< > Információk
Kategóriák

CHISA NOVELTIES prosztata izgató Get Lock Pro Stimulator Black - fekete színben, vibráció nélküli, vízálló

3 987 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Chisa novelties

Chisa novelties prosztata izgató

A Chisa Novelties termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:

 

 „A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.” 

 

 A Chisa Novelties az örömfokozásának céljából megalkotott szexuális segédeszközök alkalmazásával különlegessé varázsolhatók az erotikus játékok.

 

Mi a prosztata? 

Az egészséges férfitest belső elválasztású mirigye, amely váladéktermelésével segíti a hímivarsejtek célba érését. Az egészséges nemi életet élő férfiak esetében a termelt váladék kiürül, majd újra termelődik. Mindenképpen fontos ennek cserélődése az egészséged fenntartásáért, hiszen ennek hiányában a gyulladásos állapotok és komoly prosztatát érintő problémák léphetnek fel.

Ha már ismered ezt az intim területet testeden, és az egészségen túl szereted megélni az erotikus élményeket, a prosztata izgatása felkeltheti vágyaidat.

A prosztata ingerlése sokak számára nem fér bele a normál szexualitás fogalmába, ezért elsősorban az extrémebb, nyitottabb élvezeteket kedvelő férfiak érdeklődését keltheti fel ez a téma. Hiszen a pontos elhelyezkedése egyénenként eltérhet. Azonban legjobban az ánusznyíláson át tapintható ki.

A kezdők számára ajánlott ujjai segítségével felfedezni a mirigy elhelyezkedését, és ingerlése során megtapasztalni az általa nyújtott gyönyört. Ha mégis úgy érzed mélyebbre vágyakozol, vagy az erősebb ingerlést kedveled nézz körül online-szexshopunk kínálatában, hiszen összeválogattuk számodra a legjobb élményt nyújtó prosztataizgatókat. Ezek használatával az eddig ismeretlen erotikus élmények izgalmát élheted át.

Kínálatunkban találkozhatsz az egyszerűbb prosztata izgatókkal, ezek a saját mozdulataid által masszírozzák, ingerlik a gyönyörpontodat. Amennyiben rutinosabb vagy a prosztata vibrátorok sem lesznek túl merészek számodra.

A speciális kialakításon túl, a rezgő motorral szerelt szexuális segédeszközök nyújtanak csodás élményt használójának. A vibrációs érzés rövid időn belül az eddig talán ismeretlen, de valaha átélt legjobb orgazmusodhoz vezethet.

 

Mit érdemes tudni a Chisa novelties prosztata izgatóról?

A Get Lock Pro Stimulator bőrbarát ABS anyagból készült, ennek köszönhetően selymes felületével segíti a könnyed behatolást. Mindezt segíti még az izgató praktikus kialakítása és fogógyűrűs stabilitása.

A különleges formájú talprész segítségével nem kell attól sem tartanod, hogy a behelyezés után a prosztata izgatód nem marad a helyén. Ennek köszönhetően nem csupán kényelmes, de könnyedén el is távolítható. Kialakítása révén prosztata ingerlésére kiválóan alkalmas segédeszköz.

A kúpszerű formájának köszönhetően fokozatosan nő a szexuális segédeszközünk átmérője, segítve ezzel a könnyed behatolást. A prosztata izgató különleges szexélményben lehet részünk. Ehhez azonban elengedhetetlen a fokozatosság betartása. A legkisebb átmérőjű eszközöktől, az egész vaskos darabokig mindent megtaláltok kínálatunkban.

A stimulátor saját tempónk szerint kényezteti az érzékeny pontot. A stimulációt tovább fokozza az ergonomikus kialakítása, amely minden mozgással ingerli az izgatni kívánt területet.

A Get Lock Pro Stimulator méretben a kezdők számára is ajánlott lehet. Ez egy viszonylag kis méret, így az első próbálkozások alkalmával is tökéletes választásnak bizonyulhat.

A prosztata izgató teljes mértékben vízálló, így akár a zuhany alá is magaddal viheted.

Ne feledd azonban, hogy az élmény csak a megfelelő síkosítással érhető el! Az ánusznyílás nem képes természetesen nedves állapotot létrehozni, ezért a gondtalan szórakozás érdekében ezt nekünk kell megtennünk.

 

Mit érdemes tudni az örömszerző anyagáról?

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk.

 

A kellemes élmények eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre ajánljuk a szexpatikánkban kapható vízbázisú síkosítók egyikét. Ezeket alkalmazva nem csupán a kívánt nedvesség érhető el, de örömszerződ anyagát sem károsítod.

A játszadozás végeztével langyos, szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével ajánlott megtisztítani örömszerződet!

 

Használata:

  • Felhelyezés előtt fontos síkosítót használnod

  • Ezt követően fokozatosan beveheted a hátsó kéjnyílást

  • Élvezd a saját tempód szerint a játékot

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 12,5 cm

  • Átmérő: 2,5 cm

  • Anyag: ABS

  • Szín: fekete

 

Termék előnyei:

  • vízálló
  • könnyen tisztítható

  • prosztata izgatásra

  • egyszerűen felhelyezhető

  • fogógyűrűs kialakítású

 

Termék hátrányai:

  • vibráció nélküli

 

Legyen a Get Lock prosztata izgató a következő játékszered! Vonulj el és élvezd az anális szexélmények okozta gyönyört!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!