< > Információk
Kategóriák

TENGA maszturbátor Flip Zero Gravity Electronic Vibration White - fehér színben, vákuumos, vízálló, vibrátoros, akkumulátoros

124 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Tenga

A Tenga maszturbátorok újabb csodás darabja a Flip Zero Gravity Electronic Vibration White


A Tenga japán eredetű márkanévhez hűen, prémium minőségű anyagok felhasználásával készült férfi maszturbátora a Flip Zero Gravity Electronic Vibration White .

 

Mit adhat számodra a Tenga Flip Zero Gravity Electronic Vibration?

A legújabb technikát alkalmazva alkották meg a manuális, szétnyitható örömszerzőt a férfiak számára. Kézzel fogható örömforrás, egy különleges design tokba rejtve.

Elődjéhez, a Flip Zero Gravity-hez képest egy modernebb férfi maszturbátort ismerhetünk meg. Ugyanis az erős motorral szerelt Flip Zero Gravity Electronic Vibration White 5 eltérő rezgési móddal kényezteti férfiasságodat.

A szétnyitható toknak köszönhetően könnyedén belehelyezhető a pénisz, és a kívánt intenzitással már indulhat is a játszadozás. Működése alapjául a vákuumhatás szolgál, amely valósághű szívóérzésekkel kényezteti a péniszt. Mindezt tovább fokozza a különleges, egyedi redős felszínnel és puha tüskékkel ellátott belső rész, valamint a váltogatható vibrációs funkciók.

A Flip Zero Gravity Electronic Vibration White termék esetében a lágyabb belső felület jellemző, ezzel érzéki stimulálást biztosítva.

A különleges nyomópárna intenzíven stimulálja a körbeölelt férfiasságot. A két oldalán lévő nyomásszabályzónak köszönhetően könnyen elérhető a megfelelő feszesség. A felső részén egy szelep biztosítja a levegő kiáramlását, amellyel egyszerűen növelhető és csökkenthető a szívó érzés erőssége.

A férfi örömszerző vízálló, így akár a zuhany alatt is kedved szerint kényeztetheted magad.

Amennyiben energiaszintje csökkenne, nincs más dolgod csak újratölteni szexuális segédeszközöd akkumulátorát.

A tökéletes élmény eléréshez javasoljuk a vízbázisú síkosító használatát. Ez a megfelelő síkos érzeten túl biztosítja, hogy maszturbátorod anyaga ne károsodjon. A vizes bázisú síkosítók nem lépnek kölcsönhatásba játékszered anyagával, így óvva annak állapotát.

 

Mit érdemes tudni a maszturbátor anyagáról?

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes. A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek.

Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag. Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széles körű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák.

Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben.

Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben. Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára. 

 

Ebben a kényeztetőben az ABS a masszírozó vázát, burkolatát képezi.

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk.

  

A terméked mellé egy adag síkosítót kapsz, azonban a későbbiekben szükséged lesz még némi utánpótlásra. Ezt a szexpatikánkban található síkosító kategóriában be is szerezheted. A Tenga saját gyártású síkosítóit is megtalálod kínálatunkban, amelyeket kifejezetten erre a célra szántak.

A játszadozás végeztével már nincs más dolgod, mint alaposan megtisztítani játékszered. Ehhez javasoljuk a segédeszköz tisztítók egyikét, vagy langyos szappanos víz használatát.
A tokot csak a teljes száradás után érdemes összezárni, így elkerülve az összeragadást. Erre segítségedre lesznek a szárítóállványként funkcionáló oldalsó karok.

 

Használata:

  •    A külső csomagolást távolítsuk el

  •    Az oldalsó karokat eltávolítva kinyitható a Flip Zero Electronic Vibration Gravity White

  •    Gondoskodni kell a megfelelő síkosításról, ezután péniszed könnyedén belehelyezheted

  •    Az összezárt kényeztetővel indulhat is a játszadozás, mindez a saját tempódban

  •    A két oldalán található nyomásszabályzóval meghatározhatod a vákuumhatás erősségét

  •    Kedved szerint válogathatsz az 5 vibrációs mód között

  •    A mámoros percek után csak megfelelően meg kell tisztítsd eszközödet

  •    A száradás után már készen is áll a következő alkalomra

 

Termék jellemzői:

  • Hatása : lágyabb intenzitás

  • a nagy méretű örömszerzők közé sorolható

  • hossz: 18 cm

  • külső átmérő: 8 cm

  • Anyag: ABS, TPE

  • Szín: fehér

 

Termék előnyei:

  • Japán, prémium minőség

  • vízálló

  • egyszerű tisztíthatóság

  • elegáns külső megjelenés

  • szabályozható intenzitás

  • 5 rezgési funkció

 

Termék hátrányai:

  • viszonylag nagy helyet foglal

  • töltést igényel

 

A Flip Zero Premium termék erősségi fokozatai:

  • Gentle (fehér): lágy belső, nagyon puha érzet

  • Strong (fekete): keményebb belső kialakítás, szuper intenzív stimuláció 

 

A Tenga örömszerzők birtokában már nincs más dolgod, mint átadni magad a maszturbálás okozta örömöknek!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!