< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A dildók típusai

A dildók típusai

 

Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedjük Nektek, hogy milyen dildók közül válogathattok! Szexshopunk rendkívül széles termékkínálatot biztosít a műpéniszek között keresgélve, így nehezítve meg a döntést. Amennyiben van elképzelésed arról milyen dildót is szeretnél, úgy a kategórián belüli szűrőket használva egyszerűen kiválaszthatod a szimpatikus darabot. Amennyiben teljes tanácstalanul keresgélsz, úgy cikkünket elolvasva hamarosan kitisztul előtted a kép a megfelelő választásról.

 

Kezdjük egészen az elejéről!

 

Mi az a dildó?

 

A dildók olyan szexuális segédeszközök, amelyek a valódinak tűnő pénisz látványával és érzésével örvendeztetik meg a hölgyeket. A dildók vibráció nélküli műpéniszek, amelyek különböző anyagokkal, eltérő felületekkel és más-más méretekkel kényeztetik tulajdonosukat. Az önkielégítést szolgáló műpéniszektől a leszbikus párok mindkét tagját kényeztető verziókig rendkívül sok dildó fajtát találhatsz széles termékkínálatunkban.

 

Milyen típusú dildókról olvashatsz cikkünkben?

 

  • Élethű, realisztikus dildó

  • Nonfiguratív dildó

  • Hajlított dildó

  • Kétágú dildó

  • Kétvégű dildó

  • Falcsatolható és Strap-on dildó

 

Vonulj el és olvasd figyelmesen sorainkat, így téve könnyebbé választásodat!

 

Az élethű dildókat a valósághű szexélményt kedvelő hölgyeknek ajánljuk! Külsejét tekintve a lágyan erezettől a vastagabb erekkel ellátott darabokig kedved szerint válogathatsz. A valódinak tűnő, részletesen kidolgozott makkrész és a herékkel kiegészített darabok esetében a herék látványának köszönhetően meg sem mondanád, hogy nem igazi. Mintha csak egy hús-vér férfi hímvesszője ágaskodna előtted. És akkor még csak a látványnál járunk. A realisztikus jellemzők közé azonnal az anyagokat említenénk. A bőrbarát, legtöbbször szilikon és TPE/TPR anyagokat használva alkotják meg ezeket a valódinak tűnő péniszeket. Hogy miért? Hiszen egy ilyen puha tapintású anyag elképesztően valósághű érzést kölcsönöz örömszerzőnknek. 

 

Ezek az anyagok amellett, hogy igazinak tűnnek az érintés során, még lehetővé teszik azt is, hogy egyes dildók csúsztatható bőrrel legyenek ellátva. Képzelj el egy kemény belső magrészt, amelyet egy puha szilikon, vagy TPE anyaggal húznak át. A bevonatot nem rögzítik teljesen, így lehetőséget adva annak mozgatásához. Hihetetlen ugye? Csodálatos és mindenek előtt valósághű szexélményt élhettek át ezeket a csúsztatható bőrű dildókat használva!

 

Természetesen egyénenként eltérő igényekkel találkozhatunk ebben a témában is. Így hát nem véletlen az, hogy a puha érzetű anyagok mellett az egészen kemény PVC anyag is visszaköszön a dildók anyagában. A PVC-ből készült műpéniszeket a kevésbé rugalmas, durvább érzéseket kedvelő hölgyeknek ajánlanánk! 

A realisztikus dildók között találhatsz világos, vagy sötét testszínű, esetleg színes kényeztetőket is.

 

És mivel lehet egy realisztikus külsejű dildó még valósághűbb?

 

A férfi ejakulációt imitálva kérdés sem fér hozzá, hogy egy örömszerző is képes a valódi férfi hiányát teljes mértékben elfeledtetni a szexuális aktusok során. Oké, oké igazinak tűnő első tapintásra, herékkel is el van látva, a makkrész is tök igazinak néz ki, de hogy még a férfi orgazmust is képes leutánozni? Az ejakuláló dildókat is megtalálod természetesen az élethű dildók kategóriánkban!

A letapasztható talprésszel ellátott műpéniszek lehetővé teszik számodra azt, hogy egy sík felülethez rögzítve, mindkét kezed szabad maradhasson a kényeztető percekben. Ennek köszönhetően kezeiddel kedvedre simogathatod és ingerelheted magad, miközben hüvelyeddel befogadod műpéniszed.

 

A nonfiguratív dildók esetében a realisztikus jelző legtöbb esetben elhagyható. A gyártók itt nem arra törekednek, hogy valósághű szexélményt élhessenek át használatuk során, sokkal inkább az egyediség az elsődleges szempont. Külsejüket tekintve találkozhatunk teljesen sík felületű, enyhén ívelt, barázdált, gömbökből álló, vagy akár teljesen torz formákkal is. A közös pont azonban minden dildó esetében a felejthetetlen kielégülés élménye.

A nonfiguratív dildók esetében a lágy tapintású anyagokon túl gyakran találkozhatunk üvegből készült örömszerzőkkel is. 

A szexélmény ezeknél az örömszerzőknél is garantáltan pozitív.

 

A hajlított dildók kialakítása lehetővé teszi a g-pont ingerlését is a hölgyek számára. Az ívelt fejrész segítségével ugyanis könnyebben elérhetjük azt a bizonyos, stimulálni kívánt érzékeny területet. A g-pontos orgazmus élménye könnyedén átélhető egy hajlított dildót használva.

 

A kétvégű dildók előnyeként említenénk, hogy funkcióját tekintve nem csupán egyetlen örömforrást kínál. Mindkét végén makkrésszel ellátva csalogat az erotikus fantáziavilágba. Hogy hogyan használhatod? Természetesen egyedül is élvezheted kielégítő tulajdonságait. Így a hüvelyi szexen túl az ánuszba vezetve anális szexélményt is átélhetsz egyetlen aktus alatt! A leszbikus pároknak sem lesz kifogásuk egy kétvégű dildó ellen. Hogy miért? Amennyiben a hölgyek elég ügyesek, úgy akár egyszerre használatba vehetik a műpénisz két végét, egyidőben jutva el az orgazmusig.

 

A kétágú dildók az egyidőben történő anális és vaginális szex lehetőségét kínálják számunkra. Kialakításuk ugyanis lehetővé teszi, hogy az általában két méretből álló dildó pár egyike a hüvelybe, míg másik ága az ánuszba csusszanjon. Különleges szexélmény élhető át egy ilyen remek szexuális segédeszközzel, az egyszer biztos. Csupán elég nyitottnak kell lenned hozzá!

 

A hajlított, kétvégű és kétágú dildók esetében is általában a valósághű pénisz tulajdonságai köszönnek vissza. A legtöbb esetben ugyanis kidolgozott makkrész, erezett felület és lágy textúra jellemző, biztosítva ezzel az örömszerző realisztikus jellemzőit. Persze találkozhatunk különlegesebb tervezésekkel is, mint például a nagy népszerűségnek örvendő, sötétben világító műpénisz.

 

A felcsatolható és strap-on dildókat az extrémebb szexuális tevékenységek eszközeként említenénk. Tökéletes darabja lehet egy izgató szerepjátéknak vagy egy leszbikus hölgyek közötti szenvedélyes aktusnak.

A felcsatolható dildók esetében legtöbbször egy állítható pántokkal ellátott, hámmal rögzíthető a műpénisz. A realisztikus hímvessző külseje és textúrája mellett a hámnak köszönhetően az elhelyezkedése is igazán valósághű.

A nők ezek használata során átélhetik a férfi nélküli, mégis teljes mértékben kielégítő szex élményét.

 

A felcsatolható és strap-on dildók általában a hámmal együtt szettben kaphatóak. Érdemes tehát minden szempontot figyelembe venni a választás során. Egyes daraboknál azonban könnyedén cserélhető a műpénisz, így ha valamilyen oknál fogva másikat választanál, akkor sem kell aggódnod!

 

Milyen méretekkel találkozhatsz?

 

A könnyebb tájékozódásotok érdekében külön kiemeltük minden termék esetében a méreteket. Az adott dildó nevében vagy a szűrőket alkalmazva egyaránt megtalálod a különböző méretkategóriákat. Itt megjegyeznénk, hogy más oldalakon ezektől eltérő értékekkel találkozhatsz a kategorizálást illetően, ugyanis a méretek saját magunk alakítottuk!

 

De hogyan alakulnak a számok?

 

  • A kicsi méret 8-13 cm nagyságú dildóknak felel meg

  • A közepes méret 13,5-17 cm nagyságig terjed

  • A nagy méret 18-22 cm között alakul

  • Az extra nagy 22,5 cm fölötti dildókat jelöli.

 

Reméljük könnyebbé tettük a választást számotokra!

 

Azt azonban még mindenképp megszeretnénk említeni, hogy a szexuális segédeszközök, így a dildók használathoz is javasolni szoktuk az intim síkosítók alkalmazását! A kielégítő és gondtalan szexélmények ugyanis a kellő nedvesség meglétével élhetők át. Ehhez a szexpatikánkban számtalan síkosító terméket találsz. Választásod során mindenképp vedd figyelembe örömszerződ anyagát is! Mint tudjuk a szilikon, TPE/TPR anyagokhoz nem szoktuk javasolni a szilikonos síkosítókat, hiszen kölcsönhatásba léphetnek kényeztetőddel, aminek során károsíthatják annak anyagát. Ilyen szexeszközöknél a vízbázisú síkosítók között érdemes keresgélned. Az üveg dildók esetében nincs ilyen gond, bármelyik terméket is választod, mind gondtalan élvezeteket nyújt számodra!

 

Az intim síkosításról és a síkosítók segédeszközökkel történő alkalmazásáról is olvashatsz egy-egy korábbi blogbejegyzésünkben!

 

Bízunk benne érdemesnek találtad cikkünket elolvasni! Rendeld meg tőlünk a választott termékeket, amelyeket diszkrét csomagba rejtünk és a gyors szállítást biztosítva el is juttatunk hozzád! Amennyiben a személyes vásárlást részesíted előnyben, úgy szívesen látunk nyíregyházi intim shopunkban!