< > Információk
Kategóriák

X-MEN fenékdugó Monster Plug 3 L - fekete színben, letapasztható, vízálló, PVC, 29 cm

15 690 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka X-men
Anyag PVC

X-Men fenékdugó Monster Plug 3 L

 Az X-Men márka megalkotói az anális élvezeteket kedvelőknek kínálják a fenékdugóik széles választékát. Így mindenki megtalálja a szexuális igényét kielégítő darabot, még ha az illető nem is a hüvelyi, sokkal inkább a hátsó kéjnyílás felőli élvezeteket kedveli.

 

Mik is a fenékdugók?

Az anál tágítók használatával fokozatos behatolással és érzéki kényelmet biztosítva élhető át egy újabb análszex élménye. Az anál plugok speciális kúp formájú kialakításának köszönhetően biztonságosan érhetjük el a kívánt izgalmi állapotot. A fokozatosan vastagodó kúp felsőrész segítségül szolgál a megfelelően tág ánusznyílás elérésében, majd a talprész gondoskodik arról, hogy minden a helyén maradjon. Ennek a kialakításnak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a kelleténél mélyebbre kerül az erotikus játékszerünk. Kényelmünket és vágyainkat kielégítve élhetünk át csodás pillanatokat új segédeszközünk használatával.

 

Mit adhat az X-Men Monster Plug 3 L számunkra?

Az X-Men Monster Plug 3 L bőrbarát PVC anyag felhasználásával készült. Az ívelt kialakítású, barázdált stimuláló felszínű fenékdugó könnyedén behelyezhető. A vastagított alsó résznek a segítségével nem kell attól sem tartanod, hogy a behelyezés után fenékdugód nem marad a helyén. Ennek köszönhetően nem csupán kényelmes, de könnyedén el is távolítható. A fenékdugók használatával nemtől függetlenül különleges szexélményben lehet részünk. Ingerlő felszíne különlegessé varázsolja az egész játékot.

A Monster Plug 3 L fenékdugó mérete miatt a haladó análszex kedvelőknek ajánlott. Ez a méret kategóriájában a nagyobb méretű segédeszközök közé sorolható. A fenékdugó teljes mértékben vízálló, így akár a zuhany alá is magaddal viheted. A letapasztható talprész segítségével akár rögzítheted is fenékdugódat egy sík felületen, hogy mindkét kezed szabad maradhasson ha épp másként is kényeztetnéd magad közben. Ne feledd azonban, hogy az élmény csak a megfelelő síkosítással érhető el! Az ánusznyílás nem képes természetesen nedves állapotot létrehozni, ezért a gondtalan szórakozás érdekében ezt nekünk kell megtennünk.

Mit érdemes tudni a fenékdugó anyagáról?

Az X-Men Monster Plug 3 L anyaga PVC, ami ftalát (phthalate) mentes! A PVC, más néven a polivinil klorid, egy hőre lágyuló műanyag. Mechanikai tulajdonságait tekintve nagyon erős és kemény, a kémiai anyagokkal szemben pedig nagy ellenállást mutat. Azonban alacsony a hőmérséklet toleranciája, ami azt jelenti, hogy 140°C fok felett elkezd lebomlani, 160°C fok felett pedig olvadásnak indul. Ellenálló a különféle környezeti hatásokkal és kopással szemben, ami ideálissá teszi hosszú élettartamra tervezett termékek elkészítéséhez. Előállítása viszonylag olcsó, maga az anyag könnyen megmunkálható, ezért sokféle területen használják. Az ellenálló tulajdonsága miatt azonban nehezen bomlik le, ami miatt a PVC vita tárgyát képezi a környezetvédők körében. De mivel tartós és hosszú életű, ezért nincs szükség a belőle készült termék folyamatos újragyártására. A ftalát a  PVC lágyítására használják, hogy rugalmasak legyenek a  termékek. A nehezen lebomló ftalát a legelterjedtebb szennyező anyagok, gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalátszennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet rá.

 

A kellemes élmények eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre ajánljuk a szexpatikánkban kapható vízbázisú síkosítók egyikét. Ezeket alkalmazva nem csupán a kívánt nedvesség érhető el, de örömszerződ anyagát sem károsítod. A játszadozás végeztével langyos, szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével ajánlott megtisztítani örömszerződet!

 

Használata:

  • Felhelyezés előtt fontos síkosítót használnod

  • Ezt követően fokozatosan beveheted a hátsó kéjnyílást

  • Élvezd a saját tempód szerint a játékot

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A nagy méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 29 cm

  • Átmérő: 9 cm

  • Anyag: PVC

  • Szín: fekete

 

Termék előnyei:

  • vízálló
  • könnyen tisztítható

  • egyszerűen felhelyezhető

  • stimuláló felszínnel

  • letapasztható

 

Termék hátrányai:

  • átmérője nem fokozatosan vastagodó
  • viszonylag nehéz kb. 1kg

 

Legyen az X-Men Monster Plug 3 L fenékdugó a következő játékszered! Vonulj el és élvezd az anális szexélmények okozta gyönyört!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!