< > Információk
Kategóriák

NS NOVELTIES élethű vibrátor Firefly 8 inch Vibrating Massager Blue - realisztikus, kék színben, világító, vízálló, elemes, szilikon (20 cm)

13 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Ns novelties
Szín színes
Forma here nélkül
Méret nagy
Anyag szilikon

Ns Novelties Firefly élethű vibrátor

Az NS Novelties különféle játékok széles választékát kínálja, amelyek feldobják szerelmi életét. Akár először szeretné átélni az örömöt, és megfelelő kezdőjátékot keres, akár valami újdonsággal szeretné bővíteni az éjjeliszekrénye fiókját. Az NS Novelties minden igényt ki tud elégíteni.

A Firefly 8 inch Vibrating Massager Blue egy puha, valósághű, világítós, erezett külsejű vibrátor, kis csiklóizgatókkal amely erotikusan masszíroz. A fénye kellemes hangulatot ad a sötétben.

Szilárd, ugyanakkor kellőképpen rugalmas, tapintása puha, bársonyos. Laboratóriumban tesztelt testbiztos anyagokból készült, nem tartalmaz ftalátokat, szintetikus illatanyagot, paraffint, latexet.

Ergonomikus kialakítású, követi a test vonalait. Az erőteljes lüktető rezgéseket egy kényelmes, csavarható tárcsatalppal lehet szabályozni. Kúpos feje és vékony szára kényelmesen és egyszerűen behelyezhető.

A Firefly 8 inch Vibrating Massager Blue vibrátor még a hűs, vizes környezetben is megbízhatóan kényeztet, mivel vízálló (IPX7)  kivitelezésének köszönhetően a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is érzéki örömet szerezhet magának! A Firefly 8 inch Vibrating Massager Blue nem porózus és testbiztos szilikonból készült , így tisztítása egyszerű.  A Firefly 8 inch Vibrating Massager Blue elemes, így nem kell az újra töltéssel foglalkozni. Az elem nem tartozék. Az anyaga szilikon.

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

 

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

Tulajdonságok:

  • Használja egyedül vagy partnerével
  • Vízálló
  • Több intenzitású vibráció
  • Hossza: 23,2 cm
  • Átmérő: 4 cm
  • Színe: kék
  • Elemes (2xAA)
  • Ergonomikus forma
  • Erős motor
  • Élethű kivitelezés
  • Könnyű tisztítás
  • Testbiztos anyag
  • Világítós

 

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted örömszerződet

  • A kívánt rezgési erősséggel kedved szerint játszadozhatsz

  • Az alján található szabályozóval állíthatod ennek erősségét

  • A játék végeztével fontos az alapos tisztítás

  • A vibrátorod készen is áll a következő játékra

 

 

 

 Legyen az Ns Novelties realisztikus vibrátora a következő örömszerződ! Vonulj el és ajándékozd meg magad az eddigi leggyönyörűbb orgazmusoddal!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!