< > Információk

Mutasd az összes cikket...

A csiklóizgató vibrátorokról

A csiklóizgatók változatai

 

A női önkielégítésre számtalan szexuális segédeszköz áll rendelkezésre. A kívánt orgazmus eléréséhez könnyedén választhatunk direkt, a kívánt erogén zóna izgatására alkalmas örömszerző eszközt. Az előző blogbejegyzésünkben a női vibrátorok típusait írtuk le Nektek, információt adva tulajdonságaikról és izgató funkcióikról. Úgy gondoltuk a csiklóizgatók megér egy külön bejegyzést, hiszen annyira különleges szexeszközről beszélhetünk, hogy bizony lesz mit olvasnotok róla.

 

Kezdjük is néhány gondolattal a hölgyek érzékeny területéről.

 

Mit nevezünk csiklónak?

 

A csikló vagy másik nevén klitorisz a hölgyek külső, idegvégződésekkel teli erogén pontja. A csikló kizárólag a nők szexuális izgalmait szolgáló intim testrész. Felépítését tekintve nem csupán a jól látható „makkrészből” áll. A klitorisz felépítéséről és elhelyezkedéséről részletesebben olvashatsz a Jóni-masszázsról szóló korábbi bejegyzésünkben. Itt aprólékosan leírjuk, hogyan épül fel a klitorisz egésze és hol helyezkedik el pontosan annak 1-1 része.

Elől járóban még annyit, hogy a csiklót mintegy 8000 idegvégződés öleli körbe. Ennek köszönhetően igen érzékeny területről beszélhetünk, amelynek megfelelő szintű izgatásával egészen különleges szexélményben lehet részed.

 

Milyen szexuális segédeszközöket használhatsz a csikló ingerléséhez?

 

A vibrátorok között különlegesebbnél különlegesebb funkcióval rendelkező erotikus kellékeket találhatsz. A kifejezetten klitorisz izgatását szolgáló szexkellékeket viszont két nagy csoportba osztanánk. Ezek a léghullámos csiklóizgatók és a rezgő csiklóizgató vibrátorok lennének.

A végeredmény tekintetében ugyanaz az eredmény élhető át, mégpedig az elsöprő csiklóorgazmus élménye. Mindkét eszköz azon munkálkodik, hogy kielégülésed garantált legyen használatuk során.

 

Mit érdemes tudni a léghullámos és a rezgő csiklóizgatókról?

 

 

A léghullámos csiklóizgatók tekintetében szívó és levegőhullámos technológiákat alkalmazva kényeztetheted a gyönyörpontodat. A klitorisz érintése nélkül is lehetőséged van elképesztő élményeket átélni a léghullámos csiklóizgatód használatával. Az általában orális szex élményét idéző érzések hihetetlen módon kényeztetik érzékeny területedet.

 

A klitorisz izgatására szolgáló eszközök eltérő formákat öltve, különböző anyagokkal lágyan simogatva, egyes esetekben forradalmian új technikákat alkalmazva munkálkodnak számodra a gyönyör elérésben.

 

A legtöbb esetben akkumulátorral szerelt léghullámos csiklóizgatókkal találkozhatsz szexshopunk kínálatában. Ennek köszönhetően szexkelléked megfelelően feltöltve bárhol és bármikor rendelkezésedre áll. Roppant kényelmes, hiszen eleve nem vagy lekorlátozva egy töltőkábel hosszával. Méretük legtöbbször lehetővé teszi, hogy kézitáskád mélyére rejtsd kényeztetődet, így ott és akkor kapod elő, amikor csak szeretnéd. Fontos szempont még a vízálló tulajdonság, hiszen akár nedves környezetben is képes kényeztetni, ha egy forró zuhany alatt lazulnál el egy fárasztó nap végén. Hiszen miért ne dobnád fel a zuhanyt némi izgalommal a teljes ellazulásod érdekében?

  

Egyébként kényelmi szempontból mindenképp megemlítenénk, hogy egyes eszközök akár távirányítóval vagy okos eszközről vezérelhető applikációval is irányíthatók. Ennek előnye, hogy akár partnered kezébe is adhatod az irányítás lehetőségét. Így Ő dönti el, hogy mikor milyen izgató módot és milyen intenzitásbank alkalmaz az izgató stimulációdhoz.

 

A léghullámos csiklóizgatók különböző formatervezéssel várják, hogy örömöt szerezhessenek Neked. Az eltérő formák ellenére minden esetben ergonomikus tulajdonságú örömszerzőkről beszélhetünk. Egészen vicces darabokkal is találkozhatunk, mint például a pingvin alakot öltött csiklóizgató. Emellett ott vannak még a letisztult, teljesen egyszerű örömszerzők, de persze a csillogást kedvelőknek az exkluzív megjelenésű kényeztetők is.

 

A rezgő csiklóizgatók esetében a vibrációs funkciók vezetnek az orgazmusig. Az érzékeny pontodat ingerelve különböző sebességi fokozatban és rezgő módban képes elvezetni a kielégülésig. Egyes örömszerzők a nyelv mozgásait utánozzák, más darabok forgó funkcióval kényeztetnek és olyanok is akadnak, amelyek egyszerűen rezegtetnek. Itt is, ahogyan a léghullámos csiklóizgatók esetében megemlítenénk, hogy legtöbb esetben akkumulátoros változatban állnak rendelkezésre. Praktikus használatot tesznek lehetővé, akár a hálószobában, akár zuhany alatt. Persze a nedves környezetben történő alkalmazás előtt mindenképp győződj meg róla, hogy kényeztetőd biztosan vízálló-e.

 

Egészen különleges külső mögé rejtett kényeztetőkkel találkozhatsz.

 

Gondolunk itt az Unicornis formájú örömszerzőkre, a fagylalt alakú extra forgási funkcióval rendelkező csiklóizgatóra, vagy egy exkluzív gyémánt alakú ingerlőre.

 

Egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legkielégítőbb darabot szexshopunk termékkínálatából.

 

Igyekszünk minden igényt kielégítő termékpalettával előrukkolni, hogy senki ne maradjon szárazon…

 

A léghullámos társaihoz hasonlóan egyes csiklóizgatók távirányítóval vagy applikációról is vezérelhetők. Mindenképp előnyös funkció ez, hiszen gondolj csak bele, Neked csak élvezned kell az ingerlő rezgéseket, míg partnered azon ügyködik a telefonján, hogy izgatóbbnál izgatóbb módokat válasszon számodra. Teljesen jónak bizonyul, persze meghálálhatod majd neki, ha kedvedre kezelte a kis örömszerződet! 

 

A rezgő csiklóizgatóval egyébként ez is lehetséges, hiszen vibráló érzései nem csupán az érzékeny pontodat, de egyéb külső erogén zónákat is képes izgatni. Ha jól belegondolunk, miért lenne kötelező csak a női testen alkalmazni? Lepd meg egy-egy vibráló érintéssel férfi partnered érzékeny pontjait és elámul majd a kényeztető érzésektől. Tökéletes választás lehet az izgató előjátékokhoz, de akár az egész aktusotok során is veletek maradhat majd örömszerződ a vibráló érzéseivel.

 

Léghullámos vagy rezgő csiklóizgatót válassz?

 

Jogosan merül fel a kérdés, hiszen jellemzésüket olvasva mindkét esetben számos izgató tulajdonsággal találkozhatsz. Természetesen ebben az esetben is fontos a saját igényedet és vágyaidat szem előtt tartani. Mindenkit más hoz izgalomba, egyénenként eltérő vágyakkal találkozhatunk. Emellett az orgazmus elérése is más-más úton érhető el a hölgyeknél.

 

A léghullámos csiklóizgató alkalmazásakor kizárólag a csikló kicsiny pontját ingerled. A kialakítása révén, attól függetlenül, hogy éppen szívó érzésekkel, doboló ingerléssel, vagy szónikus simogatással kényezteti csiklódat, a kör alakú ingerlőrészt szükséges a klitorisz közvetlen környezetében tartanod. Így érheted el ugyanis, hogy kellően ingerelje szexeszközöd az érzékeny pontot. Ez körülbelül 1-2 cm átmérőjű felület lehet.

 

Ezzel szemben a rezgő csiklóizgatók alkalmazása során kedved szerint mozgathatod tested bármelyik részén örömszerződet. Megtalálva a legizgatóbb rezgő funkciót a kívánt erogén pontodon kényeztetheted magad, de akár partneredet is. Legyen ez az erogén kényeztetés a mellbimbók érintése, a combok simogatása, vagy akár a herék stimulációja a választott rezgő csiklóvibrátor által.  Elég erős érzéseket képes létrehozni ahhoz, hogy a csiklód ingerlése közben ne közvetlenül annak makkrészénél tartva hozza el a kívánt mámoros érzést. Érd el életed legjobb orgazmusát úgy, hogy mindvégig te irányítassz! Találd meg a kedvenc rezgő funkciódat és erősségi fokozatot, majd kedvedre körkörösen, apró érintésekkel, vagy akár lágyan intim részedhez érintve kényeztesd magad!

 

A szexuális élmények tovább fokozhatók egy-egy szexpatikai cikk alkalmazásával.

 

Mire gondolunk itt?

 

A libidó növelő készítményekkel a hölgyek különleges izgalmi állapotokat érhetnek el. Emellett a csiklóstimuláló készítmények elképesztő stimulálást képesek okozni, amelynek köszönhetően az érzékeny területen alkalmazva bizsergető, melegítő, vagy épp hűsítő érzések tapasztalhatók. Ezek egyértelműen fokozzák a csiklód érzékenységét.

 

Fontos lehet megemlíteni, hogy egyes esetekben a megfelelő nedves állapot eléréséhez az intim síkosítók használata is jól jöhet. Ezáltal teljes értékű szexuális élményeket tapasztalhatsz meg. Amennyiben alkalmaznád szexshopunk egyik síkosító termékét, úgy a vízbázisú síkosítók között érdemes szétnézned. Ezek amellett, hogy megteremtik a kellően nedves közeget, örömszerződ anyagával sem lépnek kölcsönhatásba, így nem károsítják azt.

 

A csodás élmények átélése után nincs is más dolgod, mint megtisztogatni legújabb kényeztetődet. Elengedhetetlen lépés ez, hiszen az intim higiénia betartása rendkívül fontos! Langyos szappanos vizes lemosással vagy termék tisztító készítmények alkalmazásával könnyen elkerülhetők az intim fertőzések.

 

Használd tudatosan úgy örömszerzőidet, mint a szexpatikai cikkeinket! Te magad is meglepődsz majd, mennyire természetesen élheted meg szexualitásod ezen formáját!

 

Válassz hát ezek fényében online szexshopunk széles termékkínálatából! Döntésedet reméljük leegyszerűsítettük! Minőségi termékekkel, részletes tájékoztatással, diszkrét csomagolással, gyors szállítással állunk rendelkezésedre! 

 

Vonulj el és élvezd a választott szexuális segédeszközöd izgató érzéseit!

 

Kapcsolódó erotikus tartalmú cikkek: