< > Információk
Kategóriák

BLUSH rúdvibrátor Gaia Eco Aqua - kék színben, BioFeel lebomló műanyagból, vízálló, elemes

4 994 Ft
Nincs raktáron
Paraméterek
Márka Blush

Blush klasszikus rúdvibrátor Gaia Eco Aqua

A vibrátorok széles körben ismert, klasszikus örömszerző eszközök, amelyek mára már egyes esetekben modern formát öltöttek. Vibrátorok tekintetében a legrégebben piacon lévő, mégis nagy népszerűségnek örvendő erotikus eszközök a klasszikus rúdvibrátorok. A klasszikus vibrátor hüvelyi örömszerzésre szánt szexuális segédeszköz.

Formáját tekintve lehet realisztikus, pénisz alakú, de a különböző méretű és felszínű, kúpban végződő hengerek is népszerűek a nők körében. Erősségének fokozatát az igényeidnek megfelelően állíthatod, hogy a saját tempódban juss el a csúcsig.

Hogy számodra melyik a legvonzóbb darab, azt leírásainkból könnyedén kiderítheted. Talán a Gaia Eco Aqua vibrátora lesz a nyerő...

 

Mit tartogat számodra a Blush Gaia Eco Aqua vibrátor?

A Blush márkanévhez hűen kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, izgató funkciókkal ellátott örömszerző eszköz a Gaia Eco Aqua. Különlegességét a többi vibrátorral szemben pedig pontosan a kiváló minőségi anyaga adja. Elsőként az erotikus eszközök piacán egy úgynevezett BioFeel keményítő alapú műanyag anyagból készült ez a klasszikus formát öltött örömszerző. A BioFeel anyag biológiailag lebomló tulajdonsággal rendelkezik, ami a környezettudatosság jegyében döntőértékkel bírhat.

Diszkrét kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted gyönyörű megjelenésű kényeztetődet, így nem kell hazáig várnod, ha épp kedved támad egy kis szórakozáshoz.

Csodás külseje mellett az általa okozott gyönyör is legalább annyira lenyűgöző lesz mint külleme.

Visszafogott külső mögé rejtve várja az örömszerzés lehetőségét. Nincs más dolgod mint használatba venni, ott és akkor amikor éppen kényeztetésre vágynál.

A közepes méretének köszönhetően alkalmas erotikus eszköz lehet kezdők számára is.  A sima felülete mellett az ergonomikus kialakítása segíti a behelyezés könnyedségét.

Az erős motorral felszerelt egyetlen sebességi fokozattal ellátott örömszerző elsöprő orgazmus élménnyel ajándékozhat meg a használata során.

Vízálló tulajdonságának köszönhetően a Gaia Eco Aqua-val akár a zuhany alatt is kényeztetheted magad. Az erotikus élvezetek módjainak csak a képzeleted szab határt.

A vibrátor működtetetéséhe 2 db AA-s elemre lesz szükség.

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Termék jellemzői:

  • Hossz: 17,7 cm

  • Átmérő: 2,5 cm

  • Anyag:  BioFeel műanyag

  • Szín: kék

  • Elem: 2xAA

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

  • egyszerű gombos vezérlés

     

Termék hátrányai:

  • az örömszerző egyetlen funkcióval rendelkezik

 

Kényeztesd magad ezzel a csodás lebomló anyagú rúdvibrátorral! A kielégítő játék után válassz egy újabb örömszerző eszközt, hogy mindig új élményekkel gazdagodhass!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!