< > Információk
Kategóriák

MISTRESS torzó maszturbátor Sexy Lady - realisztikus, testszínű, mellekkel, vagina és ánusznyílással, vízálló, vibráció nélküli

64 799 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Mistress

A Mistress torzó maszturbátora a Sexy lady

A realisztikus jelző nem véletlen, hiszen valósághű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, férfiaknak szánt maszturbátorról beszélhetünk. Használatuk során a valósághű szexélmény könnyedén megtapasztalható. A magányos időszakok mentsváraként szolgálhat az egyedülálló férfiaknak. A valódi tökéletes másaként, mellekkel, vagina és ánusznyílással várja a kielégülni vágyó férfiakat. A fantáziádra bízva használd játékod a teljes kielégülésért.

 

Mitől különleges a Sexy Lady maszturbátor?

A realisztikus maszturbátorok esetében szerettek volna  férfiak számára egy valódinak tűnő szexjátékot alkotni. Kiváló minőségű, bőrszerű anyagok felhasználásával, valósághű méretekkel alkották meg a vibráció nélküli Sexy Lady maszturbátort. Ez egy vagina és ánusz testnyílásokkal és mellekkel ellátott erotikus eszköz. A kéjnyílások belső felületét úgy alakították ki, hogy azok a valódi érzetét adják vissza használatuk során. A szűk bemenetű, lágy érzetű, stimuláló belső felszínnel ellátott maszturbátor egyedülálló szexélménnyel örvendezteti meg tulajdonosát. A stimulációt azonban nem csupán péniszeden érezheted. A valódinak tűnő mellek tökéletesen illeszkednek tenyeredbe, így kedvedre markolászhatod azokat akár az egész aktus alatt. A szeméremajkak izgató látványa, vagy a hátsó bejárat megkörnyékezése pedig szintén lázba hozza egész tested. Csak a képzeleted szab határt, mit is teszel a Sexy Lady-vel a páratlan kielégülésedért. Fektesd hasra, vagy döntsd hanyatt, a döntés a Te kezedben van, egy biztos, izgató játék elé nézel. A kívánt intenzitásban, saját igényeid szerint juthatsz a csúcsra a Sexy Lady maszturbátor használatával. Vízálló tulajdonságának köszönhetően az örömszerző akár a zuhany alá is elkísérhet. Tedd próbára kielégítő tehetségét! A maszturbátorod az első találkozás örömére síkosítóval ellátott!

 

Tovább fokoznád a maszturbálás folyamatát?

Megteheted! A maszturbátorok használatát még izgalmasabbá varázsolhatod akár egy péniszgyűrű alkalmazásával. A stimulálás ezáltal még intenzívebb lesz péniszeden. Azonban a szexuális élvezeteknek ezzel még közel sincs vége. A szexpatikánkban ugyanis a potencianövelők, illetve erekciófokozó kozmetikumok széles kínálata vár. Már csak el kell döntened mire is vágysz. Hiszen mi mindig tartogatunk számodra valami újat! :)

 

A Mistress Sexy Lady maszturbátor anyaga TPE, ftalát (phthalate)és latex mentes! TPR vagyis termoplasztikus gumi, TPE pedig más néven termoplasztikus elasztomer. Néhány gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják, de lényegében ugyan arról az anyagról van szó. Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról van szó, mely rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg. Kiváló az oxidációval és öregedéssel, valamint vegyi anyagokkal és időjárási körülményekkel szembeni ellenállása. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Mindezeken felül könnyen színezhető, újrahasznosítható (ami nagy előny a klasszikus gumival szemben) és remekül szigetel az elektromossággal szemben. Pár apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR fényesebb, kevesebb hőfokon olvad mint a TPE. A ftalát a  PVC lágyítására használják, hogy rugalmasak legyenek a  termékek. A nehezen lebomló ftalát a legelterjedtebb szennyező anyagok, gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalátszennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet rá. 

 

A tökéletes szexélmény eléréséhez javasoljuk a megfelelő síkosítást. A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod. A maszturbálás végeztével pedig nincs más dolgod, mint megtisztítani örömszerződet a segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával. A termék regeneráláshoz javasoljuk neked a hintőporok alkalmazását, amelyet szexpatikánk termék tisztítás és ápolás menüpontja alatt szintén beszerezhetsz. Így játékod újszerű állapotát sokáig megőrzi majd.

 

A maszturbátorod elsőre túl szűk lehet, de néhány használat után eléri a kellő rugalmasságot.

 

Használata:

  • Végezd el a megfelelő síkosítást a legjobb élmény eléréshez!
  • Ezután indulhat a játszadozás
  • Örömszerződet a saját tempódban és a kívánt módon használhatod
  • Juttasd el magad a csúcsra
  • Ha végeztél, csak meg kell tisztítsd maszturbátorodat

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: valósághű hatást kelt
  • a nagy örömszerzők közé sorolható
  • hossz: 52,8 cm
  • szélesség: 30 cm
  • súlya: 6,6 kg
  • Anyag: TPE
  • Szín: testszínű
  • Speciális jellemző: bőrszerű, vibráció nélküli

 

Termék előnyei:

  • könnyű tisztíthatóság
  • vízálló
  • praktikus használat
  • valósághű
  • két kéjnyílással
  • mellekkel

 

Termék hátrányai:

  • vibráció nélküli

 

A Mistress maszturbátorok széles termékpalettája tárul eléd. Vonulj el, válaszd ki a számodra legizgatóbb darabot és éld át a valódi, kielégítő szexélményt!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!