< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A g-pont és a női ejakuláció

A g-pont és a női ejakuláció


Cikkünket olvasva, nyilván Téged is foglalkoztat a g-pont, és az őt körülvevő „legendák”. Amennyiben már nőként ismered tested erogén zónáit, és volt szerencséd a g-pontodat is megismerni, még így is szolgálhatunk Neked némi hasznos információval. Ugyanis az érzékeny terület meghatározásán túl, bemutatjuk annak orgazmusát, a g-pontos orgazmus elérésének lehetőségét, valamint a medencefenék izmainak erősítésére is ajánlunk néhány praktikát.

 

Mi a g-pont és hol helyezkedik el?

 

A g-pontot nevezhetjük akár női prosztatának is. A női prosztata, és az őt körülvevő barlangos szövetek összessége. Már a meghatározás is elárulja számunkra, hogy nem is igazán egy pont, sokkal inkább egy ingerlehető érzékeny területről beszélhetünk. És bizony ha átélnéd azt a bizonyos női spriccelést, szükséged lesz rá, hogy megtaláld.


Mutatjuk hogyan....

 

Az előbb említett barlangos szövetrész ingerlés hatására vérrel telítődik, és merevedést produkál. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy az izgalom hatására megduzzad. Ekkor a barlangos szövetek vérrel való telítődésén túl, a prosztata mirigyei ejakulátummal töltődnek meg, így kitüremkedő ponttá válik számunkra. Ennek köszönhetően ebben az állapotában a hüvely falán könnyen kitapintható.


A gyönyörpont a hüvely elülső falán található. A szeméremcsont mögötti területen helyezkedik el, és bordázott, redős felszínű részként érzékelhető. Ez a hüvely egyéb sima felületű területeitől eltérő érzést ad, így könnyen észrevehető akár ujjal kitapintva is. A hölgyek legkönnyebben úgy találhatják meg érzékeny területüket, hogy hüvelyükbe csúsztatva ujjukat, 3-4 centiméterre a hüvely felső részére, a húgycső felé tapasztják azt. Itt érezhetővé is válik az a bizonyos redős felszín.

 

Milyen a nők g-pontja?

 

A g-pont mint minden egyéb női intim rész, egyénenként eltérő tulajdonságokkal rendelkezik. Egyes hölgyeknél kicsinyke területről beszélhetünk, amely izgalom hatására is aprócska marad. Más női társaik esetében egy igen nagy, izgalom hatására akár a hüvelyből egészen kitüremkedő méretűre is megduzzadó ingerlehető szerv tapintható.

 

Nem volt még szerencséd megtapasztalni a g-pontos orgazmust?

 

Igen, sokan bizony még nem találkoztak a gyönyörrel, ami miatt csak mendemondaként emlegetik a női prosztata okozta kéjes érzéseket. Ugyanis a kevésbé tudatos ingerlések, vagy sokkal inkább ezek próbálkozásai során azonnali eredményt várnak úgy a hölgyek, mint az őket kényeztető férfiak. A g-pont ingerlése során türelmesen, folyamatos ingerléssel érhető el a kívánt kielégítő hatás. Sokan azt hiszik orgazmusukat a csikló ingerlésével érhetik csupán el, ez azonban cseppet nem így van. Mihelyt megismered érzékeny pontjaidat, és megtanulod a megfelelő módon kényeztetni azokat, meggyőző kéjes érzéseket tapasztalhatsz meg. Így Te már nem csupán teóriaként tekinthetsz majd a g-pontos orgazmusra, hanem büszkén elmondhatod, hogy tudatosságoddal át is élhetted annak orgazmusát és az igazi női spriccelést.

 

Mi is a sokszor emlegetett orgazmus?


A szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszer által közvetített jelutak és ennek hatására bekövetkező változások során létrejött kéjérzet. Ezt izom-összehúzódások, megemelkedett pulzusszám és ellazult érzések követik.
 
A női orgazmus először az agykéreg szenzoros területeit kezdi működtetni, ami a nemi szervekre hat.  Ezt követően a limbikus, érzelmeket kiváltó, memóriáért felelős területek lépnek működésbe, amit a kisagy aktivitása követ. Az orgazmus elérésekor a hipotalamusz oxitocint szabadít fel, ami csodás érzésekkel árasztja el a női testet.
 
A női orgazmus eléréséhez rengeteg tényező meglétére van szükség. A hölgyek esetében nem elég pusztán a fizikai, testi vonzalom. A teljes mámoros állapot létrejöttéhez a partnerrel való összhang, megfelelő lelkiállapot és az érzékek felfokozása mind-mind szükségesek.
 
A kielégülés során a szervezetben nagy mennyiségű oxitocin hormon szabadul fel, ami csökkenti a stresszt, enyhíti a depressziós állapotot és pozitív érzésekkel árasztja el a testet. Az orgazmus alkalmával az izgalmi állapot hatására vér áramlik a nemi szervbe, ami az idegvégződésekkel teli csikló és hüvely ingerlésével képes a csúcsra juttatni. Ekkor az intim területek apró izom-összehúzódásokkal reagálnak az izgalmi állapotra.

Megkülönböztethetünk csikló vagy szeméremtesti, g-pontos vagy hüvelyi, és a-ponti vagy méhi orgazmusokat.

 

Miben különbözik a csikló, a g-pont és az a-pont orgazmusa?


A csiklóorgazmus során a szeméremtesti idegek ingerlése során élhető át a kielégülés mámoros érzése. Ezek az egészen enyhe érzésektől, erős összehúzódásokkal örvendeztetik meg a testet. Ebben az esetben a medencealapi izmok elülső harmadát használatba véve teljesedik ki az élmény. A női egyéni igényeket figyelembe véve érhető el a kívánt csiklóorgazmus. Ez egyeseknél a lágy kényeztetést, míg másoknál a csikló gyors izgatását jelenti. Ez esetben ritkán érhető el a női ejakuláció létrejötte. A csiklóorgazmust átélheted partnered csodás kezei által, vagy önkielégítésed során is. Ehhez használhatod kezeidet, vagy egy jól megválasztott női örömszerzőt. A csiklóizgatók léghullámos és rezgő változatai kielégítő élményt nyújtanak használatuk során.

A g-pontos orgazmus létrejöttéhez a szeméremtesti idegek mellett a medencei idegek is ingerlésnek vannak kitéve. A g-pont okozta orgazmus során egészen erős és intenzív kéjes érzések árasztják el a női testet. Ez nem véletlen, hiszen a medencealapi izmok hátsó kétharmada mellett a méhizmok is igénybe vannak véve. A g-pont megfelelő izgatásával érhetjük el mindezt. Ez egyeseknél lassú ingerlést, míg másoknál intenzív stimulálást jelent. A női ejakuláció, vagyis a női spriccelés (squirt) valószínűsége ennél a stimulálási módnál nagyon magas. A g-pontodat partnered is egyszerűen ingerelheti, de a magányos estéken te magad is megteheted. Hogyan? Akár ujjaiddal, de széles termékpaletta tárul eléd a g-pontos kényeztetők tekintetében.  A g-pontos vibrátorok, a gésagolyók, vagy a vibrációs tojások mind kielégítő élményt nyújthatnak a megfelelő technikákat alkalmazva.

Az a-pontos orgazmus megvalósulásához a medencei idegek ingerlésére van szükség. Az elért orgazmussal egészen intenzív, lehengerlő kéjes érzések árasztják el az egész testet. Ezek megtapasztalásához a méhizmok teljes igénybevételére van szükség. Az a-ponti orgazmus a méhnyakig történő erős lökésekkel érhető el, mely során megtapasztalható akár a női ejakuláció is. Az a-pont, vagy méhi orgazmus eléréshez partnered péniszének a megfelelő területet szükséges erőteljesen ingerelnie. A magányos estéken segítségedre lehet ebben az a-pontos vibrátorok egyike, amelyet megtalálhatsz online szexshopunk kínálatában.

A különleges, g-pontos orgazmus átélése során a női test ejakulációra is képes.

 

Mi a női ejakuláció?


A női ejakuláció vagy női spriccelés az erőteljes ingerlés hatására létrejött, jótékony hatású, a női test egészét kéjes érzésekkel elárasztó szexuális reakciója. A női ejakulátum tiszta, vízszerű folyadék, amely sem a hüvely síkosságát adó folyadékkal, sem a vizelettel nem egy lapon említhető. Csak egy bizonyos része krémes állagú, ami kis mennyisége révén észrevehetetlen marad a kilövellt anyag egészében. Az íze és szaga a női ciklus szakaszától függően változik. Egyes esetekben sós, erőteljes tulajdonságokkal bír, míg máskor friss és könnyű jellemzőket ölt.

A női ejakulátum hasonló a férfiakéhoz, azonban a férfi ejakulátumtól eltérően természetesen ez nem tartalmaz hímivarsejteket. A női ejakulátum nagy részét a prosztata nedvei adják, emellett a maradék 10%-ot glükóz és a vizelet alkotóelemei, mint a húgysav, karbamid és kreatinin képezik.

A nők szexuális izgalom hatására a húgycsövön keresztül ejakulálnak. Az átélt tapasztalatok alapján sokan úgy írnák le ezt a folyamatot, hogy a folyadék kispriccel testükből. Ennek eredményeként sokak számára az első alkalmakkor vizelésről számoltak be, ugyanis ennek a reakciónak az érzése könnyedén összetéveszthető azzal.

 

Milyen gyakran tapasztalható a női spriccelés?


Egy aktus alkalmával, akár többször is átélhető a női prosztata kilövellő érzése. Az ejakulátum mennyiségét rengeteg tényező befolyásolja. Ilyenek a női ciklus szakaszai, az ingerlés milyensége, az érzelmek intenzitása a partnerünk iránt, vagy a medencealapi izmok állapota.

A női ejakuláció vagy squirt létrejöttéhez elengedhetetlen a türelem, az intimitás, kitartás és megfelelő erotikus stílus ismerete és megléte.
 

1. Teremts kellemes légkört, és kezdd el felfedezni testedet!

 

Nyugodt környezetet biztosítva elmerülhetsz legbensőbb vágyaidban, és felfedezheted tested egészét. Készíts elő minden szükséges eszközt, hogy teljes odafigyeléssel tanulmányozhasd tested!

Törülköző, papírzsebkendő, síkosító, tükör, valamint dildó, vagy vibrátor lesz a tökéletes kelléke a vizsgálatodnak.

 

Segítünk, hogy megtaláld a g-pontodat.
 

  • Első lépésként szeméremtestedet és szeméremajkaidat vedd szemügyre, és megérintve őket, ismerkedj meg velük bátran.

  • Meg kell keresd a nemi szerved három fő pontját. Ezek a csikló makkja, a húgycső nyílása és a hüvely. Használj ujjaidra síkosítót, majd szeméremajkaidat szétnyitva keresd meg a csiklót, és mérd le milyen távolságra van a hüvelytől. Ez egyeseknél 3 ujjnyi, míg másoknál kevesebb. Ezután a húgycső távolságát kell meghatározd a csiklótól és a hüvelytől. Így már tisztában lehetsz a nemi szerved külső területeinek felépítésével.
  • Most figyeld meg a húgycső nyílása hogyan mozdul el behatoláskor! Ehhez a síkosított ujjad, dildód, vagy vibrátorod segítségére lesz szükség. Lassan behatolva egyikükkel, figyeld meg a húgycső nyílás eltűnik-e, vagy miképpen reagál erre. Amennyiben eltűnik, nagy a valószínűsége annak, hogy az ejakuláció elmarad.

  • A síkos kezeddel érj a húgycső nyílásához, majd az őt körülvevő szivacsos, húsos részhez. Ez általában 3-4 cm területű rész. A dildód, vagy vibrátorod helyét most az ujjad vegye át a hüvelybe. Csúsztasd a hüvelybe ujjad egy ujjpercnyire majd térképezd fel a hüvelynyílás környékét. Itt nézd meg a húgycsőnyílás hogyan kapcsolódik a hüvely bemenetei részéhez. Keresd meg a g-pont környékét.

  • Tapintsd ki a barázdás területet, így már érezheted is a g-pontod. Második ujjpercig kell becsúsztasd ujjad, és ha érzed a hüvelyed falán elhelyezkedő redős felületet, bizony jó helyen tapogatózol. Tapogasd tovább az érzékeny területet, megismerve minden négyzetcentiméterét. A stimuláló érzések hatására vizelési ingerre hasonlító érzések keríthetnek hatalmába. Ne feledd azonban, hogy izgalmi állapotban a férfiakhoz hasonlóan a nők sem képesek a vizelésre, így ez csak az ejakulációs inger, semmi több.

  • Az ujjad másfél percét benntartva hüvelyedbe, érintsd meg annak elülső falát. Az inger hatására g-pontod aprócska tojáshoz hasonlít most. A duzzadásának köszönhetően kitapinthatóvá vált számodra, így most simogasd jobbra-balra. Ez a terület a g-pontod teste.

  • Most csúsztasd ujjad a g-pontod testén végig, a méhnyak irányába. Körülbelül három ujjpercnyire érezheted a g-pontod végét. Ez nem más mint a g-pont farki része. Egyes hölgyek nem képesek megérinteni ezt a területet, de nem kell kétségbe ess, csak folytasd a következő lépéssel!

  • Tapogasd újra a g-pont egész terültét, és jegyezd meg annak formáját, nagyságát, érzetét.

  • Az ujjadat a hüvelybe csúsztatva feszítsd meg előbb medencealapi, majd farizmodat és közben figyeld meg a g-pontod miként mozdul el ezekben az esetekben.

  • A síkosított ujjhegyeiddel óvatosan húzd szét a szeméremajkakat, és told ki a medencealapi izmaidat! Ebben az esetben minden nőnél láthatóvá válnak a g-pont barázdás részei. Most szemügyre veheted a különleges érzékenységgel bíró intim területet.

 

2. A g-pont izgatása


  • Légy tudatos a g-pontodat illetően! Lágyan cirógasd a szeméremajkakat, a csiklót és közben képzeld magad elé a g-pontod izgató egészét.

  • Két síkosított ujjadat csúsztasd a hüvelybe, hogy azok a g-pont testének két oldalán helyezkedjenek el. Most lassan lélegezve morzsolgasd két ujjad közé fogva ezt az érzékeny részt. Ezáltal érezheted, hogy a prosztata ejakulációs folyadékkal telítődik, így megduzzad ujjaid alatt.

  • Egy ujjal nyomkodd a g-pont területeit, végig haladva annak egészén. A fejtől, a testen át, a farokig, a redős területen és az oldalakon végig haladva. Koncentrálj az egyes részeken megtapasztalt érzésekre. Tégy különbséget a nyomás okozta zsibbadásszerű érzet, és az erotikus, élvezetes, kissé akár fájdalmas érzések között!

  • Az erotikus, érzékeny érzéseket területeit és intenzitását figyeld meg alaposan. Tapasztald ki, hogy van-e vizelési ingered ezeket az érzéseket tapasztalva.

  • Most körkörösen ingereld ezeket a területeket. Relaxálj, lélegezz mélyeket közben! Fontos, hogy lassan hajtsd végre a mozdulatokat, azonban a nyomás erejét nem kell enyhítened.

  • Az erotikus vágyakat és női érzelmeket most a mechanikus tevékenységgel kell összehangold. Lassan és mélyen lélegezve hozd izgalmi állapotba magad. Ehhez ujjaddal masszírozd a nyomás intenzitását változtatva a g-pontod testét, fejét, és nyaki részét felváltva. Ezzel eléred a kívánt izgalmi állapotot.

  • Lazulj el, tartsd fenn a kéjes állapotot. Add át magad a helyiség csendjének, a kéjes érzéseknek és merülj el az erotikával túlfűtött gondolataidban. Érezd a hüvelyed egészét, és bátran adj hangot élvezeteidnek.

 

3. Engedd szabadjára az ejakulációt!

 

Néhány lépésben bemutatjuk, hogy lövellheted ki az ejakulációs folyadékot testedből orgazmus nélkül.

  • A g-pontodnak merevnek és duzzadtnak kell lennie. Ingereld az orgazmus közeli állapotig a hüvelyed belső érzékeny területeit az előzőekben leírtak alapján.

  • A g-pont izgatása során fel kell ismerned az ejakuláció érzését. Ez a vizelés ingerhez hasonló érzésekkel áraszt el izgalmi állapotodban. Majd lábaidat elárasztja az a bizonyos érzés, amely a felfokozott izgalmi állapotodnak köszönhető.

  • Ujjaidat a hüvelyben tartva különleges izgatás következik most. A g-pontodat a következőképpen stimuláld, emeled fel fenekedet a padlóról, majd nyomd ki medencealapi izmaidat mintha épp pisilnél. Az izmok nyomását most hagyd abba, az izgatást viszont folytasd. Egy-két perc elteltével ismételd meg mindezt. Az ujjad ingerlésére a hüvelyben végig szükséged lesz, hiszen az ejakulátum csak így képes létrejönni. Ezt a folyamatot ismételd meg néhányszor.

  • Most fel kell mérned az orgazmus iránti vágyad állapotát. Ha az alábbi pontok igazak rád, készen állsz az ejakulációra.


  1. Nagyon felizgult állapotban vagy
  2. Nyomás közben a pisilés érzése tör rád
  3. A g-pontod duzzadt, és nagyon kemény

 

  • Amennyiben valamelyik pont nem igaz rád a három közül, térj vissza a g-pont izgatására.

  • Most hanyatt fekve húzd ki az ujjad a hüvelyből és erősen kezd nyomni, mintha pisilnél. Ez a nyomás tartson 1-2 szívverés hosszan, és erősen nyomd ki az ejakulátumot. Olyan érzés lesz, mintha pisiltél volna, de nem ejakuláltál. Amennyiben ez nem történt meg, ugyanúgy lépj tovább a következő lépésre.

  • Most felállva dőlj enyhén előre, két karoddal támaszkodj és próbálj ismét nyomni. Ha így sem sikerült, próbáld ki guggolva, térdelve, vagy egyéb pózban mindezt. Izgasd magad az adott pózokban, aztán vedd ki ujjad és próbálj nyomni.

  • Az ejakulációt követően próbálj meg egy újabb adag ejakulátumot nyomni. Esetleg egy harmadik próbálkozással is sikerrel járhatsz. Mindez azon múlik, mennyire sikerült felizgatnod a g-pontot és mennyire lazultál el.

  • Most a lehető legtöbb testnedvedet gyűjtsd össze tenyeredbe, és vizsgáld meg azt. Figyeld meg a szagát, színét, állagát. Majd töröld meg szeméremtestedet egy tiszta zsebkendővel, és ezen is vizsgáld meg az ejakulátum milyenségét.

  • Most menj a mosdóba pisilni. Vidd magaddal az előző zsebkendőt, amivel megtörölköztél és most a vizelést követően tedd ezt egy másik zsebkendővel. Most hasonlítsd össze ezeket. Amennyiben az első színtelen és szagtalan, a második pedig sárgás és vizeletszagú, biztosan ejakuláltál! 

 

Mit tehetsz az erőteljes g-pont orgazmusodért?


A medencealapi izmok erősítésével hozzájárulhatsz ez intenzívebb élmények eléréshez. Ezek erősítését egyszerűen, otthon is elvégezheted. A Kegel-gyakorlatok rendszeresen alkalmazva elképesztő eredményeket érhetsz el.

 

Mik azok a Kegel gyakorlatok?


A Kegel-gyakorlatok (vagy Kegels) egyszerű összehúzás-elengedés gyakorlatok, amelyek megerősítik a medencefenék izmait. Ezek az izmok támogatják a méhet, a húgyhólyagot és a beleket.

Dr. Arnold Kegel, egy amerikai nőgyógyász bizonyította, hogy a  medencefenék gyakorlatok hatékonyan erősítették a medencefenék izmait, így lett a gyakorlatok neve Kegel-gyakorlatok.

Napi 15 perc edzés, csupán izmaidat tornáztatva, vagy kezdetben kis súlyú, majd egyre nehezebb golyók használatával különleges eredményeket produkálnak majd izomzatodat tekintve. Partnerednek sem lesz kifogása ellene, ha egyszer-egyszer férfiasságán szorító érzést tapasztal. Mutasd meg bátran Neki, milyen erős vagy odalent!
 

Bárki végezhet rendszeres Kegel-gyakorlatokat, de ha az alábbi helyzetek bármelyikében vagy, a gyakorlatok még  jobban az előnyödre válnak majd:

  •     Vizeletszivárgást tapasztalsz, amikor köhögsz, tüsszentesz, erősen nevetsz, vagy valamilyen nehéz tárgyat emelsz fel
  •     Terhességre készülsz
  •     Nemrég szültél
  •     Úgy gondolod, hogy az intim együttlétek lehetnének jobbak is

 

A Kegel-gyakorlatokat rendszeresen alkalmazva jelentős javulás, és erősebb intim izomzat elérése tapasztalható. Ezeket a gyakorlatokat elvégezheted egyszerűen, bármiféle segédeszköz alkalmazása nélkül. Azonban ha már rutinosabb vagy, mindenképp ajánljuk Neked az erre a célra kifejlesztett női szexuális segédeszközök egyikét.

 

Használj gésagolyókat, vagy vibrációs tojásokat!

 

Ez a tradicionális japán eredetű, elsősorban intim izmok erősítésére szolgáló eszköz, kiváló örömszerzőként is funkcionálhat. Használata a medencefenék izomzatának erősítésére, ezáltal az inkontinencia megelőzésére is tökéletes eszköz. Az orgazmus eléréséhez, mint tudjuk elengedhetetlen az intim izmok megfelelő állapota. A hagyományos fém golyóktól, az ásványi kristályokból készült jáde-golyókon át, a szilikon borítású gésagolyókig mindent megtalálsz online szexshopunk kínálatában. Ezek a gésagolyók lehetnek hagyományos golyók, de akár vibrációs funkcióval ellátott, telefonról irányítható örömszerzők is. A vibrációs, rezgő érzéseket kihasználva tovább ingerelhető a hüvely belső felülete. A vibrációs tojások a hagyományos gésagolyók továbbfejlesztett változatai. A vibrotojások nem elsősorban az intim izomzat erősítését szolgálják, sokkal inkább örömforrások.

 

A női szexualitás széleskörű ismereteivel rendkívüli erotikus élményeket és elsöprő orgazmusokat élhetsz át. Tájékozódj a vonuljel.hu blogbejegyzései tartalmából és fejleszd szexualitásodat!

 

Mi az amit az információn túl megtalálsz a vonuljel.hu-n?



Az intim webáruházunk széles termékkínálattal rendelkezik, hogy mindenki megtalálja az erotikus élményszerzéshez szükséges kellékeket. Nyíregyházi üzletünkben a szexuális segédeszközökön túl, az erotikus tartalmú könyvek sokaságával várunk. Ezek hasznos információkkal szolgálhatnak számotokra, amennyiben beleásnátok magatokat az intimitás mélyebb bugyraiba. Erre kitűnő példa Deborah Sundahl A G-pont és a női ejakuláció című könyve, amely hasznos tartalmával segítségünkre volt az aktuális blogbejegyzésünk megírásához.

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek: