< > Információk
Kategóriák

SATISFYER Premium adventi kalendárium - 24 ablak különböző erotikus ajándéktárgyakkal

79 985 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Satisfyer

Satisfyer prémium adventi kalendárium

A Satisfyer, a folyamatosan növekvő szexuális-wellness ágazat egyik vezető márkájaként van jelen az erotika piacán. A piaci igényeknek eleget téve alkotják meg időről-időre a legjobb élményt nyújtó, és minden igényt kielégítő örömszerzők széles termékpalettáját. Lehetőséget ad a modern szexualitás megélésére.

Az elérhető közelségbe került örömszerzők között te is biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő terméket. Segítünk nektek, hogy igazán mélyre merülhessetek az intim perceitekben, tovább fokozva az izgató intim pillanatokat.

És hát mikor lepnéd meg magad néhány kielégítő erotikus termékkel, ha nem Karácsony előtt?

Amennyiben úgy érzed, hogy téged nem a csokik okozta őrület, sokkal inkább a szexuális vágy kerít hatalmába, úgy ez a megfelelő kalendárium számodra. A Satisfyer adventi kalendáriuma 24 ablak mögé rejtve várja a kíváncsiskodókat. Minden napra jut valami izgalmas, ami feltüzelheti egész testedet. Az ünnepi hangulat és várakozás időszaka egészen más formáját mutatja meg számodra. 

Mit rejt az ünnepi, erotikával teli naptárad?

 

Egy Satisfyer Cutie Heart-öt, amely szív alakú külső mögé rejtve izgatja csiklódat.

  • A léghullámos csiklóizgatók a nők idegvégződésekkel teli klitoriszának izgatását szolgáló szexuális segédeszközök.
  • Köztudottan a hölgyek nagy százalékának a csikló stimulálása is szükséges az orgazmus eléréséhez. Ehhez nyújthat segítséget egy jól megválasztott örömszerző. Működés közben, csiklód ingerlésekor készüléked apró szívóimpulzusokkal kényezteti gyönyörpontodat.
  • A levegőhullámos, szónikus izgatód használatával orgazmusod érintés nélkül is, hihetetlen módon akár egyetlen perc alatt söpör végig bizsergető érzésével tested minden zugán. Többszöri csiklóorgazmusod felejthetetlenné teszi számodra az intim pillanataidat.

 

 

Egy Satisfyer Masturbator Egg "Bubble" maszturbációs tojást, hogy a férfi szívek is repessenek.

  • A bőrszerű textúrának és a Hydro-active technológiának köszönhetően, a kényeztető tojás egy pár csepp víz hatására kellő síkossá válik ahhoz, hogy azonnal befogadja a péniszt. A különleges belső buborékos felszín izgatóan hat a hímvesszőre, emellett a rugalmas anyagnak köszönhetően tökéletesen idomul minden mérethez. Az érzékien stimuláló felszín a hímvesszőt minden egyes mozgásnál stimulálja, a makkot és a teljes hosszát beleértve.

 

Egy Satisfyer Pro+ G-Spotot, amely egy szenzációs vibrátor.

  • A G-pont sokak által még nem ismert, a hüvely belső falán elhelyezkedő érzékeny terület, melynek megfelelő izgatásával emlékezetes intim pillanatokat, és addig ismeretlen, igazán intenzív orgazmust élhetnek át a hölgyek. A klitoriszkaros társai elképesztő élményt nyújtanak használójának. Nem csupán a csikló, de egy időben a hüvely izgatásán is munkálkodik. A nők jelentős része nem képes hüvelyi orgazmusra a csikló izgatása nélkül. A Pro+ G-spot vibrátor segítségével könnyedén a csúcsra juthatsz, átélve életed legjobb csikló, hüvelyi és g-pont orgazmusát.

 

Egy Satisfyer Little Secret rezgő csiklóizgatót.

  • A rezgő csiklóizgatók a nők idegvégződésekkel teli, külső izgatópont kényeztetésére szolgáló szexuális segédeszközök. Köztudottan a hölgyek nagy százalékának a csikló stimulálása is szükséges az orgazmus eléréséhez. Ehhez nyújthat segítséget egy jól megválasztott örömszerző. A csiklód ingerlésekor készüléked rezgő érzésekkel kényezteti a gyönyörpontodat. Orgazmusod könnyedén elérhető egy rezgő csiklóvibrátor használatával. A rezgő funkciójának köszönhetően a csiklón túl, a mellbimbók, vagy here stimulálására is kiválóan alkalmas kényeztetők. Többszöri csiklóorgazmusod felejthetetlenné teszi számodra az intim pillanataidat.
  • A Satisfyer nagyon diszkrét és izgalmas vibrátort alkotott meg hölgyek számára! A Little Secret-et csak rögzítse a bugyijához a mágnessel, így erőteljes de csendes rezgésekkel stimulálhatja magát, és fűszerezheti mindennapjait.
  • A Satisfyer Little Secret ergonomikus formája azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a test körvonalaihoz, közvetlenül a csiklón fekszik, és különösen intenzív stimulációt biztosít.
  • A testbarát szilikonból készült felület különösen puha, így már néhány csepp síkosítóval is indulhat az élvezet!
  • A Satisfyer Little Secret  10 különböző rezgési funkcióval rendelkezik, amelyek között válthat, lehetővé téve, hogy új érzéki magasságokat érjen el az intenzív csiklóstimulációval. A gyengéd zörejtől a kielégítő pulzusig, a Little Secret minden örömbeállítása biztosan nem fog hasonlítani semmihez, amit eddig tapasztalt!
  • Mivel a csiklóvibrátor útközben is viselhető, így kényelmesen - on the Go - is vezérelhető: A vezérlést az ingyenes Satisfyer Connect App általi irányítás teszi lehetővé. Így a bugyivibrátor rezgéseit vezérelheted a telefonoddal vagy az okos óráddal, vagy a vezérlést átengedheted a kedvesednek is. Az új Satisfyer Connect App használatával szabadjára engedheted a kreativitásodat. Az app segítségével egyedi rezgésprogramokat kreálhatsz, amelyeket megoszthatsz más felhasználókkal is. Egyszerűen csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül, és készüljön fel arra, hogy megtapasztalja az alkalmazás által kínált végtelen lehetőségeket. Létre hozhat új programokat vagy csatlakoztassa az appet a Spotify-hoz, hogy intenzív orgazmust élhessen át kedvenc dalainak ritmusára.
  • Little Secret tartalmaz még egy vezeték nélküli távirányítót, amely lehetővé teszi, hogy még kreatívabbá tegye érzéki élményeit, ha az alkalmazás nélkül használja.
  • A Satisfyer Little Secret vízálló, így tökéletes társ a zuhanyozáshoz, vagy a fürdéshez.

  

A naptár két kis ablaka rejt még számodra két csodálatos fehérneműt a híres Penthouse márkától, hogy Te magad is ünnepi "csomagolásban" léphess a hálószobába. Ebben az esetben egy 'Body Search' cicaruhát és egy 'Devil's Advocate' body-t rejt a csomagod. 

Egyik este garantáltan egy érzéki masszázzsal hangolódtok majd az ünnepekre. Ehhez megtalálható a naptárban egy minőségi Satisfyer márkájú masszázsolaj, amely megfelelő síkosságot biztosít testetek egészének.

A szexuális élvezeteket garantáltan fokozni fogja még a stimuláló gél, amely bizony szintén az egyik ablak mögött rejtőzik.

A naptáradban találhatsz még erotikus paskolót, dildót, vibrátort és számos izgató terméket.

 

Nincs más dolgod, csak megvásárolni tőlünk ezt a csodás adventi kalendáriumot! Amennyiben a gyors szállítást követően megérkezett hozzád a Satisfyer csodálatos naptára, nincs más dolgod csak vonulj el és nyiss ki minden nap egy ablakot! A kalendárium izgalma csodálatossá teszi majd számotokra segédeszközei által a szexuális élményeket, rejtélyességével pedig az ünnepi várakozást.
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!