< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Ötletek az extrémebb BDSM szexélményekhez

 

BDSM tippek az extrémebb szexélményekért


Előző blogbejegyzésünkben a kezdő lépésekhez adtunk ötleteket azoknak, akik a BDSM fülledt, erotikával teli világába merészkednének. Ebben a cikkünkben pedig szeretnénk az extrémebb, akár fájdalommal járó szexélmények szerelmeseit némi szerepjátékra buzdítani.

Az alá-fölérendeltségi kapcsolatok különlegessé és egészen egyedivé varázsolják a hálószobában eltöltött erotikus perceket. Persze van az úgy, hogy a hálószobán túl is merészkedik az ember, mondjuk egy alaposan felszerelt felnőtt játszószobába.

 

Mi mindent rejthet az imént említett játszószoba?


Túllépve az egyszerűbb szemmaszkokon és visszafogott kötözési módokon ideje lehet magasabb szintre kapcsolni. A felnőtt játékszerek izgalma magával ragadó, hatásuk olykor fájdalmas, funkciójukat tekintve mégis kielégítő.

 

Nézzük először milyen eszközökkel csigázhatjuk fel a hölgyek érzékeit.

 

Egy izgató mellbimbó csipesz lehengerlő élményekkel csalogat a BDSM szex vadító világába. Amennyiben a vonuljel.hu cikkei közül ennél ragadtál le, úgy valószínűleg már próbálkoztatok a kézzel történő izgatással. A mellek lágy cirógatása, érzéki dörzsölése és a mellbimbók izgató csipkedése után érdemes lehet bevetnetek egy mellbimbó csipeszt, mint szexuális segédeszközt. Megjelenésük a tollakkal díszített csipeszektől egészen a fém láncokkal megbolondított darabokig számtalan változatban elérhetőek. Funkciójukat tekintve azonban ugyanazt a célt szolgálják, ami nem más, mint a hölgyek fájdalommal járó felizgatása.

 

És hogy ez a fájdalom milyen mértékű?

 

Ez csak attól függ, hogy domináns félként hogyan szabályozod azokat. A mellcsipeszek ugyanis csúszkával vagy csavaros szabályzófüllel vannak ellátva, hogy mindenki megtalálhassa a számára legizgatóbb szorító erősséget. Egyes darabok nem csupán a mellbimbók, de még a csiklók ingerlését is lehetővé teszik. Hiszen mint tudjuk, a nők csiklóját számtalan ideg hálózza be, ezeknek az idegvégződéseknek az ingerlésével könnyen elérhető a kívánt orgazmus. Ezek alól az izgatási módok alól még a csiklócsipeszes, olykor fájdalmas izgatás sem kivétel.

 

A mellcsipeszeknek megtalálható webáruházunkban egy igazán fájdalmas változata is, amelyről IDE kattintva olvashatsz bővebben. Ez egy hüvelybe helyezhető vibrációs funkciójú tojással van összekapcsolva. Különlegessége azonban mégsem ebben rejlik, sokkal inkább a mellbimbókba vezethető elektrosokk funkcióban. Ha aláveted magad ennek az izgatási módnak és még élvezed is azt, biztosan állíthatod, hogy az extrém szexélményeket kedveled.  

 

Az imént említettük a mellbimbó ingerlésén túl a csiklók izgatását is. Igen erre megfelelő lehet egy csúszka, vagy csavaros fül segítségével állítható csipesz, de amennyiben különlegesebb élményre vágynál, úgy a csiklópumpákat ajánljuk számodra. Ezek a kagyló formájú szexuális segédeszközök tökéletesen fekszenek a szeméremtestre. Használata során vákuumos működésével és izgató funkciójával az egész szeméremtestet vérbő állapotba hozza, amelynek köszönhetően az izgalmi állapota az alávetett hölgynek rövid idő alatt az egekbe szökik.

 

 

De ha már Te vagy az uralkodó fél, ezt kihasználva vess be bátran kikötözött partnered testén egy ingerkereket. Mi tuti nem hagynánk ki… Hogy miért? Képzeld csak el, ahogyan partnered előtted térdel, ez a kép önmagában izgató. Akkor most egészítsd ki a fejedben lévő képet azzal, ahogyan szemkötőt és szexi fehérneműt visel, mozgásterét pedig Te magad korlátoztad be egy vadító bőrből készült csukló és bokabilinccsel. Ezeket a kötözőket akár az ágy négy sarkához is rögzítheted, ha jobban tetszene a látvány, ami így a szemed elé tárul. És jöhet bizony az előbb említett ingerkerék. Ezek viszonylag kicsi erotikus kellékek, hatásuk mégis kirobbanó. Egy aprócska tüskés végű kereket képzelj el egy vékony nyélhez rögzítve. Fájdalmas érzése csupán attól függ, hogy partnered testén végig görgetve milyen erősen nyomod azt bőrébe. Kezd lágyan hozzáérintve, majd haladj egyre erősebben, hidd el az alárendelt partnered reakciói meggyőzően hatnak.

 

 

Női részről is találkozhatunk orvosi és extrém elektrosokk eszközökkel.

 

Gondolunk itt a vaginába pillantó kacsákra, a női húgycső vibrátorra, a vagina tágító szettekre és az elektrosokk funkcióval ellátott ingerkerékre, dildóra vagy anál izgatóra. 

 

Ezek azonban egészen más dimenzióit mutatják a szexualitásnak. Ha esetleg erről is szeretnétek olvasni, jelezzétek azt bátran nekünk.

 

És jöhetnek a férfi részről extrémnek mondható szexkellékek.

 

Elsőként, ami eszünkbe jut a péniszhámok és péniszlakatok csoportja. Amennyiben a férfi lesz az alárendelt fél, úgy a hölgyek kezébe helyezik a testük fölötti uralkodás lehetőségét. És hát miért ne a férfiak legféltettebb testrészével kezdenék az ingerlést a hölgyek?

 

A péniszre és herére helyezhető szíjak a kötözés élményének izgalmát képesek fokozni. A mozgástér csökkentése, mint tudjuk elképesztő érzéseket válthat ki az alávetett félből, amelynek hatásait a domináns fél is élvezheti. A péniszlakatok viszont már fájdalommal járó érzésekig is vezethetnek. Gondolj csak bele, partnered kezébe adod a tested fölötti irányítás lehetőségét. Kezeidet és lábaidat megkötözi, akár felsőtested egészére hámot helyez és még az erekciódat is bekorlátozza. A fém péniszketreceket alkalmazva hiába ágaskodna péniszed, ha kalitkába van zárva. Alig várod, hogy elmerülj párodban és nem teheted meg, amíg ő meg nem szabadít a lakattal lezárt ketrectől. Persze ha megteszi egyáltalán. Nincs helyed, a vágy csak gyűlik benned a türelmed pedig fogytán. Mi ez, ha nem fájdalmas szenvedés?

 

Téged lehet, hogy mégis ez izgat… Ha így van nincs is ezzel semmi baj.

 

És ha már a fájdalmas szexeszközökről beszélünk...


Az extrém BDSM szex tekintetében nem utolsó kellék a húgycsőtágító és dilátor sem. A húgycsőtágítók, a húgycső vibrátorok határozottan extrém szexeszköznek mondhatók. A férfiak húgycsövének tágítása azonban mégis van, akiket lázba hoz, sőt egyenesen felizgat.  A dilátorok a húgycsőbe vezetett tágító eszközök. Vibrációs funkciójával ingerlik a férfiak nemi szervét. Ha Téged is felizgatnak a hasonló érzések, nincs más dolgod csak megvásárolni egy húgycső vibrátort és élvezni a fájdalmas péniszrezegtetést.

 

A játszószobátok következő eleme lehetne egy lakk lepedő. Ezek különböző méretben kaphatóak és egyszerűen az ágyra helyezhetők. Miért érdemes beszerezni egyet? Előnyükként említhető, hogy a makacs foltot hagyó vad játszmátok után könnyedén megtisztíthatjátok a lepedőt némi szappanos vízzel és fertőtlenítővel. Alkalmazásával nem kell attól féljetek, hogy az ágyneműtökön folt keletkezik. Gondoljatok csak bele az érzéki masszázsolajok, az izgató BDSM gyertyák megolvadt viaszai, a zsírosabb szexpatikai kellékek és csupán a testnedvetek is mind szennyeződést hagyhatnak. A lakk lepedők használatával nem kell az aktus utáni szennyeződések miatt aggódjatok.

 

És ha már az ágynál tartunk… Egy szexpárna mindenképp legyen a felnőtt játszószobátok erotikus berendezési tárgyai között. Mi a szexpárna és miért ajánljuk használatát? A szexpárnák használata során különleges pozícióba kerülhettek az aktus során. Sok esetben a környezet nem teszi lehetővé, hogy elég mélyre merüljetek partneretekben, azonban a szexpárnák pontosan ennek a problémának a megoldását segítik. Az ék alakú, fix támaszt biztosító segédeszközök lehetővé teszik számotokra azt, hogy a megfelelő pózt megtalálva lehetőlég kis erőfeszítéssel fenntarthassátok azt. Megtámaszkodva a párnán könnyed játszadozásban lehet részetek, hiszen nem kell minden erőtökkel tartani magatokat, amíg partneretek ostromolja testeteket. Általában levehető huzattal készültek, amelyeknek köszönhetően egyszerűen tisztán tartható. Ezek a szexpárnák kis és nagy méretben egyaránt elérhetőek.

 

És ha már a pózokról beszélünk, egy szexhinta is izgató részét képezheti a birodalmatoknak. Ezek mennyezeti függesztővel a plafonra vagy akár egyszerűen az ajtófélfára is rögzíthetők. A szexhinták egy vagy két személyes formában is megvásárolhatók. Állítható hevederek és ülőrész biztosítja számotokra a kényelmes hozzáférhetőséget.

 

A szájpeckek, nyakörvek és pórázok használatával szintén az extrémebb szex kategóriába sorolható az aktusotok milyensége. Persze csak ha olyan terméket választotok. Előző cikkünkben érintettük a témát, most azonban a merészebb darabokat mutatnánk be. A testékszerként alkalmazható nyakörveken túl említsük most meg a kötözés izgató élményét fokozó erotikus kellékeket. A szerepjátékok során el kell döntenetek, hogy az adott játszmátok során ki uralkodik a másik teste fölött. Amennyiben megszületett az alá-fölérendeltségi viszony úgy a domináns fél a partnered nyakára helyezheti a kiválasztott, legtöbb esetben bőr, vagy legalábbis bőrszerű nyakörvet. Ezután a könnyebb kezelhetőség érdekében jöhet is a póráz, hiszen ha úgy látod partnered megiramodna, ennek használatával könnyedén visszafoghatod. A vezetők általában fém lánccal készültek, ezeknek a hangos csörgése önmagában izgatóan hathat.

 

Mivel kombinálhatod ezt tovább?

 

Az előbb említett szájpeckekkel. A szájba helyezhető erotikus kellékek különböző kialakítással ingerelhetik az aktus mindkét tagját. Az alárendelt felet a korlátozottság érzése, míg a domináns felet a látvány nyűgözi le. A visszafogottabb darabok állítható pántrésszel és golyós, légzőnyílással ellátott pecekkel várják a BDSM szerelmeseit. Az extrémebb szájpeckek egyes esetekben légzőnyílás nélkül, vagy akár fém kampós kialakítással kényszerítik az alárendelt felet, hogy száját nyitva tartsa. Egyes szájpeckek funkciója lehet, hogy a partner mukkanni se tudjon, de biztonságosan levegőhöz jusson. Más termékek esetében az elsődleges funkciók között említhető, hogy a szája folyamatosan nyitva maradjon, akár fájdalmasan feszítve is azt, intenzív nyálcsorgást is eredményezve ezzel. A szájpeckek széles termékpalettája tárul elétek erotikus webáruházunkban. A dildóval ellátott szájpeckek szinte fuldoklásra késztethetnek, hiszen gondolj csak bele eleve be vagy korlátozva és még tele is van a szád egy műpénisszel, még inkább befolyásolva ezzel légzésed és nyelésed milyenségét. Az egész fejre egy összefüggő hámmal helyezhető pecek vagy akár a mellbimbó csipesszel kombinált termékek mind megtalálhatóak nálunk. Csak ki kell választanotok, mi passzol hozzátok!

 

A fegyelmezéshez és büntetéshez köthető erotikus tevékenységek épp olyan izgatóan hathatnak egy aktus során, mint az imént említett szexeszközök. 

A fenekelést kedvelő BDSM-ezőknek nincs szükségük semmiféle segédeszközre. Csak el kell döntsék, hogy az ágyra vagy akár partnerük combjára fekszenek és várják a lesújtó ütlegelések fájdalmas és égő érzését a bőrön. Na de akik az erotikus kellékeket részesítik előnyben, azoknak a paskolók és korbácsok általi égő érzések hozzák el a kívánt izgalmi állapotot. A lovaglópálca izgató büntetése magával ragadó, ha kedveled az apró, mégis nyomot hagyó ütések érzését bőrödön. A lapát alakú paskolók általi fegyelmezés vagy büntetés során egy viszonylag nagyobb bőrrészt érint a fájdalmas érzés. Persze mindez a fegyelmező eszközök kialakításától függ.

 

A korbácsok használata során azok szálas kialakításának köszönhetően itt-ott eltérő erősségben, a szálak vastagságától és anyagától függően tapasztalható meg a fájdalmas érzés. Mind ezek erősségét a domináns fél által kifejtett ütési erősség szabályozhatja tovább. Persze komolyabb szinteken megemlíthetők még az ostorok is, amelyek ezeket mind túlszárnyalják.

 

Azt gondolná az ember néhány mondatban összefoglalható a BDSM szerepjátékok milyensége, mégis úgy érezzük, hogy van még tovább.

 

A kimerítő, olykor fájdalmas szerepjátékok a jól megválasztott eszközök alkalmazásával meghozzák a kívánt hatást. Minden egyes vad játszmátok a közös élvezetek elvén alapszik. Partnereddel találjátok meg a következő szintet a fetish-szexetekben és egy jól berendezett felnőtt játszószoba megfelelő környezetet és lehetőséget biztosít Nektek ehhez!

 

A játszószobátokba szükséges erotikus eszközöket a vonuljel.hu online szexshopjából megrendelve, akár már másnap használatba vehetitek. Nem kell félnetek, nem csupán a gyors szállításra koncentrálunk, hanem emellett kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a kiválasztott játszószoba felszerelés diszkrét csomagolásban érkezzen meg hozzátok. Ennek köszönhetően akár a munkahelyetekre is bátran rendelhetitek izgató szexeszközeiteket. Amennyiben személyesen vásárolnátok, úgy megtehetitek azt nyíregyházi üzletünkben!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek:

Címkék : bdsm