< > Információk
Kategóriák

TOTALLY FOR U klasszikus rúdvibrátor Ballerina - rózsaszín színben, környezetbarát csomagolásban, vízálló, akkumulátoros

12 294 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Totally for u

Totally For U klasszikus rúdvibrátor Ballerina

Az olasz Totally For U cég sikere igen sokrétű, ami nem véletlen. A Totally For U különös figyelmet fordított örömszerzői megalkotása során a környezetvédelem fontosságára. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az, hogy kényeztetői amellett, hogy csodás élményekkel örvendeztetnek, még teljesen mértékben újrahasznosítható csomagolásban is vásárolhatók meg. 

A piaci igényeknek eleget téve alkotják meg időről-időre a legjobb élményt nyújtó és minden igényt kielégítő örömszerzők széles termékpalettáját. Lehetőséget ad a modern szexualitás megélésére. Az elérhető közelségbe került vibrátorok között te is biztosan megtalálod az igényeidet kielégítő terméket.

 

A vibrátorok széles körben ismert, klasszikus örömszerző eszközök, amelyek mára már egyes esetekben modern formát öltöttek. Vibrátorok tekintetében a legrégebben piacon lévő, mégis nagy népszerűségnek örvendő erotikus eszközök a klasszikus rúdvibrátorok. A klasszikus vibrátor hüvelyi örömszerzésre szánt szexuális segédeszköz.

Formáját tekintve lehet realisztikus, pénisz alakú, de a különböző méretű és felszínű, kúpban végződő hengerek is népszerűek a nők körében. Erősségének fokozatát az igényeidnek megfelelően állíthatod, hogy a saját tempódban juss el a csúcsig.

 

Mit tartogat számodra a Totally For U Ballerina rúdvibrátor?

A Totally For U márkanévhez hűen kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, izgató funkciókkal ellátott örömszerző eszköz a Ballerina.

Diszkrét kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted gyönyörű megjelenésű kényeztetődet, így nem kell hazáig várnod, ha épp kedved támad egy kis szórakozáshoz.

Csodás külseje mellett az általa okozott gyönyör is legalább annyira lenyűgöző lesz mint külleme. Nincs más dolgod mint használatba venni, ott és akkor amikor éppen kényeztetésre vágynál.

A közepes méretének köszönhetően alkalmas erotikus eszköz lehet kezdők számára is.  A lágy felülete mellett az ergonomikus kialakítása segíti a behelyezés könnyedségét. Az érzékien sima külső felszín igazán élvezetes stimulációt biztosít minden egyes rezzenés alkalmával.

Az erős motorral felszerelt, 5 rezgési funkcióval és 3 sebességi fokozattal ellátott örömszerző elsöprő orgazmus élménnyel ajándékozhat meg a használata során. És hogy melyik lesz ez a funkció, igényeid szerint kiválaszthatod te magad. Ha megtaláltad már csak élvezned kell.

Vízálló tulajdonságának köszönhetően a Ballerina-val akár a zuhany alatt is kényeztetheted magad. Az erotikus élvezetek módjainak csak a képzeleted szab határt.

A vibrátor roppant egyszerűen kezelhető, így nem vonja el a figyelmed a kényeztető érzésekről.

A rúdvibrátor működéséhez nincs más dolgod, csak a mellékelt töltőkábellel feltölteni annak akkumulátorát.

 

Mit érdemes tudni a vibrátorod anyagáról?

Az örömszerző anyaga szilikon. Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

  

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

  

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a vibrátorodat

  • Kapcsold be és élvezd rezgő érzését

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy néha töltés szükséges

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: vibrációs

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 12 cm

  • Átmérő: 2 cm

  • Anyag:  szilikon

  • Szín: rózsaszín

  • Akkumulátor: újratölthető

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • egyszerű használat

  • környezetbarát csomagolás

  • prémium minőség

  • számtalan izgató funkció

 

A Totally For U klasszikus rúdvibrátora különlegessé varázsolja az erotikus perceket. Vonulj el és élvezd kényeztető ingerlését! Ha tetszik amit tapasztalsz, térj vissza webshopunkba a következő játékszeredért vagy gyere el és válassz személyesen nyíregyházi üzletünkben!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!