< > Információk

Mutasd az összes cikket...

Top 3 női szexjáték a Svakomtól

Top 3 női szexjáték a Svakomtól

 

Szexshopunk előző blogbejegyzésében bemutattunk Nektek 3 csodás férfi örömszerző szexeszközt. Ahogyan ígértük, ezúttal a női kényeztetők közül választottunk ki hármat, hogy megkönnyítsük választásotokat. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, no és persze tested egyéb részeinek is.

 

Ahogyan azt már olyan sokszor említettük, egy-egy szexuális segédeszköz gyártó világszinten nagy figyelmet szentel a brandépítésnek. A Svakom 2012-ben indult világhódító útjára és mára elmondhatjuk, hogy nemzetközileg elismert márkává vált az erotika piacán. Termékeit prémium minőségű anyagokból állítják elő, valamint kielégítő tulajdonságokkal ruházzák fel. Különleges, ergonomikus formatervezés és lehengerlő hatás jellemzi csodálatos örömszerzőiket.

 

Rendkívül széles a Svakom termékpalettája, így női részről sem egyszerű a választás a kényeztetőket illetően. Mutatjuk a 3 legkeresettebb Svakom női szexjátékot, bízva abban, hogy megkönnyítjük a választásotokat.

 

Ezúttal a léghullámos csiklóizgatók, a női vibrátorok és a gésagolyók közül hoztunk Nektek egy-egy népszerű terméket. Mutatjuk, melyek a vásárlások és visszajelzések alapján a legjobb női szexuális segédeszközök!

 

Léghullámos csiklóizgató

 

A léghullámos csiklóizgatók között nagy népszerűségnek örvend a Svakom Pulse Pure terméke.

 

A léghullámos csiklóizgatók a nők idegvégződésekkel teli klitoriszának, más néven csiklójának izgatására szolgáló szexjátékok. Ezek a maroknyi örömszerzők elképesztő szexélményekkel képeseket megajándékozni a hölgyeket. A stimuláló érzéseket akár a szexuális segédeszközzel való érintkezés nélkül is lehetőség van élvezni. Hogy lehetséges mindez? A csiklóizgatód apró szívóimpulzusokkal és lüktető, levegőhullámos technológiával kényezteti érzékeny pontodat. A csikló ilyesfajta ingerlése során az orgazmus élményét akár egyetlen perc alatt átélheted.

A felhasznált kép forrása: https://www.svakom.com/

 

Mitől különleges a Svakom Pulse Pure csiklóizgatója?


Rendkívül ergonomikus, tenyérbe illő formával rendelkező női szexjátékról beszélhetünk. A léghullámos csiklóizgatód szívó stimulációjának módját és intenzitását ízlésedhez igazíthatod. Ebben az esetben 5 léghullámos és 5 erősségi fokozat közül választhatod ki a számodra legizgatóbbat. Mivel örömszerződ vízálló, így az is mellette szól, hogy akár a zuhany alá is magaddal viheted egy kényeztető tisztálkodáshoz. Az innovatív tervezésnek és minőségi anyagoknak köszönhetően egy exkluzív, mégis elérhető árú léghullámos csiklóizgatót tudhatsz magadénak, amennyiben a Pulse Pure-t választod. Amennyiben örömszerződ energiája merülni kezdene, úgy a mellékelt töltővel egyszerűen újratöltheted csiklóizgatód akksiját.

 

G-pont vibrátor

 

A nők olyan sokféle módon juthatnak el az orgazmusig. A g-pontos orgazmus elérése azonban sokak számára nem mond túl sokat, hiszen nem volt még szerencséjük átélni azt.

 

A Svakom Amy 2 Violet vibrátor segítségével azonban elérhető közelségbe került ez minden nő számára.

A felhasznált kép forrása: https://www.svakom.com/

 

Mi is a g-pont és miért az Amy 2 a legjobb az izgatására?

 

A g-pont a hölgyek hüvelyének belső falán elhelyezkedő érzékeny terület. Tapintásra eltérő a hüvely falának egyéb területeitől, a g-pont környékén inkább szivacsos állagot érezhetünk. Az érzékeny terület izgatásának hatására az vérrel telítődik, megkeményedik és további stimulálása során elképesztő orgazmusélményt okoz. Ahogyan a g-pontról és női ejakulációról szóló blogcikkünkben olvashattátok a g-pontos orgazmus bekövetkezése során a szeméremtesti idegek mellett, a medencei izmok idegei is ingerlésnek vannak kitéve, ennek köszönhetjük csodálatosan kéjes eredményét.

 

A Svakom éppen ennek az orgazmusélmények a lehetőségét hozta számunkra is elérhető közelségbe. Az Amy 2 Violet vibrátor ergonomikus formatervezésű, ívelt kialakítású szexuális segédeszköz. A vibrátor ívelt fejrésze és rendkívüli rugalmassága teszi könnyen elérhetővé számunkra a g-pont elérését és annak ingerlését. Társaihoz képest az Amy 2 elképesztően hajlékony vibrátor, amely az érzékeny területedhez is könnyed hozzáférést biztosít számodra bármilyen helyzetben. Használata közben 5 eltérő vibrációs mód és 5 különböző erősségi fokozat közül találhatod meg a számodra legkielégítőbb stimulációt. Ennél a g-pontos vibrátornál 3 gomb teszi egyszerűvé számodra annak irányítását.

 

Vidd bátran magaddal a zuhany alá is, hiszen vízálló kivitelben készült, hogy akár nedves környezetben is kényeztethesd magad! Ó és majd elfelejtettük! Vibrátorod akkumulátorát bármikor feltöltheted a mellékeld töltőkábelt alkalmazva. Az erős akksijának köszönhetően 1,5 óra töltési idővel akár 2 óra játékidőt is biztosíthatsz.

 

Gésagolyó

 

A Svakom Nova Ball gésagolyói egyben hasznosak és kielégítő szexuális segédeszközök. A kéjgolyók ahogyan azt korábbi a gésagolyókról és annak használatáról szóló cikkünkben leírtuk Nektek japán eredetű szexuális segédeszközök. Felhasználási módjukat tekintve elsősorban az intim izmok erősítésére alkották meg őket, emellett azonban csodálatos örömszerzőként is funkcionálnak. Az intim izmok állapota nagyban befolyásolja egészségi állapotunkat. Ezek normalitása segíti a kismedencei szervek megfelelő elhelyezkedését, a vizelet-visszatartást és rendkívül fontos szerepet játszanak szexuális aktusaink során az orgazmus létrejöttében is. A gésagolyókat hüvelyedbe helyezve érdemes nap mint nap elvégezni a Kegel-gyakorlatok egyikét, edzettségi állapotodhoz mérten.

 

Miért a Svakom Nova Ball gésagolyók a nyerők?


Valószínűleg a prémium minőség, a praktikusság és megfizethető ár miatt döntöttek olyan sokan emellett a termék mellett. Helyesebben termékek mellett, hiszen egyetlen doboz azonnal 3 golyót rejt. A golyók eltérő méretűek és súlyúak. Érdekességként említjük, hogy a fokozatosság elvén haladva a legnagyobb átmérőjű golyóval érdemes kezdened, melynek súlya 49 g. Ezt követheti a dupla golyóból álló 75 g súlyú gésagolyó, majd a 95 g súllyal ellátott kisebb méretű golyópár. Ennek a lényege, hogy sokkal egyszerűbb a nagyobb átmérőjű, kisebb súlyú golyót hüvelyedben tartani, mint egy kisebb méretű, nehezebb súlyú eszközt. A fokozatosság betartása a gésagolyók használata esetén is mindenképp javasolt! 3-4 hét után jelentős javulást tapasztalhattok, amennyiben leírásaink alapján használjátok a kéjgolyókat.

 

Ó és persze kicsattanó egészségi állapototok mellett párotok is roppant hálás lesz érte, ha az elsajátított gyakorlatokkal megszorongatjátok péniszét.

 

Reméljük hasznosnak találtátok cikkünket! Mindenképp szeretnénk még megemlíteni azt, hogy mind a 3 termék esetében érdemes az intim síkosítók közül is alkalmaznotok egyet. A megfelelő nedvesség hiányában ugyanis kellemetlen érzéseket is tapasztalhattok, amely jelentős mértékben rontja az átélt erotikus élményeket. Ha a sikosítást elvégeztétek, onnantól nyert ügyetek van. A nemi vágy fokozására a libidó növelőket, az élmények magasabb szintre emeléséhez pedig a vágyfokozó kozmetikumok egyikét javasolnánk. Ezek a stimuláló sprayk és gélek elképesztően izgató, bizsergő érzésekkel ingerlik érzékeny pontjaidat.

 

Rendeld meg szexshopunkból a választott terméket és várd a futár érkezését! Ezután nincs is más dolgod, csak vonulj el és élvezd szexeszközöd lehengerlő hatásait!