< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Péniszvibrátorokkal a kielégítő szexélményekért

A péniszvibrátorok típusai és izgató funkcióik

 

A férfiak önkielégítését szolgáló szexuális segédeszközök között számos kényeztetővel találkozhatunk. Ezek funkciójukban, kivitelükben, méretükben, anyagukban mind-mind eltérhetnek. Ebben a bejegyzésünkben a rezgő érzésekkel kényeztető, merev külső tokba rejtett, lágy belső felszínű maszturbátorokat mutatjuk be Nektek. Hiszen az urak számára megalkotott örömszerzők között kiemelkedő helyet foglalnak el a péniszvibrátorok.

 

De mit is érdemes tudni róluk? 

Jellemzően a legnagyobb márkák kínálatában is fellelhetők a péniszvibrátorok, ami már önmagában meggyőző lehet kielégítő tulajdonságaikat illetően. Hiszen gondoljunk csak bele, miért is adná a nevét egy LELO, egy Svakom vagy egy Satisfyer egy átlagos darabhoz?

 

Tudniillik, ha jártas vagy némileg a szexuális segédeszközök világában, úgy elég egy-egy nevet meghallanod és azonnal annak egy kedvelt, minőségi kényeztetőjére asszociálhatsz.

 

No de most visszatérve a péniszvibrátorokhoz…

 

Vibrációs funkcióval ellátott, kialakításától függően a makkrész vagy a teljes pénisz érzéki izgatására szolgáló szexeszköz. Általában egy masszív vázba rejtett örömszerzőről beszélhetünk. A külső merev burkolat rejti a kielégülésed kulcsát. 

Miként képzeld ezt el? A péniszvibrátorok izgató bemeneti nyílásán túljutva egy lágy tapintású belső betét csalogatja hímvessződ egészét. A belső betét különlegesen stimulálja péniszedet, emellett a valósághű punci érzését kelti. És férfiként mit is ne kívánna az ember jobban, ha nem a női test forró ölelésében elmerülni?

 

Ez nyilvánvaló, így hát a szexuális segédeszközök megalkotásakor törekedtek a gyártók a legvalósághűbb érzést keltő anyagokat használni. Leggyakrabban erre a célra a szilikon és a TPE/TPR anyagok a legkiválóbbak. Ezek az anyagok tökéletesen idézik meg a női test puhaságát, emellett roppant időtálló tulajdonsággal is rendelkeznek. Természetesen az anyag megóvásának érdekében nagy figyelmet kell fordítsunk a megfelelő tisztításra és termékápolásra! Ehhez minden szükséges eszközt megtaláltok a szexpatikánk termék tisztítás és ápolás menüpontja alatt.

 

Milyen kialakítású vibrátorokkal találkozhatsz?

 

A péniszvibrátorok egyes esetekben makkvibrátorként funkcionálnak, hiszen maroknyi méretük csupán a hímvessződ felső, érzékeny területének kényeztetését szolgálja. Leggyakrabban azonban a teljes pénisz ingerlésén van a hangsúly.

 

A leggyakoribb a hengeres kialakítás, amelynek szűk bemeneti részén túljutva tapasztalható meg az izgató stimulálás.

 

Vannak azonban olyan péniszvibrátorok is, amelyek egyfajta markolatként ölelik körbe péniszedet. Ebben az esetben a szorításod erősségével is tudod szabályozni az izgató érzések intenzitását.

 

Az ágasszerű vibrátoroknál hímvessződ csupán egy gyűrűnyi ölelést tapasztal, nagyobb felülete szabadon marad. Ezeknél a kényeztetőknél a szár teljes vibrálása teszi különlegessé a lécrezegtetést, hiszen kedved szerint forgatva egészen egyedi élményeket is megtapasztalhatsz általa. Itt előnyként említhető, hogy akár a partnered is élvezheti a rezgő érzéseket, amennyiben úgy forgatod örömszerződet.

 

A vibráló funkciók számos változata közül választhatod ki az igényeidhez leginkább passzoló rezgő érzést. A könnyen irányítható kezelőfelületek biztosítják, hogy egyszerűen megtaláld, vagy akár memóriafunkciójának köszönhetően el is mentsd kedvenc ingerlő érzésedet. Mekkora előnnyel indulsz, ha legközelebb rögtön a kedvenc érzéseddel indíthatod a játszadozást. 

 

Az orális szex élményét idéző felnőttjátékok különlegessé teszik majd a következő önkielégítésedet.

A szívó érzésekkel való kényeztetés egyedülálló élménnyel ajándékoz majd meg, hiszen a hengeres kialakítású darabok általában ily módon ingerlik férfiasságodat.

 

Emellett ott vannak még a forgó, rotációs módban stimuláló darabok is. Ez még intenzívebb stimulációt biztosítanak fel-le és körbe-körbe történő sűrű mozgásukkal. Természetesen ezek milyensége is állítható igényeidhez mérten.

 

A legfontosabb azonban az oly sokszor említett síkosítás. Ne feledd, csak megfelelő nedves közegben élhetsz át csodálatos élményeket!

 

Egyes darabok izgató funkcióihoz a szexi hangeffektek is hozzátartoznak. Mire gondolunk itt? A valódi szexélményeket a stimuláló belső felszín általi kényeztetés mellett az érzéki levegővételek és kéjes nyögések teszik teljessé. Ha Téged is izgalomba hoznak ezek a szexi hangok, hát választásodat ahhoz alakítsd!

 

De majdnem elfelejtettük megemlíteni a melegítő funkciókat, amiért kár lett volna, mert igencsak említésre méltó funkció ez. A valósághű szexélmények irányába még egy lépést tehetsz ezáltal. Gondolj bele nem csak a vibrátorod puha tapintása, de még a hőmérséklete is a női test melegségét utánozza.  

 

Hogy a maszturbációd ne legyen helyhez kötött az akkumulátorral szerelt vibrátorok biztosítják számodra azt, hogy ott és akkor élvezz el, amikor csak szeretnél. Gondolj csak bele mennyivel könnyebb, hogy nem kell egy kábel hosszához igazodni. Feltöltöd legújabb vibrátorodat, és míg energiája nem gyengül, akár a kocsid kesztyűtartójába is rejtheted, hogy kéznél legyen, ha épp elélveznél.  

 

A lécrezegtető örömszerzők megalkotásakor igyekezetek nagy figyelmet fordítani a vízálló tulajdonságok meglétére is. Ennek előnye az, hogy ha épp a zuhany alatt támad kedved egy kis játékhoz, bátran használatba veheted kényeztetődet a nedves közegben is.

 

A férfiaknak szánt, rezgő érzésekkel kényeztető, modern formát öltött maszturbátorok nem hagynak kielégületlenül. A vibráló érzéseket egyébként tovább fokozhatod némi látvánnyal is. Egyes péniszvibrátorok ugyanis különleges bepillantó ablakkal vannak ellátva, hogy a kényeztető percekben kedvedre gyönyörködhess férfiasságod izgató ingerlésében.

 

Az önkielégítés különleges élményeit tapasztalhatod meg, ha a péniszvibrátorok egyike mellett döntessz.

 

Széles termékkínálatunk számos darabot kínál számodra!

 

Neked nincs más dolgod csak kiválasztani a legszimpatikusabb péniszvibrátort szexshopunkból és a gyors szállítást követően használatba venni diszkrét csomagba rejtett örömszerződet.

 

Amit rendkívül fontosnak tartunk megemlíteni az az, hogy a legkielégítőbb élmények a megfelelő síkosítással érhetőek el! Egy korábbi blogbejegyzésünkben olvashatsz a síkosítók egyes szexuális segédeszközökkel való együttes használatáról. 

 

Mivel a vibrátorod belső része a női hüvellyel ellentétben nem képes hüvelyváladék termelésére, így a száraz belső betét általi mozgások kellemetlen hámsérüléseket is eredményezhetnek péniszeden. Ennek elkerülése céljából javasoljuk egyik vízbázisú síkosítónk alkalmazását, amely a megfelelő nedvesség biztosítása mellett örömszerződ anyagát is óvja!

 

Vonulj el és emeld magasabb szintre az önkielégítést!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek: