< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A BDSM szex izgalmai

A BDSM szex izgalmakkal teli világa

 

A rendszeres nemi életet élő felnőtt emberek körében más-más igényekkel találkozhatunk az élvezeteik kielégítésének tekintetében. Teljesen normálisnak tekinthető, ha téged akár már egy érzéki csók is felizgat. Ezzel szemben vannak olyan személyek, legyen az nő vagy férfi, akinek bizony ennél jóval többre van szüksége a vágy fellobbantásához. Egyes esetekben egy jól megválasztott szexuális segédeszköz lehet erre a célra a megfelelő választás. Ezek alkalmazásával izgalmas erotikus perceket élhettek át egyedül vagy akár partneretekkel együtt. Vannak azonban olyanok, akik ettől is mélyebbre merészkednek erotikus tevékenységeik során. A vonuljel.hu intimitással teli weboldalán számtalan érdekes témában elmerülve találhatod meg az eddig, akár számodra ismeretlen mégis izgató szexuális irányvonalat. Hiszen lehetséges, hogy eddigi szűk ismereteid alapján gondolni sem merted mi minden vár még rád és vezet el az orgazmusig.

 

Böngészd végig kedvedre legújabb blogbejegyzésünket, ha valami igazán extrém dologra vágysz a hálószobában!

 

Igen, a BDSM szex egyes esetekben az izgató cirógatáson túl egészen extrém, fájdalmas játékokba csaphat át. Ennek az erotikus tevékenységnek az erősségi fokozata a saját és partnered együttes szexuális igényétől függ.  

 

Lássuk is mit érdemes tudnotok a már oly sokszor említett BDSM szexről?!

 

A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli.

 

Sokak számára talán E.L. James trilógiájának első része, A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) bemutatása után vált igazán népszerűvé mindez. A könyvben és megfilmesített változatában egyaránt találkozhatunk erotikus kellékekkel, valamint megismerhetjük azok izgató használatát.

 

A vad szexuális tevékenységek természetesen nem mindenkihez állnak közel. Ennek értelmében mindenképp először saját vágyaidat kell felfedezd, majd partnereddel közösen meghatároznotok mi is fér bele az együttléteitekbe. Ezt követően már csak ötletelnetek kell, hogy a következő alkalommal milyen fetish szexkellékeket vessetek be.

 

Jó helyen jársz, ha tetszik, hogy dominálhatsz partnered fölött. Ezzel szemben az sem kizáró ok, ha pajkosságodért vagy szemtelenségedért fenekelést vársz büntetésképpen.

 

Az alá-fölérendeltségi viszony önmagában vággyal töltheti meg testeteket, mi mégis bevezetünk picit titeket a fetish-szex rejtett bugyraiba. 

 

Rendkívül fontos megjegyezni azt, hogy a mindkét fél számára élvezhető szexuális tevékenység csak a kölcsönös bizalom megléte mellett lehetséges! Ismernetek kell a sajátotok mellett partneretek testének rezzenéseit, valamint mernetek kell kommunikálni, hogy megismerhessétek ingereitek határait. 

 

A bizalom mellett nagy hangsúlyt kell fektessetek a fokozatosság betartására! A mindkét fél számára élvezhető és kielégítő hatás csupán így érhető el. Gondolj csak bele, ha kezdőként azonnal fegyelmező eszközöket használnátok, ami fájdalmasan égő érzést hagyhat bőrötökön.

 

Hogyan induljatok el a fetish-szexhez vezető felfedező úton?

 

Párotok testét egy lágy érintésű cirógatót alkalmazva azonnal lángra lobbanthatjátok. Igen, ez már önmagában izgató lehet, de hidd el ez még csak a kezdet.

 

Hogyan fokozd az érzéki cirógatást, ha még fájdalommentesen élveznéd az intim perceket?

 

A cirógatók használata előtt helyezz párod szemére egy gyönyörű szemmaszkot! Ez teljes sötétségben arra készteti, hogy egyéb érzékszerveit még inkább kiélezze minden apró neszre és érintésre. Vággyal telik majd meg egész teste a számára váratlan történésektől. És itt bizonyos szinten máris alárendelte magát Neked. Természetesen gondolatmenetünket visszük tovább, mindezt az érzékiség növelésével és szabadságérzet csökkentésével.

 

Az erotikus kötözők vagy bilincsek a fetish-játékok alapeszközeiként ismertek.

 

A szabadságérzet csökkentésével teljesen más szintre emelhetitek nemi aktusaitokat. És hogy Nektek a lágy tollakkal borított bilincsek, a gyönyörű kövekkel díszített fém csuklóperecek, a bondage kötelek és szalagok, vagy a bőr hatású erotikus kötözők jönnek-e be jobban, azt döntsétek el Ti magatok!

 

A korlátozott mozgástér különleges érzéssel árasztja el a kikötözött fél testét. Megkérdőjelezhetetlen azonban a partner szeme elé táruló látvány fokozottan izgató hatása is.

 

 

Érdemes tudnotok azonban, hogy nem csak a csuklókat lehet ám megkötözni. A bokára helyezett bilincseket egy rögzítő heveder segítségével a csukló kötözőihez is erősítheted, így eléggé tehetetlenné téve partneredet. Persze a hevederek és kötelek lehetővé teszik, hogy a kezek és lábak ne szorosan, sokkal inkább elég nagy távolságban helyezkedjenek el egymástól, ha értitek, mire gondolunk…

 

A BDSM fül alatti Bilincsek, kötözők alkategóriában biztosan megtaláljátok a számotokra legizgatóbb darabot.

 

A korbácsok és paskolók már egy fájdalmasabb szintre emelik az élvezetek milyenségét.

 

Persze ha már az első lépéseket túl vagytok és tetszett, amit tapasztalatok, érdemes egy újabb lépést megtennetek.

 

Próbáljátok ki a szilikon vagy bőr szálak égető korbácsolását bőrötökön. A paskolókkal pedig akár meg is büntethetitek párotokat, ha éppen rosszalkodott.

 

 

Az érzékek felcsigázásra persze a BDSM kategóriánkban található fetish-kellékeken túl egy izgató masszázsterméket vagy egy jól megválasztott örömszerzőt is használhattok.

 

Gondold csak el, bekötött szemekkel fogalmad sem lesz párod következő lépéséről. A különleges illataromájú masszázsolajokat lágyan testedre csurgatva elképesztően finom érzéseket tapasztalhatsz meg. A masszázsgyertyák megolvadt viaszát pedig bőrödre csöpögtetve partnered érzékien elmasszírozhatja rajtad. Biztosra mondhatjuk, hogy mindketten izgató hatást tapasztalhattok majd.

 

Egy suttogó módban használt vibrátor rezgése a már egyébként is vággyal teli testedet a mennyekbe repítheti. Párod kedve szerint játszadozhat érzékeiddel, míg Ő figyeli gyönyörű tested minden rezzenését, megismerve ezzel reakcióidat.

 

A fájdalmasabb erotikus kellékek előtt végezetül talán legextrémebbnek mondható szájpecek, nyakpánt és póráz kombinációját tennénk. Ez azért egy egészen más szintje az izgató lépcsőfokoknak, még ha alá-fölérendeltségről is beszélünk. 

A szájpeckek persze biztonságosak, a levegővétel könnyítését segítik attól függetlenül, hogy partnered ingerlését egy szó nélkül kell tűrnöd. 

A nyakpántok izgató látványa és érzése szintén egyedülálló élménnyel tesz benneteket gazdagabbá. A gyönyörű fém, köves díszítéssel rendelkező darabok akár ruhatárad szexi kiegészítőjeként is helyet foglalhatnak. 

A bőrszerű nyakörvek pórázzal kiegészítve már teljesen más téma. Igen-igen a teljes irányítás itt partnered kezében van.

 

Úgy tűnhet nagy léptekben haladunk a témában, de ez csak azért van, mert következő blogbejegyzéseinkben részletesebben fogunk írni minden egyes fetish szexkellékről.

 

Mit kínálunk az extrémebb menetekhez?

 

A fájdalmasabb és bátrabb BDSM szex kedvelőknek szintén van mit ajánlanunk.

Kezdjük is a hölgyeknél. Női részről a csiklópumpa erős szívása, a mellcsipeszek fájdalmasan izgató hatása, vagy a puha farokkal kiegészített análkúpok ánusz felőli behatolása teszi intenzívebbé az élményt. A mellcsipeszek esetében a fájdalomtűréstől függően állítható a fetish-kellék szorító ereje.

A férfiak tekintetében a péniszlakatok felhelyezése kínlasztóan hathat. Gondolj csak bele, elzárod legféltettebb testrészedet, partnered kezébe adva a lehetőséget, hogy szabadjára engedje azt. A felfokozott izgalmi állapotodban, mikor már csak arra vágysz, hogy végre elmerülhess benne, ő még tovább incselkedik az idő húzásával, már-már fájdalmassá téve a tétovázást.

 

Tovább mennétek?


Azt elhisszük, azonban egyelőre legyen elég ennyi. Következő cikkeinkben ígérjük, részletesebben bemutatjuk az imént említett izgató fetish-szexeszközöket.

 

Ha elég merészek vagytok, úgy biztosra vesszük, hogy alig várjátok újabb BDSM tippjeinket, amivel izgalmasabbá tehetitek nemi aktusaitokat.

 

Addig is nézzetek körül a vonuljel.hu intim webshopjában! Kategóriáinkat böngészve hasznos információkat találtok, minden termékkört illetően. Emellett felmerülő kérdéseiteket tegyétek fel bátran e-mailben, telefonon, vagy nyíregyházi szexshopunkban személyesen!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek:

Címkék : bdsm