< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A női vibrátorok izgató változatai

A női vibrátorok típusai és jellemzőik

 

A női örömszerzőknek csodálatos élvezeti termékeivel találkozhattok az erotika világában kutakodva. És jól tudjátok, ami az erotika világában jelen van, az bizony a Vonulj el online szexshopjában is megtalálható. A női szexuális segédeszközök széles termékkínálatát egyetlen cikkben lehetetlen lenne bemutatni Nektek, így ebben a bejegyzésünkben a vibrátorok típusairól szeretnénk írni. A női orgazmusnak több fajtáját különböztethetjük meg, aminek bizony még fontos szerepe lesz cikkünk későbbi szakaszaiban. Elől járóban annyit, hogy a hüvelyi, g-pontos és csiklóorgazmust nem is olyan nehéz elérnetek, csupán a megfelelő szexeszközt kell kiválasztanotok hozzá.

 

Mik is a vibrátorok és kiknek ajánljuk az alkalmazását?

 

A vibrátorok széles körben ismert női örömszerző eszközök. Kialakításuktól és funkciójuktól függően számos fajtáját különböztetjük meg. Alkalmazását tekintve mind egyéni, mind pedig páros erotikus játszadozásra tökéletesen alkalmas szexeszközről beszélhetünk. A magányos estéken egyetlen hölgynek sem kell szomorkodnia, ha bizony partner nélkül kell eltöltenie az esti órákat. Egy jól megválasztott vibrátorral azonnal elfeledhető a férfiak hiánya. Ehhez nincs más dolgotok, csak megtalálnotok az anatómiátoknak és igényeteknek megfelelő kényeztetőt!

 

Milyen vibrátorok közül választhattok?

 

Elsőként talán a klasszikus vagy más néven rúdvibrátorokat mutatnánk be néhány szóban. Ezek a valódi pénisz formájára emlékeztethetnek, azonban kidolgozottságukat tekintve cseppet sem valósághűek. A vibrátorok tekintetében a rúdvibrátorok a legrégebben piacon lévő darabok, népszerűségük azonban azóta sem csökkent. A vibrátorok anyagát illetően a hideg érzetű fém vibrátoroktól a lágy borítású szilikon bevonatú darabokig bármit megtalálsz szexshopunkban. A sima felületű vagy a stimuláló felszínnel ellátott kényeztetők szintén a választás lehetőségét teszik lehetővé számodra. 

A klasszikus rúdvibrátorok használatával elsősorban a hüvelyi kényeztetésre, így a hüvelyi orgazmus elérésére van lehetőséged.

 

Az élethű vibrátorok esetében már részletesebb kidolgozottságú darabokkal találkozhatsz. A realisztikus külső a valódi pénisz tökéletes mását tárja eléd.

 

A látvány önmagában meggyőző lehet, azonban az erezett stimuláló felszín, a puha bőrszerű tapintás és aprólékos kidolgozottság azonnal lenyűgöz majd. Mindez nem csupán a vibrátor megjelenését teszi különlegessé, de az általa megtapasztalt érzéseket is. Gondolj csak bele a valódinak tűnő makkrész és az erezett felszín milyen csodálatos stimulálást nyújthat számodra. A herékkel kiegészített vibrátorok esetében pedig nem kérdés, hogy teljes értékű lehet a szexélmény.

 

A realisztikus vibrátorokkal egy percre sem fog hiányozni a férfi partner a hálószobából.

 

A klasszikus rúdvibrátorokhoz hasonlóan az élethű vibrátorok esetében is a hüvelyi orgazmus elérését teszi elsősorban lehetségessé a választott rezgő funkciójú örömszerző. Anyagát illetően a keményebb PVC anyagoktól a lágy tapintású TPE/TPE anyagokig széles kínálattal találkozhatsz.

Ezek hámmal rögzíthető vagy ánusznyílásba helyezhető változatai a felcsatolható és strap-on vibrátorok. Az élmény akárcsak a realisztikus vibrátoré. Előnyeként említhető, hogy a leszbikus párok esetében tökéletes szexélmény élhető át férfi partner nélkül is.

 

Mindez úgy, hogy a műpénisz a valódi hímvessző elhelyezkedését, külsejét és érzését utánozza.

 

Amennyiben a hüvelyi orgazmus átélése után egyenes a g-pont izgatását céloznád meg, úgy a g-pontos vibrátorok között érdemes keresgélned. Ezek ívelt fejrésze könnyebbé teszi számodra az érzékeny pont elérését.

 

De hol is keresd a g-pontot?

 

A g-pont a hüvely elülső falán elhelyezkedő, sokak számára még ismeretlen terület. Kitapogatva egy szivacsos, bordázott felületű felszín érezhető a hüvely más, általában sima tapintású területeitől eltérően. Roppant érzékeny részről beszélhetünk, amelyet izgatva egészen elképesztő orgazmusokat élhetsz át. A szex egészen új dimenzióit nyitja meg előtted, csupán meg kell hozzá ismerned tested ezen, idegekkel teli pontját.

 

Az ívelt fejrésszel pedig egyszerűen elérheted azt, majd a kedvenc rezgési módoddal egészen az orgazmusig kényeztetheted magad. Amint megtapasztalod a g-pontos orgazmus élményét, garantáltan visszavágysz majd ehhez a kéjes érzéshez és ezáltal ahhoz a bizonyos g-pontos vibrátorhoz is.

 

Lágy bevonattal és egyes esetekben extra stimuláló felszínnel készültek ezek a csodás örömszerzők, hogy biztosan Te is megtaláld az igényeidhez passzoló darabot.

 

Az ujjvibrátorok, valamint a mini vagy zsebvibrátorok az imént felsorolt típusok diszkrét méretű változatai. Kevés helyet foglalva, egyes esetekben egészen meglepő külső mögé rejtve teszik lehetővé számodra a kényeztetést.

 

Kézi táskádba rejtve bárhová magaddal viheted, így bármikor előkaphatod, ha épp szórakozni támadna kedved. Aprócska mérete ne tévesszen meg, hiszen ugyanúgy képes az orgazmus bármely formájáig vezetni, mint nagyobb kivitelű testvérei!

 

Ki ne hagyjuk a bugyiba helyezhető vibrátorokat sem! Ezek mérete akárcsak a minivibrátoroké. Fehérneműdbe rejtve, csiklódra és szeméremtestedre tökéletes illeszkedve viselheted. Persze miért is tennéd, ha nem élveznéd?! Hidd el, hogy fogod…

A klitoriszkaros, nyuszifüles vagy ha épp úgy tetszik, rabbit vibrátorok könnyedén elhozhatják Neked az imént említett orgazmusok együttesét.

Hogyan lehetséges mindez?

Különleges, 2 szárral ellátott kialakítása lehetővé teszi a csikló és hüvely egyidőben történő izgatását.

Mi is a csikló?

A csikló a nők idegvégződésekkel teli külső erogén pontja. A hölgyek nagy százalékának szüksége van a klitorisz, vagy csikló ingerlésére is az orgazmus eléréséhez.

 

A vibrátoroknak egyes esetekben a behelyezhető szára amellett, hogy elképesztően stimulálja vibráló érzéseivel hüvelyed, még ívelt kialakítású is. Miből következtethetsz erre? Természetesen a csodálatos g-pontos ingerlésre.

Tehát a klitoriszkaros vibrátorok egyértelműen multifunkciós női örömszerzőként funkcionálnak. Gondolj csak bele, tudnál még egy olyan szexuális segédeszközt említeni, amely egyetlen használattal képes eljuttatni a hüvelyi, csikló és g-pontos orgazmusig? Na látod, mi is így gondoljuk… 

 

Női kategóriánkban megtalálhatod kedvenc örömszerződet. A választásodat csupán a színek, anyagok, funkciók és árak befolyásolják.

Most már elmondhatjuk, hogy minden érzékeny pontot és az orgazmus leggyakoribb fajtáit érintettük. Mehetünk tovább vibrátor kategóriáinkkal.

 

A párvibrátorok a női és férfi páros örömszerzését szolgálják. Általában c alakú kényeztetőkről beszélhetünk. Egyik szára a csiklót izgatja rezgő érzéseivel, míg másik szára a hüvelybe csusszan.

De hogy is lesz ebből páros élvezet?

A hüvelyben lévő szára elegendő helyet biztosít a férfi péniszének is, amely szintén kiélvezheti a rezgő érzések csodálatos kényeztetését. Több vibrátortípussal is találkozhatunk attól függően, hogy milyen csiklóingerlő résszel készült örömszerzőnk, esetleg formája lehetővé teszi-e egyéb külső erogén zónák izgatását is. A kényelmet itt sem kell háttérbe szorítsuk! A távirányítós, vagy applikációról vezérelhető darabok egyszerű használatot tesznek lehetővé számotokra.

 

Az intim izomzat erősítésére szolgáló szexuális segédeszközök a vibrációs tojások.

A gésagolyókról hallottál már? Tradicionális, japán eredetű, elsősorban a női intim izomzat erősítésére szolgáló, hüvelybe helyezhető erotikus kellékek. Használata a medencefenék izmainak erősítését segíti, csökkentve ezzel az inkontinenciás panaszok előfordulásának lehetőségét.

A kéjgolyók tovább gondolt, rezgő érzésekkel felruházott verziói a vibrotojások. Hüvelyedbe helyezve tornáztathatod izmaidat, emellett még el is élvezhetsz. Rezgő érzései ugyanis könnyen a csúcsra juttathatnak. Ennél a női örömszerzőnél azt hisszük, hogy okkal emlegethetjük a kellemeset a hasznossal mondást…

 

Majdnem elfelejtettük megemlíteni, hogy persze senki nem látja, ha viseled. Ugye érted?

 

Egyébként, ha részletesebben olvasnál a női test intim területeiről, úgy érdemes böngészned korábbi blogbejegyzéseinket. A jóni masszázsáról szóló cikkünkben egészen részletesen bemutatjuk a hölgyek anatómiáját.

 

És hát a sor végén említjük ugyan, de ez mégsem jelenti azt, hogy az élvezeti értéke bármennyivel is kevesebb lenne. A wandek és erotikus masszírozók különleges élményekkel ajándékozhatnak meg benneteket. Rezgő, vibráló érzésekkel kényeztethető a test bármely pontja. Az erogén zónákat ismerve egészen különlegessé tehettek vele egy-egy előjátékot. Persze ha elég ügyesek és ötletesek vagytok akár egész aktust is végig kísérheti ez a csodás kényeztető. Méretéből adódóan ez egy kevésbé visszafogott darab, ám nem is feltétlenül kell mindenhová magaddal vinned. Legyen egy erotikus masszírozó a hálószobátok egy titkos darabja!

 

Bármelyik vibrátort is használod, különös figyelmet kell fordítanod a megfelelő higiénia betartására! Az örömszerzőket alaposan tisztogasd meg minden használat előtt és után langyos, szappanos vízzel vagy egy erre a célra szánt segédeszköz tisztító szerrel! Így nem kell kellemetlenségekkel számolnod az intim területeken.

No és persze a síkosítás… A szexuális segédeszközökhöz általában a vízbázisú intim síkosítók alkalmazását javasoljuk. Ezek amellett, hogy megteremtik a kellően nedves közeget számodra, még örömszerződ anyagával sem lépnek kölcsönhatásba. Érdemes beszerezned egy tubussal a vibrátorod mellé, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg nem leszel elég nedves!

A felsorolt vibrátorok közül biztosan Te is találsz majd kedvedre valót. Reméljük segítettünk a választásban, de bármilyen jellegű kérdésed lenne, keress minket bizalommal! Hogy hol teheted ezt meg? E-mailben, telefonon vagy nyíregyházi bemutatótermünkben.

 

A döntés a Te kezedben van, addig is vonulj el és szórakozz picit!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek: