szivárvány

 

Termék előnyei:

  • csattal állítható csuklórész

     

Az Ns Novelties szexkellékei garantáltan kielégítő élményekhez vezetnek benneteket. Legyen a Cosmo Bondage Wrist Cuff Rainbow a felnőtt játszószobátok következő izgató darabja!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!