< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A vibrátorok működése

A vibrátorok működése

 

A vibrátoros kényeztetőket egyre többen alkalmazzák úgy női, mint férfi oldalról. A magányos percekben jól jöhet egy kielégítő rezgő érzésekkel kényeztető örömszerző, ahogyan a párkapcsolatok megfűszerezése céljából is érdemes lehet bevetni egy-egy erotikus játékszert. A vibrációs funkciójú szexuális segédeszközök eltérő módokban képesek kényeztetni, legyen szó női vibrátorokról, vagy a pénisz stimulálását végző örömszerzőkről. Most összeszedjük Nektek, milyen vibrációs módokkal találkozhattok a szexuális segédeszközöket használva.

 

Kezdjük is talán a legelején. Egyes vibrátorok megalkotásakor nem estek túlzásba a gyártók. Létrehoztak egy folyamatos rezgést, amely átjárja tested minden zugát. Szabályozási lehetőségként csupán kezeidre hagyatkozhatsz. Az érintések és mozgások milyenségével van lehetőséged ebben az esetben a rezgés intenzitását variálni. Persze nem is feltétlenül a rezgési intenzitását, inkább csak azt, mennyit engedsz érezni belőle.

 

Egy rezgési móddal ellátott vibrátorok

 

Ezt az egy fokozatú rezgő funkciót még ma is sok esetben alkalmazzák. A behelyezhető, töltényszerű vibrátorokkal kényeztető örömszerzők esetében leggyakrabban ezt a megoldást alkalmazzák. Gondolj csak bele egyes prosztata izgatók, péniszgyűrűk, péniszköpenyek esetében elég gyakori ez a kivitelezés a rezgő módokat illetően. Emellett persze egyes vibrátorok, maszturbátorok gyártásakor szintén az egyszerűség elvén, erre a megoldásra hagyatkoznak. 

És most jön az izgalmasabb rész.

 

Az állítható intenzitású és rezgő funkciójú vibrátorok


Bizony, ezekben az örömszerzőkben azontúl, hogy a vibrálás gyorsaságát tudod meghatározni, még kiválaszthatod azt is, hogy az igényeidhez milyen rezgő mód passzol igazán. Vannak, akik a lágyan ingerlő érzéseket, míg mások az intenzív stimulálást részesítik előnyben. Most megnézzük milyen rezgő módokkal találkozhatsz a vibrátoros kényeztetések során.

  • Az első és talán legegyszerűbb lehetőség, ha egyetlen rezgő módot kínál örömszerződ, azonban ennek gyorsaságát kedved szerint állíthatod, a gyengétől az erős stimulálásig.

  • Következő kényeztető lehetőségként nézzük meg milyen vibrációs módok között van lehetőséged keresgélni.

 

A folyamatos rezgőmódok között az alábbi érzéseket tapasztalhatod.

 

  • Az alacsony rezgési intezitású kényeztetés, folyamatosan vibrálva a kezdők számára jó választás lehet.

  • Következő lépcsőfokként a lágyan, de egész sűrűn váltakozó rezgő mód, egyenletesen rezegtetve kínálja a kielégülés élményét.

  • A vibrálások egy másik fázisban már hosszabb szünetet tartva, erőteljesebb rezgésekkel mutatják meg stimuláló tehetségüket. Természetesen ebben az esetben is folytonosra véve a rezgésmintát.

 

Ezeknek a folyamatos rezgéseknek persze gyártónként eltérő mennyiségű lehetőségét alkalmazhatod. Mindez már az örömszerződbe rejtett kényeztető programfunkciójától függ.

 

A hullámzó stimulálásnak több fázisa létezik


  • Elsőként képzeljünk el egy egyenletesen hullámzó rezgésstílust. A rezgést alulról, szinte észrevehetetlen szintről indítva, folyamatos tempóban egészen kiugró intenzitásig vezeti örömszerzőnk motorja. A folytonosságon van a hangsúly, hiszen nincs éles váltás a leglágyabb és legerősebb stimuláló érzés között.

  • Egy másik funkcióban például ugyanezeket a szinteket lépi meg vibrációs funkciójú kényeztetőnk, azonban itt sokkal inkább érzékeltetve a rezgési szintek közötti különbséget.

  • A kiugrás mértéke nem kell azonban, hogy minden esetben ilyen magas legyen. Egy gyenge vibrálás, és egy közepes intenzitású rezgés között megtalálva a folytonosan hullámzó váltakozást elképesztően jó érzéseket élhetünk át.

  • A Satisfyernek van például egy különleges, Cherry On Top elnevezésű rezgő módja. Ez egészen érdekes. Elindul a rezgés lágyan ingerelve egészen lentről, mindezt rövidke ideig. Ezt váltja fel egy folyamatosan felfelé ívelő stimulálást, amely egyenletes tempóban halad felfelé, míg elérve legmagasabbnak hitt pontját hirtelen nem várt stimulálást érzel. Ez a kiinduló rezgő kényeztetéshez hasonlóan, mire tudomást veszel róla véget is ért. Ez volt a rezgő funkció csúcspontja, amelyet elérve stimulációnk visszavezet a kiindulási pontig, ugyanezt az utat visszafelé megtéve.

 

Nézzük most meg pulzáló érzésekkel, hogyan is lehetséges a stimulálás!

 

  • Az egyszerű pulzáló érzések is képesek az orgazmusig vezetni, minden extra dolog nélkül. Megpróbáljuk elmondani, aztán képzeld csak el leírásunk alapján! Ez ugye nem egy folytonos rezgés, inkább a szívverésedhez hasonlítható, hiszen ehhez hasonló lüktetéseknek a váltakozása jellemzi. Elindul a lüktető érzés egészen lentről, szinte észrevehetetlen ideig, mert hirtelen felugrik egy magasabb intenzitásra, itt kitart magas erősségű érzésünk egy röpke ideig, majd hirtelen visszaesik a kiinduló pontra. Ezek a lüktető, pulzáló érzések egyenletes tempóban pedig ismétlődnek. Valami lenyűgöző az érzés.

  • Persze ott van a pulzálás másik lépcsőfoka. Ebben az esetben alulról indulva hirtelen eléri a csúcspontot az ingerlés erőssége, majd ugyanilyen gyorsasággal visszaesik a leggyengébb pontjára. Ezt az intenzitás váltakozást ismételgeti vibrációs motorunk, újra és újra egyre sűrűbben.

  • Egy másik funkciót tekintve nem alulról, hanem egy közepesnek mondható intenzitásról indul kényeztető érzésünk. Innen erőssége kiugrik legmagasabb pontjára, majd visszaesik a leggyengébb variációra. Ezt a váltakozást egyenletes tempóban hajtja végre, a kiindulási ponttal bezárólag.

  • Nem minden esetben az egységes kiugrási intenzitás jellemzi ám a kényeztető módokat. Vannak esetek, amikor a pulzáló érzések szakaszosan, hol erősebben, hol gyengébben ingerlik az érzékeny területet. Rendszeresség ugyan megfigyelhető a pulzáló érzésekben, leírni azonban kicsit nehezebb. Alulról indulva a legerősebb érzésig pörög fel örömszerződ motorja, ezt követően lejjebb esik, majd egy magasabb ponton áll meg, itt valamivel tovább időzve. Ezt követően enyhül a pulzálás, majd szintén felső határokat súrol, eltérő ideig időzve egy-egy intenzitási fokozatnál. A ritmus lezárásaként persze mondanunk sem kell, hogy a lágy kiindulóponthoz érkezik vissza rezgésünk.

  • Következő pulzáló módunk valami elképesztő. Reméljük Te is átérzed ezt olvasva. Képzeld el, ahogyan lentről indulva hirtelen kiugrik a lüktető érzés, majd ugyanilyen gyorsasággal visszaesik. Stimuláló funkciód pedig folyamatosan ezt az érzést ismételgeti az ingerelni kívánt területen újra és újra, mígnem eléred az orgazmust.

  • Most pedig kivételesen felülről indul az ingerlés. Ahogyan megtalálod ezt a funkciót, rögtön tudni fogod, hogy erről van szó. Elindítva a stimuláció ezen formáját itt egészen magas erősségről indul a folyamatos tempójú pulzálás, visszaesve egy alsó erősségi szintre.

  • Újra egy Satisfyer csoda. Biztosan hallottad már a Cha Cha Cha táncoktatás azon részét, mikor azt ismételgetik, hogy Lép,lép,Cha,Cha,Cha. Ha ez meg van, akkor ennek a mondatnak a tempója is ott cseng a füledben. No most képzeld el ugyanezt a lüktető ingerléssel! Alulról indul az erősség, majd kiugrik a legmagasabb pontra, kitartva az előbb említett módon. Persze Te ne lépj, inkább nyomd! Nyomd,nyomd,Cha,Cha,Cha… 

  • A pulzáló érzések persze egy lépcsőzésszerű módon is képesek kényeztetni. A lépcsőfokokat magad elé képzelve meg is látod az ingerlés milyenségét. Elindulsz lentről, a következő szinten megpihensz, majd feljebb lépsz és még feljebb, persze mindezt közben pulzálva a stimulálni kívánt intim testrészeket. Szemléltetni talán eddig ezt volt a legkönnyebb. 

 

És a szívveréshez hasonló lüktető érzések milyen módon ingerelhetnek még?


  • A folyamatosan, közepes intenzitásról induló felső határokat súroló érzésekkel kényeztetve. Közép-magas,közép-magas,közép-magas váltakozásokkal egyenletes tempóban.

  • A szívverés vektora vagy szívverés szimbólum előtted van? A lüktető érzéseket képzeld el annak megfelelően. Közepes erősségről indulva, hol lejjebb zuhanva, hogy az egészen magasra történő kiugrási intezitással. Mindezt még mindig a kényeztető érzések egyikeként.

  • A lüktető kényeztetés egy másik módja, mikor középről indulva alsó szinteken ingadozik a kényeztetés erőssége, majd fenti csúcsok súrolása után újra megérkezik a középvonalra.

  • Természetesen a lüktetések váltakozásának egyéb módjait is megtapasztalhatod még. Mondjuk váltakozását tekintve hullámzóan az alacsony és magas erősségi szintek között.

  • Ezenfelül ott van még az gyenge erősségből magasra ugrás, majd vissza egészen lentre itt időzve egy rövid ideig. Vibrálásod ez esetben ezt a folyamatot ismételgeti egyenletes tempóban.

 

Ezek csak a gyárilag beprogramozott vibrációs módok az örömszerzők funkcióinak tekintetében. A szexuális segédeszközök gyártói garantálni szeretnék, hogy mindenki megtalálja a saját ízléséhez és kielégülési igényeihez illő stimulálási módot. A szórakoztató önkielégítés vagy erotikus páros játszadozások során azonban lehetőségetek van egyes esetekben saját rezgési stílusotokat is létrehozni. Ehhez az okos szexeszközökre lesz szükségetek. Az applikációról vezérelhető női vibrátorok, párvibrátorok, vibrációs tojások, péniszvibrátorok, prosztata izgatók esetében lehetőség nyílik megalkotni a tetszőleges stimulálási módot. Vibrátorod azonban működhet akár kedvenc zenéd ritmusára is. Tényleg csak a képzelet szab határt a modern szexualitás megélésében.

 

Egyébként sok esetben vibrátorod, vagy egyéb vibrációs funkciójú örömszerződ memóriafunkcióval van ellátva. Ennek előnye, hogy nem kell minden erotikus játék alkalmával megkeresned kedvenc kényeztető módodat, hiszen szexuális segédeszközöd eltárolja azt. A következő bekapcsolás során ennek köszönhetően onnan folytathatod a játékot, ahonnan abbahagytad.

 

No de túllépve kissé a vibrációs funkciókon, megemlítenénk még néhány kényeztetési módot.

 

A női vibrátorok esetében találkozhatunk lökő, vagy tolófunkcióval is.

 

A vibrátorok ebben az esetben a valódi szexélményeket szeretnék a lehető legközelebb hozni a kényeztetések során. A férfi partner nélkül megélt erotikus pillanatok egy lökő funkcióval ellátott vibrátor használatával elfeledtetik a hús-vér férfi hiányát. A ki-be mozgásokra emlékeztető ingerlés elképesztő szexélményekkel képes megajándékozni minden kielégülésre vágyó nőt.

 

A vibrátorok esetében sokszor alkalmazzák még a forgó vagy rotáló fejrésszel ellátott kivitelezési módot. Erre szintén a legjobb és legkielégítőbb szexélmény elérésnek céljából van szükség. A hüvelybe helyezve örömszerződet nincs is semmi teendőd, hiszen az teszi dolgát a kiválasztott ingerlési módban.

 

A léghullámos izgatási módok a csiklóizgatókban kaptak helyet.


Működés közben, csiklód ingerlésekor készüléked apró szívóimpulzusokkal kényezteti gyönyörpontodat. A levegőhullámos, szónikus izgatók használatával az orgazmus érintés nélkül is képes rövid időn belül meglepni. Elképesztő technológiákat alkalmaznak az örömszerzők működéséhez. A szívó, doboló, lüktető érzések a korábban említett módokon képesek a klitorisz stimulálására. Az állítható intenzitású ingerlések között mindenki megtalálja a számára legizgatóbb kényeztetési módot. Az innovatív technológiák minden felhasználó számára elhozzák a kielégülés élményét. A léghullámos csiklóizgatók népszerűsége egészen elképesztő a hölgyek körében.

 

A férfi kényeztetők között kiemelkedő helyen szerepelnek a péniszvibrátorok. Ezt most azért szeretnénk kiemelni Nektek, hogy megbizonyosodjatok róla, mennyire sok funkciót rejthet egy-egy szexuális segédeszköz. A péniszt ingerlő vibrátorokról már írtunk A Péniszvibrátorokkal a kielégítő szexélményekért című blogbejegyzésünkben. Itt olvashattatok róla mennyi valósághű hüvelyi és orális szexélmény élhető át ezek használatával. A rezgő és vibrációs funkciók mind ezt segítik elő. Ezeket a funkciókat férfi szexuális segédeszközökbe is éppúgy elrejtik, ahogyan a női örömszerzőkbe. Mi sem bizonyítja jobban a vibrációs funkciók kielégítő működését, mint a péniszvibrátorok és rezgő funkciójú maszturbátorok népszerűsége. Forog, teker, csavar, rezegtet, rotációs módban kényeztet, csak ki kell választanod melyik izgató funkció tetszik leginkább!

 

A vibrációs motorok működéséről ennyivel készültünk Nektek. Következő blogunkban leírjuk, hogyan is tudod irányítani vibrátoros örömszerződet, és szabályozni a rezgési módokat.

 

Reméljük cikkünket olvasva megjött a kedved a vásárláshoz! Amennyiben így van, rendeld meg tőlünk a számodra szimpatikus vibrációs funkciójú örömszerzőt! Mi maximális diszkréció mellett készítjük össze kis csomagodat. Ezt a futárszolgálatnak átadjuk és a rendkívül gyors szállítást követően már használatba is veheted.

 

Vonulj el és élvezd a kényeztető rezgéseket!