< > Információk
Kategóriák

X-MEN análbot Secret Shine Booty Call M IV - rosegold színben, vibráció nélküli, vízálló, 11 cm

2 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka X-men

X-men análbot Secret Shine Booty Call M IV

A Secret Shine Booty Call M IV tökéletes választás kezdőknek, akik szeretnék felfedezni az anális játékok bizsergő örömeit!

 

Néhány szó az anális élvezetekről:

Az anális szex a végbélnyílás felőli erogén zónák megfelelő izgatásával elért örömszerző élvezet. Ebben az esetben a kívánt izgalmi állapotot nem a vaginális behatolás élményével érjük el, hanem ezeket az erogén zónákat ingerelve.

Az anál eszközök különleges, érzéki percekkel ajándékozhatnak meg, amennyiben kedveled az ánusznyílás felőli behatolás élményét.

Egy jól megválasztott játékszer segítségével felfedezheted a fenék rejtett zugait, és addig talán ismeretlen érzéseit, de a kellemes élmény eléréséhez mindenképpen elengedhetetlen a megfelelő síkosító használata.

 

Mit nyújthat számodra a Secret Shine Booty Call M IV?

A Secret Shine Booty Call M IV modern formát öltött anális kényeztető. A Secret Shine Booty Call M IV egy kiváló minőségű, fém, 2 különböző méretű gömbből álló, záróizom tágító análdugó.

A gömbös kényeztető a megfelelő síkosítás után különleges anális szexélménnyel nyűgözi le használóját. A golyók eltérő méretüknek és egymáson elterülő elhelyezkedésüknek köszönhetően elképesztő módon stimulálnak.

Az X-Men Secret Shine Booty Call M IV-t növekvő átmérője teszi különlegessé, ezáltal alkalmas a végbélnyílás izomzatának gyengéd tágításához.

A biztonságos talp megkönnyíti a használatot, lehetővé teszi a könnyű eltávolítást, garantálja a biztonságos élvezetet és segítségével szabályozható a behatolás mértéke. Emellett megakadályozza az análdugó teljes bevezetését, így nyugodtan átadhatod magad az análtréningnek.

Az X-Men Secret Shine Booty Call M IV felülete selymes, sima, anyaga bőrbarát fém. Ez rendkívül higiénikus és könnyen tisztítható.

Mivel a golyókat análisan használod, ajánlatos minden használat előtt és után alaposan fertőtleníteni. Anális játszadozásnál fontos gondoskodni a megfelelő síkosításról, mivel a végbélnyílás nem képes természetes nedvességet produkálni, ez azonban elengedhetetlen a kellemes érzésekhez.

 

Az anál kényeztetőd vízálló tulajdonságának köszönhetően nedves környezetben is megállja helyét, így magaddal viheted akár a fürdőszobába is.

 

Mit érdemes tudni az análbot anyagáról?

 Az örömszerző szexuális segédeszközöd anyaga ezúttal a fém.

 Egyes erotikus eszközök gyártása során találkozhatunk fém alapanyagokkal. A fém anyagok esetében érdemes megemlíteni, hogy kitűnően vezeti a rezgéseket, az áramot, emellett páratlan kopásálló tulajdonsággal rendelkezik.

Az orvosi fémek esetében teljes mértékben hypoallergén tulajdonságának köszönhetően semmiféle irritációt nem vált ki használata során. Ezt a jellemzőjét használták ki a szexuális segédeszközök gyártásakor. Az erotikus kellékek esetében ugyanis fontos kiemelni a megfelelő higiénia betartását, hiszen csak így kerülhetők el a kellemetlenségek. Ellenállást mutat a fertőtlenítő- és tisztítószerekkel szemben, ennek köszönhetően az alapos tisztítást követően bármikor újra használatba vehető minden fémből készült eszköz.

Anális erotikus eszközök készítéséhez gyakran alkalmazzák, hiszen egy kemény, tartós anyagról beszélhetünk. A nagy keménységet igénylő játékszerek esetében tehát kiváló választás lehet a fém anyagok használata. 

Ízlés kérdése, hogy előnyként vagy hátrányként tekintünk a fém hideg érzetére. Hiszen a hideg, hűsítő érzetű segédeszközök meleg vízbe helyezve szinte azonnal felforrósítják szexuális vágyadat.

A durvább, keményebb anyagokat kedvelőknek javasoljuk a fémből készült játékszerek használatát.

 

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Használhatod óvszerrel, vagy anélkül. Azonban örömszerződ állapotának megőrzése céljából, és a legjobb élmény eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízbázisú síkosítók egyike. Ez nem lép kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem károsítja azt. Tisztításához a segédeszköz tisztítók egyike, vagy langyos, szappanos víz használata javasolt.

 

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted az análbotodat

  • Az alján található tapadókorong segítségével könnyedén rögzítheted egy sík felületen

  • A kívánt intenzitásban élvezheted is az általa nyújtott élményt

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 11-15 cm

  • Átmérő: 2,4 és 3,9 cm

  • Anyag: fém

  • Szín: rosegold

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző vibráció nélküli

 

Az X-men örömszerzők különleges szexélménnyel ajándékoznak meg! Vonulj el, élvezd a kényeztető perceket és ezután oszd meg velünk tapasztalatod!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!